Mesecni horoskop 2016

 • Odgovora: 19
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2016
« Odgovor #10 poslato: 14:05:04, 01.Jun.2016. »
Mesečne prognoze za jun mesec 2016. godine

OVAN

Ljubav

Za Ovnove u emotivnim vezama i brakovima, prvi deo meseca je vreme kada ćete neka važna pitanja pokrenuti i želeti da sa partnerom dođete do zajedničkih rešenja. Budite svesni da ovo neće biti naročito lako, ali imate i strpljenje i ubedljivost na svojoj strani. Moguće je da ćete u tom periodu imati i više zajedničkih izlazaka ili čak odlazak na neko kraće putovanje. Preporučuje vam se da provodite više vremena u opuštenim razgovorima i u razmeni ideja jer će na taj način sve ići mnogo lakše između vas dvoje. U drugom delu juna naglašenija je posvećenost emotivnom segmentu, oni u porodičnim relacijama biće okrenuti planovima oko dece, doma i pred vama je mirna situacija do kraja meseca. Ukoliko ste slobodni, ono što do kraja prve polovine meseca uradite – uradili ste. Ljubav možete pronaći i na kraćem putovanju, u okolini, na seminarima, u obrazovnim institucijama a neki će se zaljubiti i u kolegu sa kojim se vraćaju ili odlaze na posao. Ono što će vas najviše privlačiti jesu duhovite osobe, brzog uma, neko sa kim ćete imati dobru komunikaciju i razumevanje. Takođe, moguće su i ljubavi sa razlikom u godinama ili sa nekim ko ne živi u vašem gradu. Neke od ovih priča, iako dosta lepe, ostaće samo kao prolazni odnosi, pa drugi deo juna koristite da ih učvrstite i dodatno probudite emotivnu stranu.

Posao

U prvih nedelju dana ovog meseca klonite se nekih jačih finansijskih investiranja, jer su mogući gubici. Bez obzira na to što vam neko nudi naoko dobar dogovor, ne srljajte i ne donosite odluke na brzinu. Polje komunikacije i dogovora vam je jako u prvom delu juna, ali ne očekujte da ćete lako dolaziti do svojih ciljeva. Povremeno vam stoji nervoza i stres zbog nemogućnosti da druge ubedite i okrenete na svoju stranu. Savetuje vam se da svoje obaveze završavate na vreme, ali i da budete maksimalno ažurni prema onim projektima koje ste već pokrenuli, jer možete biti pod kritikom nadređenih osoba. I u ovakvim, nešto težim okolnostima, uspevaćete da se snalazite, jer ste se naučili na sopstvenim greškama iz prethodnog perioda. Nezaposleni neka budu aktivni, jer u prvom delu juna mogu doći do posla, čak iako on bude honoraran ili na određeno vreme. U drugom delu meseca nešto lakše okolnosti po vas, materijalna i finansijska situacija će krenuti na bolje, saradnja sa strancima kreće uzlaznom linijom.

Zdravlje

Zdravstveni segment će tokom juna biti promenljiv. Iako vi lično imate više energije i snage i bolje se osećate, povremeno ćete imati „padove“ i to naročito u prvom delu meseca. Potrebna je blaga rekreacija, oprez u saobraćaju i vođenje računa da se ne povredite. Starijima problem kičma i pluća.

BIK


Ljubav

Ako ste slobodni, imaćete osećaj da ljubav ne može da vas „omaši“ tokom ovog perioda, i verovatno ćete biti u pravu. Tranziti planeta zaista govore o mogućnostima pokretanja emotivnih odnosa, jer će neka nova poznanstva krenuti dosta lepo, uz mnogo razumevanja i opuštene komunikacije. Pojedine priče koje sada pokrenete zaista mogu dublje zaživeti i biti trajnijeg karaktera, ali ćete se odmah na njihovom početku suočiti sa problemima na koje niste računali. Od vas i partnera zavisi da li ćete to uspeti da prevaziđete, ili ćete morati iznova u potragu za „onim pravim“. Neki Bikovi sada mogu osetiti veliku želju i potrebu da obnove odnos u kojem su bili ranije, ali ovo bi se moglo završiti samo na povremenim neobaveznim susretima seksualnog tipa. Ako ste već u emotivnoj vezi ili braku, moraćete da nađete načine da provodite više vremena sa voljenom osobom. Problem je što ćete zaista biti u velikoj meri okupirani poslovnim i materijalnim segmentom i ljubav gurati u drugi plan, pa će se partner sa pravom ljutiti i mogući su periodi loše komunikacije i nesuglasica. Ne uzimajte ova dešavanja olako, i ne gurajte probleme „pod tepih“, potrebno je da sa dragim vam bićem porazgovarate, izložite mu svoju situaciju i zamolite ga za strpljenje, ali i da budete spremniji na posvećenost ovom životnom segmentu.

Posao

Vaša pažnja će u najvećoj meri biti usmerena na pronalaženje novih saradnika i povećanje materijalne i finansijske stabilnosti. Celog sebe ćete aktivirati kroz poslovni segment, jer shvatate da je i pored teškoća, ovo period kada neke situacije zaista možete promeniti i pokrenuti. Problemi u komunikaciji sa ljudima sa kojima radite će biti prisutni u većoj ili manjoj meri tokom celog ovog perioda, pa vam ostaje jedino da se izveštite u tome da neke stvari prećutite, ali i da prihvatite neke kritike na svoj račun(koje će verovatno biti istinite). S druge strane, sada možete sklopiti zaista dobre dogovore, jer ste se usavršili u veštini pregovaranja, a bićete obdareni i sposobnostima da svoje ideje i predloge predočite na takav način da odmah zainteresuju sagovornike. Finansijski segment se može dosta popraviti, naročito u drugom delu meseca. U prvih nedelju dana juna nemojte se upuštati u veća ulaganja, a verovatno ćete u ovom periodu morati i da rešite neka dugovanja iz prethodnog perioda.

Zdravlje

Zdravstveni segment je kod starije populacije Bikova dosta promenljiv. Možete imati padove imuniteta i problem sa hroničnim tegobama, naročito ako se one vezuju za kičmu, ruke, pluća. Mlađi pripadnici znaka bi trebali da uvedu drugačiji režim ishrane i da se bave više rekreacijom.

BLIZANCI


Ljubav

Sa Venerom (koja vlada vašim poljem ljubavi) i Suncem u svom znaku, Blizance će tokom ovog meseca u stopu pratiti šarmantnost, dobro raspoloženje i zavodljivost. Ako ste sami, izgleda kao da će biti lako pokrenuti neku emotivnu priču, obzirom da i svojom pojavom i svojom komunikativnošću osvajate bez premca. Samo jedno malo upozorenjce – da, mogućnosti za ljubav su velike, ali zbog trenutnih aspekata koji govore o otežanju u novo započetim vezama, nemojte se razočarati ako ono u šta uđete bude prolaznog karaktera. Da bi neka od ovih veza potrajala, moraćete da se „borite“ za ljubav, što nekima od vas baš i neće odgovarati. Velika očekivanja mogu doneti brza razočarenja – sagledajte realno osobu sa kojom započinjete nešto, da se ne biste kasnije razočarali ili pokajali. Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, sada morate biti pametni, ali najviše od svega – strpljivi. Naime, vi lično nećete biti zadovoljni situacijom između vas i voljene osobe i možete, isprovocirani, pokrenuti rasprave koje ne bi vodile ničemu. Imate prilike da izgradite i poboljšate svoj odnos, ali za tako nešto potrebna je hladna glava, dobra komunikacija i mnogo ljubavi. Ako poradite na prva dva segmenta – treći ćete uvećati i učvrstiti. Povremeno će vam sve ovo biti jako komplikovano, ali možete uspeti.

Posao

Poslovni segment će Blizancima dosta dobro funkcionisati tokom juna meseca. Doduše, budite svesni da ćete morati da se prilagodite saradnicima i možda pristanete na neke njihove dodatne uslove ili da se odreknete dela zarade. No, sve ovo ćete nadoknaditi lako na drugoj strani. Neke poslovne obaveze sada čekaju da budu završene i njima ćete morati da posvetite punu pažnju, naročito ako se one vezuju za saradnike iz inostranstva ili za one poslovne partnere koji su dugo uz vas. Još bolja situacija je u drugom delu meseca, kada vaš vladar ulazi u polje ličnosti, a Sunce i Venera se premeštaju u polje posla i novca. Grabite prilike koje će vam se tada ukazati, a nezaposlenima skrećemo pažnju baš na taj period – aktivirajte se jer posao možete dobiti! I privatni segment će krenuti značajnijim koracima na bolje, ali se ne zalećite sa nekim ulaganjima niti u dogovorima sa novim saradnicima – sve proverite pre potpisa!

Zdravlje

Zdravstveni segment promenljiv. Obratite pažnju na grlo i pluća, na žlezde sa unutrašnjim lučenjem, a ženski deo populacije neka proveri hormonski status. Stariji pripadnici znaka imaće problema sa imunitetom, ali i sa hroničnim tegobama, i to naročito u drugom delu juna.

RAK


Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, u prve dve dekade juna ne računajte na neko posebno raspoloženje i dobar odnos sa voljenom osobom. Moguće je da ste i vi i partner okupirani svojim ličnim stvarima, da je vremena za susrete malo, a da čak i prilikom zajedničkih trenutaka ne uspevate da postignete onaj pravi sklad. Pojedine će opterećivati i nešto komplikovanija porodična situacija ili problemi u materijalnoj sferi. Poslednjih desetak dana juna ipak donosi bolje okolnosti u partnerskim odnosima. Ulazak Venere i Sunca u vaš znak doneće vam naglašeniju i veću potrebu za emotivnom povezanošću sa voljenom osobom, a kod onih u dužim vezama počeće da se javljaju razmišljanja i o budućnosti odnosa. Mogući su i neki konkretniji dogovori i planiranja sa partnerom. Oni koji su sami, ne bi trebali da ulaze u bilo kakav vid nedefinisanih odnosa ili pokreću priču sa zauzetima, a za tako nešto će se itekako pružati mogućnosti u prvom delu juna. Sve ovog tipa započeto, biće kratkotrajno i verovatno će vam ostaviti gorak ukus u ustima. Preporuka je za slobodne da sačekaju treću dekadu juna i ulazak Venere i Sunca u polje ličnosti, jer će im ovi tranziti doneti zanimljiva poznanstva koja će imati šansu da se razvijaju. Ako i ne započnete konkretnu ljubavnu priču, to će se dogoditi tokom jula.

Posao

U prve dve dekade juna, naročito će biti naglašeno gomilanje zaostalih obaveza i vaša borba da sa time izađete na kraj. Nisu neki naročito podsticajni dani, moguće je da će vam biti teško da radite, a saradnike i kolege ćete doživljavati kao osobe koje su vam komplikovane, sa kojima nemate dobru komunikaciju, a koje vas i sa i bez razloga pritiskaju i opterećuju svojim postupcima, primedbama, ponašanjem. Ovaj deo meseca je komplikovan i po pitanju finansija, jer dogovorene isplate mogu kasniti ili ćete biti opterećeni troškovima i dugovanjima iz prethodnog perioda. Nešto je bolja situacija u drugom delu juna, naročito u trećoj dekadi meseca, kada će Sunce i Venera u vašem znaku doneti lakšu naplatu potraživanja, ali vam konačno dati i mogućnosti da neke planove počnete da realizujete. Ne ulazite u neke „mutne“ dogovore niti se bavite špekulacijama kada su ulaganja u pitanju, jer to sve može doneti mnogo truda, a malu zaradu. Nezaposleni mogu dobiti gomilu obećanja za posao, ali malu šansu za ostvarenje.

Zdravlje

Blaga forma depresije, statičnost – a pojedini će utehu tražiti i u slatkišima. Za vas bi najbolje bilo da se malo pokrenete i bacite na neku fizičku aktivnost. Starija populacija će imati probleme sa imunitetom, nesanicom, bronhijama. U trećoj dekadi meseca zdravstveni segment kreće na bolje.

LAV


Ljubav

Za zauzete Lavove najveći problem tokom ovog meseca bi mogao biti površno shvatanje odnosa sa partnerom i okretanje ka svojim ličnim prioritetima – prijateljima, društvenim okupljanjima i zabavi. Postoje šanse da zanemarite voljenu osobu, što bi se dosta loše odrazilo na vaš odnos u drugom delu juna. Ono što je neophodno jeste uključiti partnera u svoje aktivnosti, ali i naći dovoljno vremena za iskrenu i otvorenu komunikaciju, da biste lakše prevazišli neke napete momente. Poslušajte ovaj savet i vaše će emotivne relacije imati dobru šansu da se razvijaju, a kod nekih bi ova dodatno probuđena bliskost mogla dovesti i do pokretanja ozbiljnijih pitanja o vašem odnosu, eventualnom zajedničkom životu ili prinovi. Ukoliko ste sami, retrogradni Saturn u vašem polju ljubavi upozorava da ne smete olako shvatati odnose u koje ulazite, ali isto tako govori i da će i dalje kod nekih biti aktuelna emotivna prošlost. Kao što imate šansu da pokrenete ponovo neke bivše priče, tako imate šansu i za ulazak u nove ljubavne odnose – pa ko šta voli, nek izvoli. Drugi deo meseca i slobodnima i zauzetima će aktivirati polje tajnih veza, pa je itekako moguće da okusite malo „zabranjenog voća“. Ako imate partnera – oprez! jer postoji šansa za otkrivanje ovih vaših „petljancija“ i to već tokom narednog meseca.

Posao

Prvo savet – ako ste razmišljali o odmoru, mogli biste da ga započnete u poslednoj dekadi juna meseca, jer vam od tada kreće period zastoja i neaktivnosti u poslovnom segmentu. U periodu pre toga, navalite na posao i potrudite se da pokrenete one poslovne projekte koji su vam bitni. No, da će vam biti lako – neće. Naime, vi ste zaista u jednom podsticajnom momentu, aktivni i željni da što pre završite sa nekim planovima, dok su ljudi sa kojima sarađujete i od kojih zavisite – statični, spori i teško vam je da ostvarite pravu komunikaciju sa njima. U prvih desetak dana meseca vodićete „bitku“ sa nedokazanim osobama i često biti na granici rasprave, ali će sve ovo što radite uroditi plodom u drugoj dekadi koja vam otvara saradnje sa inostranstvom, pokreće vas ka sklapanju pravih dogovora i daje velike mogućnosti za finansijsko poboljšanje. Pojedinim Lavovima može biti ponuđeno i bolje radno mesto, a u ovom periodu bi nezaposleni mogli da uberu plodove truda oko nalaženja posla.

Zdravlje

Kod ženskih pripadnika znaka mogu aktuelni biti problemi sa štitnom žlezdom ili hormonski disbalans. Starija populacija treba da vodi računa o krvnoj slici, kičmi, kostima (naročito kukovima) i plućima. Generalno – period smanjene energije, kada se lako umarate i potrebno vam je više sna.

DEVICA


Ljubav

Za Device u emotivnim vezama i brakovima ovo i nije neki naročito podsticajan period. Ako imate bračnog partnera, malo je verovatno da ćete uspevati da se uskladite u svojim obavezama i moguće je da ćete jako malo vremena provoditi zajedno. Takođe, opterećivaće vas brige o zajedničkom domaćinstvu, finansijama i vaspitanju i podizanju dece, tako da će romantika i emocija biti gurnute u neki drugi plan. Situacija će malo krenuti na bolje u trećoj dekadi meseca. Oni u vezama će biti više posvećeni sebi i svojim karijerama i partner će biti prinuđen da čeka na retke trenutke vašeg slobodnog vremena. Ako ništa drugo – bar ove momente koristite za vraćanje strasti i ljubavi u vaš odnos. Kod pojedinih Devica je čak moguće da uđu u tajni odnos preko poslovnih okolnosti, što će vas dodatno udaljiti od voljene osobe. Ako ste sami, prilika za flertovanje ćete imati koliko god vam srce želi. Sad, koliko je moguće napraviti neki ozbiljniji i konkretniji emotivni odnos od ovih priča, to je već pitanje. Problem je u tome što ćete verovatno biti zainteresovani za više osoba, pa sve može ostati samo na „lakim“ pričama ili neobaveznim iskustvima. Poslednja sedmica juna može vam doneti poznanstvo preko prijatelja ili izlazaka koje bi već moglo vremenom prerasti u dosta stabilan odnos.

Posao

Nije ni čudo što će sva vaša energija biti usmerena na poslovni segment, obzirom da je pred vama jedan mesec kada možete mnogo uraditi i napredovati (a i biti zadovoljni finansijskim rezultatima). Da se razumemo – ovo ne znači da će se sve odvijati samo od sebe bez vašeg truda i da su pred vama samo dani meda i mleka, naprotiv – moraćete vi junački da zapnete, da naučite da prevaziđete neke prepreke i sklopite dogovore i sa „teškim“ poslovnim partnerima. Takođe, kolege će vam povremeno biti naporne, a i šefovi će vam „visiti“ nad glavom. No, sve ovo može itekako dobro da se odrazi i na vaše poslovne pozicije, ali i na vaš novčanik. Oni koji su u prethodnom periodu pokrenuli privatne poslove, sada će se suočiti sa prvim ozbiljnijim preprekama, ali će vam njihovo prevazilaženje samo dodatno dati snagu i uveriti vas da ste na pravom putu. Finansijski segment će u drugom delu juna krenuti baš kako treba, pa su pred Devicama dani kada će moći da se oporave, možda i ostave neki dinar sa strane...

Zdravlje

Zdravstveni segment će biti promenljiv. Mlađa populacija neće imati velikih problema, ali će vam biti potrebno više odmora, opuštanja i prevazilaženja nekih stresnih situacija koje vam unose nemir i nervozu. Starijima drugi deo juna donosi pad imuniteta.
 


*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2016
« Odgovor #11 poslato: 14:05:55, 01.Jun.2016. »
VAGA


Ljubav

Ako budete mudri i strpljivi, vaši će emotivni odnosi samo napredovati tokom ovog meseca. No, pošto to obično ne biva tako (malo je teže biti mudar kada ste iznervirani) budite sigurni da ćete imati par „situacija“ sa svojom voljenom osobom ili bračnim partnerom. Povremeno vam stoje zastoji u komunikaciji ili vraćanje na dnevni red nekih problema koje ste odavno zatvorili. Partneru u nekim momentima takođe može zasmetati vaše malo slobodnije ponašanje ili flertovanje, pa će pokušati da vas „uvede u red“ što ćete vi shvatiti kao narušavanje vaše privatnosti i nametanje njegove volje....i eto razloga za prepirku bez kraja i konca! Kod onih u brakovima će biti teško da se dođe do dogovora povodom zajedničkih planova koji mogu biti vezani za decu ili za finansijski segment. Dakle savet za vas – ne inatite se, pređite preko nekih situacija koje vam realno i nisu toliko važne i budite spremni na otvorenu i iskrenu komunikaciju sa voljenom osobom. Na taj način će sve funkcionisati baš kako treba, a vi ćete u trećoj dekadi juna biti ušuškani u sigurnosti i ljubavi sa voljenom osobom. Ako ste sami, pred vama su zabave bez kraja i konca! Dosta pokreta, komunikacije, novih poznanstava a čini mi se i da će se neki stari partneri ponovo „aktivirati“. Na vama je da izaberete gde ćete i na koju stranu....

Posao

Poslovna situacija tokom juna neće biti ni malo loša, mada ćete morati više puta da primenite svoje diplomatske sposobnosti u dogovorima i saradnjama sa nešto komplikovanijim poslovnim partnerima. Stoji i da nećete biti zadovoljni tempom odvijanja nekih poslova, ali koliko god vi imali želju da sve ovo „pogurate“ i požurite – moraćete da prihvatite da na neke stvari morate malo i sačekati. Nemojte biti iznenađeni ako dobijete vrlo zanimljivu ponudu tokom druge dekade meseca, a pojedinima tada stoje i velike mogućnosti za unapređenje ili promenu radnog mesta (naravno – na bolje). Vladar polja posla i novca Mars, biće retrogradan do poslednjeg dana juna, pa ćete ipak morati da neke stvari ponovite ili da se vratite na zaostale obaveze i odradite ih. U finansijskom segmentu stvari stoje dosta stabilno, nekih iznenadnih šansi za zaradu će biti, ali ćete definitivno morati da „skrešete“ troškove što pre. Previše olako dajete novac na neke stvari, a svoja dugovanja zanemarujete i ostavljate za „neki drugi put“...

Zdravlje

U prve dve dekade juna samo će starija populacija imati povremeno problema, što sa imunitetom, što sa kičmom, kostima, plućima. Mlađi pripadnici znaka funkcionišu odlično, ali od poslednje dekade vi biste trebali više pažnje da obratite na stomačni deo, kao i na reproduktivne organe i grudi.

ŠKORPIJA

Ljubav

Ponašanje emotivnog ili bračnog partnera će vas više puta izbaciti iz takta tokom ovog meseca. Moguće je da ste malo nervozni zbog napetih situacija na poslu i ne možete da tolerišete da vam voljena osoba „zvoca“ i pridikuje oko nekih, vama nevažnih, sitnica. Možete smatrati da se partner ponaša infantilno i da ne shvata da vam je sada potreban mir, odmor i ljubav, a ne situacije koje dovode do rasprava i napetosti. Ako druga strana bude mudra, lako ćete ovo rešiti (i to najverovatnije u spavaćoj sobi gde će sve prštati od varnica) i ovaj mesec bi se još i mogao pokazati kao dosta dobar. Ako ništa drugo, poslednja dekada juna će smiriti situacije, uneti više ljubavi i razumevanja, a voljena osoba će biti spremna da vam pruži mnogo nežnosti i pažnje. Ako ste pak sami, pa – ono što želite je malo verovatno da ćete dobiti. Pogotovo ako već postoji osoba koja vam se dopada, a sa njom već duže vreme „klackate“ u nekoj nerešenoj relaciji – svesni ste da se dopadate jedno drugom, ali nikako da se desi nešto što će pokrenuti situaciju. Ako ne postoji niko ovog tipa, onda ste jedan od pripadnika ovog znaka koji će utehu u svojoj emotivnoj samoći tražiti u prolaznim flertovanjima i odnosima koji će biti neobaveznog, seksualnog tipa. Stvari će krenuti na bolje tek od poslednje dekade juna....

