Pre 6 meseci sam upoznao devojku koja je 2.5godine starija od mene. Upoznali smo se poslovno (snimala me, radi kao novinarka), i nakon nekoliko dana me pozvala na kafu. Ja sam pristao, i onda smo poceli *SVAKI* dan izlaziti na pice / kafu (to vec traje 6 meseci znaci). Bukvalno svaki dan.
Nakon nekih 15ak dana poznavanja, poljubila me kada smo izasli u jedan klub (nekoliko puta, sa strasnom dozom strasti). Sutradan smo se normalno nasli kao da se nista nije desilo jer je ona tek nekoliko dana ranije izasla iz jako duge veze i nije zelela da se veze ponovo... Onda smo poceli povremeno da se drzimo za ruke kroz grad, na rastancima su bili zagrljalji i poljupci od po nekoliko minuta. Jako brzo sam je nagovorio da dodje da noci kod mene u stanu, nocila je vise puta, svaki put me je zaustavljala prije seksa (znaci bilo je svakakvih vrsta diranja, ali prave stvari nije bilo). A onda sve krece nizbrdo...
Upoznala je moje cimere i htela je da se druzi sa nama kolektivno (jako je druzeljubiva, to je nesto neverovatno), ali ja sam znao da jedan od njih "trza" na nju i da ce je i on poceti muvati... tu sam ja poceo da pravim strasne scene ljubomore, cak je doslo i do fizickog okrsaja izmedju mene i njega, PRED NJENIM OCIMA, naravno, ja sam ga zapoceo. Prestaje ljubljenje i "diranje"... dobijam samo pokoji zagrljaj i poljubac u obraz nakon toga. Uporedo sa mnom, izlazila je ponekada i sa njim, na kafu (doduse, mnogo redje nego sa mnom, kao sto sam rekao, sa mnom je izlazila svaki dan). Kada god bi se nasli nas troje u istoj prostoriji, ja bih je poceo provocirati i ona bi otisla jako ljuta na mene. Dosta puta smo se dogovarali da se vise necemo vidjati nikada, da je sve gotovo, ali svaki put smo popustali i ponovo bi se nasli sutradan.
U medjuvremenu sam skontao da sam ovu devojku zavolio svim srcem, svom dusom, svom mislju! Odeslio sam se iz tog stana, ona se sada sa doticnim cimerom jako retko vidja, sa mnom je bukvalno dan-noc, ali koliko ja vidim, friend-zonovan sam totalno. Sama mi je nekoliko puta ovih dana rekla da sam na pocetku bio jako kul, da me gledala bas kao muskarca, da me je zelela, ali da sam pao na svakom testu ljubomore iako nismo ni bili u vezi... sada me gleda samo kao druga, kao nekoga na koga se uvek moze osloniti u zivotu (pomogao sam joj jako mnogo puta, bezala je od kuce, pozajmljivao sam joj velike svote novca, bio moralna podrska kada je imala krize u porodici).
Problem je u tome sto, kako to ona kaze, nju trenutno ne zanima ama bas nijedan muskarac (a verujte mi, barem 20 njih je muva), te je moje pitanje: Sta ja da uradim sto bi meni moglo pomoci da me ona ponovo gleda kao muskarca? Dok me gledala kao muskarca, nasi susreti su bili puni strasti, sve je bilo super, ali eto, sve sam pokvario svojom ljubomorom.
Najvise bih voleo da mi neko zensko odgovori na sledece pitanje: Da li biste vi bile u vezi sa nekim ko vam je drug, sa nekim sa kim ste bukvalno po celi dan, svaki dan? Postoji li nacin da vam on postane privlacniji kao muskarac? Ja znam da sam ja nju jako mnogo privlacio na pocetku, ali to je otprilike bilo sve dok ona nije otkrila moju ljubomornu i emotivnu stranu.
Unapred hvala na odgovorima i izvinjavam se na zidu teksta, ali pomoc mi je stvarno potrebna!