Mesecni horoskop 2015

 • Odgovora: 24
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 188
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 191
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #10 poslato: 11:39:58, 02.Jun.2015. »
JUN 2015

VAGA


Ljubav

Mesec započinjete sa retrogradnim Merkurom u aspektu sa Severnim i Južnim Mesečevim čvorom, koji se nalaze u vašem polju ličnosti i polju ozbiljnih partnerstava, braka. Pošto Merkur, između ostalog, vlada planovima, namerama, ali i sumnjama i preispitivanjima kod vas, očigledno je da će vam u prvih desetak dana ovog meseca biti teško da na pravi način komunicirate sa bračnim partnerom, ili ćete morati da se bavite stvarima koje ste želeli da preskočite. Prelazak vašeg vladara, Venere, u znak Lava, odgovara vam u potpunosti, pogotovo slobodnima, jer je ovo vaše polje prijatelja, druženja – na slavlju, proslavi, većem okupljanju možete upoznati osobu sa kojom ćete poželeti da ostanete. Sve u ovom periodu što se vrti oko ljubavi mora biti pomalo „prenaduvano“, i dešavati se mnogo bržim tempom, pa nije ni čudo što će mnogi pripadnici ovog znaka poželeti da ozvaniče svoju vezu ili da iz jako kratkotrajnog odnosa ulete odmah u zajednički život, brak. Koliko je ovo dobro, to će vreme tek pokazati, ali ne može se osporiti da Vagama idu neki zaista sudbinski momenti po pitanju ljubavi. Ni vas neće zaobići neke prošle priče, ali čini mi se da ćete lakše uspevati da se izborite sa bivšim emocijama. 25.-i jun je idealan dan za poznanstvo preko poslovnih okolnosti koje vam može promeniti život.

Posao

Pun Mesec i Mlad Mesec se ovog juna kod vas dešavaju na osi 3/9 – i najviše će se odraziti na kratkoročne i dugoročne planove. Jako će biti aktivirano i vaše polje drugih prostora, inostranstva, pa će neke Vage u ovom periodu uspeti da ostvare vredne saradnje isplative na duži rok. Možda ćete u prvoj polovini meseca imati problem da ostvarite neke komunikacije na pravi način i ostvarenja će vam izmicati iz ruku u poslednjem trenutku, ali ne odustajte. Vaš vladar Venera će biti u znaku Lava, vašem polju protekcija, veza, prijatelja, grupnih organizacija, velikih koncerna, polju „dobre sreće“ pa je u ovom periodu neophodno da igrate na veliko. Nemojte se zadovoljavati trenutnim pozicijama, poslovima, jer zaista možete mnogo promeniti na bolje. Poslednja nedelja juna je naročito pogodna i sve će se nameštati u vašu korist – prilike se mogu ukazati preko noći i sada oklevanja nema – ono što priželjkujete nudi vam se na dlanu, ne čekajte – već zgrabite!

Zdravlje

Tokom juna vaš vladar Venera pravi dobar aspekt sa Hironom (bolna tačka) u vašem polju bolesti i odgovornosti prema zdravlju. Možete naći uzrok tegoba koje vas izvesno vreme muče i prionuti na pravo lečenje. Uran i Pluton u opoziciji i kvadratu sa vašim znakom donose vam konstantan stres.

ŠKORPIJA


Ljubav

Vladar vašeg znaka, Mars, je sve do pred kraj meseca u znaku Blizanaca, pa ćete u bračnim i emotivnim odnosima nastupati nešto agresivnije, energičnije i težiti tome da situaciju dovedete pod svoju kontrolu. Moguće je da partner neće baš svaki put umeti da se snađe sa vašim promenama raspoloženja. Retrogradni Merkur u polju strasti, seksa davaće jednu dodatnu notu uzbudljivim dešavanjima na ovom polju, ali će vam u goste dovesti i naravno – nekoga iz prošlosti....pa zar ste mogli da prođete bez toga, obzirom da se polovinom meseca i Saturn vraća u vaš znak? Očigledno – ne. Venera prelazi u znak Lava i vaše polje karijere, pozicije već u prvoj nedelji juna, a obzirom na to da se tu već nalazi vladar vašeg polja ljubavi – Jupiter – imamo sliku emotivnih početaka kroz poslovne odnose. Međutim, ova ista Venera je i vladar vašeg polja tajni, pa je sigurno da ćete neke ljubavne odnose pokušavati da sakrijete od okoline. Obzirom da se pred kraj meseca dešava spajanje Jupitera i Venere, a da je znak Lava u isto vreme i vaše polje javnosti – neke tajne više neće biti tajne. No, zašto bi i krili ekstatičnu radost i ogromnu količinu osećanja u tom trenutku, kada je tada i vladar vašeg znaka u mekom, emotivnom znaku Raka? Pošto je Mlad Mesec polovinom juna u vašem polju strasti – očigledno je da će Škorpije imati dobar provod u ovom periodu....

Posao

U vašem polju posla i novca se dešava Pun Mesec odmah početkom juna, a 16.-og imamo pojavu Mladog Meseca u polju zaduženom za dobiti od drugih ljudi, od ugovora, od poslovnih saradnji. Poslovna tematika će biti dosta aktuelna, ali će još aktuelniji biti – novac. Već duže vreme Škorpije imaju dosta solidne zarade, ali u isto vreme i problem sa vraćanjem dugova, iz kojih nekako ne uspevate u potpunosti da isplivate. Očigledno je da će jun drastično promeniti neke stvari, jer baš vama pogoduju u finansijskom smislu maltene svi aspekti tokom ovog perioda. Ono što ne uspete da završite sada, pod budnim okom Saturna (koji polovinom meseca ulazi ponovo u vaš znak) ćete rešavati u narednom periodu, ali sada otvarate priču većih zarada i boljih poslovnih mogućnosti. Prvi deo meseca ćete još uvek osećati dozu napetosti i nesigurnosti, ali već kasnije promene u vašu korist nastupaju. U poslednjoj nedelji juna osetićete blagi pad energije, ali tada će vas „dići“ druge stvari – zasluženo unapređenje ili veći priliv novca je na dnevnom redu.

Zdravlje

Od stresa ne možete pobeći, to ste već shvatili....ulazak Saturna u vaš znak može ponovo pokrenuti hronične probleme. Generalno – glavobolje, manjak energije, problemi sa srcem.

STRELAC


Ljubav

Pun Mesec u vašem polju ličnosti a polovinom juna Mlad Mesec u polju ozbiljnih partnerstava, braka. Strelčevi imaju pred sobom jednu vanrednu priliku da srede emotivne odnose koji su im bitni, no svakako je da to neće ići baš laganim tempom. Naime, vladar polja ozbiljnih partnerstava, Merkur, već neko vreme je u retrogradnom hodu, baš u partnerovom polju, a tu se nalaze i Sunce i Mars, pa je uspostaviti normalnu komunikaciju u braku ili jakim vezama maltene postalo svakodnevna nemoguća misija. Ni vi doduše ovde niste potpuno nevini, jer sa vladarom Jupiterom u znaku Lava suviše obraćate pažnju samo na svoje interese, a partnera po nekim pitanjima zanemarujete. Do polovine meseca će u bitnim vezama biti povuci – potegni situacija, no onda nastupa smirenija faza, koju ćete , očito umeti da iskoristite. S druge strane – slobodni su maltene ceo jun favorizovani što se ljubavnih prilika tiče. Možda ćete povremeno imati problem oko dogovora ili komunikacije sa osobom koja vam se dopada, ali obzirom na to da Venera već od 6-og juna lagano ide ka Jupiteru, vladaru vašeg znaka, ljubav vas neće mimoići. Poslednja nedelja meseca je savršena, da savršenija ne može biti. Sve stvari su nekako legle na svoje mesto, u emotivnim odnosima strasti i napetosti su već zaboravljene, a slobodni (ako to već nisu uradili do sada) uplovljavaju u jednu fenomenalnu ljubavnu priču.