Posao

Držite se Škorpije – još ovaj mesec je vladar vašeg znaka Mars retrogradan, a jul započinjete potpuno novi, osnaženi i sa vulkanskom energijom! Zato sada stegnite zube i shvatite da je pred vama još jedan mesec obeležen borbom u poslovnom segmentu. Doduše, i vi ste nekako navikli da ne možete lako doći do ostvarenja svojih zacrtanih ciljeva i napredujete polako, ali sigurno. Napetih momenata će biti u finansijskom segmentu jer će očekivani prilivi kasniti, a vama stoji opterećenje dugovanja iz prethodnog perioda. Odredite prioritete i rešavajte jedan po jedan – sada samo tako možete uspeti. Dogovori i poslovna partnerstva će se pokazati kao stabilni, iako ćete povremeno imati lošiju komunikaciju sa ljudima sa kojima sarađujete. Progutajte neke reči, uzdržite se i napravite potrebne kompromise. Od treće dekade, vaši planovi će početi da se ostvaruju, a vi ćete moći da odahnete. Tokom celog perioda imaćete sreću kroz dodatne poslove, što će vam pomoći da finansijski izgurate ovaj mesec.

Zdravlje

Svesni ste da je gubitak energije preveliki, da nemate dovoljno vremena za opuštanje i odmor, a i konstantno ste pod stresom. Odlično je što uspevate da funkcionišete i u ovakvim okolnostima, ali bi stariji pripadnici znaka ipak trebali da obrate dodatno pažnju na stanje svog organizma.

STRELAC


Ljubav

Dragi Strelčevi, pogotovo vi u emotivnim vezama i brakovima – retrogradnog Saturna u svom znaku tokom ovog meseca možete iskoristiti na dva načina – možete početi da se ponašate odgovornije i zrelije u svojim relacijama i na taj način uzdići svoj odnos na mnogo viši i bolji nivo. Takođe – možete ga iskoristiti i tako što ćete biti teški, komplikovani, neaktivni u svojim vezama – što će vam samo doneti izuzetno komplikovan odnos sa voljenom osobom, prožet trzavicama i nerazumevanjem. Naravno, od vas zavisi kako ćete se postaviti, ali ja vam toplo preporučujem prvi način, jer ćete jedino tako uspeti da kroz ovaj mesec prođete u jednom harmoničnom odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Možda vam se ponašanja ili neke izjave druge strane i neće dopadati baš uvek, ali shvatite da svi grešimo, i progledajte kroz prste onoj/onome koga volite. Ako ste od onih usamljenih, prilike se samo ređaju pred vama i pojedine osobe će se istinski truditi da vas osvoje i privole na svoju stranu. Ako budete čekali i oklevali propustićete neke zaista dobre šanse za emotivnu sreću. Ne postoji razlog trenutno za vaše samovanje – ako ste nesigurni u sebe zbog nekih prošlih emotivnih povređivanja, prevaziđite to – oni koji žive u prošlosti ne vide budućnost koja im stoji ispred nosa!

Posao

U ljubavi će vam Saturn možda i dalje praviti probleme, ali je za poslovni segment dejstvo ove planete tokom juna za vas odlično. Daće vam potrebnu upornost, strpljivost i odgovornost prema poslovima u koje ulazite, kao i prema saradnicima i partnerima. Izgleda mi da ćete ovog meseca zaista imati par dosta dobrih ponuda i mogućnosti da sklopite neke značajnije ugovore koji će vrlo doprineti poboljšanju finansijske situacije. Imaćete prave mogućnosti da prezentujete sebe i svoj rad i nemojte biti iznenađeni ako dobijete ponudu za promenu radnog mesta ili unapređenje u drugoj dekadi meseca. Možda ćete na neke isplate morati da sačekate, ali poboljšanje finansija je evidentno, pa iskoristite ovaj period da vratite neke nakupljene dugove. Takođe, moraćete da poradite na smanjenju troškova, koji će biti naglašeni početkom meseca. Prilično ćete ozbiljno pristupati svakom novom poslovnom projektu, a sada se pred vama mogu otvoriti i vrata nekih saradnji sa inostranim firmama i strancima.

Zdravlje

Vaša energija je sada dosta jača i evidentno je da ćete se bolje osećati, iako ćete i dalje imati povremene „padove“ zbog umora i stresa. Starija populacija ovog znaka imaće probleme sa kičmom, jetrom, kostima, vodite računa i o virusnim infekcijama, a bilo bi poželjno da prekontrolišete krv.

JARAC


Ljubav

Slobodnim Jarčevima će uglavnom poslovni segment donositi mogućnosti za nova poznanstva ili za jače povezivanje sa osobama sa kojima ste već u kontaktu. Osoba koja će vas privući je jaka intelektualno, i sa njom ćete voditi višesatne razgovore ispunjene zadovoljstvom i dobrim raspoloženjem. Kod pojedinih Jarčeva je lako moguće da se zaljube u nekog sa kim imaju veću razliku u godinama ili u osobu koja već ima nekoga pored sebe. No, čak i da postoje određene prepreke, ne verujem da će vas to sprečiti niti zaustaviti. Kod nekih pripadnika znaka ovo će biti samo seksualna afera, ali ipak imate velike mogućnosti da ovaj odnos postane trajnija vrednost u vašem životu. Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim odnosima imaju prilično dobar mesec pred sobom. Vi lično ćete morati da budete malo „mekši“ prema voljenoj osobi, jer će od vas zavisiti na koji način ćete funkcionisati. Povremeno ćete imati preveliku okupiranost poslovnim segmentom i u tim trenucima ne trebate da se sklanjate od partnera, već da nađete dovoljno vremena i za njega, da razdvajanje ne bi unosilo nemir kod voljene osobe i činilo da vam konstantno „zvoca“ i traži „svoja prava“. Ako budete otvoreni za komunikaciju (a za to sada imate sve preduslove) čak i ovakve momente će biti lako prevazići i vi možete uživati sa svojim dragim bićem.

Posao

Rešili ste da svoj poslovni segment maksimalno sredite i „utegnete“ i od vaše volje, posvećenosti i truda sada zavisi razvoj svih situacija. Obzirom na vašu veliku odgovornost i dobre planetarne pozicije koje se vezuju za posao, ne sumnjam da je pred vama mesec kada ćete dosta toga uspeti da završite što ste započeli u prethodnom periodu, ali i da pokrenete nove saradnje koje će biti daleko isplativije. Moraćete da povučete ručnu kočnicu što se tiče troškova, naročito u prvom delu meseca, a tada vam se savetuje i da budete promišljeni u finansijskim ulaganjima. Imaćete korektan odnos sa kolegama, pogotovo onima koji su spremni da prihvate vaše vođstvo,iskustvo i zrelost, ali očekujte povremene nesuglasice sa onim mlađima, koji su od skora počeli da rade ili koji smatraju da su pokupili svu pamet ovog sveta. Njih ćete brzo staviti na svoje mesto. Planove koje već duže vreme osmišljavate, sada možete otpočeti i da realizujete. Čeka vas i završetak poslovnih projekata pokrenutih u prethodnom periodu.

Zdravlje

Iako vas dosta toga pritiska, čini nervoznim i oduzima vam energiju, ipak je ovaj mesec dosta dobar da se u zdravstvenom segmentu oporavite. Mlađi pripadnici znaka će lakše prolaziti kroz jun, dok kod starijih stoji upozorenje da obrate pažnju na svoj organizam, naročito na hronične tegobe.

VODOLIJA


Ljubav

Ako ste slobodni – eto vama sreće i radosti! Na sve strane se otvaraju ljubavne prilike a udvarači se utrkuju pokušavajući da vas osvoje. Doduše, više tipova osoba će biti u vašem okruženju – neki od njih će hteti samo neobaveznu avanturu, pojedini bi da budu prijatelji sa povlasticama, sa nekima možete imati i razliku u godinama, dok će biti i onih koji su zauzeti pa sa vama pokušavaju da funkcionišu u smislu „‚leba preko pogače“. Da ne pričam o tome da će se aktivirati i neki bivši partneri – sve u svemu – pred vama je prava papazjanija od ljubavnih prilika, a vi sada budite pametni i proberite ono najbolje. Ako vam je samo do ljubavnih igrarija, bez nekog trajnijeg vezivanja, opustite se i uživajte. Ako pak želite da se konačno u nekom emotivnom odnosu ustalite, sredite i smirite, onda budite promišljeni, ne žurite nigde i sačekajte da se prava osoba sama izdvoji, što će se i dogoditi u drugom delu meseca. Vodolije u emotivnim vezama i brakovima ulaze u nešto napetijoj situaciji sa partnerom u jun mesec. Biće potrebno više usklađivanja, više otvorenih i iskrenih razgovora sa voljenom osobom. Sada je moguće pokrenuti i ozbiljnije teme o budućnosti odnosa, prinovama ili početku zajedničkog života. Nije ni malo loš period pred vama i partnerom, ako znate šta želite, pokažete pravu meru u svemu i pružite mu ljubav.

Posao

Prvo bih vam skrenula pažnju na to da prva dekada meseca nije najpovoljnija za finansijski segment. Tada nemojte ulaziti u neka veća ulaganja i pokušajte da ograničite svoje troškove, jer će vam pare prosto „kliziti kroz prste“. Ostatak meseca je dosta bolji i moći ćete da se oporavite, čak iako napravite neku grešku ili propust sa novcem. U poslovnom segmentu su sada naglašene promene kojima ćete morati da se prilagodite, iako će vam to povremeno dosta teško pasti. U polje karijere se vratio retrogradni Mars i neke situacije će se ponoviti, pa ćete imati mogućnosti da napravite stabilnije dogovore sa saradnicima i poslovnim partnerima. Napetost sa šefovima će postojati, pa pokušajte da se prilagodite i „ne dižete bunu“. Ako ste privatnik, lakše ćete pokretati poslove, ali je potrebno veliko pregovaranje da bi vam projekti u koje ulazite bili zaista finansijski isplativi. U drugoj dekadi meseca su moguće promene radnog mesta, kod nekih unapređenje, kao i šanse za iznenadnu zaradu.

Zdravlje

I dalje vam stoji povremen umor, iscrpljenost, moguće i problemi sa nesanicom. Mlađi pripadnici znaka će se lakše boriti sa nakupljenom tenzijom, dok bi stariju populaciju trebalo upozoriti da se više posveti sebi, naročito ako imate hronične tegobe vezane za stomačni deo, kičmu, grlo, pluća.

RIBE


Ljubav

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku, došlo je vreme da se više posvetite svojim ljubavnim relacijama, da neke stvari u ponašanju i pristupu partneru promenite i postavite se odgovornije prema njemu. Svesni ste da neke stvari kod vas dvoje škripe već izvesno vreme i sada ćete pokušavati da ovaj segment sredite, da se usmerite na komunikaciju sa voljenom osobom i rešite nakupljene probleme. Odbacite ustaljene obrasce ponašanja, sada su u vašoj vezi potrebne promene, noviteti, ljubav i povezanost na jedan potpuno drugačiji način. Shvatili ste da ste u nekim situacijama grešili i sada to imate nameru da ispravite. Da se razumemo – ovo će povremeno biti dosta težak zadatak, ali ako budete istinski voljni da se prilagođavate, drugi deo meseca će doneti bolje situacije i veću povezanost sa dragim vam bićem. Mnogima od vas je bitno da definišete svoju vezu i pokrenete neke ozbiljnije teme o budućnosti, za šta sada postoje velike šanse. Ukoliko ste jedan od slobodnih pripadnika znaka, stoje vam mogućnosti za flertovanja preko posla ili poznanstva preko društvenih mreža i prijatelja. No, sve će ovo biti prilično neozbiljno i više će vam služiti da prekraćujete vreme, a nećete imati posebnu potrebu da se u ovakav tip priča zaista i upustite. Čekajte drugi deo juna i ulazak Venere i Sunca u vaše polje ljubavi!

Posao

U ovaj mesec ulazite pomalo opterećeni statičnošću i neizvesnošću koja vlada u poslovnom segmentu. Naročito vas „boli“ finansijski segment, gde nikako ne uspevate da se u potpunosti oporavite i stanete na „čvrsto tlo“. Neće ovaj mesec biti toliko loš što se novčanog dela tiče, ali ćete morati da ljudski zapnete da biste ostvarili pozitivan saldo. Smetaće vam povremeno nekorektan i pritiskajuć odnos šefova prema vama, ali ovo možete izmeniti ako „skratite jezik“ i pokažete spremnost da se prilagodite nekim novinama koje se uvode sa njihove strane. Stoji da imate mogućnost da napravite dosta korektne nove poslovne dogovore, mada ćete prave rezultate od njih videti tek pred kraj juna meseca. Ribama su jako dobro postavljeni povremeni i dodatni poslovi, što vam može pomoći u oporavljanju vaših finansija. Takođe, nezaposleni sada imaju priliku da nađu adekvatno, mada privremeno zaposlenje. Neki od vas će dobiti šansu za poslovno usavršavanje ili veće mogućnosti za kraća poslovna putovanja.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije najstabilniji tokom ovog meseca. Starija populacija će imati porast hroničnih tegoba, dok bi generalno trebali da obratite mnogo više pažnje na ishranu, odmaranje i povremeno bavljenje nekom blažom fizičkom aktivnosti. Stoje napetost i stres.

Izvor: B 92
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2016
« Odgovor #12 poslato: 13:54:39, 03.Jul.2016. »
Mesečni horoskop za jul 2016. god.

OVAN

Ljubav

Dragi Ovnovi, pred vama je jedan lep mesec – kao stvoren za ljubavi, pa makar one bile i samo letnje avanture. Ako ste slobodni, samo vas prva dekada jula zatiče neaktivne po pitanju emocija. Moguće je da ćete u tom periodu biti više naklonjeni kućnom ambijentu ili ćete imati obaveze oko doma ili članova porodice. Od druge dekade meseca – vreme je da se bacite u osvajanje! Vaše polje ljubavi, zabave, provoda, izlazaka biće obogaćeno tranzitom Venere, Merkura i Sunca, što će vam svakako doneti velike aktivnosti i neke odlične trenutke. Ako odete na godišnji odmor, očekujte letnju ljubavnu avanturu, a ako ostanete kod kuće, sigurno je da ćete prilikom izlaska naleteti na osobu u koju ćete se zaljubiti preko glave. U postojećim emotivnim vezama dosta će biti naglašena strast, a i sami znate – kada sve pršti od ljubavi, svaki problem (ako se pojavi) je lako rešiv, tako da ne sumnjam da ćete vi i vaše voljeno stvorenje imati jako lepe trenutke pred sobom. Bračni partneri , sem nekih sitnih trzavica u prvoj dekadi jula, ne bi trebali da imaju loš odnos. Čak i te trzavice mogle bi se voditi oko nekih domaćinskih problema ili nemogućnosti da se uskladite oko troškova, dece ili planova za godišnji odmor. Ako imate nameru da proširite svoju porodicu – „bacite se na posao“ od početka druge dekade jula!

Posao

Mars, koji vlada vašim znakom krenuo je direktnim hodom krajem juna meseca, ali je još uvek “u senci”, I ne u punoj snazi, tako da je pred vama mesec kada ne biste trebali toliko da obraćate pažnju na mogućnosti novih poslovnih projekata, već pre da se usmerite da okončate sve ono što ste započeli ili eventualno uvedete neke promene. Prva dekada meseca je dosta statična I tu će verovatno bolje proći oni koji se bave privatnim ili porodičnim biznisom. Oni koji rade za poslodavca mogli bi povremeno imati napetosti u odnosu sa šefovima ili biti prinuđeni da odustanu od nekih planova. Od početka druge dekade pa do kraja meseca nalazite se u periodu koji vam više odgovara, jer vas vatrena energija Lava pokreće I čini vas angažovanijim. Naročito ćete morati da uradite neke konkretnije stvari po pitanju saradnji sa strancima. U finansijskom segmentu sledi vam promenljiva situacija. Imaćete više troškova I novac će vam se lakše nego inače izvlačiti iz džepova.

Zdravlje

Iako se generalno osećate bolje nego inače, još uvek niste u potpunosti zaštićeni od nekih stresnih situacija koje vam mogu donositi psihičko opterećenje. Starija populacija Ovnova bi mogla imati blažih problema sa kardio vaskularnim sistemom.

BIK


Ljubav

Odmah početkom meseca slobodni Bikovi mogu ući u jednu strasnu, ali izuzetno komplikovanu vezu, gde bi se jako brzo pokazalo koliko je partner u suštini zahtevan, posesivan I ljubomoran. Koliko god početak bio uzbudljiv, pitanje je da li će ova veza uspeti da zaživi I opstane. Ostatak meseca na žalost neće nositi neke posebne prilike, više će se sve svoditi na vaše izlaske, na druženja I na kontakte sa osobama koje su interesantne, ali sa kojima se priča dosta sporo razvija. Sve ovo će više ličiti na prijateljstvo, nego na ljubav, ali dajte vremena vremenu – neke od ovih priča će se tokom avgusta razviti baš u ono što vam je potrebno – čvrst I stabilan odnos. U prvoj dekadi meseca oni u emotivnim vezama I brakovima imaće povremeno razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom. U nekim situacijama će biti donekle teško pronaći kompromis, ali dobro je što će sve ovo biti prolaznog karaktera I neće uneti veću pometnju u vašu relaciju sa partnerom. I vi I partner ćete morati da budete malo tolerantniji I popustljiviji. Od kraja prve dekade situacija će krenuti polako da se popravlja, a od početka treće dekade jula vas dvoje ćete već povratiti stabilnost u svom odnosu. Naglašeno polje doma I porodice u drugom delu jula doneće Bikovima potpunu opuštenost, mir, ljubav I sklad u porodičnim odnosima.

Posao

Slika ovog meseca je nešto nestabilnija nego što biste želeli. Naglasak je bačen na komunikaciju I dogovore, I to naročito u prvoj polovini jula. Problemi mogu nastati u međuljudskim odnosima, u nedostatku podrške koja vam je potrebna za otpočinjanje nekih poslovnih projekata, ali I kroz promene u poslovnom okruženju na koje ne možete uticati. Prva polovina jula je prilično problematična I u finansijskom smislu, I nemojte da budete prevareni nekim početnim uspesima kod ulaganja, jer se lako može dogoditi da investirate u neisplative I pogrešne projekte. Drugi deo jula ipak donosi određenu formu stabilizacije, imaćete podršku od strane autoriteta I nadređenih osoba za svoje planove. Privatni sektor će napredovati kroz neke isplativije dogovore I poslove. Ako ste nezaposleni, računajte da možete dobiti samo privremeno ili honorarno zaposlenje, ali je moguće da vam uslovi rada neće odgovarati. U poslednjoj dekadi jula imaćete zastoje u naplatama potraživanja.

Zdravlje

U prvom delu meseca stomak će vam biti nešto osetljiviji, vodite računa o kvalitetu namirnica koje konzumirate, a moguće su I alergijske reakcije. Drugi deo meseca vam donosi više energije I bolje funkcionisanje, vodite samo računa da se ne preforsirate I odvojte dovoljno vremena za odmor.

BLIZANCI


Ljubav

Ako ste slobodni, pred vama je mesec koji će svakako ispuniti vaša očekivanja što se bezbrižnosti I provoda tiče. Zaista nećete žaliti da potrošite sve do poslednjeg dinara u nekim ludim zabavama, možda I na kraćem putovanju, odmoru ili makar produženom vikendu. Baš ćete biti u pokretu, obići sva interesantna mesta, upoznati gomilu zanimljivih I podsticajnih osoba, ali ćete se teško tokom ovog meseca zaista skrasiti kada su emocije u pitanju. Moguće je Itekako da postoji zainteresovanost za nekog koja se provlači još od kraja juna ili početka jula meseca, ali sem povremene komunikacije sa ovom osobom, teško je da ćete uspeti da ostvarite bilo šta značajnije. Obzirom na vašu nemirnu prirodu, možda je I bolje da ovi početni koraci donesu bolje upoznavanje, a u vezu ćete ući lako tokom avgusta. U emotivnim vezama I bračnim odnosima biće dosta promenljivo. Pred vama su I neki divni zajednički momenti , ali će oni često biti “presecani” situacijama kada vi I partner ne možete da pronađete zajednički jezik. Možda ni vi sami ne znate šta tačno želite u ovom trenutku – ako ste u dužoj vezi, povremeno želite da sa voljenom osobom uđete u ozbiljniju fazu, a povremeno biste želeli da imate dovoljno vremena samo za sebe, svoje prijatelje I provod. Polako, sve će se iskristalisati vremenom.

Posao

Stelijum planeta u polju posla I novca na samom početku ovog meseca, kao I direktno kretanje Marsa kroz polje poslovnih okolnosti I obaveza, definitivno će pred Blizancima otvoriti mesec kada je moguće dosta postići u poslovnom segmentu. Doduše, retro Saturn u polju partnerstava I retro Neptun u polju karijere I dalje će vam povremeno donositi nesigurnost, okolnosti koje nećete moći da zaobiđete I prepreke koje ćete morati da naučite da savladate. Ipak, pred vama nije loš period – vladar vašeg znaka brzo se kreće, što znači da ćete, I pored povremenih zastoja, nastavljati ka svome cilju bez zastajkivanja. Neka ulaganja se sada mogu pokazati kao dosta isplativa, ali naučite da imate mere I da ne preterate, jer se tržište menja I ono na čemu ste zaradili danas, može već za par dana postati neisplativo. Poslednja dekada jula doneće povećanje aktivnosti kroz dogovore, gomilu dosta isplativih kraćih putovanja, a ovo je odlično vreme I za nezaposlene da pronađu adekvatan posao. Bićete dosta zadovoljni finansijama.

Zdravlje

U prvom delu jula meseca imaćete češće epizode sa iscrpljenošću, manjkom sna I potrebom za većim količinama hrane. Naročito ćete u slatkišima tražiti “utehu”. Drugi deo meseca je dosta bolji, osećaćete se odmornije I biti puni energije. Ovo je odlično vreme I za odlazak na godišnji odmor.

RAK


Ljubav

Stelijum planeta na početku meseca u vašem polju ličnosti, ali I mlad Mesec tokom prve nedelje jula, definitivno bacaju akcenat na to kako se vi osećate. Doći će do velike transformacije vaše ličnosti, osećaćete neuporedivo više samopouzdanja, a doveli ste sebe I u fizičku I u psihičku stabilnost. Znate šta je ono što želite, ali isto tako znate I šta je ono što više nećete da trpite. Baš iz tog razloga, budite svesni da će sada samo od vas zavisiti u kom će se pravcu vaše emotivne veze I brakovi odvijati na dalje. Ako želite da zadržite skladan odnos sa partnerom, ili da popravite neke problematične situacije – sada to možete I uraditi. Međutim, postoje I oni Rakovi kojima je već preko glave nekih situacija sa voljenom osobom (a moguće je I da je počeo da vas interesuje neko drugi) I u tom slučaju, vas dvoje ćete se, neminovno, odvajati sve više, jer ćete vi biti usmereni samo na svoje potrebe I želje I u potpunosti se distancirati od partnera. Čak iako do prekida ne bude došlo sada, on je neminovan I uslediće vrlo brzo. Slobodni pripadnici ovog znaka neka uživaju u danima koji su ispred njih. Privlačićete pažnju gde god da se pojavite, a obzirom na to da vas čeka veći broj društvenih okupljanja, proslava, zabava, izlazaka – ne sumnjam da će novih poznanstava biti u velikom broju. Prepustite se letu, uživajte I ne razmišljajte previše!

Posao

Bićete “od akcije” tokom jula meseca, I to u pravom smislu te reči. Dobili ste veliko samopouzdanje, jer shvatate da se neki vaši planovi ostvaruju, a primećujete I da imate podršku osoba od autoriteta, šefova. Potrudite se da u prvom delu jula ovu podršku I sačuvate, na taj način što nećete vući neke poteze bez znanja osoba koje su vam nadređene. Kod nekih Rakova će biti aktuealan pritisak, zbog skraćenih rokova I velikog broja obaveza, ali obzirom na to da je vaša energija u velikom usponu, ne sumnjam da ćete uspeti da sve ispoštujete na vreme. Prvo Venera, a nakon nje I Merkur I Sunce prelaze u vaše polje posla I novca, I pred vama će otvoriti vreme kada ćete prvenstveno biti zadovoljni finansijskim segmentom, ali ćete u isto vreme uspeti I da postojeće obaveze prilagodite svom tempu. Moći ćete lakše da završite sa nekim zaostacima I da otvorite priliku za nove saradnje, naročito sa strancima. Retro Saturn u polju svakodnevnih poslovnih obaveza vas koči, ali vam I daje snagu.

Zdravlje

Saturn će u vašem polju zdravlja I životnih navika boraviti još dosta dugo, sve vreme vas upozoravajući da morate obratiti pažnju na sebe I na signale koje vam telo šalje. Ipak, jul mesec je bez nekih većih problema u zdravstvenom segmentu. Osećaćete se dosta dobro.

LAV


Ljubav

Sa Venerom I Merkurom, kao I Suncem – vladarom vašeg znaka u polju tajni, pojedini Lavovi biće na iskušenju ulaska u tajni emotivni odnos. Čak iako vam takve stvari ne budu padale na pamet, sigurno je da će vaš emotivni partner sumnjati I biti nesiguran, jer će mu se činiti da neke stvari krijete od njega. Budite sigurni da ćete do kraja prve polovine jula imati par neugodnih situacija sa voljenom osobom, smatraćete da vas suviše presira I opterećuje svojom posesivnošću I ljubomorom I možete se distancirati jedno od drugog. Od početka treće dekade, kada Sunce pređe u vaš znak, oblaci će početi da se razilaze nad vašom vezom, situacija će se stabilizovati, a partner I vi tada možete početi I da planirate neki zajednički odmor, ili da makar više vremena provodite zajedno. Slobodni Lavovi suviše sebe opterećuju nekim razmišljanjima. Verovatno vam je najviše u glavi poslovna I finansijska situacija I teško se opuštate, a kamoli dozvoljavate sebi da se više pokrenete u emotivnom segmentu. No, ovaj manjak energije I gubitak zainteresovanosti za bilo šta drugo osim posla, neće trajati naročito dugo. Već od početka druge dekade jula počećete da se osećate bolje, da biste neku svoju kulminaciju energije dostigli ulaskom Sunca u vaš znak početkom treće dekade. Nove emotivne prilike dolaze do vas baš tada!

Posao

Napravićete jedan dosta dobar dogovor već u prvim danima jula meseca, ali zbog određenih komplikacija, moguće je da će konkretan početak I realizacija ovog posla nastupiti tek u trećoj dekadi ovog perioda. Generalno – prvi deo jula je nešto komplikovaniji, postoji nestabilnost u poslovnom segmentu I sa nekim obavezama ćete dosta teško izlaziti na kraj. Situacije koje se budu odvijale u poslovnom okruženju primoraće vas da promenite planove koje ste imali I da pokušate da se prilagodite. Moguće je da će uslediti I neke neugodne promene u ustaljenom načinu poslovanja, na koje će vam biti teško da se priviknete. No, sve ovo što vas bude u prvom delu jula pritiskalo, počeće da se raščišćava u drugom delu meseca. Ambicija će u vama proraditi, postaćete mnogo samopouzdaniji I konkretniji, a I šanse će početi da se otvaraju pred vama. U finansijskom segmentu nećete moći da se požalite, iako će povremeno novac dolaziti do vas sa kašnjenjem ili ćete ga dobijati u delovima.

Zdravlje

Naglašeno polje podsvesti sve do kraja druge dekade jula uglavnom će vam doneti smanjeni nivo energije, mogućnost za pad imuniteta, ali I povremeno blagu depresiju I nesanicu. U tom periodu nađite više vremena za sebe, da se odmorite, opustite I ne mislite ni na šta.

DEVICA


Ljubav

Od odličnih pozicija sa kojih krećete početkom jula meseca kada su emotivne veze I brakovi u pitanju, doći ćete do momenata kada postoji velika nesigurnost u nastavak vašeg odnosa. U vašu vezu se vrlo brzo mogu uvući sumnja, ljubomora, a moguće je da nešto od toga I neće biti neopravdano. Odjednom ćete I vi I partner postati opterećeni nekim čudnim I nejasnim situacijama koje će se javljati potpuno neočekivano I jako destabilizovati vašu vezu. Sada se možete međusobno optuživati I svaljivati jedno na drugo krivicu zbog stanja u vašem odnosu. U ovakvim momentima, kada ćet epovremeno osećati da gubite tlo pod nogama, najbolje je ne povlačiti nikakve ishitrene poteze. Pokušajte da dobro razmislite o svemu I dozvolite situaciji da se slegne I smiri. U suštini, moguće je da je ovo samo jedna vrsta ispita za vašu vezu, koja treba da pokaže da li ste dovoljno posvećeni I spremni na kompromis I prilagođavanje. Ukoliko ste slobodni, sem provoda I zabave (kojih će biti zaista u velikoj meri), teško je da ćete uspeti da pronađete “onu neku pravu” osobu. A možda I nećete biti zainteresovani za to. Neki od vas će obnoviti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, I to u drugom delu jula. Moguće je da dođe do nekih zaista vatrenih susreta, ali koliko će ovo što se dešava između vas dvoje biti trajno, to je već pitanje…

Posao

Period zastoja I sporosti u dešavanjima koji je započeo u poslednjoj dekadi prethodnog meseca, sada se nastavlja. Međutim, sada kao da se postavljaju stresnije I komplikovanije situacije, koje će, na svu sreću, biti dosta kratkog daha. Ono što će biti njihova posledica jeste da ćete povremeno biti dosta iscrpljeni u pokušajima da sve dovedete u red. Budite sigurni da ćete imati veliki broj poslovnih obaveza, I onih iz prethodnog perioda, ali I novih pa će vam biti potrebna sva vaša organizovanost da biste iz svega ovoga I isplivali. Komunikacija sa saradnicima biće nešto lakša nego inače, ali ćete svejedno dolaziti teško do konkretnijih dogovora. Verovatno će se neke konačne realizacije prolongirati tek za avgust. U finansijskom segmentu nećete proći loše, ali je problem što ćete biti okupirani većim troškovima, što vezanim za poslovanje, što vezanim za dom I vas lično, pa će saldo na kraju meseca otprilike biti na pozitivnoj nuli. Ono što je izuzetno pozitivno jested a neke saradnje sada možete obnoviti.

Zdravlje

Do polovine meseca još uvek ćete biti pod jednim teškim uticajem, sa manjkom energije I sa povećanim problemima kod hroničnih bolesnika, ali nakon toga situacija kreće na bolje. Pošto vladar polja zdravlja I dalje ide retrogradnim hodom, ipak nema mesta opuštanju – vodite I na dalje računa o sebi!
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2016
« Odgovor #13 poslato: 13:55:40, 03.Jul.2016. »
Mesečni horoskop za jul 2016. god.

VAGA


Ljubav

Venera, vaša vladarka, koja će biti u znaku Raka tokom prve dekade jula, čini vas emotivnijim I povećava želju za skladnim odnosom sa voljenom osobom. Obzirom da je I vladar polja ozbiljnih partnerstava Mars, krenuo direktnim hodom, imate sve predispozicije da se vaša veza produbi I da razumevanje I ljubav postanu primarni ciljevi kod oboje. Međutim (pošto uvek postoji neko međutim) teško je da ćete ipak proći “kao po loju” baš u ovoj prvoj dekadi. Napet aspekt sa Plutonom I Uranom svakako će doneti napade ljubomore I posesivnosti, ali I uneti jedan element strasti u vašu vezu. No, ovo možemo gledati I ovako – posle burnih svađa zbog flertovanja, najlakše je pomiriti se u krevetu I to isto tako burno…I ne ispada loše na kraju, zar ne? Od kraja prve dekade, kada vaša vladarka pređe u znak Lava, svakako će se odnosi između vas I partnera poboljšati, bićete više raspoloženi I spremni I na provod I neka zajednička druženja sa prijateljima, a tada možete otići I na zasluženi odmor. Slobodne Vage će baš od te druge dekade da se bace u akciju I sigurno je da ćete biti I više nego zapaženi u društvenim dešavanjima. Neki od vas će se angažovati ipak oko bivšeg partnera, dok će drugi pripadnici znaka konačno dobiti priliku da osvoje osobu koja im se već duže vreme dopada. Odlični dani su pred vama, uživajte punim plućima!

Posao

Ulazite u jul mesec na dosta stabilnim I čvrstim pozicijama. Stelijum planeta u vašem polju karijere, koji će dodatno biti pojačan uticajem mladog Meseca, doneće vam mogućnosti za velike promene na bolje u ovom sektoru. No, kao I obično – ne računajte da će to ići bez problema. Bićete malo požurivani u prvom delu jula, I tada je moguće da napravite I neke pogrešne procene I uđete u dogovor koji će se brzo pokazati kao neisplativ. Ipak, ova brzina može nekim Vagama doneti čak I novac na brzinu, I to su u pitanju veće sume koje će dodatno doprineti vašoj stabilnosti. Kada planete pređu u znak Lava I vaše polje kontakata, veza I podrške – koraci kojima napredujete u poslovnoj hijerarhiji će krenuti da se ubrzavaju I zahuktavaju. Moći ćete ne samo da obnovite neke važne kontakte I saradnje, već da jako brzo vidite I isplativost od njih. Imaćete veliku pomoć od strane drugih I postoje osobe koje će itekako biti spremne da vam pomognu u vašim ciljevima I “poguraju” vas. Finansijski dosta stabilnije od juna.

Zdravlje

Neptun ide retrogradno u vašem polju zdravlja, pa je moguće da povremeno osetite iscrpljenost I izvestan pad energije. Takođe, neki problemi za koje ste mislili da ste ih rešili, aktiviraće se ponovo, a vezuju se generalno za imunitet, ali I za psihičko stanje, urogenitalni trakt I žlezde sa unutrašnjim lučenjem.

ŠKORPIJA


Ljubav

Sada, kada je vladar vašeg znaka Mars, krenuo direktnim hodom, nekako ćete lakše uspevati da rešavate emotivne zgode I nezgode koje će se postavljati ispred vas. Možda još uvek niste u svom punom, starom sjaju, ali definitivno stvari kreću na bolje. Ukoliko ste usamljeni, odmah vam prva dekada meseca može doneti jednu strasnu priču, ali zbog aspekata koji su u tom trenutku uključeni, lako se može dogoditi da se sve završi samo na jednoj gromkoj seksualnoj avanturi. Od početka druge dekade jula I prelaska Venere u znak Lava, vi lično ćete biti spremniji I otvoreniji za izlaske, za upoznavanje novih osoba I za veće aktivnosti u društvenom životu. Imaćete više mogućnosti za započinjanje nekih novih priča, a čak će I poslovni segment u tom periodu biti mesto gde se možete aktivirati na emotivnom planu. Pojedine Škorpije će se jače pokrenuti po pitanju jednog poznanstva od ranije, gde su neke stvari ostale nedorečene. Što se onih u emotivnim vezama I brakovima tiče, tokom prve dekade biste trebali da vodite računa da ne pritiskate previše partnera. Umećete u ovom periodu da budete I naporni I pritiskajući I ljubomorni, što definitivno neće uticati na dobar način na odnos sa voljenom osobom. Od početka druge dekade ulazite u mirniju fazu, kada će biti moguće povratiti stabilnost sa partnerom.

Posao

Više stvari vam ide na ruku tokom ovog meseca. Prvo, vladar vašeg znaka Mars, ide direktnim hodom kroz vaše polje ličnosti I sada ćete imati priliku da neke projekte koje ste odavno pokrenuli, konačno na pravi način pogurate I privedete kraju. U prvom delu meseca vam je jako naglašeno sve ono što je vezano I za strance I za planove, a u tom polju ćete imati I mlad Mesec, tako da biste ovde mogli da ostvarite značajnije uspehe, ako napravite dobar dogovor sa saradnicima van zemlje. Pored ovoga, u drugom delu jula je naglašeno vaše polje karijere, pozicije I nadređenih osoba, pa ćete u tom periodu moći da na mnogo jači način ostvarite svoje ambicije. Sve dok Mars ne izađe iz svoje senke, što će se dogoditi tek tokom avgusta, budite svesni da ćete morati ipak da ulažete više napora I truda u poslovnom segmentu, ali sada bar imate dovoljno energije I upornosti za tako nešto, a I manje će prepreka biti na vašem putu. Novčana situacija će se znatnije poboljšati I moći ćete da se opustite.

Zdravlje

Slobodno možete da se opustite. Situacija sa zdravljem tokom jula meseca je savršena, da savršenija ne može biti. Možda će vam još uvek povremeno trebati da se više opustite I odmorite, ali generalno gledano – vraća vam se stara snaga I energija u punom sjaju.

STRELAC


Ljubav

Prva dekada jula je dosta turbulentna u vašim emotivnim relacijama. I vi I emotivni partner ste u jednoj strasnoj I burnoj fazi, kada je dovoljno samo malo da bi došlo do nekih neprijatnih situacija, koje lako mogu biti povezane sa posesivnošću, tenzijom, ljubomorom. Moguće je I da ste oboje dosta toga skupljali u sebi u prethodnom periodu I sada ćete eksplodirati I na najmanju sitnicu. No, bitno je da ovo neće ostaviti trajne posledice po vašu vezu, ali će vam svakako u tim trenucima doneti nemir I nestabilnost. Ostatak meseca je za parove jako pozitivan, naročito ako ste planirali sa voljenom osobom zajednički odmor I putovanje ka nekoj daljoj destinaciji. Ovo će u potpunosti osvežiti vašu vezu, a pojedini će čak moći da se okrenu razmišljanjima I planovima o budućnosti I jačem definisanju vašeg odnosa. Slobodni Strelčevi verovatno smatraju da njihova samoća već predugo traje. Problem je što će se u prvoj dekadi otvarati samo mogućnosti za prolazne kontakte, koji će najpre ličiti na seksualne afere ili odnose “za jednu noć”. Ovo definitivno nije ono što priželjkujete, pa ako ste spremni da sačekate još malo na “ono pravo”, onda budite strpljivi, jer u drugom delu jula imate šanse baš za to. U ovom periodu se mogu obnoviti I neke pokidane veze, a svakako imate priliku da uplovite u srećne I mirne ljubavne vode.

Posao

U prvoj polovini jula ćete najviše biti fokusirani na finansijski I materijalni deo. Verovatno postoje problemi sa naplatom potraživanja, pa nikako da uspete da nakupite dovoljno sredstava koja su vam potrebna za proširenje poslovanja. Takođe – poslovni saradnici mogu zahtevati neke promene u dogovoru, što vama nikako neće ići na ruku. Vi ćete se čvrsto držati onoga što ste ugovorili I nećete želeti da odstupite niti jedan korak. Poslovne saradnje mogu biti malo pod tenzijom I napetošću, ali biste trebali da relativno brzo dođete do kompromisnog rešenja. Ostatak meseca je znatno bolji, odgovara vam podsticajna energija planeta u znaku Lava, a tada je vreme da se pokrenete I privedete kraju I neke planove vezane za saradnje sa strancima. Ovo je period kada možete krenuti sa realizacijom onoga što ste sebi dali u zadatak mesecima unazad, I uložiti novac u neke dosta isplative projekte. Osećate da ste pri kraju nekih teškoća I definitivno ste u pravu, samo budite I na dalje istrajni I ne odustajte!

Zdravlje

Neki zdravstveni problemi se mogu ponavljati, naročito u prvom delu meseca, a tada je vreme da I hronični bolesnici više obrate pažnju na sebe. Drugi deo jula je dosta bolji, vreme je da uradite nešto za sebe što već duže odlažete – da odete na redovnu kontrolu kod lekara, da počnete da praktikujete više fizičkih aktivnosti ili da napravite drugačiji program ishrane.

JARAC


Ljubav

Stelijum planeta (Venera, Sunce I Merkur) u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, kao I mlad Mesec početkom jula u ovom polju, govore da je pred Jarčevima period kada može doći do velike obnove njihovih emotivnih veza I do mnogo jače povezanosti sa partnerom. No, budite uvereni da ovo neće biti baš potpuno lako putovanje ka cilju, biće tu povremeno I truckanja, što znači da vas u prvom delu meseca očekuju I neke sitnije rasprave sa voljenom osobom. Međutim, snaga vaše ličnosti je sada dovoljno velika da možete prepoznati kada je vreme da se u ovakvom tipu rasprava aktivirate, a kada je vreme da se povučete. Ne sumnjam da ćete uspeti da baš fino balansirate u svojim vezama I da ćete ih na taj način još dodatno stabilizovati. Ovo je vreme kada su pojedini Jarčevi koji su u dužim emotivnim vezama, spremni da naprave I neki odlučujući korak napred I na drugačiji način definišu svoj odnos, tako da neće biti iznenađujuće ako se sada odlučite I na zajednički život ili brak. Sve u svemu – ni malo nije loše. Oni koji su slobodni definitivno će imati prilike za nova poznanstva, jer ćete biti društveni, okruženi ljudima, uvek na nekim zabavnim mestima I sigurno je da ćete privlačiti pažnju suprotnog pola. Neki od vas će u drugom delu jula poželeti I da obnove jedan kontakt, što će vam I poći za rukom.

Posao

Nezaposleni Jarčevi bi već tokom prve dekade jula mogli da ostvare jedan značajan kontakt koji bi Ih I doveo do zaposlenja koje traže. Nemojte se libiti I da se pozovete na neke kontakte ili pokrenete neke veze od ranije. Naglašeno polje partnera I saradnika u prvom delu jula govori o tome da biste sada mogli da ostvarite I neka značajnija partnerstva od kojih biste videli lepu finansijsku korist. One saradnje koje već funkcionišu će povremeno biti pod pritiskom, jer je neophodno da se dosta toga u vašem dogovoru promeni. Istina je da će dolaziti do nekih napetih situacija I sa onima sa kojima najbliže sarađujete, pa bi bilo dobro da em sačuvate hladnu glavu, em u svakom trenutku imate na pameti svoj interes. Lako je razdružiti se, problem je naći adekvatnog partnera za dogovor. U drugom delu jula dosta toga se rešava, napetost nestaje I dogovori će uglavnom funkcionisati bez većih problema. Ovo je I period koji je odličan za sve ono što je vezano za finansije, a tada ćete moći da naplatite I neka veća zaostala potraživanja.

Zdravlje

Zdravstveni segment je nešto lošije postavljen u prvom delu jula, kada bi najviše hronični bolesnici trebali da povedu više računa o sebi. Ostatak meseca je povoljan, samo se potrudite da nađete dovoljno vremena za svoje opuštanje I odmor, jer vam je to I na dalje neophodno.

VODOLIJA


Ljubav

Kao što oduvek važi, tako važi I sada – ljubav ne možete pogurati ni na jedan način, koliko god to želeli I pritiskali osobu koja vam se dopada. Vodolije će biti u takvom iskušenju, jer vas jedna osoba jako interesuje, ali svi vaši pokušaji da doprete do nje I osvojite je, u prvom delu jula će se pokazati kao neuspešni. No, na svu sreću, situacija će se brzo promeniti u vašu korist, I to onda kada se najmanje budete nadali I već budete spremni da odustanete. Drugi deo jula je fenomenalan po vas, kada ćete konačno uspeti da “spustite šapice” na onu osobu koju toliko želite. Svoju priliku za sreću ste dobili, sada gledajte šta ćete I kako ćete sa njom na dalje, jer je ovo neko čija je snaga ličnosti velika I ko neće dozvoliti da ga “vozate” onako kako vi to znate I umete. U svakom slučaju, biće vam zanimljivo I više nego što ste to tražili. Oni pripadnici znaka koji su u emotivnim vezama I brakovima, uspevaće da uglavnom održavaju korektan odnos sa voljenom osobom. Drugi deo meseca donosi definitivno prevagu na partnerovu stranu, on će u isto vreme biti mnogo pažljiviji I nežniji prema vama, ali će postati I zahtevniji I očekivati da mu bude uzvraćeno na isti način. Ne sumnjam da ćete se u ovoj situaciji snaći kao riba u vodi, jer vam trenutno odgovara da odgovornost malo prebacite na drugu stranu.

Posao

Stelijum planeta u polju poslovne svakodnevice, odgovornosti I obaveza, kao I mlad Mesec u ovom polju početkom jula, definitivno će pred Vodolijama otvoriti jedan dosta uspešan poslovni period. Sigurno je da situacija u poslovnom segmentu, makar u prvom delu jula, neće baš uvek ići onako kako biste vi to priželjkivali, ali takođe ne sumnjam da ćete vi bez većih problema uspevati da izlazite na kraj sa svime što se kao izazov postavi pred vas. Odlično je, što I ako dođe do turbulentnih momenata, oni će biti kratkotrajni I ni na koji način neće poljuljati vašu poslovnu sigurnost. Povremeno možete imati I napetih momenata sa šefovima, ali da se ne lažemo – te kritike koje ćete “popiti” ste svakako zaslužili, pa izvolite potrudite se da sredite neke stvari za koje dobro znate da “škripe” kod vas. Zato će odnos sa kolegama I poslovnim saradnicima biti više nego dobar. U drugom delu jula, kada planete budu okupirale vaše polje ozbiljnih poslovnih partnerstava, pred vama će se otvoriti mogućnosti za otpočinjanje novih saradničkih odnosa, I to najviše sa strancima. Finansijski ćete dosta profitirati tokom jula.