Posao

Sve dok Merkur ne krene direktno (vlada vašim poslovnim partnerstvima i poljem karijere, nadređenih) polovinom ovog meseca, imaćete problem u poslovnoj tematici. Da se razumemo, ovo neće biti toliko traumatično koliko je to bilo u prethodnom periodu, ali savet Strelčevima da budu oprezni i da nekim nepromišljenim postupcima i odlukama ne pokvare prilike koje će se jako brzo postaviti pred njih. U prvom delu meseca ne pokrećite nove poslove, već prolongirajte za drugi deo juna! Sem ove „začkoljice“ generalno su pozicije za posao više nego sjajne, jer će vaša inicijativa i rad biti primećeni i podržani i od kolega i od strane nadređenih osoba. Ovo će baš postati evidentno u poslednjim danima meseca. Saradnje će vam ići od ruke, kao i sklapanje novih kontakata ugovora, pa je savet onima koji tek traže posao da ne budu lenji u drugom delu juna – imaju vanredne prilike za dobijanje posla. Odgovaraju vam poslovi sa strancima, sa državnim organima, sa vizionarima koji su spremni da ulože novac u vaše ideje.

Zdravlje

Ako želite da nastavite da funkcionišete kao i do sada – moraćete da više obratite pažnju na rekreaciju, neku vrstu treninga ili makar opuštanje u prirodi. Bićete skloni da jedete „kao lopatom“ tokom juna – pa izvolite, prošetajte i rešite se tih kalorija. Generalno – zdravlje dosta dobro.

JARAC


Ljubav

Venera, vladar vašeg polja ljubavi, samo je u prvih nedelju dana u vašem polju ozbiljnih partnerstava, braka. Međutim, prelaskom u znak Lava, vaše polje strasti, napraviće izuzetan aspekt sa Saturnom, vašim vladarom. Ukoliko je u prethodnom periodu bilo nesuglasica između vas i drage vam osobe, sada ovo možete regulisati i rešiti na najbolji mogući način. Najslađa su mirenja u krevetu, zar ne? Međutim ovaj aspekt otvoriće više priča Jarčevima. Slobodni imaju mogućnost da preko poslovnih okolnosti, preko prijatelja, društvenih mreža, izlazaka – upoznaju onog/onu pravu. Međutim, i ponovno pokretanje komunikacije u prekinutim emotivnim odnosima je otvoreno, naročito ako je vas i bivšeg partnera/partnerku razdvajalo to što ste u različitim gradovima ili državama. Vreme i prostor mogu odvojiti dve osobe, ali samo za izvestan period, ako su u pitanju karmičke priče. Ovaj mesec je u simbolici intenzivne komunikacije sa suprotnim polom, ali i sa naglašenim seksualnim elementom. Ne osporavam da će pojedini pripadnici ovog znaka izabrati da se ne vezuju, već da lagodno uživaju u ljubavnim prilikama. Međutim – i tu postoji jedna začkoljica – ono što je na početku izgledalo kao samo još jedna u nizu avantura i dobrog provoda, moglo bi vas „sačekati iza ćoška“ i uvezati u jednu jaku emotivnu priču.

Posao

Stoji da je jun mesec mesec ljubavi, ali moram napomenuti da će vam mnogo bolje ići u poslovnom segmentu. U polju obaveza i odgovornosti je stelijum planeta – Mars, Sunce i retrogradni Merkur i Jarčevi će u prvom delu meseca intenzivno raditi na rešavanju neke problematike koja će svoje rezultate dati u drugom delu juna. U ovom polju se dešava i Mlad Mesec polovinom ovog perioda, što samo daje na ozbiljnosti cele priče. Planeta Venera vlada i vašim poljem karijere, pozicija, nadređenih osoba a boraviće u polju koje je zaduženo za promene, novac od drugih ljudi, ugovora i saradnji. Ono što ste ulagali u posao biće primećeno i adekvatna nagrada je tu. Svakako će ovo biti promena na bolje u smislu dobijanja jače pozicije ili unapređenja, a jak finansijski momenat će na sve ovo ulepšati naročito poslednjih desetak dana meseca. Kao i u ljubavi, komunikacija je bitan faktor za sve što želite da postignete, prilike su vam otvorene – pokrenite se, uspostavljajte nove poslovne kontakte i nadajte se dobrom!

Zdravlje

Slabije zdravstveno stanje u prvom delu meseca, a neke bolesti za koje ste mislili da ste ih se rešili, mogu se vraćati maltene do kraja juna. I vama će najveći problem predstavljati respiratorni organi i sklonost ka alergijama.

VODOLIJA


Ljubav

Opšta zbrka i u dužim emotivnim vezama, ali i u brakovima trajaće intenzivno sve do kraja prve polovine meseca. Stelijum koji imate u polju ljubavi sastavljen od Marsa, Sunca i retrogradnog Merkura daje izuzetnu potentnost i energiju, ali je problem što ćete tu energiju imati tendenciju da koristite kroz problematičnu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Očigledno je da će neki odnosi funkcionisati po principu – red svađa, red strasti....ali je problem što su neke veze već same po sebi krhke i postoji realna opasnost od prekidanja. Situaciju će malo ublažavati tranzitna Venera, koja ulazi u vaše polje ozbiljnih partnerstava i braka, ali samo u slučaju ukoliko ste spremni da se odreknete besmislenih rasprava i sve usmerite ka ljubavi. Pre nego što povučete ili isprovocirate neki potez, razmislite koliko vam je zaista važan odnos u kome ste i da li biste želeli da ostanete bez osobe koja vam je draga....Mlad Mesec se dešava baš u vašem polju ljubavi i očigledno baš njoj treba dati šansu na nov način, dobiti nov početak....Nemojte zaboraviti da, kako mesec bude odmicao, sve će biti lakše i jednostavnije da bi u poslednjoj nedelji juna kulminiralo u potpunom skladu i zajedništvu. Tokom celog meseca slobodne Vodolije će uživati – prvi deo donosi više neformalne, neobavezne ili veze seksualnog tipa, dok ste u drugom već spremni da se ozbiljnije obavežete.