Zdravlje

Napetost I nervoza koji vas nekako već mesecima prate, biće aktivni I tokom prvog dela jula. Možete biti umorni, osećati se iscrpljeno I “izduvano”, što samo znači da morate više voditi računa o sebi I nalaziti vremena za odmor I relaksaciju. Drugi deo jula meseca donosi vam stabilnost I opuštenost.

RIBE


Ljubav

Slobodne Ribe su tokom prve polovine jula u jednom strasnom periodu. Stelijum planeta u polju ljubavi, kao I mlad Mesec početkom meseca, naglasiće vašu potrebu za pokretanjem nečeg novog na emotivnom planu. Da se to sada može I ostvariti, to je više nego jasno, problem je što će baš ta strast igrati veliku ulogu u ovom odnosu, pa će prvi, početni koraci veze biti pod jednim dosta jakim energetskim uticajem. U prevodu – nešto se može raspasti bukvalno na samom početku, pa vi drage I dragi moji, obratite pažnju na osobe sa kojima započinjete neki odnos. Ne vodite se samo fatalnošću I nemojte biti povučeni time što ste se “zapalili”, već na malo realniji način sagledajte onoga ko je preko puta vas. Ako se ništa konkretnije ne dogodi tokom prvog dela jula, u drugom ćete takođe imati prilike, ali kroz polje posla, preko izlazaka ili odlaska na godišnji odmor na neku udaljeniju destinaciju. One Ribe koje su u emotivnim vezama I brakovima mogu imati problema zbog sumnjičenja, flertovanja, ljubomore ili posesivnosti, ali ovo ne bi trebalo da destabilizuje vašu vezu, naročito pošto će se uglavnom dešavati u prvom delu jula meseca. U ostatku ovog perioda pred vama su neki mirniji dani, kada se lako dolazi do kompromisa, a tada možete I planirati odlazak na zasluženi, zajednički odmor I opuštanje.

Posao

Neke srećne okolnosti I dobri dogovori će vam na samom početku meseca obezbediti da se osećate sigurnije I stabilnije u poslovnom segmentu. Možda nećete uspeti da iskoristite sve šanse koje vam se budu pružale tokom prvog dela jula, ali zato je ostatak meseca više nego dobar. Planete će biti u tranzitu kroz vaše polje poslovne svakodnevice, obaveza I odgovornosti, I moći ćete na pravi način da se posvetite realizaciji projekata koje ste pokrenuli. Moguće je da ćete u ovom periodu morati da neke saradnje postavite na drugačiji način, da izmenite neke dogovore ili da prihvatite dodatne uslove koje druga strana zahteva, ali ovo ne bi trebalo da se u većoj meri odrazi na konačan rezultat, koji će biti više nego dobar. I sami osećate da ste se izvukli u velikoj meri iz perioda statičnosti I da su pred vama neki dani kada ćete lakše dolaziti do svojih ciljeva. Još jedno olakšanje koje dolazi za vas – finansijski segment se u velikoj meri oporavlja I neke nezgodne obaveze I dugovanja ćete uspeti da zatvorite na vreme.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je neuporedivo bolja nego u prethodnom periodu. Doduše, retrogradno kretanje Neptuna u polju ličnosti govori o nešto poljuljanom psihičkom balansu I povremenim nedefinisanim tegobama, ali I ovo bi trebalo da u potpunosti nestane u drugom delu jula.

 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2016
« Odgovor #14 poslato: 09:53:53, 01.Avg.2016. »
Mesečni horoskop za avgust 2016. godine

OVAN

Ljubav

Mlad Mesec je početkom avgusta u znaku Lava i vašem polju ljubavi. Dobro došli u mesec kada ćete imati šanse da osvojite i budete osvojeni. Prave prilike za zaljubljivanje će svakako biti tu, na vama je samo da se potrudite da novozapočete odnose i održite. Sve do kraja druge dekade avgusta Sunce će tranzitirati kroz vaše polje ljubavi, donoseći jednu lepu i podsticajnu energiju i velike mogućnosti za dobar provod i zabavu. Još ako putujete negde na letovanje, sve ovo će postati još izraženije. Prelazak vašeg vladara Marsa u vatreni znak Strelca doneće da ste aktivni, da lako stvarate nova poznanstva i otvoreno pokazujete svoju naklonost prema osobama koje želite da osvojite. No, ne znači da će samo oni koji otputuju imati šanse za emotivnu sreću. Naime, vaše polje posla ugostiće tokom ovog meseca planetu ljubavi Veneru, pa nije ni čudo što će se u ovom periodu započeti i neke lepe ljubavne kancelarijske priče. Jedna strasna atmosfera biće naglašena tokom celog avgusta, što će pomoći onima koji su u emotivnim vezama da lakše pređu preko nekih situacija koje bi mogle doneti nestabilnost u njihov odnos. Vi i partner ćete imati svojih uspona i padova, naročito ako budete previše ograničavali jedno drugo ili ako budete suviše kritični. No, kraj meseca će doneti smirivanje i sređivanje odnosa.

Posao

U prvoj dekadi avgusta može doći do iznenadnih, pozitivnih promena u poslovnom segmentu. Mogućnosti za promenu radnog mesta onima koji rade ili nezaposlenima otvaranje šansi, makar za neku formu sezonskog ili privremenog posla. Pošto su ovo izuzetno srećni dani, valjalo bih ih iskoristiti i okušati se i u igrama na sreću, a svakako će prilivi novca biti olakšani i možete dobiti i neke neplanirane isplate. Ostatak meseca donosi velike aktivnosti, jer će čak tri planete biti u vašem polju poslovne svakodnevice. Moguće je da će vam obaveze u ovom periodu biti dosta složene i naporne, ili zbog neočekivano brzog tempa, ili pak zbog manjka ljudstva (zbog godišnjih odmora) pa će opterećenost povremeno biti prilično jaka. Saradnje sa strancima će se pokrenuti, ali će ostati dosta toga nerešenog što će vam zaokupiti pažnju tokom celog drugog dela avgusta. Sem prve dekade, koja će biti finansijski „bogatija“, ostatak meseca je prilično jednoličan u novčanom smislu, a donosi vam i veće troškove.

Zdravlje

Polje zdravlja biće tokom celog meseca jako naglašeno, što nagoveštava da Ovnovi, i pored evidentno jače energije, ne smeju da ovaj segment zanemare i potisnu. Neke promene su sada neophodne, odricanje od nekih loših navika, uspostavljanje ravnoteže po pitanju ishrane. Poslednja dekada je po vaš organizam dosta opterećujuća, bićete lako podložni stresu.

BIK


Ljubav

Mlad Mesec je početkom avgusta u vašem polju doma i porodice. Prilika je da, ako je postojalo problema u vašim bračnim relacijama, ipak svojom inicijativom, pokrenete stvari na bolje. Ovaj period donosi jačanje strasti između vas i bračnog partnera i pošto će Sunce tranzitirati kroz polje doma sve do kraja druge dekade, tu zajedničku podsticajnu energiju možete okrenuti i ka planiranju. Možete se odlučiti za ulaganje u zajednički stambeni prostor ili pak razmišljati o prinovama. Oni koji su u emotivnim vezama i pored jake potrebe da učvrste i stabilizuju svoj odnos, verovatno će se suočiti sa povremenom problematikom. Neke promene koje ćete želeti da pokrenete i možda na drugačiji način izdefinišete svoju vezu, usmerite je ka ozbiljnijim temama, neće funkcionisati po vašim željama. Voljena osoba i vi ćete povremeno biti u raskoraku i sigurno je da ćete se u nekim momentima osećati u varijanti – niti zajedno niti jedno bez drugog. Ipak, sve ovo što se bude dešavalo u velikoj meri će raščistiti situaciju između vas dvoje i sam kraj meseca može doneti jake pomake na bolje, čak i u pravcu ozvaničenja odnosa. Slobodni Bikovi imaju puno polje ljubavi tokom avgusta, ali ćete veći deo perioda samo uživati u flertovanju, dobrom provodu i izlascima. Tek u poslednjoj dekadi meseca dočekaćete pravu ljubav.

Posao

Sam početak meseca može doneti promenu koja će na prvi pogled biti komplikovana, da biste brzo shvatili da vam ide na ruku. I vaša vladarka Venera, kao i Merkur, koji vlada poljem posla i novca, boraviće tokom celog meseca u znaku Device, što označava da ćete u obavljanju svojih poslovnih obaveza biti dosta praktični i racionalni, ali možda i previše sebe opterećivati detaljima. Obično kada se jako trudimo da sve uradimo kako treba, neka sitnica nam promakne, a izgleda mi da će takva situacija sada biti i kod vas. Posebnu pažnju morate obratiti na komunikaciju i odnose sa poslovnim partnerima, jer će ovo biti vaša slaba tačka. U saradnjama će doći do nekih nepredviđenih situacija, što će učiniti da se osećate zablokirano u okolnostima koje ne možete promeniti. Ipak, dobro je što sa malo truda i mnogo kompromisa ovo može biti rešeno u vašu korist. Finansijskom situacijom ne verujem da ćete biti zadovoljni u potpunosti, novac neće dolaziti u onim količinama koje očekujete, a ako ste privatnik – naplata potraživanja će biti ispod proseka.

Zdravlje

Ovo je mesec kada će briga o zdravlju biti pojačana. Prvi deo avgusta donosi vam manjak energije, ali i slabije psihičke snage organizma. Potrebno je odmarati se više i voditi računa i o načinu ishrane, a ako je moguće iskoreniti i neke štetne navike. Ostatak meseca je solidan po vas.

BLIZANCI


Ljubav

Ovaj mesec je komplikovan prvenstveno Blizancima u brakovima i emotivnim vezama. Iako će vladar vašeg znaka Merkur, kao i Jupiter i Venera tranzitirati kroz vaše polje doma i porodice, ipak ste partner i vi stegnuti i nekim okolnostima, ali i time što previše zamerate jedno drugom na nekim stvarima. I sami ste svesni da zategnuti odnosi traju već neko duže vreme, i ako budete nastavili da konstantno iznosite primedbe jedno drugom, umesto da pokušate da rešite situaciju, može doći do dubljeg razmimoilaženja između vas dvoje. Ovo vreme bi bolje bilo iskoristiti na taj način što ćete se zajednički posvetiti očuvanju vaše zajednice. Oni u emotivnim vezama imaju premalo razumevanja jedno za drugo i razlike u vašim karakterima će sve više dolaziti do izražaja. Itekako je moguće da dođe do prekida u odnosima, i neke veze će prestati u ovom periodu da postoje. Preživeće samo oni odnosi koji su Saturnova iskušenja uspešno prevazišli i koji nisu dozvolili da ih vreme i okolnosti distanciraju jedno od drugog. Slobodni Blizanci će biti aktivni samo u prvim danima avgusta, a ostatak meseca ćete nekako najviše posvetiti sebi. Nećete biti željni izlazaka i provoda, kao da će vam biti potrebno da se povučete od svih i razmislite šta je ono što želite od ljubavi. Poslednji dani avgusta ipak će vam doneti jedno vredno, novo poznanstvo

Posao

Saturn u vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava kreće direktnim hodom u drugoj dekadi avgusta, pa je evidentno da će težina koju ste osećali u prethodnom periodu početi da popušta. Međutim, ovo ne znači da ćete na lak način proći kroz ovaj mesec, jer su okolnosti u vašem poslovnom sektoru i dalje vrlo promenljive i biće potrebno jako se fokusirati na obaveze i ono što morate obaviti. U vašem polju pokreta, komunikacije, dogovora početkom avgusta će biti mlad Mesec, pa je ovo segment na koji biste trebali da obratite pažnju, jer vam može doneti više angažovanosti, naročito ako tražite posao ili ako želite dodatne prihode kroz povremene poslove. Takođe, poslovna putovanja se mogu pokazati kao dosta isplativa. Iako ćete vi lično biti korektni prema kolegama, računajte da ćete sa njihove strane imati, naročito u prvom delu meseca, nekih neprijatnosti. Što se finansijskog segmenta tiče, ovde nećete moći da se pohvalite naročitom stabilnošću, ali ćete neke neprijatne obaveze i račune skinuti sa dnevnog reda

Zdravlje

Zdravstveni segment će i na dalje biti promenljiv, što bi vama lično trebalo da donese veću fokusiranost na očuvanje fizičke i psihičke stabilnosti. Energija vam lako „čili“ u ovom periodu, pa je potrebno posvetiti se sebi, odmoru, ali i promenama u načinu ishrane.

RAK


Ljubav

I bračni odnosi i emotivne veze imaju pred sobom jedan komplikovan period. Saturn, koji vlada vašim poljem ozbiljnih partnerstava i braka kreće direktnim hodom u drugoj dekadi avgusta, što će doneti zatvaranje nekih pitanja koja su vas i voljenu osobu već neko duže vreme mučila. Međutim, ni vi ni partner nećete lako doći do usklađivanja i kompromisa, jer se vidi da će tokom celog perioda komunikacija predstavljati osnovni kamen spoticanja u vašoj vezi. Ne samo to – kroz polje svakodnevice tranzitiraju dva malefika – Saturn i Mars, koji će svojim uticajem donositi da vrlo često vi i vaše voljeno biće ne možete da pređete preko nekih najobičnijih stvari, o kojima inače ne biste ni razmišljali. Često ćete se sukobljavati oko sitnica i praviti problem bez problema. Obzirom da ste prikazani da vam je oboma izuzetno stalo do očuvanja odnosa, jedini savet koji vam mogu dati jeste da probate da funkcionišete po principu tolerancije i kompromisa. Najviše bi vam odgovaralo da jedan deo ovog perioda iskoristite i odete na zajednički godišnji odmor, jer bi vam promena sredine prijala. Vladar polja ljubavi Mars, prelazi u polje posla i slobodni bi najpre u ovom segmentu mogli da potraže „srodnu dušu“. Jedino što će vam smetati jeste sporost u dešavanjima sa osobom koja vam se dopada, ali verujte da za to postoji razlog – ne kaže se za džabe – Preko preče, naokolo bliže. Ne žurite, isplatiće vam se....

Posao

Mlad Mesec se početkom ovog meseca „smestio“ u vaše polje posla i novca, a obzirom da će i Sunce tu tranzitirati sve do kraja druge dekade avgusta, ono na šta ćete trošiti najviše energije i biti najviše usmereni jesu pokušaji da unapredite svoj poslovni segment, ali i da steknete potrebnu finansijsku stabilnost. Baš taj finansijski segment će vam povremeno zadavati muke jer će vam troškovi biti povećani tokom celog avgusta, što vezano za posao, što vezano za kućne obaveze, račune. U vašem polju svakodnevice kroz posao tranzitiraju Saturn (koji kreće direktno 14-og) i Mars, pa će „borba“ sa obavezama koje su nagomilane, ali i povremeno netaktičnim i napornim kolegama, biti više nego izvesna. U polju pokreta i komunikacije su Merkur, Venera i Jupiter, pa ćete moći da pokrenete neke bitne poslovne priče, ostvarite kontakte sa ljudima koji su vam važni, ali i da zaradite od povremenih ili dodatnih poslova. Povremeno komplikovan odnos sa nadređenima koji će vršiti pritisak na vas.

Zdravlje

Polje zdravlja je dosta loše postavljeno tokom celog perioda, što će se najpre odraziti kroz hroničnih bolesnika i starije populacije. Potreban je odmor, redovne kontrole kod lekara i pridržavanje njihovih saveta. Mlađi neka vode računa o povredama i u saobraćaju.

LAV


Ljubav

Saturn, koji vlada vašim ozbiljnim partnerstvima i bračnim odnosima kreće direktnim hodom 14-og avgusta, što će donekle olakšati situaciju i Lavovima skinuti jedan deo tereta sa leđa. Takođe, iz polja doma izlazi malefični Mars, pa će situacija u porodičnom okruženju ipak biti mirnija i stabilnija. U prvom delu meseca može biti povremenih trzavica sa voljenom osobom, ali one bi se najviše odrazile kroz probleme finansijske prirode, održavanja domaćinstva ili toga što ne možete lako da se usaglasite po pitanju nekih planova. Drugi deo avgusta je nešto komplikovaniji, jer nastupajuća konjukcija Saturna i Marsa definitivno neće uticati na pozitivan način na vas dvoje. Neophodno je da razrešite neke nagomilane probleme koje ste do tog trenutka gurali pod tepih, a kod pojedinih se ovo može odraziti čak i kroz odvajanje od partnera. Ono što vam ide na ruku je to što ipak imate potrebnu snagu u sebi da ono što želite i održite na pravi način. Slobodni Lavovi će imati zanimljiva dešavanja. U ovom periodu ste pod uticajem Saturna iz polja ljubavi, koji vas donekle koči i sputava, traži od vas da malo zrelije pristupate emotivnim relacijama i sada se mogu pokrenuti dosta značajne priče po vas. Moguće su ljubavi sa razlikom u godinama ili one gde je partner nešto udaljeniji od vas. Sam kraj meseca donosi vam jednu izvanrednu šansu za emotivnu sreću koju ne bi trebalo propustiti.

Posao

Sa mladim Mesecom u svom znaku početkom avgusta i Suncem koje će tranzitirati sve do kraja druge dekade meseca, imate više nego dobre predispozicije da sebe istaknete u prvi plan i konačno dobijete mesto koje vam u poslovnom segmentu i pripada. U polju posla i novca biće tranzitni Merkur, Venera i Jupiter, što će vas dodatno „gurati“ i ka materijalnom, finansijskom ostvarenju. Da ne bude da je baš sve na vašoj strani pobrinuće se Saturn, vladar polja posla i poslovno partnerskih odnosa i Mars, koji vlada vašim planovima i mogućnostima za ekspanziju, kao i privatnim poslovima. Ove dve planete će tokom celog meseca kočiti vaša nastojanja, vraćati vas „korak unazad“ i preispitivati svaki vaš potez. Očekujte povremeno lošije odnose sa saradnicima, nerazumevanje sa kolegama i probleme sa sklapanjem ugovora. Ipak, i pored ovih distrakcija, pred vama je jedan potencijalno plodonosan period u finansijskom smislu, naročito će sam kraj avgusta „napuniti“ vaše džepove kroz jedan dosta isplativ ugovor koji može imati veze i sa inostranstvom.

Zdravlje

Do polovine meseca je vladar polja zdravlja u retrogradnom hodu, pa su potrebne kontrole kod hroničnih bolesnika, a kod mlađe populacije više obraćanje pažnje, naročito na ishranu i odmor. Sunce u vašem znaku vas ipak čuva sve do kraja druge dekade avgusta.

DEVICA


Ljubav

Pošto se mlad Mesec početkom avgusta „smestio“ u vaše polje podsvesti, a kroz njega će tranzitirati i Sunce u prve dve dekade meseca, više je nego izvesno da će Device imati pred sobom period preispitivanja, možda čak i povlačenja kada su emotivna partnerstva u pitanju. Naročito će prvi deo meseca biti komplikovan onima u bračnim odnosima, zbog retrogradnosti Saturna u vašem polju doma. Između vas i partnera često izbijaju rasprave i svađe, povodom nekih pitanja koja ste odavno trebali da skinete sa dnevnog reda, i ovaj trend će se nastaviti sve do poslednjih nedelju dana avgusta, kada neki mračni oblaci nad vašim odnosom počinju da se sklanjaju. Ako ste u emotivnim vezama, razmišljaćete povremeno čak i o prekidu, ali svakako ne biste trebali da delujete impulsivno i ishitreno u situacijama kada voljena osoba i vi ne možete da postignete kompromis. Oboje biste trebali da pronađete zadovoljstvo u malim stvarima, zajedničkim sitnicama koje vas povezuju, i na taj način lakše pregurate ovo naporno vreme. Slobodnim Devicama će odgovarati tranzit Venere i Merkura kroz polje ličnosti. Biće evidentno da ste se prolepšali i lako ćete upadati u oči pripadnicima suprotnog pola. Međutim, vi ste neke teške lekcije u prošlosti već naučili i sada nećete biti spremni da dozvolite da vas zanos tek tako obuzme. Vrlo je pohvalno što konačno idete laganim tempom u novim poznanstvima. Sam kraj meseca doneće konačno pokretanje na pravi način ljubavne priče koju ste toliko dugo očekivali.

Posao

Privatni preduzetnici neće tokom avgusta proći onoliko dobro koliko su se nadali, iako će sam početak meseca biti prilično obećavajuć. Ne savetuje vam se da ulazite u neke veće investicije makar do kraja prve polovine ovog perioda. Generalno – sa vladarom Merkurom, Venerom i Jupiterom u svom znaku i polju ličnosti, teško je da možete biti znatnije zablokirani u poslovnom segmentu. Iako će problema definitivno biti, i to najviše kroz komunikaciju sa partnerima i saradnicima, pred vama je vreme kada se možete najpre finansijski ostvariti. Doduše, moraćete da budete promućurni, praktični i dosta realni i da ne „padate“ na neka obećanja, a potrebno je i da svoju impulsivnost svedete na minimum. Dobar je period za one koji traže posao, pa makar on bio i sezonskog tipa. Saradnjom sa strancima bićete zadovoljni tek u drugoj dekadi. Finansijski ćete najviše profitirati početkom i krajem avgusta.