Posao

Vaš vladar polja posla i novca, Jupiter, tokom juna će imati više nego dobre pozicije u vašem polju poslovno – partnerskih odnosa. Nešto problema u komunikaciji, dogovorima, saradnjama, možete očekivati za vreme retrogradnosti Merkura do polovine juna meseca, ali ovo nije tip problematike koji nećete uspevati da rešite. I jedan od vladara vašeg znaka, Saturn, vraća se u polje karijere i javnosti što će pojedinim Vodolijama doneti da konačno zadobiju zasluženo priznanje ili poziciju koju duže vreme očekuju. No, ovo će donekle otežati odnos sa nadređenim osobama...Venera je vladar vašeg polja stabilnosti, porodice, ali i privatnih poslova, neki pripadnici ovog znaka mogu se odlučiti za upuštanje u avanturu zvanu – osamostaljivanje. Početak vam je predstavljen više nego dobro, obzirom na nastupajuću konjukciju Jupitera i Venere u poslednjoj nedelji juna koja će Vodolijama slivati novac u džepove. I vama slede dobici od ugovora, saradnji sa domaćim, ali i stranim firmama.

Zdravlje

Vaše polje zdravlja biće aktivirano tranzitom Sunca i Marsa u poslednjih desetak dana ovog meseca. Uran, kao suvladar vašeg polja zdravlja i dalje je u nezgodnim aspektima sa Plutonom, pa ćete morati da obratite pažnju na stomačnu regiju, jetru, želudac, ali i konstantne probleme sa glavoboljama i stresom.

RIBE


Ljubav

Onima koji su u braku nikako ne pogoduje tranzit retrogradnog Merkura kroz polje doma i porodice jer može intenzivno na ovom polju donositi konfliktne situacije. Čak i kada pređe u direktno kretanje, biće u napetom aspektu sa Neptunom iz vašeg znaka, pa su u bračnim odnosima mogući sukobi, nejasna ponašanja, konfuzija, nepromišljene i ishitrene odluke zasnovane na trenutnom maglovitom raspoloženju. Ovog uticaja ćete početi da se oslobađate tek u drugom delu meseca. Do tada – vodite računa. U tom periodu se dešava Mlad Mesec baš u ovom polju, pa je moguće uspostaviti sklad i vratiti poljuljane odnose u normalu. Budite strpljiviji. Venera je u vašem polju ljubavi samo u prvim danima meseca, a onda prelazi u polje svakodnevice i poslovnih obaveza, što će pojedinim Ribama doneti ljubavne kontakte kroz posao i kraća putovanja. No, moguće je da sve ovo ostane samo na nivou prolaznosti i neobaveznosti. Neki od ovih odnosa imaju šansu da se pretvore u nešto ozbiljnije, ali će o tome odlučiti tek period pred kraj ovog meseca kada odvajate bitno od nebitnog u ljubavi. Stabilnost nekih Riba može biti poljuljana tokom juna i vraćanjem komunikacije sa bivšim emotivnim partnerom. Još jedan karmički krug koji pojedinci moraju proći pre konačnog oslobođenja....

Posao

Ribe koje žele da se bave porodičnim ili privatnim biznisom, neka sačekaju drugi deo meseca i pogodne okolnosti koje će im ići na ruku. Mlad Mesec u ovom polju otvoriće prilike zainteresovanima i usmeriti ih na pravac kojim su odavno trebali da krenu. Generalno, vladar vašeg znaka, Jupiter, nalazi se u polju svakodnevnih poslovnih obaveza, odgovornosti u dosta jakoj poziciji, ali neke pokrete nećete moći na pravi način da ostvarite pre direktnog kretanja Merkura sredinom juna. Ova planeta, koja vlada poljem poslovnih partnerstava kočiće dogovore i vraćati vas u nekim stvarima na početak. No, drugi deo meseca je za vas izuzetno podsticajan, jer planeta koja vlada novcem drugih, ali i saradnjama – Venera, hita ka spajanju sa vašim vladarom, Jupiterom. Bolje novčane prilike, ali i dobri kontakti koji vam donose napredak. I od strane retrogradnog Saturna ćete doživeti olakšanje, jer će iz vašeg polja karijere, nadređenih, preći u znak Škorpije i polje planova. Neke stvari vezane za vašu ekspanziju, napredovanje ponovo dolaze na dnevni red. Tenzije sa autoritetima će popustiti.

Zdravlje

Stres i pritisak mogu, kod nekih Riba, uzeti svoj danak. Srce i kičmeni stub su vam dosta opterećeni. Iako sebe uvek stavljate na poslednje mesto, sada se morate okrenuti očuvanju svog zdravlja. Zaista postaje neophodno da se više odmarate.

http://www.b92.net/
Strah me čini jačim i boljim.
 


*

Van mreže elena86

 • ****
 • 4 388
 • Zahvaljeno: 1 puta
 • 129
 • Pol: Žensko
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #11 poslato: 23:51:48, 02.Jun.2015. »
Svaka cast na tacnosti  (e*e)
Ako mi se ostvari sve sto pise ovde castim vas sve na forumu  :pijani:
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca
 

*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 188
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 191
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #12 poslato: 14:50:50, 04.Jun.2015. »
Prvo mene  ;D
Strah me čini jačim i boljim.
 

*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 188
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 191
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #13 poslato: 23:19:05, 06.Jul.2015. »
JUl 2015

OVAN


Ljubav

Vladar vašeg znaka, Mars, tokom celog jula će boraviti u znaku Raka uz tranzitno Sunce koje će u istom znaku biti prisutno u prve dve trećine meseca. Pošto je ovo polje doma, porodice, imate jednu fenomenalnu priliku da svoje bračne odnose dovedete u ravnotežu i harmoniju, zbog prisustva Sunca u njemu. U isto vreme, zbog tranzita Marsa, koji je ovde sklon da lako ispoljava svoje negativne osobine i ratobornost, moraćete da vodite računa da vi ne budete faktor problema, a i da naučite da se naglim reakcijama, stresom i nervozom ništa ne rešava – bar ne na pozitivan način. Prisustvo srećne konjukcije Venere i Jupitera u polju ljubavi otvoriće slobodnima mogućnost za nove početke. Scenarija su razna – i preko posla i preko kraćih putovanja, čak i kroz poznanstvo sa osobama sa drugih prostora, na godišnjem odmoru...u svakom slučaju, ovo je osoba značajna za vaš emotivni život, mada se sve može odigravati prilično brzo (ne zaboravite da postoji i aspekt sa Uranom). Neki će Ovnovi pomisliti da su konačno pronašli osobu koja ih u potpunosti razume, podržava, koja ih oseća „kako dišu“. Emocije će planuti lako, ali ne zaboravite da se neki od ovih požara mogu brzo i ugasiti ukoliko budete previše igrali na kartu strasti. U dužim vezama mogućnost veridbe ili bračne ponude. Tokom celog meseca i emotivna prošlost je aktuelna i to na prilično bolan način...

Posao

Oni koji rade sa strancima i državnim i javnim institucijama dobijaju potpuno otvoren put za pokretanje priče koja će imati jaku finansijsku stabilnost. Generalno – zarađujete preko onoga što volite, preko talenata, kreativnosti, ideja. Venera, koja vlada vašim poljem posla i zarada, ali i poljem poslovnih partnerstava daje vam dobre prilike da sve ono što radite rezultira na pravi način. No, ne treba smetnuti sa uma da će jednim dobrim delom meseca biti u kvadratu sa tranzitnim Saturnom iz polja kriza, promena, kredita. Prva manifestacija je da će vaše zarade biti ograničene onim što dugujete. Druga – koliko god imali želju da stvari radite na svoj način – moraćete da se prilagođavate tuđim planovima, naročito ako nadređeni smatraju da stvari treba raditi drugačije. Treća – sa sigurnošću računajte na kašnjenja, probijanja rokova i sve moguće prepreke koje vam se pojavljuju na putu. U poslednjoj nedelji meseca dobro obratite pažnju na sve ono što je vezano za novac i prilive – mogući su gubici!

Zdravlje

Koliko god vi mislili da možete pomerati brda i doline i „pucali“ od energije – sve ovo može biti vrlo kratkotrajno i pre mi liči na adrenalinske „inekcije“ nego na realan osećaj. Pozicija Marsa u znaku Raka je slaba i donosiće vam brzo iscrpljivanje, zamaranje, a samim tim i laku podložnost bolestima.

BIK


Ljubav

Slika samog početka ovog meseca daje nadu da će emotivni odnosi biti mesto zadovoljstva, jer je vaša vladarka, Venera, u skladnom aspektu sa vladarom polja ljubavi, Merkurom. Saturn je u polju ozbiljnih partnerstava a Sunce i Mars u polju komunikacije, pa se vidi da će razgovori i sposobnost dogovora sa partnerom biti ključ za napredovanje ili opstanak vaših ljubavnih veza. Slobodni već u prvim danima ovog meseca imaju mogućnost da se „pronađu“ sa nekim i to najviše preko poslovnih okolnosti, preko porodičnih okupljanja, preko prijatelja ili na godišnjem odmoru. Za one koji su u dužim emotivnim vezama ili u braku potrebno je naglasiti da je partner dosta težak i naporan tokom ovog perioda i da će vam biti potrebno razumevanje i usklađivanje da bi odnosi nastavili da funkcionišu. Vaša vladarka će veći deo meseca biti u kvadratu sa Saturnom iz znaka Škorpije, od vas se traži da se odgovorno ponašate prema odnosima koji su vam bitni, da pomirite emocije i razum i da raščistite stvari koje ne funkcionišu. Venera kreće retrogradno u poslednjoj nedelji jula i to je prilika za one Bikove koji nisu zadovoljni svojim emotivnim relacijama da ponovo pokušaju da se usklade sa osobom koja im je bitna. Ovi aspekti će, po ko zna koji put, potencirati i na karmičkim vezama i odnosima, na bivšim partnerima i prošlim ljubavima.

Posao

Sve ono vezano za posao, ali i za zarade, mnogo je bolje postavljeno u prvom delu ovog meseca, pa iskoristite mogućnosti koje će vam se nuditi da napravite neke konkretnije pomake. U prvoj trećini meseca pozicija Merkura, koji vlada poslom i novcem vam odgovara i lako se ostvaruju skladni odnosi sa saradnicima, sklapaju novi dogovori dok će prilivi biti olakšani i češći. Već posle toga stvari počinju da vam izmiču kontroli i moraćete u velikoj meri da zapnete da biste održavali saradnje na pravi način i bili zadovoljni funkcionisanjem vaših poslovnih odnosa. Najviše novca vam ide kroz ugovore, kroz komercijalne aktivnosti, kroz privatne poslove. Ako započinjete nešto novo, ne letite previše, ne rasipajte se u materijalnom smislu, ne pozajmljujte veće sume novca i ne opterećujte se kreditno, jer ćete u narednom periodu jako teško otplatiti zaduženja. Koliko god smatrali da ste poslovno jaki, ne preporučuje vam se da delate samostalno, sada su mnogo bolje postavljena udruživanja i saradnje.

Zdravlje

Hroničnim bolesnicima drugi deo meseca neće prijati, a i za one koji se osećaju dobro ovo je period kada moraju povesti mnogo više računa o sebi. Ne smete zanemarivati simptome pogotovo pošto oni mogu velikom brzinom eskalirati.

BLIZANCI


Ljubav

Prva dekada meseca je savršena za emotivne relacije, jer imate inicijativu, imate šarm i tačno prepoznajete kada treba delati i na koji način. Ovo je period da slobodni uđu u jedan zanimljiv odnos, koji može krenuti jako dobro u početnoj fazi, međutim – ukoliko želite i da ga zadržite vrlo brzo ćete shvatiti da je partner možda zahtevniji nego što ste to u početku pomislili. Ispostaviće se da su neke od tek započetih veza više u formi letnje zabave nego nešto što ćete moći da zadržite. Ipak, biće izuzetaka i od ovog pravila. Bićete dosta emotivniji i mekši većim delom jula, pa ćete povremeno imati osećaj da bračni partner ili neko sa kim ste u dužem emotivnom odnosu manipuliše vama i „vrti vas oko prsta“. Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, nalazi se u znaku Lava i vašem polju komunikacije, pa ćete brzo shvatiti da je ključ za zajedništvo i funkcionisanje odnosa to da sa dragom osobom razgovarate o svemu što vas muči. Pošto u poslednjoj nedelji meseca Venera kreće retrogradno, moguće je da će sve emotivne relacije od tog perioda biti pod pritiskom i da ćete teško nalaziti zajednički jezik sa partnerom. Ne treba zanemariti ni to da će vaše promene raspoloženja i stavova biti jako naglašene, da ćete se često osećati sputano u vezama i da ćete želeti da menjate nešto. Malo više razumevanja i priče...

Posao

Sve ono vezano za posao i zarade postavljeno je prilično solidno tokom jula. Pošto će Sunce veći deo perioda tranzitirati kroz ovo polje, a polovinom meseca imamo i Mlad Mesec u istom znaku, uložite više sebe jer su velike mogućnosti da će vam se sve ovo i isplatiti. Stoji da će prisustvo Marsa davati povremeno jednu nervoznu „notu“ u vašim poslovnim relacijama, ali to je nešto na šta ćete morati da se naviknete i pokušate da smirujete napete situacije. Mars je vladar vaših poslovnih obaveza, kolega, a u istom polju je i retrogradni Saturn, tako da svakako ne računajte na neku veliku pomoć od ljudi sa kojima radite na dnevnoj bazi. „Svaki čovek za sebe“ – bi otprilike bilo geslo tokom jula, pa ako do sada niste naučili da se najbolje snalazite i funkcionišete sami sa sobom, ovo će vam sada biti potpuno jasno. Stoje vam velike obaveze, ali i dobre mogućnosti za zarade, naročito preko novih saradnji i ugovora. Finansijski deo je znatno bolji nego ranije a možete regulisati i neka dugovanja i to u drugom delu jula.

Zdravlje

U prvom delu meseca dobro, dok od druge polovine jula, što zbog neadekvatne i preterane ishrane, što zbog nerviranja – imate probleme sa stomačnom regijom. Potražite savet nutricioniste.