Zdravlje

Uglavnom ste zaštićeni tokom ovog perioda, naročito od prelaska Sunca u vaš znak tokom treće dekade meseca. Ono na šta biste trebali da obratite više pažnje je psihička stabilnost, kao i način ishrane – jer ovde nikako da uspete da pronađete „pravu meru“.
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2016
« Odgovor #15 poslato: 09:54:48, 01.Avg.2016. »
VAGA


Ljubav

Vaše polje tajni biće naglašeno tokom celog ovog perioda i vrlo je moguće da će pojedini pripadnici vašeg znaka uleteti u jednu avanturu protkanu velikom strašću i zanosom, čak moguće i sa osobom sa kojom imate veću razliku u godinama. Ako ste slobodni, ova vaša tajna pričica i nije toliko veliki problem, koliko problema mogu imati oni u emotivnim vezama i brakovima zbog cele situacije. Naime, koliko god ti vaši sastanci bili povremeni i koliko god vodili računa o tome da budete diskretni, na vama će se videti da se nešto dešava i postoje jake predispozicije da tajne ugledaju svetlost dana. Ako nemate neku naročitu želju za švrljanjima i trudite se da održite postojeću vezu ili brak, čak ni vi nećete biti u naročito dobrim pozicijama. Partner i vi ćete često dolaziti do razmimoilaženja u komunikaciji, postavljaćete prevelike zahteve i ograničenja jedno drugom i možda biste oboje trebali da razmislite o tome da pokušate da sredite svoju vezu odlaskom na jedan zajednički odmor, gde bi se sva ona ljubav i strast koja je sada potisnuta, lakše ispoljila. Slobodni, pored predispozicija za tajne i neobavezne odnose, ipak mogu dočekati i tu pravu ljubav tokom avgusta. Doduše, moraćete malo da sačekate na nju, ali kao što kažu – Na prave stvari uvek vredi čekati. Poslednja dekada avgusta doneće vam emotivni zanos za kojim žudite.

Posao

Mlad Mesec je početkom avgusta u vašem polju prilika, šansi, kontakata i podrške od uticajnih ljudi. Ova pozicija, kao i tranzitno Sunce u istom polju do kraja druge dekade meseca doneće Vagama priliku da iskoriste veze i poznanstva i dobiju podršku za svoje planove. A tih planova će biti više nego inače. Kreativnost i idejni kapaciteti su naglašeni i sigurno je da ćete neke od ovih ideja pokušavati da realizujete, sa manjim ili većim uspehom. Uglavnom prva polovina meseca vam donosi blago ograničenje zbog prisustva retrogradnog Saturna u polju pokreta, komunikacije, dogovora, ali u drugom delu meseca već su vam putevi otvoreni. Kako se budete bližili kraju avgusta, vaši napori će postajati sve intenzivniji i brzo ćete uvideti da ste na pragu velikog preokreta u poslovnoj sferi. U mesecu koji je pred vama očekujte povećan obim obaveza i povremeno naporne odnose sa kolegama, a biće tu i nekih njihovih nekorektnih poteza prema vama. Finansijskim segmentom ćete najviše biti zadovoljni u prvoj i poslednjoj dekadi avgusta.

Zdravlje

U prvoj polovini meseca mlađi pripadnici znaka su uglavnom podržani tranzitima planeta, jedino bi oni koji se bave sportom mogli da pripaze da se ne preforsiraju ili ne povrede. Kod starijih su u tom periodu moguće hronične tegobe. Drugi deo meseca je stabilan, ali donosi blagu psihičku opterećenost.

ŠKORPIJA


Ljubav

Vaše emotivne veze i bračni odnosi već neko vreme ne funkcionišu onako kako biste vi želeli. Koliko god vam cela situacija povremeno bila naporna i mučna, bojim se da ni ovog meseca nećete biti zadovoljni kvalitetom vaših odnosa sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Vi ćete biti primorani da se okrenete onome od čega se živi ii prioritet ćete dati poslovnom segmentu, a partner će biti škrt u iskazivanju svojih nežnosti prema vama. U ovakvoj atmosferi vrlo često će dolaziti do rasprava i svađa i obe strane će biti nezadovoljne. U porodičnim relacijama naročito je druga dekada meseca komplikovana, kada može doći čak i do distanciranja između vas i partnera. Kod slobodnih pripadnika znaka će biti drastično bolja situacija. Vama već neko vreme ne cvetaju ruže u ljubavi i sada je trenutak da stvari počinju da se okreću u vašu korist. Obratite pažnju na vaše polje prijatelja jer je itekako moguće da se baš u njemu krije ta prava osoba i da ste se vas dvoje već neko vreme mimoilazili ili je postojala privlačnost koju niste hteli da priznate jedno drugom. U svakom slučaju, kod Škorpija će proraditi strasti, a vi i sami znate šta to kod vas znači – više nećete niti umeti niti želeti da stanete. Kraj meseca će Škorpije dočekati u potpunom bunilu od ljubavi – dugo ste čekali na ovo, pa sada uživajte!

Posao

Više pozicija govori o nezaustavljivom napredovanju Škorpija tokom avgusta meseca. Kao prvo – mlad Mesec u polju karijere otvoriće novo poglavlje u poslovnoj sferi. Kao drugo – Sunce u polju karijere sve do kraja druge dekade govori o velikim mogućnostima za pozitivne promene kada su vaše pozicije u pitanju. I naravno – kao poslednje – vaš vladar Mars ulazi u polje posla odmah na početku avgusta meseca. Takođe, polje podrške, veza i uticajnih osoba jako je naglašeno tokom ovog perioda. Ipak, i pored svih ovih pogodnosti, pred Škorpijama je još dugačak put do zadovoljstva i ispunjenosti. Pred vama su naporni dani, naročito u prvoj i drugoj dekadi meseca, kada će komunikacija sa saradnicima biti lošija, i kada ćete morati da prevaziđete neke lošije okolnosti ili poslovne blokade. Mešutim, poslednjih nedelju dana ovog perioda shvatićete da je sa jednim napornim razdoboljem u poslovnom segmentu završeno. Pred Škorpijama će se otvoriti ono što su dugo čekali – promena i uspeh čekaju na vas. I pored povremeno jačih troškova, vaše će finansije doživeti jedan veliki uspon.

Zdravlje

Mars vlada i vašim poljem zdravlja, a pošto će tokom ovog perioda napraviti par nešto lošijih aspekata, prvenstveno biste trebali da vodite računa o povredama, posekotinama. Dalje, kod starijih pripadnika znaka može biti problema sa jetrom i žuči, ili pak sa kičmenim stubom i nogama.

STRELAC


Ljubav

Vaše su emotivne i bračne relacije već duže vreme u nekoj formi zastoja i promenljivosti. Velikim delom ste vi krivi za ovakvu situaciju, najviše iz razloga što ste imali lična preispitivanja, ali verovatno i bili okupirani problematikom koja se vezivala za posao. Niste bili u pravoj „formi“ za ljubav i održavanje partnerstava stabilnim, često ste bili povučeni i čak u nekoj formi samoizolacije. No, ulaskom tranzitnog Marsa u polje ličnosti početkom avgusta i direktnim kretanjem Saturna u vašem znaku polovinom meseca, sve ove loše situacije počeće da ostaju u prošlosti za vas. Verovatno će velikim delom i partner uticati na vas i to na taj način što će vas staviti pred ultimatum – ili prekid odnosa ili korenite promene u istom. Druga polovina avgusta polako će dovesti stvari na svoje mesto i vi i voljena osoba ćete moći ponovo da osetite svu snagu svoje povezanosti i ljubavi. Slobodni pripadnici znaka su takođe bili u zastoju i najviše okrenuti nekim neobaveznim pričama koje im nisu donosile nikakvo posebno zadovoljstvo. Od samog početka meseca počećete da gledate na jednu osobu na potpuno drugačiji način nego do sada, a moguće je da je ona povezana sa vašim poslovnim segmentom. Stvari će polako ići ka razvijanju i produbljivanju kontakta, uskoro će se probuditi i strasti i više je nego izvesno da biste kraj ovog perioda mogli dočekati sretno zaljubljeni i u stabilnom odnosu koji ima predispozicije da traje.

Posao

Mlad Mesec početkom avgusta i prisustvo Sunca sve do kraja druge dekade u polju ekspanzije i stranaca daće priliku Strelčevima da svoje napore usmere ka drugim prostorima, od kojih mogu očekivati solidnu finansijsku dobit. Pojedini od vas će u ovom periodu i često poslovno putovati van zemlje. Ulaskom Marsa u polje ličnosti, kao i direktnim kretanjem Saturna u vašem znaku dobićete jednu neverovatnu snagu i inicijativu. Mnogi od vas su u prethodnom periodu „prekaljeni“ kroz raznorazne teskobne i problematične situacije i sada je vreme da zgrabite prilike koje će vam se otvoriti. Polje karijere je jako naglašeno tranzitima Merkura, Venere i Jupitera i evidentno je da vam stoje mogućnosti za veliko napredovanje, što je najizglednije u poslednjoj dekadi avgusta. Da se razumemo, sigurno je da do ovoga nećete doći lako, i da vam i tokom ovog meseca stoji veliki trud i poslovna angažovanost, ali vredeće. Finansijski će vam ovo biti isplativ period, naročito njegova poslednja dekada.

Zdravlje

Starijim pripadnicima znaka će ovo biti pomalo naporan mesec i tek ćete poslednje sedmice moći da odahnete. Moguće je da će se hronične tegobe aktivirati, a naročito biste trebali da obratite pažnju na kičmu, noge, jetru. Odradite i osnovne analize krvi.

JARAC


Ljubav

Ono što je vama lično najbitnije – vladar vašeg znaka, Saturn 14-og avgusta kreće direktnim hodom. Vreme je da počnete da se vraćate sebi i to će se svakako primetiti u vašim emotivnim relacijama. Polje seksa i strasti biće naglašeno mladim Mesecom početkom avgusta i tranzitom Sunca sve do kraja druge dekade, pa ćete sa partnerom vrlo često neke sitnije prepirke završavati u krevetu. Mnogo planeta u znaku Device – Merkur, Venera i Jupiter – vam odgovaraju u emotivnom smislu, jer označavaju da se vi i voljena osoba ipak razumete i pokušavate da rešite nesuglasice koje će povremeno izbijati u vašem odnosu. Voljena osoba može biti ljubomornija nego inače i zamerati vam na nekim vašim sitnim „nestašlucima“. Potrudite se da ovo rešite i da ne unosite nemir u vašu vezu. Za one u dužim emotivnim vezama naročito je treća dekada važna, jer tada može doći do promene u vašem odnosu – pokretanja nekih ozbiljnijih pitanja ili makar zajedničkog odlaska na godišnji odmor. Slobodni Jarčevi – Venera vlada vašim poljem ljubavi, a u ovom periodu će biti u znaku drugih prostora, stranaca, putovanja. Zato neće biti čudno što će se neki od vas zaljubiti u osobu koju upoznaju van zemlje ili koja dolazi da provede odmor u vašem kraju. Privlačiće vas osobe sa kojima imate dobru komunikaciju i razumevanje.

Posao

Vaše polje promena, kriza ali i tuđeg novca naglašeno je mladim Mesecom početkom avgusta, a i Sunce će u ovom znaku boraviti sve do kraja druge dekade. Vreme je da konačno iskoristite sva iskustva, i prijatna i neprijatna koja ste „pokupili“ u prethodnom napornom periodu i ostvarite promenu koja vam je potrebna. Vaš vladar Saturn sredinom meseca kreće direktnim hodom i vreme je da se Jarčevi okrenu budućnosti i novim poslovnim projektima. Najbolje ćete tokom avgusta funkcionisati u svemu što je vezano za druge prostore i inostranstvo. Ovde vam stoje jake mogućnosti veoma isplativih dogovora, ako sve ne pokvarite svojom nesigurnošću i zadrškom. Naročito vam je povoljna poslednja dekada, kada možete doći ne samo do novog poslovnog partnerstva već i do veoma solidne finansijske podrške. Pojedinima se u ovom periodu smeši toliko čekano unapređenje. Prva i poslednja dekada su najisplativije u novčanom smislu, pa iskoristite ove povoljnosti da otplatite neki kredit ili izmirite zaostale obaveze.

Zdravlje

Prva polovina meseca je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, i to najviše starijim pripadnicima znaka i onima koji imaju neke hronične problematike. Mlađi Jarčevi još uvek imaju problem sa stresom koji je dosta prisutan u njihovom životu. Morate naći načina da se relaksirate i opustite.

VODOLIJA


Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima Vodolije će uglavnom tokom avgusta imati mirno more i čiste puteve. Mlad Mesec u polju ozbiljnih partnerstava i braka, kao i prisustvo Sunca u ovom znaku sve do kraja druge dekade avgusta, davaće vašim odnosima jednu ogromnu podršku i učiniti da vi i voljena osoba ispeglate na mnogo lakši način sve eventualne nesuglasice. Primarni vladar vašeg znaka, Saturn, kreće direktnim hodom polovinom ovog perioda, pa ćete konačno moći da za sobom ostavite neka teška vremena, zaboravite ružnu prošlost i probleme sa partnerom i okrenete se budućnosti. Drugi vladar vašeg znaka, Uran, koji vam toliko često donosi nemire, ide retrogradno, ali će praviti uglavnom dobre aspekte i nećete osetiti njegovu hirovitu stranu. Naglašeno polje strasti govori da će se u vaše odnose „uplesti“ i jedan povećan miks zadovoljstva i erotskog nadahnuća i mislim da nećete imati na šta da se požalite! Kod slobodnih Vodolija će samo u prvim danima meseca još uvek vladati potreba za avanturom i flertovanjima, ali ćete brzo shvatiti da to više nije nešto što vas ispunjava. Vreme je da se okrenete ozbiljnim odnosima i da naučite da se posvetite, za šta ćete tokom avgusta i dobiti šansu. Naravno, pošto kod vas ništa ne ide jednostavno, osobu koja vam se izuzetno dopada osvojićete uz malo borbe i mnogo šarma, ali verujte mi – itekako će vredeti truda. Kraj meseca je bukvalno rečeno – fenomenalan!

Posao

Vodolije imaju odlične pozicije da učvrste svoja poslovna partnerstva i bitne saradničke odnose. Sam početak meseca doneće privatnicima i onima koji rade sa strancima izvanrednu priliku koju ne biste smeli da propustite. Mogućnost da za jako kratko vreme zaradite dosta novca. Mars će se pomeriti iz vašeg polja karijere i daće vam priliku da malo „prodišete“ jer vam je u prethodnom periodu donosio veliku zategnutost u odnosima sa nadređenima. Ako računate na pomoć od nekog, ili se nadate da će obećanja vama data biti ispunjena, nemojte slaviti unapred – moraćete itekako da „pogurate“ celu situaciju da bi došlo do ostvarenja. Polje kriza, promena, ali i novca od drugih ljudi je naglašeno tranzitima Merkura, Venere i Jupitera i evidentno je da ćete kroz borbu doći do onih promena u poslovnom segmentu koje priželjkujete. Krajem meseca vreme je za slavlje – vaši planovi idu vrlo uspešno ka realizaciji, a pojedini pripadnici znaka mogu se nadati unapređenju ili većoj finansijskoj dobiti

Zdravlje

Već izvesno vreme postoji potreba da „maknete“ neke loše navike, da se okrente zdravijem načinu života i promenite navike u ishrani. Oni od vas koji su već na tom putu, proći će kroz ovaj mesec bez ikakvih problema. Ostali će shvatiti da je vreme da se konačno okrenu radu na sebi.

RIBE


Ljubav

Vaše emotivne veze i bračne relacije već duži vremenski period nisu stabilne i situacija je vrlo promenljiva, sa jakim usponima i padovima. Budite svesni da će se ovaj „trend“ nastaviti i u prvoj polovini avgusta, kada postoji nerazumevanje sa voljenom osobom, kao i situacije kada očas posla oboje planete za svaku sitnicu. Međusobne optužbe o nevernosti , sumničenja, a povremeno ćete imati osećaj da ste ograničeni od strane partnera i da se on ponaša suviše dominantno. No, poenta je u tome da će se sve ove napetosti smiriti u drugom delu meseca, kada vas dvoje imate čak i mogućnosti da odete negde zajedno na godišnji odmor. Oni u emotivnim vezama mogu čak biti iznenađeni brzim razvojem i napredovanjem situacije sa voljenom osobom, a neće biti za iznenađenje ukoliko na samom kraju meseca „padne“ i neka ponuda za brak ili zajednički život. Slobodne Ribe imaju za sobom mnogo promašaja i teško se odlučuju da se tek tako prepuste nekom novom poznanstvu. Pojedine još uvek boli srdašce za nekim bivšim partnerom, a budite sigurni da će vam prva polovina avgusta dati mogućnost da obnovite kontakt i uvidite vredi li se više truditi oko ove priče ili ne. Za nove emotivne početke najbolja je treća dekada avgusta, kada bi jedna osoba mogla u potpunosti osvojiti vaše srce.

Posao

Dobar poslovni period je pred vama. Mlad Mesec u polju svakodnevnih poslovnih obaveza, kao i Sunce u tom znaku do kraja druge dekade, doneće Ribama veliku usredsređenost i mogućnost za stabilizaciju postojećih poslova, kao i za konkretnije napredovanje. U vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava tranzitiraju Merkur, Venera i Jupiter i svojim će uticajem dati mogućnosti da proširite poslovanje i oformite nove saradničke odnose. U polju karijere Saturn će krenuti direktnim hodom, a ulazak Marsa u ovo polje označiće vaše velike napore ka tome da se „probijete“ i osvojite željene pozicije. Doduše, računajte na neka ograničenja od strane šefova i povremeno napet odnos sa njima. Ne vucite neke poteze na svoju ruku, već se konsultujte sa nadređenim osobama, koliko god mislili da ste u pravu. Sam kraj meseca donosi mogućnosti za veliko napredovanje, mada je moguće da će realizacija svega ovoga biti tek u septembru. Finansijska situacija će biti promenljiva, najviše zbog obaveza i kredita koje vučete.

Zdravlje

Zdravstveni segment će biti odličan sve do kraja druge dekade i možete se oporaviti čak i ako bolujete od nekih lakših hroničnih bolesti. Treća dekada meseca donosi vam blagu iznurenost organizma i potrebu da se više odmarate i „napunite energijom“. Idite na odmor u tom periodu.

Izvor: B92
 


*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2016
« Odgovor #16 poslato: 13:41:42, 03.Sep.2016. »
Mesečni horoskop - septembar 2016. godine

OVAN


Ljubav

Ono što je vama lično bitno jested a će vladar vašeg znaka tokom celog septembra imati nesmetan “put” kroz znak Strelca, znak velike energije, ali I slobode. Oni koji su trenutno usamljeni, neće teško doživljavati to što su bez partnera jer će zadovoljstvo I ispunjenost pronalaziti u kontaktima sa prijateljima, u putovanjima, u jednoj formi bezbrižnog I lagodnog provoda. Ipak, ovo ne znači da nebo ne sprema ljubavne prilike za vas, što će biti najnaglašenije u drugoj dekadi ovog meseca. Neki od vas će tada osetiti potrebu da se konačno smire I to samo iz razloga što će osoba koju budete upoznali biti neko ko će vam se jako brzo podvući pod kožu I ka kojoj ćete osetiti veliku strast. Iako će odnos započeti na malo neobaveznim osnovama I na samom početku može izgledati kao da je ovo više seksualno-vatrena “kombinacija” nego nešto što može potrajati, vreme vas može razuveriti I doneti potrebu da sa ovom osobom produbite vezu I ostvarite nešto mnogo konkretnije I važnije. Ovnovima u emotivnim vezama I brakovima smeše se zaista neki lepi dani. Jupiter ulazi u vaše polje ozbiljnih partnerstava I braka I prvenstveno će baciti akcenat na one u dužim vezama – vi itekako možete poželeti da svoju priču uozbiljite, tako da ne sumnjam da su itekako mogući počeci zajedničkog života, veridbe I brakovi u ovom periodu. Oni u bračnim zajednicama bez većih problema će funkcionisati u skladnoj vezi sa partnerom.

Posao

Prva dekada meseca biće prilično naporna u poslovnom segmentu. Pomračenje Sunca u polju poslovne svakodnevice, kao I prisustvo retrogradnog Merkura u istom polju doneće komplikacije, nerazumevanje sa saradnicima I kolegama I verovatno izvući na svetlost dana neke pogreške I propuste iz prethodnog perioda. Promene koje počinju da se dešavaju ne idu vam u korist I pojedini mogu biti zabrinuti za očuvanje svojih radnih mesta. Obratite veliku pažnju na papirologiju, arhiviranje dokumenata, ali I na dogovore I potpisivanje ugovora. Od druge dekade situacija se menja na bolje, Jupiter ulazi u vaše polje ozbiljnih partnerstava I od tog trenutka će vam donositi velike mogućnosti za ostvarenje povoljnih saradnji I partnerskih odnosa. Nezaposlenima savetujemo veću aktivaciju u drugom delu septembra, jer se neke poslovne šanse mogu neočekivano otvoriti pred vama. Finansijski segment će biti stabilan.

Zdravlje

Prva polovina meseca je dosta nepovoljna. Vaši energetski potencijali su smanjeni I neophodno je da više posvetite pažnje sebi, svom odmoru, zdravijem načinu ishrane. Polovinom perioda, pomračenje Meseca u polju podsvesti može dovesti I do mentalnog disbalansa, nesanice, blage depresije.

BIK


Ljubav

Pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi na samom početku meseca slobodne će Bikove u prvoj polovini septembra u velikoj meri usporiti I ukočiti kada su emocije u pitanju. Ne samo da nećete biti spremni za neka naročita dešavanja I osvajanja, već se možete u potpunosti povući I posvetiti nekim drugim prioritetima. Ipak, pojedini od vas, zbog retrogradnog kretanja Merkura, koji vlada vašim poljem ljubavi, mogu krenuti u preispitivanja svoje emotivne prošlosti, tražiti greške I propuste, a čak se I okrenuti obnovi odnosa sa nekim od bivših partnera. Vaši napori da ponovo pokrenete neku priču pokazaće se u većoj meri kao neuspešni, jer jedino što ćete uspeti da ostvarite jeste po koji susret ili eventualno podsećanje na stare strasti. Tek od drugog dela septembra otvaraju se prave prilike, koje mogu ići kroz poslovni segment, ali I preko izlazaka, prijatelja, društvenih mreža. Moguće je da će se u ovom periodu otvoriti više prilika, a vi ćete morati da pažljivo odaberete na koju ćete stranu usmeriti svoje nade. Oni u emotivnim vezama I brakovima mogu u prvom delu septembra imati kraćih sukobljavanja sa voljenom osobom. Postoje situacije koje vi I partner morate da razrešite I verovatno će na površinu isplivati I neke stvari koje ste do tada gurali pod tepih. Ipak, drugi deo meseca doneće vam potrebnu stabilnost I mir.