RAK


Ljubav

Pun Mesec je početkom jula u znaku Jarca, vašem polju bračnih i ozbiljnih partnerstava, a polovinom ovog meseca Mlad Mesec je u vašem znaku. Simbolika bi bila prilično prosta – Pun Mesec donosi zaključke, završetke, naglašava da je vreme nekim odnosima isteklo i da je potrebno prekinuti ih ili ih u potpunosti reformisati, dati im jednu mnogo čvršću osnovu i bazu. Mlad Mesec u polju ličnosti, ali i uz prisustvo Sunca i Marsa, a kasnije i Merkura „tera“ Rakove da stave sebe, svoje interese, ono što oni žele na prvo mesto. Sigurno je da ste u neke odnose ulagali srce i dušu, davali svoj maksimum, bili posvećeni i pažljivi, dok vam druga strana nije adekvatno odgovarala na sve ovo. Sada imate dovoljno snage da preuzmete inicijativu i promenite nešto. Ne zaboravite samo da Mars daje osećaj da sve u vama ključa od besa i nestrpljivosti pa je jedini savet koji vam mogu dati taj da dobro razmislite vredi li nečemu dati još jednu šansu pre nego što presečete kao sekirom. Za slobodne Rakove ovo jeste period novih poznanstava i velike inicijative suprotnog pola ali budite oprezni – retrogradni Saturn u polju ljubavi govori da ste skloni da ulazite u veze koje su po mnogo čemu slične nekim prošlim iskustvima. Ako se do sada niste opametili – vreme je da prepoznate slične obrasce i zaobiđete ovo u širokom luku....

Posao

Vremena za čekanje nemate. Jupiter će samo još ovaj mesec i jedan deo narednog biti u vašem polju posla i zarada a obzirom na to da ste tokom jula maksimalno podržani u smislu da možete promovisati sebe i izbiti u prvi plan – ne statirajte nego se aktivirajte. Iskoristite sve prilike za zaradu koje vam nudi konjukcija Venere i Jupitera u polju novca, a kada u poslednjoj nedelji meseca ta ista Venera krene retrogradno a Sunce uđe u ovo polje – imate još jedan krug srećnih okolnosti i to od poslova koje ste ranije pokrenuli. U prvoj dekadi meseca i Merkur ulazi u vaš znak tako da je savet za sve Rakove da ne oklevaju da saopšte svoje ideje, zamisli, nova rešenja – komunikacija i sposobnost da delate u pravom trenutku postaje jako naglašena. Ako se neke poslovne saradnje tokom ovog perioda prekinu – sigurno je da ovde više nije bilo prostora za vas i da ćete biti u mogućnosti da se aktivirate na drugoj strani. Da biste počeli nešto što valja, prvo se moraju prekinuti stare relacije koje vam ne donose ništa sem nerviranja.

Zdravlje

Prisustvo Marsa u vašem znaku deluje dvojako. Vama lično daje dovoljno energije i poleta da biste se osećali dobro, ali će „privlačiti“ i povišenu temperaturu, virusne infekcije i probleme sa stomakom i varenjem. Čuvajte se povreda.

LAV


Ljubav

Mesec započinjete sa srećnom konjukcijom Venere i Jupitera u svom znaku. Sigurno je da će se tokom ovog perioda neki Lavovi dosta ozbiljno vezati za postojeće emotivne partnere i poželeti da svoje zajedništvo prodube ili ozvaniče. U bračnim odnosima je situacija prilično napregnuta jer retro Saturn neumoljivo gazi kroz polje porodice i aspektovaće ove planete kvadratom maltene tokom celog jula. Komunikacija će biti otežana a isto tako vi i bračni partner teško možete da se uskladite u većini pitanja. Različiti sistemi vrednosti, različiti pogledi na dešavanja u okviru doma praviće vam povremeno dosta velike probleme. Neki od vas će sve ono što ih nervira „žvakati“ u sebi i opterećivati se a svetu pokazivati nasmejano i ponosno lice. Nešto je bolja situacija u trećoj dekadi jula, kada Sunce pređe u vaš znak i donese vam sposobnost da nađete rešenje ili da se prema partneru postavite na drugačiji način. Za slobodne ovo jeste podsticajan period, jer prilika za zadovoljstvo i sreću ima više nego inače, jedino na šta moram skrenuti pažnju jeste da funkcionisanje i opstanak novozapočetih veza u velikoj meri zavisi od toga koliko ćete vi biti spremni da se posvetite odnosu. Ako ste mlađi pripadnik znaka ili još uvek niste spremni da se vežete i obavežete – sigurno je da ćete imati obilje šansi za avanturu i neobavezan provod.

Posao

Pun Mesec u polju poslovnih obaveza, odgovornosti i Mlad Mesec u polju podsvesti – sve ovo nagoveštava Lavovima da je sa radom na neki impulsivan, neadekvatan način završeno i da više morate uključiti svoju kreativnost, psihološki potencijal i razmišljanje da biste postigli ono što želite. Imate velike mogućnosti da sebe predstavite na najbolji način, ali ne može se osporiti da vam je polje tajni i podsvesti jako naglašeno tranzitom Sunca, Marsa i Merkura tokom većeg dela ovog meseca i da sve ono što hoćete da ostvarite i pokrenete morate prvenstveno dobro isplanirati i izanalizirati. Biće ovde i tajnih dogovora, strategija koje ostvarujete sa drugima daleko od radoznalih očiju. Dobre prilike se moraju prepoznati i delovati na pravi način. Konjukcija Venere i Jupitera u vašem znaku donosi vam novac, ali i kod vas je naglašen momenat da ono što ste se zadužili morate otplaćivati na vreme, jer postoje velike mogućnosti pokretanja sudskih postupaka i sukoba sa zakonom. Savet za vas je da budete tolerantni prema drugima, da pokušate da se ne nervirate u pojedinim situacijama i da ne čekate previše na to da vam drugi pomognu – sada najviše pomažete sami sebi.

Zdravlje

Sve ono vezano za zdravlje nije više za šalu ni malo. Saturn je vladar ovog polja i tokom celog jula kvadriraće vaš znak, mada će se uticaj najviše osećati kod pripadnika treće dekade Lava. Morate biti odgovorni prema sebi i svom organizmu.

DEVICA


Ljubav

Sunce i Mars u znaku Raka vam odgovaraju jer su u skladnom aspektu sa vašim znakom, pa ćete imati više prilika za regulisanje svog emotivnog statusa. Pun Mesec se početkom jula dešava u vašem polju ljubavi i nagoveštava završetak jednog perioda kada ste više davali nego primali. Polovinom meseca imamo Mlad Mesec, ali u vašem polju uzvraćene ljubavi i naklonosti od strane drugih, tako da mi se čini da će neke stvari ipak doći na svoje mesto. U dužim emotivnim vezama i brakovima situacija je ipak dosta bolja nego što je bila, pa ćete mirnije moći da koračate kroz jul i da čekate prelazak Jupitera u vaš znak tokom narednog meseca. Planeta ljubavi će samo zakoračiti u vaš znak i krenuti retrogradnim hodom ponovo ka znaku Lava, tako da će se neke ljubavne prilike propustiti ili prolongirati za naredni period. Tajne veze i afere su i u ovom periodu dosta aktivirane, naročito će Device preko posla i poslovnih okolnosti imati tendenciju da „zalutaju“ u neki odnos za koji ne žele da bilo ko sazna. Potreban je oprez, naročito u drugom delu ovog meseca, čuvajte svoj ugled i čast, a čuvajte se i radoznalih pogleda koji mogu „provaliti“ šta se dešava kod vas. Neko će pokušavati da vas osvoji ne birajući sredstva i načine udvaranja, možda će vam ova nasrtljivost donekle smetati, ali generalno – prija vam kada se suprotni pol vrti oko vas....

Posao

Ne oklevajte da iskoristite podsticajne prilike za nove poslovne saradnje ili zaradu u prvoj dekadi ovog meseca. Već posle toga ulazite u jednu malo težu situaciju, što ne znači da nećete moći da funkcionišete na zadovoljavajući način, već da će biti potrebno ulagati mnogo više napora. Vladar posla i zarada, Venera, biće u napetom aspektu sa Saturnom iz polja komunikacije i pokreta. Vladar polja poslovnih obaveza ide retrogradnim hodom, ali će vam zato odgovarati prelazak Merkura u polje zarade od profesije, protekcije od strane drugih i veza i kontakata. Zbirno gledano – za sve ono što želite da aktivirate moraćete da sprovedete opsežne pripreme, da uključite strpljivost i da budete spremni na opstrukciju ili od strane drugih ili od okolnosti koje neće biti na vašoj strani. Špekulacije, rizici, zarade „na crno“ i zarade od privatnih poslova – ovo su mesta gde prilivi novca mogu biti povećani. Igrajte mudro, faktor iznenađenja i riskantnog ulaganja može se pokazati kao jako dobar, ali treba znati stati.

Zdravlje

Povremeni problemi sa kičmom, zglobovima. Vama je generalno stomak jedna od osetljivijih tačaka i u narednom periodu morate voditi računa o stresu, koji kod vas uvek izaziva probleme sa varenjem, nadimanje, nedefinisane bolove.

http://www.b92.net/
Strah me čini jačim i boljim.
 

*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 188
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 191
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #14 poslato: 23:19:42, 06.Jul.2015. »
VAGA


Ljubav

Konjukcija vaše vladarke Venere sa Jupiterom u znaku Lava je izuzetna prilika za sve Vage da nađu svoju srodnu dušu ili nešto bar približno tom opisu. Međutim, ono što je naglašeno tokom ovog meseca jeste jedna zanimljiva kombinacija – ta čuvena „srećna“ konjukcija je u trigonu sa Uranom iz znaka Ovna, a u vašem polju stabilnosti, porodice, utemeljenih odnosa imamo Pun Mesec . Bojim se da će neki pripadnici znaka strašno želeti da promene nešto u odnosima u kojima su, a ne bih se začudila da pojedini koji su u braku u ovom periodu ulete u avanturu željni da im se nešto dogodi, željni da se ponovo osete živo i aktivno, željni da se prisete kako to izgleda kada strast „drma“ i kada se ne može normalno razmišljati od leptirića u stomaku....Vama jedino mogu da savetujem oprez i da ne dozvolite da vas sve ovo suviše ponese, jer vaša vladarka kreće retrogradno u poslednjoj dekadi meseca, pa će itekako biti moguće da stvari krenu u nekom neželjenom pravcu. U dužim emotivnim vezama će biti red strasti, red ljubavi, a boga mi i red problema i preteranih reakcija. Mars u znaku Raka vam ne odgovara jer donosi da neke situacije ključaju i samo je pitanje u kom pravcu bi sve ovo moglo da krene. Posebno je drugi deo meseca problematičan kada ćete i vi i partner suviše potencirati na svojim stavovima i biti nespremni da se uskladite.

Posao

Za vas bi jedini savet tokom ovog perioda mogao biti – ne oklevajte, ne zadovoljavajte se trenutnim pozicijama, ne zadovoljavajte se „malim“ poslovima, budite sigurni u sebe i svoje sposobnosti i sigurno je da možete promeniti stvari. Niko ne kaže da će biti lagano, Saturn se vratio u vaše polje posla i zarada i „bacaće“ kvadrat na vašu vladarku Veneru – ali ako iko može da igra protiv sudbine, protiv prepreka, protiv ograničenja – onda ste to vi tokom jula meseca. Srećne prilike, srećne okolnosti, veliko samopouzdanje (neki put i malo preterano, ali šta sad....) podrška koju vam bezrezervno drugi daju za vaše planove – sve ovo naglašava – vreme je da se šanse iskoriste, vreme je za promene! Vaša vladarka kreće retro u poslednjoj dekadi – nemojte kasniti, da ne biste zažalili zbog toga. Ne zaboravite da je polovinom jula i Mlad Mesec baš u vašem polju karijere – zar je potrebno dodatno nagoveštavati da se otvaraju novi putevi za sve one koji umeju da prepoznaju prilike i ne boje se da ih iskoriste....

Zdravlje

Zbog toga što ste pod kvadratom od strane Saturna, a i vaš vladar kreće retrogradno tokom ovog perioda, morate obratiti pažnju na svoj organizam. Hronične bolesti su aktuelne, problemi sa srcem i kičmom, a i hormonski status može biti aktuelan. Pojačana kalcifikacija donosi sklonost ka stvaranju peska i kamena u organima.

ŠKORPIJA


Ljubav

Vaš vladar se nalazi u znaku Raka, pa će emocije tokom celog ovog meseca biti mnogo jače od razuma. Džabe je što ste vi negde duboko svesni da ste u odnosu koji vas ne zadovoljava u potpunosti, vaš partner se ponaša previše „bahato“ za vaš ukus i ne poklanja vam dovoljno pažnje – ipak pusto srce ne ume da preseče i kaže – dosta je bilo. O, imaćete vi svojih trenutaka ispada, kada će sve u vama počinjati da kipi i spektakularnih pucanja kada ćete voljenoj osobi sasuti u lice sve što imate – opet ćete na kraju popustiti zarad emocija koje osećate. Ovo važi i za duže emotivne odnose, ali i za bračna partnerstva, gde je naročito moguće da će povremeno odnosi u porodičnom domu biti debelo prodrmani. Što se slobodnih tiče, vaš vladar Mars pravi trigon sa Neptunom iz polja ljubavi u prvoj dekadi meseca, pa je sigurno da ćete se upetljati u nešto što je toliko romantično da povremeno nećete moći sebe da prepoznate. Kao da je vaša „oštrica“ zatupljena, pa ćete se topiti pod nečijim pogledom i raspilavljivati u zagrljaju te osobe. Nisu loše pozicije da se neki emotivni odnos započne, a ovo bi čak moglo biti vredno vašeg truda i ima mogućnost da bude trajnije. Vladar polja partnerstava kreće retrogradno u trećoj dekadi meseca i evo opet nekog „povratnika“ koji bi da se vrati u vaš zagrljaj pošto ste mu u potpunosti zatvorili vrata i zabranili pristup svom srcu. Na vama je odluka šta ćete sa ovim da uradite....

Posao

Sve ono što ste pokrenuli funkcioniše kako treba, a zaradama sada zaista možete da se pohvalite. Kao da vas je sreća pogledala pa se svaki uloženi dinar pretvara u dva. Ono što je najočiglednije je da promena statusa, pozicije, radnog mesta jeste rezervisana za vas, naročito u prvoj dekadi meseca. Za neke će ovo biti iznenađenje, za neke ne – ali vi ste itekako svesni koliko ste ulagali sebe u prethodnom periodu u posao i smatrate da zaista zaslužujete sve ono što vam sada dolazi i obilato vas nagrađuje. S druge strane – niko ne kaže da će vam biti lako na dalje. Vaš vladar je u znaku Raka, vama je potrebno da ulažete mnogo više energije nego inače u sve što radite, a sigurno je da ćete i kolegijalnim odnosima biti poprilično nezadovoljni. Moguće je da se neke „igre“ pokrenu protiv vas tokom ovog perioda, pa budite na oprezu. Ono što je naročito dobro i što će najviše radovati Škorpije jeste oslobađanje od nekih zaduženja kojima ste bili jako opterećeni. Sve stvari polako dolaze na svoje mesto. Samo napred....