Posao

Iako ćete vi lično biti u velikoj meri raspoloženi da se posvetite poslovnom segmentu I sredite ga, prva polovina meseca je prilično nepovoljna po vas. Teško ćete pokretati ono što ste isplanirali, a postojaće I problem u dogovorima I komunikaciji sa bitnim saradnicima I poslovnim partnerima. Moguće je da će se kod pojedinih sve ovo odraziti I kroz veće promene na koje niste računali ili čiji se obim pokazuje kao prevelik. Komplikovano je uklopiti se I postojaće napetost, koja će se odražavati I kroz loš odnos sa kolegama. Ipak, od pred kraj prve dekade meseca, Jupiter ulazi u vaše polje poslovnih okolnosti, svakodnevice I obaveza I slobodno možete računati da će vam njegov uticaj u ostatku perioda doneti podršku I stabilizovati vas. Od tog momenta kreće solidno vreme I za one koji tek traže posao. Drugi deo meseca donosi više mogućnosti za solidne saradnje, za velike zaokrete u poslovanju I za jače finansijske prilive. Ovo je vreme pogodno I za jače okretanje ka stranim firmama I inostranstvu generalno.

Zdravlje

Prva dekada meseca može doneti jače probleme onima koji već imaju tegobe vezane za probavu I stomačni deo. Ulazak Jupitera u vaše polje zdravlja krajem prve dekade donosi mogućnosti za lakši oporavak, ali I generalno kod Bikova podiže vitalnost I energiju.

BLIZANCI


Ljubav

Istina je da Jupiter tokom ovog perioda ulazi u vaše polje ljubavi, ali slobodni Blizanci će na pravi način moći da iskoriste njegov uticaj tek u poslednjoj dekadi septembra. Naime, vladar vašeg znaka će većim delom ovog perioda ići retrogradnim hodom, vi ćete često biti okupirani emotivnom prošlošću, razmišljaćete previše I kalkulisati u novim poznanstvima I teško ćete se opuštati I prepustiti dešavanjima. Odmah da napomenem – tu emotivnu prošlost batalite, od toga teško da će ponovo biti nešto, čak iako obnovite kontakt sa nekim bivšim partnerom, dešavanja će biti kratkotrajna I vrlo brzo ponovo zgasnuti. Evidentno je da ćete tek u trećoj dekadi biti spremni da se prepustite čarima novih ljubavi, verovatno zbog toga što osobi koja se u ovom periodu pojavljuje nećete moći da odolite. Zaboravićete na svoj strah I nesigurnost, na potrebu da zaštitite svoje srce I sa uživanjem ćete sa ovom osobom pojačati komunikaciju I susrete. Čak I da se ne otpočne konkretna nova veza u septembru, stvorićete fenomenalne preduslove I temelj za tako nešto početkom oktobra meseca. U emotivnim vezama I brakovima partner je trenutno u mnogo boljoj poziciji od vas. Bilo bi najbolje da se prepustite njegovom vođstvu, jer ćete vi često biti malodušni, umorni I previše nervozni. Voljena osoba će biti vaš oslonac.

Posao

Pomračenje Sunca početkom septembra I pomračenje Meseca polovinom ovog perioda imaće veliki uticaj na vaš poslovni segment, jer pogađaju vaše polje privatnog posla, osnove, poslovnog temelja, kao I polje karijere. Evidentno je da je pred vama jedan napet period, pogotovo što I vladar vašeg znaka većim delom meseca ide retrogradnim hodom. Blizanci će morati da dobro “protresu” sve ono što su u prethodnom periodu radili, da provere koliko su njihovi poslovi sigurni, da uvedu promene koje im se verovatno neće dopasti, ali koje su sada neophodne da biste mogli da isplivate iz ovog komplikovanog vremena. Sve do poslednje nedelje septembra moraćete da se borite I sa teškoćama u dogovorima, sa kašnjenjima I problemima sa tehničkim sredstvima. Period je nepovoljan za one koji tek traže posao, a pojedini od zaposlenih će se možda suočiti I sa prestankom radnog odnosa. U seprembru biće evidentan I udar na vaš finansijski segment, pa pamet u glavu – nije vreme za opuštanje I “lako ćemo” fazon.

Zdravlje

Iako Mars, koji vlada vašim poljem zdravlja ima solidne postavke tokom septembra, ipak vaš vladar Merkur, ide retrogradnim hodom, pa je u prve dve dekade meseca neophodno obratiti više pažnje na stanje organizma. Potreban vam je odmor da biste obnovili svoju energiju, kao I velika posvećenost sebi.

RAK


Ljubav

Emotivne veze I bračni odnosi Rakova su tokom septembra na velikom ispitu. Istina je da će Jupiter ušetati krajem prve dekade u vaše polje doma, ali to ne znači da su pod njegovom zaštitom I oni odnosi kojima je već odavno “istekao rok trajanja”. NI pomračenje Sunca ni pomračenje Meseca, a oba se dešavaju u prve dve dekade septembra, ne idu vam na ruku. Evidentno je da će od samog početka perioda krenuti problem u komunikaciji sa partnerom, a više je nego verovatno da nešto što je do tog momenta bilo skriveno, može ugledati svetlost dana. Ovo mogu biti vaše ili partnerove tajne, ali I problemi koje ste uporno gurali pod tepih, nadajući se da će nestati. U suštini, do polovine septembra će verovatno sve biti rešeno – ostajete li zajedno ili ne. Oni parovi koji prevaziđu nastupajuće probleme imaju odličan ostatak septembra I evidentno je da će se njihova povezanost samo produbiti. Slobodni pripadnici znaka su nešto povučeniji u prvoj dekadi, dok se već u drugoj otvaraju prilike za nova poznanstva I zanimljive kontakte sa suprotnim polom. Poslovni segment, ali I druženja sa prijateljima, društvene mreže – mesta su gde bi se potencijalni partner mogao pojaviti. Komunikacija može krenuti dosta dobro, ali bez žurbe – tek poslednja dekada je odlična za ljubav.

Posao

Ni u poslovnom segmentu situacije neće funkcionisati lagano. Vaše polje posla I novca, kao I dogovori I komunikacija sa saradnicima pod pritiskom su zbog pomračenja Sunca početkom septembra. U prvoj dekadi budite oprezniji po pitanju baratanja novcem, a moguće je da će vam dogovori na koje ste računali u poslednjem momentu biti “izmaknuti iz ruku”. Neki od vas se sada mogu suočiti I sa dosta neprijatnim informacijama, pa čak I gubitkom posla. Pomračenje Meseca, vladara vašeg znaka, dešava se polovinom meseca I to u polju stranaca, planova, a “potkačiće” opet sve ono vezano za posao I kontakte sa poslovnim partnerima. U suštini, tek je poslednja dekada septembra rasterećujuća po vas. Nikakvi ekstra značajni pomaci se neće u tom trenutku dogoditi, ali ćete vi makar moći da odahnete I da se posvetite stabilizaciji poslovnog, a naročito finansijskog segmenta. Baš te finansije biće prilično bolna tačka za sve Rakove – obratite pažnju na investicije I regulišite dugovanja I obaveze koje imate.

Zdravlje

Stres I nerviranje mogu tokom septembra biti glavni pokretači zdravstvenih tegoba. Tek ulaskom u treću dekadu okolnosti se raščišćavaju, dajući vam mogućnost da se oporavite I stabilizujete. U međuvremenu – potrudite se da vodite računa I o svom fizičkom, ali I mentalnom zdravlju.

LAV


Ljubav

Jupiter vlada vašim poljem ljubavi I njegov ulazak u znak Vage, znak harmonije I partnerstava I vaše polje komunikacije, susreta, novih poznanstava – doneće vam više šansi da se po ovim pitanjima pokrenete. Ipak, ne treba zaboraviti da je pomračenje Sunca, vašeg vladara početkom meseca značajan događaj za vas lično I da će se svakako odraziti I kroz vaše emotivne odnose. Osećaj da neke stvari morate promeniti što pre u emotivnim vezama I brakovima postaće jako naglašen I sigurno je da će neki odnosi u ovom periodu biti poljuljani, čak I na granici prekida. Skriveni problemi mogu isplivati na površinu I neophodno je da se vi I voljena osoba postavite odgovorno prema vezi ili braku. Prva dekada je naročito “stegnuta” I odnos može biti distanciran I zahlađen. Da bi se stvari popravile, neophodna je dobra komunikacija I spremnost za dogovor, što će vam Jupiter I omogućiti. Neki od vas će na najbolji mogući način “spasiti” svoje emotivne relacije, tako što će sa partnerom otići na par dana negde daleko od svih….moguće je povratiti dogovor, ali I strast, pa nemojte odustajati tako lako ako u vašim vezama nešto “škripi”. Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, vi neke situacije morate “prelomiti” u sebi. Ovo može biti konačno odustajanje od bivšeg emotivnog partnera sa kojim pokušavate da obnovite odnos, ali se može odraziti I na taj način da shvatate da se uzalud trudite oko nekoga ko vam je simpatičan I da od tog posla I cele priče nema ništa. Ne brinite, od polovine meseca dolazi vaše vreme za uživanje, strast I ljubav!

Posao

Pomračenje Sunca u polju posla I novca, ali I pomračenje Meseca u polju koje obuhvata krize, promene, preokrete I novac od ugovora svakako će uticati na vaš poslovni segment. Ono što do sada nije funkcionisalo kako treba I za šta ste vi već znali da je teško da ćete uspeti da ostvarite, sada će doći do konačnog kraja. Lavovi će shvatiti da su im neophodne promene, neki od vas će napraviti kompletan zaokret u poslovanju, dok će drugi staviti tačku na trenutne radne pozicije I okrenuti se traženju novog posla koji će ispuniti njihove potrebe. Od drugog dela meseca situacija će krenuti da se raščišćava I povoljne okolnosti će se velikom brzinom pojavljivati pred vama. I privatni poslovi će krenuti uzlaznom linijom. U suštini, ovaj period trebate da shvatite kao veliku mogućnost koju vam nebo daje da ostavite ono što ne valja I okrenete se onom što je isplativo po vas. Do kraja druge dekade finansijski segment će “klackati”, mogući su jači troškovi, kašnjenja isplata, a ovo definitivno nije vreme za investicije.

Zdravlje

Stres će prouzrokovati jači pad imuniteta koji će biti naročito naglašen u prve dve dekade septembra. Moraćete da nađete način da se I fizički, ali I psihički dignete – kroz odmor, kroz zdrav način ishrane, kroz blagu rekreaciju I opuštanje.

DEVICA


Ljubav

Komplikovan emotivni mesec je pred Devicama. Pomračenje Sunca dešava se u vašem znaku, vaš vladar Merkur ide retrogradnim hodom, a pomračenje Meseca je u polju ozbiljnih partnerstava. Takođe, u polju doma dva malefika – Saturn I Mars samo će dodati opterećenje na celu situaciju. No, idemo redom – od samog početka perioda biće evidentno da su emotivne veze I bračni odnosi na velikoj raskrsnici. One relacije u kojima već odavno situacije nisu kako treba, proživeće jedan težak ispit I sigurno je da će neke od njih prestati da postoje. Moram da napomenem da ni vi ni partner nećete imati dovoljno snage da samostalno “iščupate” odnos, ono što će biti neophodno jeste da oboje shvatite da je vaša veza u dubokoj krizi I da se morate posvetiti pokušajima da spasete što se spasti da. Želim vam posvećenost, odgovornost prema odnosu sa voljenom osobom….i sreću….jer će vam svakako biti neophodna. Ako postoji tajni emotivni odnos, bez obzira na to da li ste zauzeti ili slobodni – ovde će biti velikih krahova…Ni slobodni pripadnici znaka neće lako proći kroz ovaj period – u prve dve dekade vi ste “ni tamo ni ovamo”….ne znate šta želite, čas se okrećete bivšim partnerima, čas samujete, čas se uplićete u kombinacije I seksualne afere I aferice. Tek od početka treće dekade počećete da se oporavljate I da vam polako “sviće”. No, prave emotivne prilike, na žalost, ostaće tek za oktobar mesec.

Posao

Jupiter ulazi u vaše polje posla I novca krajem prve dekade meseca, ali ćete njegov pozitivan uticaj osetiti tek pri kraju septembra. Pre toga, pred vama je nezgodan I prilično naporan put kroz poslovne vode. Pomračenja Sunca I Meseca delovaće najviše u vašim poslovno partnerskim relacijama I moguće je da će se neke saradnje u ovom periodu okončati, a neki od vas čak mogu ostati I bez radnog mesta. U kolegijalnom okruženju će biti mnogo nesuglasica, čak podmetanja I evidentno je da će komunikacija I sa onima sa kojima neposredno radite, ali I sa spoljnim saradnicima biti jako komplikovana. No, nije sve tako crno – kada u poslednjoj dekadi meseca vaš vladar krene direktnim hodom I počne da izlazi iz svoje senke, neke propuštene prilike će se ponovo otvoriti pred vama. Takođe, uspećete da rešite jače poslovne probleme I polako počnete da stvarate odlične temelje za period koji je tek pred vama, tokom oktobra. U finansijskom segmentu – tek u trećoj dekadi očekujte oporavak I stabilizaciju.

Zdravlje

I kod vas će nagomilani problemi prouzrokovati napetost I stres koji će se svakako odraziti na vašu zdravstvenu situaciju. Učinite ono što je do vas da olakšate sebi – odmarajte se, relaksirajte, trudite se da vodite zdrav život.

VAGA


Ljubav

Drage Vage, ako imate emotivnog ili bračnog partnera, a neke stvari krijete od njega, možda biste trebali da razmislite da bi bilo dobro staviti tačku na sve ono što je tajno…naime, pomračenje Sunca u vašem polju tajni, kao I retrogradni Merkur koji će boraviti tu tokom celog septembra, mogu izneti na svetlost dana neke situacije za koje biste vi voleli da se o njima ništa ne zna. Naročito je prva dekada meseca opterećujuća I tada bi trebali da budete jako na oprezu. Jupiter ulazi u vaš znak krajem prve dekade septembra I u njemu će boraviti do oktobra naredne godine. Već tokom ovog meseca postaće evidentno da je vreme da svoje emotivne ili bračne relacije dobro preispitate I razmislite vredi li ostajati u njima ili ne. Pošto je evidentno da je ravnoteža u vašim emotivnim odnosima narušena, ili se potrudite da je povratite ili konačno sami sebi priznajte da treba dići ruke od svega. I za jedno I za drugo ćete imati velike mogućnosti, pa vama na volju šta ćete I na koju ćete stranu…..U svakom slučaju, partnerski odnosi će se stabilizovati u drugom delu meseca. Oni pripadnici znaka Vage koji su slobodni, sa Venerom u polju ličnosti I Jupiterom koji će brzo “ušetati” kod vas – imaju I više nego dovoljno prilika da se em dobro zabave, em osvoje osobe koje su im zanimljive. Doduše, prilika će biti više, pa je pitanje da li ćete baš tako lako moći da odlučite ko je osoba za vas. U svakom slučaju – odličan period je pred vama!

Posao

Za vas je najkomplikovanija prva dekada meseca što se poslovnog segmenta tiče. Mnogo toga će izgledati neizvesno, nerviraćete se I pokušavati da ostvarite svoje planove, što neće ići ni malo lako. Doduše, I period oko pomračenja Meseca, polovinom septembra doneće takođe momente napetosti, naročito u najbližem poslovnom okruženju, ali ćete ovo relativno lako prevazići. U suštini, ulazak Jupitera u vaše polje ličnosti krajem prve dekade ovog perioda, otvara pred vama jedan izuzetan period, kada ćete itekako moći da napredujete I ostvarite u ono što želite. Lako ćete moći da odlučite da li je postojeće radno mesto ono što želite I bez velikih problema ćete uvoditi promene koje su vam neophodne. Od treće dekade sve ovo će se dodatno pojačati, a tada vam idu I najbolje finansijske prilike tokom ovog meseca. Ako tražite posao, počnite sa većim aktivnostima u drugom delu septembra, a sigurno je da I zaposlenima idu jači prihodi od povremenog ili dodatnog angažovanja.

Zdravlje

Prve dve dekade donose komplikacije u zdravstvenom segmentu, što će se odraziti I na vaše fizičke, ali I mentalne snage organizma. Pad imuniteta će biti jedna od posledica. Ipak, od početka treće dekade I ulaska Sunca u vaš znak, sledi vam brz oporavak.

Izvor: B 92
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2016
« Odgovor #17 poslato: 13:42:27, 03.Sep.2016. »
ŠKORPIJA


Ljubav

Vladar vašeg znaka Mars, tokom celog meseca je u odličnim planetarnim postavkama. Kod onih u emotivnim vezama I brakovima ipak, ovo će biti promenljiv period, jer će se strast I želja smenjivati sa uvređenošću I raspravama. Polovinom septembra pomračenje Meseca se dešava u vašem polju ljubavi I emotivne veze I brakovi će tada biti “na udaru” – moguće je da će se pokrenuti priče o vašim ili partnerovim “tajnim aktivnostima” a sigurno je da će se sumnja I ljubomora uvući u vašu vezu. Na tapetu mogu biti vaša prijateljstva I partneru će smetati vaše “druženje” sa nekim, pogotovo ako oseća da su vaša osećanja tu donekle pomešana. Doduše, da se ne lažemo – pojedine Škorpije tokom septembra I mogu započeti tajnu emotivnu vezu sa osobom koja im je do tada bila prijatelj….Ako već nemate nameru da švrljate sa strane, možda biste mogli da pokušate da ostvarite sklad sa voljenom osobom. Da prilika za tako nešto imate, to svakako stoji – samo je na vama da li želite iole da se potrudite. Moram napomenuti da one emotivne veze koje su na klimavim nogama već neko duže vreme, sada mogu prestati da postoje….Pred slobodnim Škorpijama je jedan izuzetno intenzivan emotivni period, ali daleko od lakog. Pomračenje Meseca u vašem polju ljubavi može vam doneti razočaranost u emotivnom segmentu, naročito ako ste se istinski trudili da nekoga osvojite. Ipak, dignite glavu visoko – prave emotivne prilike I kreću za vas tek u drugom delu septembra. Biće strasti na sve strane, uživajte!

Posao

Poslovni mesec će započeti burno. Pogotovo je prva dekada turbulentna, jer će izvući na površinu loše odnose sa nadređenima I pojedinim saradnicima. Malo je verovatno doduše da će vam ovo napraviti trajnije probleme, ali vas definitivno u tim danima može izbaciti iz takta. Takođe, moguće je da ćete shvatiti da ne možete da se oslonite na druge I da, ako ste računali na nečije obećanje, to sada slobodno možete da otpišete. Kako god okrenuli deviza – U se I u svoje kljuse – definitivno će biti vaš moto tokom septembra. I ovo do sada ste postigli najviše svojim trudom I samostalno, pa ćete tako funkcionisati I na dalje. No, kada pregurate prvu dekadu, pred vama je mirno more u poslovnom segmentu I odlične mogućnosti za dogovore sa bitnim ljudima koji mogu biti povezani I sa inostranstvom. Ulazak Jupitera u vaše polje tajni pokrenuće velike planove koji već odavno “čuče” u vašoj glavi, ali će uticati I na vašu intuiciju, kreativnost I sposobnost da napravite I po koji tajni “dil” od kog ćete profitirati, I to dobro.

Zdravlje

Prva dekada septembra je posebno nepovoljna, I to naročito za starije Škorpije I one koji imaju hronične tegobe. Ugrožen je stomačni deo, probava, ali I kičma, noge. Od drugog dela meseca sledi vam značajan I brz oporavak. Vaša energija ponovo ide ka svom vrhuncu.

STRELAC


Ljubav

Venera je većim delom meseca u vašem polju prijatelja, izlazaka, društvenog života a krajem prve dekade priključiće joj se I Jupiter, vladar vašeg znaka. Slobodni Strelčevi mogu računati da će se pred njima otvoriti nebrojene ljubavne prilike, najizraženije tokom druge dekade septembra. Doduše, ako želite stabilan odnos I vezu koja će trajati nešto duže, a ne samo jedno leto, onda je treća dekada meseca prava za vas. Pojedini pripadnici znaka pokušavaće da obnove komunikaciju sa bivšim partnerom, što će doneti promenljive rezultate. A I što biste se vraćali na staro, kada će vaš “rejting” u društvu skočiti I kada ćete lako “upadati u oči” pripadnicima suprotnog pola….Kod onih u emotivnim vezama I brakovima I nemam toliko “slatku” sliku. Naime, prva dekada je dosta nepovoljna, planovi sa partnerom se mogu duboko poremetiti, a lako će između vas dvoje dolaziti do trzavica I razmimoilaženja. Komunikacija sa voljenom osobom će biti dosta loša I vladaće nerazumevanje I konfuzija. Polovinom meseca pomračenje Meseca u polju doma je takođe problematično – jer može doneti I probleme u braku, ali I mešanje porodice u vaš emotivni život. Tek od treće dekade situacija se smiruje I raščišćava. Nadamo se da ćete uspešno proći kroz septembarske “zamke”.

Posao

Definitivno je pred vama mesec velikih promena u poslovnom segmentu. Sve će krenuti dosta turbulentno, pomračenjem Sunca u polju karijere. Odnos sa nadređenima će se naglo pogoršati, a vi ćete možda biti primorani na neke promene koje vam nikako ne prijaju. Pojedini Strelčevi mogu biti uslovljeni, ograničeni na trenutnim pozicijama, ali će neki od vas svakako doći I u situaciju da ostanu bez posla. U ovom periodu su neophodni mir, strpljenje I naravno – bez nekih ishitrenih odluka! Posle “drmajućih” desetak dana, Jupiter kao vladar vašeg znaka ulazi u Vagu I od tog momenta pred vama će se otvoriti potpuno nove I drugačije mogućnosti. Vaga vlada šansama, kontaktima, vezama, I tranzit Jupitera kroz nju doneće vam neočekivane prilike za promenu I prosperitet. Već od drugog dela meseca situacije će krenuti da se menjaju u vašu korist, pa se spremite da “ulovite” šanse koje će vam se otvoriti. Što se finansijskog segmenta tiče, druga polovina meseca vam donosi poboljšanje materijalnog stanja.

Zdravlje

Vaše fizičko I psihičko stanje će uglavnom tokom septembra meseca biti više nego dobro. Doduše, imaćete povremeno manje stresove, naročito u prvoj dekadi I polovinom meseca, ali se to neće znatnije odraziti na vaše zdravlje.