Zdravlje

Krećite se, krećite se, krećite se.....suviše ste se usedeli, suviše ste statični, suviše se nervirate a tu negativnu energiju ne izbacujete. Trk u prirodu ili na neko opuštanje, relaksaciju!

STRELAC


Ljubav

Srećna konjukcija Venere i vašeg vladara Jupitera, potpomognuta trigonom Urana iz vašeg polja ljubavi itekako daje Strelčevima priliku da preko noći naglavačke ulete u neke ljubavne priče. Sad, pitanje je koliko će sve ovo biti trajno, najviše zbog avanturističkog elementa koji je sada dosta naglašen, ali šta sad – jednom se živi (bar tako kažu) – a kada dođe vreme za uživanje, onda ga treba i iskoristiti! Sigurno je da će odlazak na godišnji odmor, u drugi grad ili inostranstvo dodatno uticati da vi tu žeđ za ljubavlju dignete na jedan viši nivo. Nemojte samo posle da kukate ako se mnogo zaljubite u nekoga ko je daleko od vas. U polju strasti tokom ovog meseca je krš i lom od planeta – u tranzitu su Sunce, Mars a vrlo brzo će im se priključiti i Merkur – da li napomenuti da će ta ista strast postati osnovni pokretač svih odnosa u koje ulazite? Jedan savet koji vam moram dati jer je to toliko naglašeno baš za vas – vodite računa o sigurnosti u seksualnim odnosima u koje ulazite, jer su vam jako potencirane mogućnosti veneričnih bolesti....oprez, oprez! Sad na malo vedrije teme – oni u dužim emotivnim vezama i brakovima mogu početi da prave neke malo ozbiljnije planove. Još uvek ćete povremeno imati situacije kada je teško usaglasiti se sa voljenom osobom, ali se vidi da polako rešavate sve što vam je do sada smetalo.

Posao

Mlad Mesec se sredinom ovog perioda dešava u polju novca od drugih, tako da je sigurno da će vam prilivi biti dosta pojačani. Ono što ne smete zanemarivati nikako jeste da su vaše obaveze dosta velike i da je potrebno da uhvatite ritam u otplatama. Sve ono što propustite ili odložite za neki drugi period, sigurno je da će se otvoriti ponovo kao problem. Što se posla tiče – sama slika ulaska u ovaj mesec daje velike nade da ćete uspeti da regulišete sve ono što ste zamislili. Poslovna partnerstva funkcionišu savršeno tokom većeg dela jula i najveća bi greška bila iskoristiti ovaj period za odmor. Sada je potrebno da budete prisutni i da izvučete maksimalno koristi od svega ovoga. Na letovanje idite kada Venera, koja je vladar polja poslovnih obaveza krene retrogradno, a to je poslednja dekada meseca. Tada ionako nećete moći da učinite ništa spektakularno i verovatno ćete samo odrađivati obaveze koje ste u prethodnom periodu propustili. Dobra saradnja sa bankama i investitorima, možda ćete se i vi oprobati što se nekog ulaganja tiče.

Zdravlje

Poslednja dekada meseca nije dobra u zdravstvenom smislu. I vaš vladar Jupiter, i Venera koja vlada vašim zdravljem su pod teškim aspektima Saturna. Ponašajte se disciplinovano i odgovorno prema sebi.

JARAC


Ljubav

Pun Mesec je u vašem znaku početkom meseca, a polovinom jula u polju ozbiljnih partnerstava je Mlad Mesec. Obzirom da će tu tranzitirati i Sunce, Mars i Merkur tokom ovog perioda, jasno je da će sve ono što je bitno, ozbiljno, što može da odoleva zubu vremena Jarčevima postati važno. Naravno, pričamo o onima koji su spremni da se obavežu ili onima koji žele da svoje duže emotivne veze pretvore u sada zaista ozbiljne priče. Ne kažem da će ovo biti lagan proces, jer se vidi da će iskakanja iz stabilnosti biti, ali – vreme vam je. Neki će Jarčevi shvatiti da promena koja se dešava kod partnera pozitivno utiče i na njih i biće spremni da se prilagođavaju novonastalim situacijama. Što se slobodnih tiče, vladar polja ljubavi, Venera, u konjukciji je sa Jupiterom i to u polju strasti. Zar treba dodatno naglašavati da je sve otvoreno da uletite u nešto burno, neuobičajeno, nešto što će vam ponovo dati želju za životom, za pokretom, nešto od čega će vam srce pevati? Samo naglašavam da ukoliko ste već u nekom odnosu, a imate ovakve porive, dobro razmislite šta vam je bitnije – da očuvate vezu u kojoj ste ili da se provedete dobro? Aktivirajte se i ne čekajte mnogo, vaša vladarka srca kreće retrogradno u poslednjoj dekadi jula, neke propuštene šanse više nećete moći da povratite, a emotivno možete krenuti nizbrdo....ovaj poslednji deo rečenice je posvećen najviše onima koji su se odlučili za avanturu i pored postojeće emotivne veze...

Posao

Jul vas može dovesti tačno na onu poziciju koju želite. Ako se nadate unapređenju ili poboljšanju finansijskog momenta – tu je. Ako želite da promenite posao, bilo da je u pitanju samo radno mesto u okviru postojeće firme ili prelazak negde drugde – tu je. Ako želite da poboljšate svoje saradnje i način funkcionisanja u poslovnim krugovima – tu je. Sve u svemu, jedan prilično dobar poslovni mesec, što potvrđuje i pozicija Mladog Meseca u polju poslovnih partnerstava. Šta je začkoljica i da li ona uopšte postoji? Pa naravno da postoji – vaš vladar ide retrogradnim hodom kroz znak Škorpije i praviće neke prilično neugodne aspekte na planete koje vas podržavaju. Neka prosta simbolika bi bila – suviše oklevanja, suviše proračunatosti, suviše nesigurnosti i straha da se odvažite u promene, pokrenete – može vas usporiti i izmaknuti vam neke prilike ispred nosa. Vaš sistem nije da odlučujete na brzinu, ali sada morate prepoznati šta je prava prilika za vas i iskoristiti je. Budite odlučni, budite mudri!

Zdravlje

Dosta dobar mesec kada je zdravstvena simbolika u pitanju. Jedino što je potrebno je da se dovoljno odmarate i da ne opterećujete sebe onim na šta ne možete uticati.