JARAC


Ljubav

U emotivnim vezama I brakovima tokom septembra će komunikacija biti ključni problem. Od samog početka meseca stvari između vas I partnera neće krenuti baš najbolje, a evidentno je da ćete vas dvoje često dolaziti u sukobe I zbog najmanjih sitnica. Naročito je period do kraja prve polovine meseca komplikovan I trebaće dosta truda I sa vaše I sa strane voljene osobe da se ovo vreme pregura. Pojedinim Jarčevima se druge osobe mogu mešati u odnos, a sigurno je I da će se povremeno javljati sumnja I ljubomora I kod vas I kod partnera. Doduše, neki od vas neće odoleti nekom tajnom flertovanju ili kratkotrajnoj avanturi….ali bi bilo dobro da ovo zaobiđete, jer je više nego verovatno da će vas voljena osoba “nanjušiti”, što u najavi donosi velike probleme. Krajem meseca ćete naći potrebnu snagu da konačno stavite tačku na neke sukobe I da povratite stabilnost u svoje emotivne relacije. Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi tranzitiraće kroz polje karijere, pa je evidentno da ćete najviše emotivnih prilika imati kroz posao. Neki mogu započeti aferu na poslu koju će hteti da sakriju od radoznalih očiju. Otvorene su vam I mogućnosti preko prijatelja ili društvenih mreža. Možda neke od ovih priča neće imati trajnu vrednost, ali će vam svakako pružiti uživanje…

Posao

Pomračenje Sunca je u vašem polju planova, ekspanzije, inostranstva. Pomračenje Meseca u polju komunikacije, dogovora, kraćih putovanja. Na sve ovo – vladar vaših poslovnih okolnosti I svakodnevice Merkur, ide sve do kraja druge dekade retrogradnim hodom. Kada sve saberemo I oduzmemo – pripremite svoje živce I strpljivost tokom većeg dela septembra. Mogući su veći problemi sa stranim saradnicima, a definitivno morate obratiti pažnju na komunikaciju, papirologiju I bitne dogovore, jer sve pokazuje tendenciju da vas usporava ili da vam se u poslednjem trenutku izmakne iz ruku. Ono što je najbitnije jeste da pokažete veliku prilagodljivost I spremnost na kompromis. Jupiter jeste ušao u vaše polje karijere, ali ćete morati da budete mudri da biste na pravilan način iskoristili njegov uticaj. Stvari će polako početi da dolaze na svoje mesto u drugom delu meseca, a tada imate više nego dobre šanse da pokrenete sve ono što je bilo u zastoju. Finansije su u septembru vrlo promenljive, a naročito budite oprezni sredinom meseca, kada nije vreme za ulaganja, jer možete ostati na gubitku.

Zdravlje

Pošto je vladar vašeg polja zdravlja Merur, retrogradan tokom većeg dela meseca, obratite pažnju na hronične tegobe. Vreme je da se svom zdravlju posvetite malo više. Prva I druga dekada zahtevaju oprez prilikom fizičkih aktivnosti, ali I veće obraćanje pažnje u saobraćaju.

VODOLIJA


Ljubav

Sunce predstavlja vašeg emotivnog ili bračnog partnera, a početkom septembra će biti pomračeno. Očigledno je da će voljena osoba ili supružnik imati tokom ovog perioda velike probleme I da će biti neophodno da vi budete spremni da priteknete u pomoć I pružite rame za plakanje. Nemojte se “izmaći” iz situacija kada ste voljenoj osobi potrebni kao podrška, jer je neophodno da budete odgovorni prema osobi sa kojom ste u emotivnoj relaciji. Postoji tendencija da će se neki od vas distancirati od partnera, ne shvatajući da njegovo ponašanje u suštini pokazuje da ima velike lične probleme sa kojima se teško bori. U ovom periodu je potrebno da budete širokih shvatanja I da prihvatite neke kompromise, čak iako vam oni nisu mili. I pored svih ovih saveta, itekako je moguće da neki od odnosa tokom septembra prestanu da postoje. Ne podležite ishitrenim odlukama, period od drugog dela meseca doneće vam ponovo sklad I mir u vašim emotivnim relacijama….Slobodne Vodolije – planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, Merkur, tokom većeg dela septembra biće u retrogradnom hodu. Moguće je da će biti manje ljubavnih prilika, a neki od vas će pokušavati I da obnove odnos sa bivšim emotivnim partnerima. U svakom slučaju, komunikacija sa onima koji vam se dopadaju će povremeno “klackati”. Ipak, ovo ne znači da je ovo mesec bez dobrih prilika za vas – od polovine meseca krećete sa mnogo jačim aktivnostima, a treća dekada septembra donosi vam pravo ljubavno ostvarenje.

Posao

I kod Vodolija će poslovni segment pretrpeti velike promene tokom septembra. Pomračenje Sunca pada u vaše polje tuđeg novca, ali I kriza I promena I u poslovnim partnerstvima može doći do situacija sa kojima ćete imati problem da izađete na kraj. Evidentno je da ćete imati velikih problema sa namicanjem potrebnih finansijskih sredstava, a moguće je da neki novac na koji ste računali, a koji vam je potreban za izmirenje obaveza, nećete moći da dobijete tako lako. Takođe, polovinom meseca se u vašem polju posla I novca dešava pomračenje Meseca, što će dodatno doprineti da se osećate destabilizovano, ali I da shvatite da je potrebno što pre napraviti neke korenite zaokrete u poslovanju. Ipak, ulaskom Jupitera u vaše polje ekspanzija, planova, stranaca krajem prve dekade – vi lično ste dobili jednu moćnu podršku, koja će se aktivirati na pravi način u drugom delu septembra. Treća dekada meseca doneće vam neočekivani pokret ka novim saradnjama, a pojedini od vas će u tom periodu naći potpuno novi posao, ili se prihvatiti dodatnih angažovanja, koja će oporaviti vaš finansijski segment.

Zdravlje

Prva dekada meseca je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, što će naročito osetiti pripadnici starije generacije. Mogući su problemi sa probavom, stomačnim delom, a mogli biste da odradite I krvnu sliku I proverite stanje krvnih sudova. Ostatak meseca donosi solidne zdravstvene prilike.

RIBE


Ljubav

Oni u emotivnim vezama I brakovima neka se “čvrsto drže” tokom ovog meseca…Naime, pomračenje Sunca dešava se u vašem polju ozbiljnih partnerstava I braka, a pomračenje Meseca u vašem polju ličnosti. Na samom početku septembra može doći do velikih problema u vašim emotivnim relacijama I više je nego izvesno da će se oni ponavljati, a ni vi ni partner nećete imati dovoljno snage da ih rešite. Optužbe će “leteti” I sa vaše I sa strane voljene osobe, a evidentno je da neće donositi rešenje, već će vas samo dodatno uvlačiti u problem. Tek od drugog dela meseca otvaraju se prve mogućnosti da vi I voljena osoba počnete da rešavate nagomilane loše situacije. Kada Merkur krene direktnim hodom, tokom treće dekade, komunikacija će početi da se popravlja I stvari smiruju….Što se slobodnih pripadnika znaka Riba tiče, vas sigurno do polovine meseca čekaju neki teži momenti. Očigledno je da postoje situacije sa kojima vi ne možete tako lako da izađete na kraj, možda je u pitanju usamljenost, a možda jednostavno ne možete ni na koji način da osvojite osobu koju želite. Reke suza će postati maltene standardne sve dok ne prođe pomračenje Meseca polovinom septembra. Od tog momenta vama slede neočekivani preokreti, okolnosti koje vam iznenada idu na ruku I više je nego izvesno da ćete se “podići” u kratkom roku. Treća dekada septembra je više nego dobra za ljubav. Načekali ste se, pa izvolite sada – uživajte u dešavanjima! Prilike vam idu kroz polje posla, preko izlazaka I društvenih mreža.

Posao

Septembar mesec testira vaše živce I u poslovnom segmentu. Saradnje I poslovna partnerstva će biti na velikom ispitu tokom prve dekade ovog perioda. Takođe, vaš odnos sa nadređenima se može jako pogoršati I evidentno je da ćete biti “stisnuti” I nekim kratkim rokovima, ali računajte I na to da će šefovi imati samo reči kritike za vas. Na sve ovo, vaša koncentracija I organizovanost je nikakva, pa su mogući propusti I greške, naročito što se tiče dogovora, poslovne komunikacije I papirologije. Polovinom meseca će vam verovatno izgledati kao da se sve oko vas urušava, što je naravno vrlo subjektivno gledište, a ostatak septembra će vam pokazati da se sve može srediti I brže nego što mislite. Vladar vašeg znaka, Jupiter, preći će u Vagu I vaše polje promena, kriza, novca od ugovora I njegov pravi uticaj ćete osetiti tek u drugom delu septembra. Pred Ribama su od tog perioda pozitivne promene, lako I brzo ćete se vratiti na stare poslovne pozicije, a pred vama će se otvoriti I šanse za poboljšanje finansijskog segmenta.

Zdravlje

Pripadnici starije generacije će u prvom delu meseca osetiti pogoršanje zdravstvenog segmenta. Psihički pritisak neće odgovarati ni mlađim Ribama, pa je neophodno da nađete vremena za opuštanje I relaksaciju. Poboljšanje prilika od drugog dela septembra.

Izvor: B 92
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2016
« Odgovor #18 poslato: 17:18:30, 01.Okt.2016. »
Mesečni horoskop za oktobar 2016. godine

OVAN


Ljubav

Naglašeno polje partnerstava nagoveštava da će slobodni Ovnovi u ovom periodu biti spremni I otvoreni za pravu vezu. Vi ste se dosta smirili I stabilizovali, na ljubav gledate na malo drugačiji način I ne želite nešto prolazno I kratkotrajno, dosta vam je lutanja I menjanja, nesigurnosti. Odnos u koji možete ući na samom početku ovog meseca ima vrlo dobre predispozicije za trajnost, a u isto vreme će biti obojen velikim strastima I intenzitetom. U suštini, ceo mesec obiluje prilikama za ljubav, koje će nekako najviše da se otvaraju kroz poslovni segment I izlaske, dok bi drugi deo oktobra više potencirao na poznanstvu sa osobama na putovanju ili koje su iz drugog mesta. Jupiter u polju ozbiljnih partnerstava I braka, kao I mlad Mesec na samom početku oktobra u istom znaku – Vagi – uticaće odlično na one koji su u dužim emotivnim vezama. Vas dvoje ćete biti spremni da uvedete suštinske, pozitivne promene u svoju vezu I zato nije ni čudo što će drugi deo oktobra pokrenuti važna pitanja – ulazak u brak ili početak zajedničkog života. Srećno! Oni koji su već u bračnim zajednicama definitivno poboljšavaju komunikaciju sa partnerom. Sklad će ponovo postati prioritetan u vašem odnosu. Vas dvoje sada možete težiti proširenju porodice ili uraditi neke važne stvari vezane za dom u kojem živite – uzeti kredit za renoviranje ili pak za kupovinu većeg stambenog prostora.

Posao

Pred vama je odličan poslovni mesec. Vaš vladar Mars se nalazi u znaku Jarca I polju karijere, napredovanja, gde je njegova pozicija jaka I egzaltirana, pa svakako očekujte veliku posvećenost, odgovornost I organizaciju. Naglašeno je sve ono što je vezano za dogovore, za pokretanje novih poslovnih saradnji I pronalaženje osoba koje će biti spremne da se na pravi način uključe zajedno sa vama u posao. Jupiter vam u vašem polju saradničkih odnosa, ozbiljnih partnerstava – daje jednu veliku šansu da pokrenete neke priče, dok će Saturn, koji ovo polje aktivira sekstilom, omogućiti trajnost I pravu vrednost ovih poslova. Odličan je period I za one koji su nezaposleni – uložite sve svoje snage, a svakako ćete imati I podršku od strane poznanika, veza I važnih kontakata. Što se finansijskog segmenta tiče – promene koje nastupaju uvode vas u jednu mnogo sigurniju životnu fazu po ovom pitanju.

Zdravlje

Vaš vladar jeste u znaku Jarca gde je egzaltiran, I gde je njegova energija jaka, ali obzirom da kvadrira vaš znak I polje ličnosti, ono što je neophodno jeste da umete da stanete. Postojaće potencijal da se previše trošite I iscrpljujete, ubeđeni u svoje “čelično zdravlje” što se može odraziti na imunitet.

BIK


Ljubav

Slobodnim Bikovima ovaj mesec nudi slatka obećanja, dobru zabavu I provod, a da li ćete želeti da se smirite I obavežete samo jednoj osobi, to ćemo još da vidimo. U svakom slučaju u oktobar ulazite u fazonu “uzmi sve što ti život pruža” I do maksimuma ćete koristiti to što ste popularni u društvu I što lako privlačite poglede suprotnog pola. Od drugog dela meseca postoje veće šanse da vam neko zarobi srce, a najizraženije su u poslednjih nedelju dana dok vladar vašeg polja ljubavi Merkur, bude tranzitirao kroz znak Škorpije, kada ćete teško kontrolisati strasti, ali kada postoji mogućnost I da vas neko bukvalno “izuje iz cipela” svojom pojavom I udvaranjem. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, stoje zaista dobre predispozicije da sa voljenom osobom ostvarite mnogo jaču povezanost nego do sada. Dok su sve okolnosti na vašoj strani, I dok se partner trudi da vam ugodi, jedini “problem” u odnosu mogli biste biti – baš vi. Naime, povremeno ćete teško kontrolisati svoju posesivnost ili ljubomoru prema osobi koju volite. Sve je to u redu dok je u malim količinama, ali svakako ne biste trebali da preterujete. Voljena osoba će biti vrlo korektna, pa biste trebali da se potrudite da se I vi tako postavite prema njoj. Neki od vas čak mogu poželeti malo flertovanja u poslednjoj dekadi meseca – ono što može započeti kao igra može vam kasnije doneti probleme. Budite odgovorni prema odnosu u kome ste.

Posao

Odlično postavljeno polje poslovnih okolnosti I svakodnevice sa Jupiterom u tranzitu I Suncem I Merkurom koji će tu biti do poslednje dekade meseca doneće Bikovima baš ono što im je potrebno – jedan ispunjen radnim aktivnostima period sa velikim šansama za stabilizaciju. Ne samo da ćete učvrstiti svoje pozicije, već ćete imati I velikih prilika da proširite svoje poslovanje uključujući nove saradnike I poslovne partnere u ono što radite. Merkur, koji vlada vašim poslovima, ali I finansijama, brzo će se kretati kroz znak Device, Vage I Škorpije, dajući vam odlične prilike da napravite značajne saradnje, ali I pokrenete dogovore . Ako ste nezaposleni – bacite se u potragu, jer će ona biti više nego uspešna. Mars, koji predstavlja vaše saradnike, biće u znaku Jarca I u aspektima podrške, što samo govori da možete očekivati veliku pomoć od drugih. U finansijskom segmentu – popravljanje situacije, napredak.

Zdravlje

Planeta Jupiter se nalazi u vašem polju zdravlja, što je generalno vrlo pozitivno jer vam pruža veliku zaštitu, ali to ne znači da trebate olako da se odnosite prema sebi. Promenite navike u ishrani. Do kraja druge dekade meseca češće kontrolišite urogenitalni trakt I bubrege.

BLIZANCI


Ljubav

Tokom najvećeg dela oktobra meseca Blizanci u emotivnim vezama I brakovima će se truditi da se prilagode odnosu u kome su I da više nego do sada ispoštuju želje I potrebe voljene osobe. Vladar vašeg znaka, Merkur, tranzitiraće kroz Vagu I vi ćete usvojiti princip zajedništva, harmoničnosti, usklađivanja sa partnerom. Verovatno ćete češće zajedno izlaziti, ili se baviti više društvenim aktivnostima, a sigurno je da će vam odgovarati da budete okruženi prijateljima I dragim ljudima. Naglašeni znak Škorpije u prvom delu oktobra dodatno će začiniti vaše emotivne relacije, time što će vam doneti porast seksualnosti, spremnost da ostvarite sa voljenom osobom neke svoje fantazije. U svakom slučaju – u spavaćoj sobi će biti više nego interesantno! Dokle god na prvo mesto budete stavljali zajedničke interese, a ne lične prioritete, dokle god budete u fazonu “mi” a ne “ja” - nećete imati nikakvih problema. Za slobodne Blizance imamo lepe vesti – mlad Mesec na samom početku oktobra u vašem polju ljubavi, zabave, provoda, olakšanih životnih okolnosti – obeležiće u potpunosti ovaj period I doneti vam neizmerno zadovoljstvo. Bićete u pokretu, okruženi interesantnim ljudima sa kojima je lepo I lako flertovati, a obzirom da je vaša planeta ljubavi u znaku Škorpije – sigurno je I da će velike strasti biti “u igri”. Uživajte, a ako želite nešto ozbiljnije I da se “smirite” – onda je drugi deo oktobra rezervisan za vas!

Posao

U ovaj mesec ulazite pod potpuno drugačijom energijom. Vrlo naporan period je sada definitivno za vama, ali ćete u prvoj dekadi još uvek biti pod pritiskom koji vam nameću poslovni saradnici I partneri. Od druge dekade lakše uspostavljate dobru komunikaciju I spremniji ste za kompromis I prilagođavanje, kao I oni sa kojima dolazite u kontakt, pa su pred vama dobre šanse za pokretanje novih poslovnih projekata I saradnje. U polju koje vlada poslovnom svakodnevicom tranzitira planeta Venera, koja će doneti skladnije odnose sa kolegama I veće razumevanje. Promene koje priželjkujete moći ćete da ostvarite tokom oktobra, ali ne očekujte da će se one dogoditi same od sebe. Od vas će se očekivati da “izgarate” na radnom mestu, no nemojte žaliti truda – rezultatima ćete biti više nego zadovoljni! Sredinom meseca mogući su jači troškovi, ali generalno – finansije idu ka oporavku I poboljšanju.

Zdravlje

U drugoj dekadi meseca doći će do blagog energetskog pada, Imunitet vam baš I neće biti najbolji I u ovom periodu bi bilo dobro da se više odmarate, jače hranite I uzimate neophodne vitamine I minerale. Ostatak meseca je prilično dobar.

RAK


Ljubav

U vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava I braka nalazi se tranzitni Mars, čiju energiju možete iskoristiti I pozitivno I negativno. Naime, podrška od strane Jupitera u vašem polju doma I porodice, kao I mlad Mesec u ovoj kući početkom oktobra, daju vam novu priliku, novu šansu, da emotivne relacije koje su vam važne učvrstite I stabilizujete. Ako je to ono što zaista želite – Mars će vam doneti novu snagu, više obostranog truda I strpljenje da ojačate svoj odnos. Međutim, njegovu energiju možete iskoristiti I za svađe I sukobljavanje, što definitivno ne bi dovelo do ničeg pozitivnog. Dobro razmislite kako ćete I na koji način graditi svoje ljubavne odnose u ovom periodu. Veliku priliku ste dobili, sada je I iskoristite. Ako su neki od vas upleteni u neku formu tajnog odnosa, koja se naglo razvila tokom prethodnog meseca, budite obazrivi – sve ono što se dešava između vas I “tajne ljubavi” postajaće sve intenzivnije I lako vas može odvući od redovnog partnerstva. Usamljeni Rakovi – Venera je u tranzitu kroz vaše polje ljubavi, a u trećoj dekadi tu ulaze I Sunce I Merkur. Slobodno očekujte velike aktivnosti, mnogo novih poznanstava, dobar provod, flertove I zabavu do ranih jutarnjih časova. Kod mnogih od vas je međutim prisutna potreba da se jače vežu I da nađu partnera sa kim mogu da grade ozbiljan odnos. Drugi deo meseca doneće vam prave prilike baš za to.

Posao

Sunce, koje vlada vašim poslovima I finansijama, u znaku je Vage do početka treće dekade oktobra, pa obećava pripadnicima vašeg znaka solidne saradnje I dobre partnerske relacije. Takođe, lakše ćete uspevati da se izborite sa zahtevnim obavezama, pa nije ni čudo što će neki od vas u drugom delu ovog perioda imati šansu da poboljšaju svoj poslovni status. Sa nadređenima se trudite da funkcionišete u kompromisnoj varijanti, naročito tokom druge dekade, jer ćete tada vrlo često biti iznervirani kritikama upućenim na vaš način rada. Nezaposleni Rakovi neka se aktiviraju od samog početka meseca, jer su pred vama više nego dobre šanse da nađete adekvatan posao za sebe. Neki od vas će imati priliku za češća poslovna putovanja, a naročito ćete biti aktivni polovinom oktobra. Očekujte da se obim poslovanja proširi, naročito onima koji imaju porodične firme ili privatni biznis. Finansije korektno.

Zdravlje

Dosta solidan mesec u zdravstvenom segmentu. Ako ste pripadnik mlađe generacije – više obratite pažnju na imunitet od drugog dela oktobra. Oni koji su nešto stariji neka vode računa o urogenitalnom traktu. Ako imate tegoba vezanih za kičmu, ruke, ramena – naći ćete adekvatnu terapiju za sebe.

LAV


Ljubav

Mesec koji Lavovima obećava prilično korektne odnose u emotivnim vezama I brakovima. Prisustvo Venere u polju doma I porodice do polovine meseca daje vam novu priliku da sa bračnim partnerom izgradite bolju komunikaciju, jaču povezanost, ali I da probudite uspavane strasti. Oni u emotivnim vezama su spremniji za neke ozbiljnije korake, što podržava I vaša voljena osoba, ali oboje smatrate da nema potrebe za žurbom. Dovoljno vam je što se više razumete I što neki vaši zajednički planovi polako idu ka realizaciji. Ovaj period je dobar da povremeno uzmete par dana samo za sebe I otputujete negde, pa makar to bilo I samo za dane vikenda. Kraća putovanja I usmerenost jedno na drugo samo će vas dodatno povezati. Usamljeni pripadnici ovog znaka će tokom ovog perioda ostvariti mnogobrojne zanimljive kontakte. Vašem šarmu je sada teško odoleti I nije ni čudo što ćete sa zadovoljstvom flertovati I uživati u tome da se pripadnici suprotnog pola vrte oko vas. Ipak, u prvom delu meseca nećete imati nameru da žurite I sve ono što se bude dešavalo će biti vrlo površno. Od drugog dela oktobra I ulaska Venere u vaše polje ljubavi, situacija će se naglo preokrenuti. Mlađim pripadnicima znaka otvoriće se neograničene mogućnosti za zabavu I avanturu, dok će oni koji su spremni da se ozbiljnije obavežu – sada imati pravu priliku. Do kraja meseca mnogi od vas biće u stabilnim I čvrstim emotivnim vezama.

Posao

Od samog početka oktobra bićete spremni za akciju. Naglašeno polje komunikacije, dogovora,pokreta mladim Mesecom u prvim danima ovog perioda, kao I tranzitni Mars u vašem polju svakodnevnih poslovnih obaveza, doneće Lavovima veliku usmerenost I angažovanost, ali u isto vreme I sposobnost da svojim zadacima prilaze odgovorno I istrajno. Neki od vas će tokom ovog perioda osetiti I potrebu da promene trenutno radno mesto I biće u potrazi za poslom. Pošto je ovo odličan mesec za dogovore sa potencijalnim poslodavcima, preporučujemo I nezaposlenima da budu aktivni. Iako ćete imati osećaj da nadređeni ne vide vaš trud na poslu, u drugom delu oktobra će mnogi od vas biti nagrađeni, I to najviše kroz finansijski segment. Privatnim preduzetnicima sledi stabilizacija I mogućnosti za proširenje poslovanja. Bolje finansijske prilike, a sada možete zaraditi I preko dodatnih angažmana.

Zdravlje

Prisustvo Marsa u polju zdravlja doneće Lavovima da više obrate pažnju na svoj imunitet , naročito u drugoj dekadi oktobra, kada ćete biti podložni prehladama, virusnim infekcijama. Kod starije populacije mogu se aktivirati hronične tegobe vezane za kičmu.

DEVICA


Ljubav

Uz malo truda I tolerancije, vaše emotivne I bračne relacije neće funkcionisati ni malo loše tokom oktobra meseca. Mlad Mesec u polju ličnih vrednosti početkom ovog perioda doneće Devicama potrebu da dobro razmisle o odnosima u kojima su. I sami ste svesni da je prethodnih par meseci ostavilo traga na vas I na partnera I da su neophodne promene da bi se odnos u potpunosti stabilizovao. Zapitajte se koliko vam je važna osoba preko puta vas I da li ste spremni da, zarad nje I vaše veze, pređete preko nekih nesavršenosti I ostvarite ponovo čvrstu povezanost. Oni napori koje budete ulagali u odnos u prvom delu meseca, rezultovaće pozitivnim promenama u drugom delu oktobra, kada planeta ljubavi I sklada, Venera, uđe u vaše polje doma I porodice. Odnosi u braku će se učvrstiti, a u dužim emotivnim vezama biće evidentan porast ljubavi I bliskosti. Slobodne Device – u vašem polju ljubavi nalazi se tranzitni Mars, vladar vašeg polja komunikacije I pokreta, pa nije ni čudo što ćete u ovom periodu biti mnogo spremnije da uživate u izlascima, dobrom provodu, druženju I upoznavanju novih osoba. Druga dekada oktobra je naročito interesantna, jer se tada više, podjednako zanimljivih osoba, može vrteti oko vas, pa ćete biti na slatkim mukama što se odabira “onog pravog” tiče. U suštini – ceo mesec donosi vam dobre šanse za ljubav, na vama je samo da se prepustite dešavanjima!

Posao

Mlad Mesec u vašem polju posla I novca na samom početku oktobra otvoriće pred Devicama dosta dobar poslovni mesec. Sve do kraja druge dekade bićete izuzetno angažovani I poslovno usmereni I nije ni čudo što će sve ovo rezultovati stabilnošću vašeg poslovanja, ali I dobrim finansijskim prilivima. Obratite više pažnje na ljude sa kojima dolazite u kontakt, naročito polovinom meseca. U tom periodu vam se ne savetuje izbrzanost u dogovorima, ali ni upadanje u bilo kakve rasprave sa ljudima sa kojima sarađujete. Tih dana nemojte donositi odluke na brzinu, a dobro proverite da ne pravite greške I propuste prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza. Moguće su I kritike od strane nadređenih. No, ovo je samo par dana koji će biti malo turbulentni, ostatak meseca je više nego dobar po vas. Jake poslovne mogućnosti I onima koji su nezaposleni. Očekuje vas I veći broj kraćih poslovnih putovanja.

Zdravlje

Umnogome bolja zdravstvena situacija I starijim I mlađim pripadnicima ovog znaka. Nastavite da vodite računa o sebi, a dobre navike koje ste u prethodnom periodu usvojili, davaće odlične rezultate. Jedino na šta trebate da obratite pažnju je povećan apetit I mogućnosti za gojenje.
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2016
« Odgovor #19 poslato: 17:19:36, 01.Okt.2016. »
VAGA

Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju ličnosti početkom oktobra meseca doneće Vagama u emotivnim vezama I brakovima novi pogled na dešavanja u njihovim emotivnim relacijama. Vi lično ćete biti spremni da na drugačiji način pristupate voljenoj osobi, otvorićete se po mnogim pitanjima I konačno progovoriti o nečemu što vas je tištilo I mučilo u prethodnom periodu. Naime, Merkur koji je šetao po vašem polju podsvesti tokom celog septembra, kao I pomračenje Sunca u tom periodu, doneo je to da niste bili spremni da sa voljenom osobom diskutujete baš o svemu I da ste mnoge stvari čuvali za sebe. Ulaskom planete komunikacije u vaše polje ličnosti, bićete spremni da možda otkrijete I neke svoje planove I želje koji se vezuju za vaš odnos. Mars koji vlada vašim ozbiljnim partnerstvima, nalaziće se u znaku Jarca, što donosi donekle tvrdokornost I sporost, ali I veliku posvećenost, pa od svoje “druge polovine” očekujte da bude tu, uz vas, da vas razume I podrži. Slobodni pripadnici ovog znaka imaće pred sobom mnogobrojne prilike tokom ovog meseca, ali je pitanje da li ste vi u ovom periodu spremni za neke ozbiljnije priče. Tranzit vaše vladarke Venere kroz Škorpiju u prvom delu meseca doneće vam pre intenzitet I strast nego potrebu za stabilnošću, a kada u drugom delu oktobra uđe u Strelca, tek onda ćete zaista biti u fazonu za zabavu I provod. Tek u poslednjim danima meseca osetićete da ste pronašli onu pravu osobu za sebe.

Posao

Mlad Mesec u vašem znaku, prisustvo Jupitera, Sunca I Merkura, doneće vam jedan odličan poslovni period, I to najviše zahvaljujući vašim talentima, vašim sposobnostima, vašim velikim ambicijama. Ne samo da ćete biti u mogućnosti da elokventnošću I brzim razmišljanjem savladate I neke teže okolnosti, ali I doprete do onih za koje ste zainteresovani za saradnju, već ćete na sve ovo (zbog Jupitera) imati I dašak srećnih okolnosti I jednu veliku podršku na svojoj strani. Vaša vladarka će u prve dve dekade tranzitirati kroz polje posla, da bi se nakon toga Sunce preselilo u ovo polje, što samo govori o tome da će se poslovni uspesi I prilike nizati jedna za drugom. Nemojte dozvoliti da ovaj više nego dobar period prođe bez vaše velike aktivnosti! U trećoj dekadi meseca moguće je da dobijete zaslužena priznanja za svoj rad, a tada vam se otvaraju I veće mogućnosti za saradnju sa stranim firmama.

Zdravlje

Velika planetarna podrška itekako će se odraziti I na vaš zdravstveni segment. U oktobru ćete se osećati, ali I izgledati odlično…samo malo kontrolišite apetit, koji će biti nešto jači nego inače. Stariji pripadnici znaka u trećoj dekadi neka povedu više računa o bubrezima. Moguće tegobe urogenitalnog trakta.

ŠKORPIJA


Ljubav

Mlad Mesec u polju podsvesti početkom oktobra meseca prvenstveno će delovati na Škorpije u tom smislu da će biti spremnije da se posvete svojim emotivnim relacijama u mnogo većoj meri nego u prethodnom periodu. Ne samo da ćete vi na potpuno drugačiji način gledati na odnos sa voljenim bićem, već će I druga strana želeti da vam se više približi I da se ponovo ostvari zajedništvo koje je nekako u prethodnim mesecima bilo na vrlo krhkim temeljima. Umećete da jedno za drugo nađete prave reči, da otkrijete način kako da se više približite, a neosporno je da će vam u svemu tome pomoći I ogromna količina strasti koja će se ponovo probuditi između vas. U suštini, za emotivne veze I bračne zajednice ovo je dobar period, jer ne zaboravite – kada sve funkcioniše kako treba u spavaćoj sobi, a kada istovremeno vas dvoje možete otvoreno da pričate o problemima – lako je doći ponovo do stabilnosti, vratiti poverenje I ljubav u odnos! Usamljene Škorpije, sa tranzitnom Venerom u svom polju ličnosti u ovom periodu se osećaju odlično, a neosporno je da ćete svojim šarmom I magnetskom privlačnošću bez ikakvih problema osvajati srca onih sa kojima dođete u kontakt. Vaš vladar tranzitira kroz znak Jarca I teško je pomiriti strasti koje osećate sa potrebom da sebi izgradite čvrstu konekciju sa nekim. Neki od vas će lako ulaziti u površne odnose, dok će drugi ipak biti spremniji da čekaju “ono pravo”, za šta postoje velike šanse u drugom delu oktobra.

Posao

Vaš vladar Mars nalazi se u znaku Jarca, gde je od izuzetnog uticaja I moći, I u vašem polju komunikacije, dogovora, pokrete. Planeta Venera je u vašem znaku, pa vam sve ovo zajedno donosi prave sposobnosti da ostvarite odlične kontakte sa potencijalnim saradnicima I da otvorite sebi mnoga vrata. Funkcionisaćete tokom ovog meseca dvostruko – dok ćete sa jedne strane razrađivati I proširivati postojeće saradnje I boriti se da ostvarite nove kontakte, sa druge ćete imati izuzetnu posvećenost planovima koje ćete razrađivati I čekati pravi momenat kada možete da se aktivirate I na ovom polju. Vaša kreativnost I ideje doći će do punog izražaja ulaskom Sunca I Merkura u vaš znak u trećoj dekadi oktobra. Ovo je standardno odličan poslovni mesec, što se ni ovom prilikom neće promeniti. Od treće dekade aktiviraće se saradnje sa strancima, a ovaj će vam period biti I finansijski najuspešniji!

Zdravlje

Dok je segment fizičkog zdravlja postavljen više nego dobro, I tu ne biste trebali da imate nikakvih problema, psiha će vam malo biti opterećena I to najviše tokom druge dekade oktobra. U tom periodu se trudite da se više odmarate I opuštate.

STRELAC


Ljubav

Vreme je za novu fazu u vašim emotivnim vezama I brakovima. Iza vas I partnera je prilično naporan period I mnogi od vas nisu sigurni u kom pravcu dalje idete. Možda ćete u prvih nedelju dana još uvek “klackati” kada je komunikacija sa voljenom osobom u pitanju, ali I sami ćete videti da ćete vrlo brzo uspeti da otvorite srca jedno drugom I konačno pokrenete rešavanje problema koji su vas pratili. Ne samo da se u vaš odnos ponovo može vratiti bliskost I zajedništvo, već neće biti ni čudno ako mnogi parovi u ovom periodu požele proširenje porodice, a oni u dužim emotivnim vezama – zajednički život ili veridbu, brak. U svakom slučaju, srećni događaji će obeležiti treću dekadu oktobra, pa se spremite da uživate punim plućima. Ako su neki od vas imali nekih nesuglasica ili problema sa porodicom voljene osobe, tu bi od drugog dela meseca stvari polako trebale da počnu da dolaze na svoje mesto. Usamljeni pripadnici ovog znaka će se prvenstveno baciti na zabavu, ali I na ostvarivanje novih prijateljstava I kontaktata. Neki od vas će naći zanimljive sagovornike I interesantne priče I preko interneta I društvenih mreža. Sve do kraja druge dekade više ćete biti u varijanti neobaveznih priča I nećete biti spremni da tek tako otvorite I poklonite svoje srce nekoj osobi. Ulaskom Venere u vaš znak koja će obeležiti treću dekadu meseca – pred vama će se otvoriti ogromne šanse za pravu ljubav koja vredi truda….

Posao

Naglašen znak Vage kroz koji tranzitira I vladar vašeg znaka, doneće Strelčevima tokom oktobra meseca velike poslovne šanse I priliku da kroz veze I poznanstva otvore sebi mnoga vrata. Takođe, vaše polje posla I novca obogaćeno je tranzitom Marsa, koji vam donosi ogromnu posvećenost, stabilnost I čvrstu volju da ostvarite ono što ste zacrtali. U prve dve dekade meseca ćete napraviti I reorganizaciju svojih poslova, ali biti I u mogućnosti da planirate I analizirate šta I kako trebate raditi na dalje. Dobre ideje I kreativnost takođe će obeležiti ovaj period. Treća dekada oktobra donosi vam posebnu angažovanost, ali I odlične poslovne šanse, kao I izuzetno povećanje u finansijskom segmentu. I u ovom periodu su jako naglašeni dodatni poslovni angažmani, I deo novca će vam stizati I sa te strane. Ako ste nezaposleni – više zaista nemate nikakvih razloga za čekanje I oklevanje. Prilika da nađete nešto povoljno za sebe će biti!

Zdravlje

Vaš psihički segment će biti blago opterećen u prvoj polovini meseca, I u tom periodu ćete biti više skloni I povremenim padovima imuniteta. Ostatak meseca je više nego dobar za mlađe pripadnike znaka, dok bi stariji trebali da obrate pažnju na hronične tegobe, naročito ako se one vezuju za kičmu, noge.

JARAC


Ljubav

I sami ste svesni kroz koliko su naporan period prošle vaše emotivne relacije. Da su neki odnosi ozbiljnije poljuljani, to je I vama I partneru jasno….Međutim, ulazite u period kada ćete moći da korigujete dosta toga I mislim da je pravi trenutak da se ozbiljno posvetite odnosu u kojem ste. Mars u tranzitu kroz vaš znak daće vam dovoljno energije I posvećenosti očuvanju veze I doneće veću potrebu da stabilizujete svoje emotivne relacije. Ne samo to – I partner će na drugačiji način moći da sagleda neke svoje greške I zato nije ni čudo što će se atmosfera u vašim emotivnim relacijama u potpunosti promeniti. Sada je sve na vama dvoma, a zaista postoje ozbiljne prilike da se “zaturene” I potisnute emocije ponovo probude između vas dvoje. Čak će I strast, koje će u ovom periodu biti više nego inače, biti dodatni pokretač I na pravi način “začiniti” sve ono što se bude dešavalo. Iskoristite ovaj povoljan mesec! Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, tranzitira kroz Škorpiju I vašu kuću prijatelja, interneta, društvene aktivnosti. Mnogi usamljeni pripadnici ovog znaka biće mnogo više raspoloženi za izlaske I druženja I nije ni čudo što ćete u ovakvom okruženju, sa dobrom energijom koja vas trenutno prati, itekako uspeti da pronađete svoju “srodnu dušu”. Neki kontakti koji se budu pokrenuli u prvom delu oktobra, u drugom delu meseca itekako mogu rezultovati ulaskom u jedan stabilan I trajan odnos!

Posao

Mlad Mesec početkom oktobra, kao I tranzit velikog benefika Jupitera I Sunca kroz vaše polje karijere, doneće Jarčevima da I tokom ovog perioda mogu očekivati napredak I prosperitet. Na ove dobre okolnosti, kroz vaše polje ličnosti tranzitira Mars, dajući vam veliku ambicioznost I prodornost u poslovnom segmentu. Vi ste I do sada bili neko ko je bio spreman da odgovorno I strpljivo napreduje, korak po korak, a ovo će sada dodatno biti pojačano, pa nije ni čudo što bi sredinom meseca mogli da očekujete promenu pozicije na bolje ili makar dobar finansijski podstrek za svoj trud I rad. U prvom delu meseca naglašene su mogućnosti za ostvarivanje novih poslovnih saradnji, a ovaj period daje vetar u leđa I nezaposlenim Jarčevima. Podrška od strane prijatelja ili usluga od nekih osoba pomoći će vam da dođete do adekvatnih, pravih ponuda. Jaki kontakti sa strancima, naročito od drugog dela oktobra.

Zdravlje

Mars u tranzitu kroz vaš znak donosi vam veliku energiju, ali obzirom na vašu prirodu – itekako ćete se trošiti I povremeno može doći čak I do iscrpljenosti organizma, naročito tokom druge dekade meseca. U ovom periodu se trudite da se više odmarate I nađete vreme samo za sebe.

VODOLIJA


Ljubav

Iako ćete vi I emotivni ili bračni partner uglavnom težiti kompromisu tokom oktobra meseca, postojaće par perioda koji će, na kratko, donositi turbulentnije situacije u vašu vezu. Tokom druge dekade javiće se prve nesuglasice, najviše zbog toga što će komunikacija između vas dvoje biti nešto slabija, a oboje ćete imati “kratak fitilj”, pa ćete od sitnog problema verovatno napraviti svađu epskih razmera. Na svu sreću, pa će ovo biti jedna od vaših čuvenih “bura u čaši vode”, što znači da ćete se vrlo brzo oboje smiriti I shvatiti da ste se preganjali I nervirali bez preke potrebe. I tokom treće dekade iskrsnuće još jedan momenat neusaglašenosti između vas dvoje, ali ovog puta će se vezivati za manjak zajednički provedenog vremena, pa će se očas posla probuditi neke sumnje I prebacivanja. Sad, da li ćete vi lično nešto “muljati”, to samo vi znate, ali da se ne lažemo – imaćete predispozicije za neku tajnu komunikaciju….Slobodne Vodolije će tokom oktobra imati mnogo jači društveni život nego inače, pa nije ni čudo što ćete se lako upuštati u zanimljivu komunikaciju I blaga flertovanja. I strasti će od drugog dela ovog perioda prosto buknuti kod vas, pa će pojedini biti itekako raspoloženi za malo neobaveznih kontakata I avanturica. Ako ste raspoloženi za nešto trajnijeg karaktera, drugi deo oktobra je savršen za vas – pojava osobe koja će umeti na pravi način da vam priđe I da vas “obuzda”….

Posao

Mlad Mesec početkom oktobra, Sunce, Jupiter I Merkur – sve ove planete će naglasiti vaše polje inostranstva, šireg znanja, ekspanzije I razvoja. Evidentno je da je pred Vodolijama jedan period kada ste spremni za proširenje I svog znanja, ali I obima poslova, a sve više ćete se okretati I ka drugim prostorima gde biste mogli plasirati ono što radite. Venera u polju karijere tokom prve polovine meseca donosi vam korektne odnose sa nadređenima, ali samo ako prihvatite da “igrate” po njihovim uslovima I ako se prilagodite nekim zahtevima koje vi lično smatrate nepotrebnim. Mnogima od vas su u glavi I neki novi planovi, ali I dodatna angažovanja, a pojedini će čak imati I pregovore sa drugim firmama, naravno – daleko od radoznalih očiju. Sve ono što tokom ovog meseca budete planirali, svoju će realizaciju dočekati tek u novembru – zato ne žurite I ne donosite neke odluke naprečac.

Zdravlje

I pored dosta dobre planetarne podrške na vaš znak, što će vam doneti stabilan imunitet I slabu podložnost sezonskim virusima I prehladama, ipak je u vašem polju podsvesti Mars, što ukazuje na povremen stres I psihičke “padove”. Trudite se da se odmarate I spavate dovoljno.

RIBE


Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju promena početkom oktobra nagoveštava da biste I vi I partner trebali da uvedete značajne promene da biste unapredili vaš odnos. Naime, evidentno je da je protekli period, koji je bio dosta komplikovan, itekako ostavio traga na vašim bitnim emotivnim relacijama. Dobro je da ste oboje svesni da je komunikacija I usklađenost vaš osnovni problem I da je neophodno da se u ovom segmentu sredite I stabilizujete. Sada zaista I imate prilike za tako nešto, a čini mi se da će druga dekada oktobra u suštini I označiti taj preokret I okretanje u većoj meri jedno prema drugom. Treća dekada pripadnicima vašeg znaka već donosi mnogo bolju komunikaciju, porast ljubavi I strasti I jaču povezanost sa voljenom osobom. Samo jedan savet za vas – ne može jedna osoba napraviti problem, kao što ga ne može samo jedna rešiti. Oboje snosite svoj deo krivice za trenutnu situaciju, pa je neophodno da oboje I učestvujete u procesu “izlečenja”. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, nove emotivne priče I počeci su pred vama. Mlad Mesec (ova planeta vlada vašim poljem ljubavi) I to u polju strasti, promena – doneće Ribama početak jedne neobično strasne I uzbudljive veze. Ova osoba će umeti na pravi način da vam priđe I “podvuče vam se pod kožu”, pa nije ni čudo što ćete jako brzo već biti na sedmom nebu. Najjače predispozicije za početak ovih zanimljivih dešavanja su tokom druge dekade oktobra.

Posao

Proces promena u poslovnom segmentu, koji je značajnije započeo tokom septembra meseca (mada na prilično turbulentan I vama lično neprijatan I težak način) nastavlja se I tokom oktobra, ali u potpuno drugačijoj atmosferi. Komunikacija sa saradnicima, kolegama, nadređenima, koja je bila vaš kamen spoticanja, sada je mnogo stabilnija I lako je dogovoriti se sa drugima, naći kompromis I zajednički jezik. Vladar vašeg polja posla, Mars, u odličnoj je poziciji na vaš znak, I na mestu svoje egzaltacije, što će Ribama doneti jake mogućnosti za napredovanje, ali I učvršćivanje postojećih poslovnih pozicija. Druga dekada meseca može vam doneti prolaznu nervozu I neke papirološke probleme, a u ovom periodu obratite pažnju I na nove dogovore, kao I na to da ne napravite veće propuste u radu. Od početka treće dekade otvara se prostor za napredovanje I promenu pozicije na bolje, ali I za finansijski “bum”.

Zdravlje

Planetarna podrška na vaš znak stoji, tako da je sigurno da ćete u zdravstvenom segmentu osetiti veliko olakšanje I prevazilaženje tegoba koje vas prate mesecima unazad. Ipak, još uvek nije vreme za opuštanje – vodite računa o imunitetu, koji je I na dalje prilično slab.

Izvor: B 92
 


Stranice: « 1 2

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
3 Odgovora
1769 Pregleda
Najnovije: 18:06:42, 06.Mar.2010.
Ch
124 Odgovora
21824 Pregleda
Najnovije: 13:15:24, 01.Dec.2013.
Miloš Mi.
24 Odgovora
3119 Pregleda
Najnovije: 00:26:38, 04.Dec.2015.
Miloš Mi.