VODOLIJA


Ljubav

Statične priče vam nisu zanimljive i ako neko duže vreme obigrava oko vas itekako ćete biti skloni da ga u potpunosti otkačite. Ulaskom u ovaj mesec osećate se razigrano, srećno, poletno, spremni ste da pustite nešto potpuno novo u svoj život. Ne brinite se – prilike su tu. Potrebno vam je da vas neko „lupi posred čela“ svojom pojavom, da u istom trenutku osetite vibracije, leptiriće, strast – a takva osoba je predodređena da vam dođe u prvoj dekadi ovog meseca. Prodrmaće vas onaj poznati elektricitet i istog momenta ćete zaboraviti sve prethodne patnje, bolove, neuzvraćene ljubavi i neispunjene želje. Ovde inicijatora nema – i vi i druga osoba prepoznaćete se u trenutku....ostalo je samo da naglavačke zaronite u sve ovo i date sebi priliku da uživate. Maksimalno. Obzirom da se srećna konjukcija Venere i Jupitera dešava u polju ozbiljnih partnerstava, itekako bih rekla da je ovoj priči namenjeno da traje. Ćutite, dobro je – dočekali ste. A šta nam se dešava sa onima u dužim emotivnim pričama i brakovima? Realno gledano, ne bi trebalo da bude loše. Stoji da vam pozicija Marsa u znaku Raka ne odgovara da bi sve funkcionisalo baš stopostotno dobro, stoji da će tu biti preispitivanja, napetosti, burnih emotivnih reakcija, ali ne vidim da će biti i prekida. Oni rođeni u poslednjoj dekadi znaka će biti pod nešto većim pritiskom.

Posao

Mlad Mesec je tokom jula u vašem polju poslovnih obaveza, odgovornosti, kolega. Obzirom da je vladar polja posla u dobrom aspektu sa Venerom i pod uticajem trigona vašeg vladara, Urana, ne bih rekla da ćete biti nezadovoljni. Stoji da u ovom periodu neke stvari možete započeti na nov način, možda se više naučiti odgovornosti i kolegijalnosti, ali stoji i da će drugi primetiti pozitivne promene kod vas. To može itekako biti nagrađeno, jer ćete biti u bliskom, svakodnevnom kontaktu sa osobama koje su vam nadređene. Imaćete priliku da se dokažete, prvenstveno sklanjajući teret obaveza iz prethodnog perioda, a onda i komunikacijom sa autoritetima u kojoj ćete moći da iznesete neke svoje ideje i zanimljiva kreativna rešenja za određenu poslovnu problematiku. Sigurno je da je novčani momenat tokom jula neuporedivo veći, savet je da ne ulažete novac odmah dalje, već da sačekate jer bi poslednja dekada meseca mogla da donese povećane troškove. Tada se i možete aktivirati što se pokretanja privatnih poslova tiče ili bilo čega vezanog za nekretninu, sređivanje porodičnog doma.

Zdravlje

U polju zdravlja je tokom ovog meseca stelijum planeta. To daje dobre prilike za odgovornije ponašanje prema sebi, pogotovo ako budete pritisnuti nekim tegobama. Vas je očigledno potrebno mnogo da zaboli da biste otišli kod lekara.....

RIBE


Ljubav

Pun Mesec je početkom meseca u polju uzvraćene ljubavi, a polovinom jula Mlad Mesec u polju ljubavi koju dajete drugima. Svoj odnos prema emotivnom segmentu očigledno morate da promenite. Možda ste navikli da se svet obrće oko vas, ali to očigledno nije tačno. Novi emotivni počeci su jako naglašeni, obzirom da će kroz polje ljubavi tranzitirati i Sunce, Mars, Merkur. Ovo ne znači da će ti počeci biti lagani, već da morate uložiti dosta da biste isto toliko i dobili. Pošto je srećna konjukcija Venere sa vladarom vašeg znaka, Jupiterom , boginja Fortuna će vas ipak blagonaklono pogledati i doneti vam vezu koja može da traje. Ne treba zanemariti da je u celu ovu igrariju uključen i Neptun iz vašeg znaka, pa ćete možda poželeti da sve ovo ne bude baš javno i otvoreno. Radije ćete uživati sa voljenom osobom sklonjeni od radoznalih očiju, na mestu gde možete u potpunosti da pustite svoju emotivnu i duboku dušu da se raspojasa. Što se dužih emotivnih veza i bračnih odnosa tiče, ovo je period kada svoje relacije možete popraviti, poboljšati i postaviti na neke drugačije, stabilnije odnose. Ipak, očekujte povremene ispade ili vas ili emotivnog partnera, jer ceo ovaj proces neće biti baš lagan. Nekih stvari, stavova, ponašanja se i vi i voljena osoba morate rešiti da biste nastavili dalje zajednički na pravi način.

Posao

Mesec je odličan da pokrenete ono što ste planirali, zamislili. Privatni poslovi su postavljeni više nego dobro i ako je to bila jedna od vaših namera – sada je vreme i da se realizuje. Vladar polja posla i zarada, Mars, u mekom je znaku Raka, što samo znači da će biti potrebno uložiti više napora u sve, ali u isto vreme vama donosi istrajnost i želju da ne odustajete. Možda odnosi sa kolegama neće biti baš najsjajniji tokom ovog perioda, ali ćete ipak uspevati da se uskladite, ne zato što se volite, već zato što ste potrebni jedni drugima. Tokom ovog meseca sposobni ste da komunicirate na pravi način sa poslovnim saradnicima, pa iskoristite ove dobre aspekte, naročito za pokretanje nekih saradnji i dogovora koji se već izvesno vreme razvlače. U polju svakodnevnih poslovnih obaveza je konjukcija Venere i Jupitera – novac vam ide kroz ono što regularno radite, ali i od poslova koje možete obavljati honorarno. Ovo je dobar period i za nezaposlene da se konačno pronađu kod poslodavca koji im odgovara i koji ume da prepozna trud i sposobnost.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je dosta solidno postavljena tokom celog ovog meseca. Ipak, koristite svaku priliku za odmaranje da biste dodatno doprineli ovom stanju.

http://www.b92.net/
Strah me čini jačim i boljim.
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #15 poslato: 13:36:02, 01.Avg.2015. »
Avgust 2015 - mesecni horoskop

OVAN


Ljubav

Iako su se porodični i bračni odnosi u velikoj meri stabilizovali, ipak ćete osetiti olakšanje kad u prvoj dekadi meseca vladar vašeg znaka, Mars, pređe u Lava i polje ljubavi. Pošto je ovo u isto vreme i polje dece, više će pažnja biti skrenuta na tu stranu, a neki parovi se tokom ovog perioda mogu odlučiti i na planiranje potomstva. Ili neplaniranje....Faktor sreće koji je sada naglašen može biti odlučujuć kod nekih koji imaju problema sa začećem. Ovo posebno napominjem je jer tokom ovog perioda i Mlad Mesec u prirodnom polju dece, potomstva – pa ako ste se do sada susretali sa problematikom na ovom polju, sada malo više „poradite“ na tome. Oni u dužim emotivnim vezama imaju relativno lepu situaciju i Venera i Mars su u polju ljubavi – ovo definitivno označava porast vrućih emocija i jačanje strasti između vas dvoje, ali ne treba zaboraviti da je Venera retrogradna u ovom periodu. Moguće je da će vašoj srodnoj duši biti potrebno da joj više posvećujete vremena i pažnje da bi se osećala baš kako treba. Ono što definitivno ne biste trebali da radite je da zanemarujete probleme, posebno ako vam partner ukazuje na njih. Budite sigurni da će vam zapamtiti....Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, sigurno je da vam neće manjkati provoda, druženja, zabava, uživanja u stvarima koje volite i u kojima ste najbolji – u flertovanju. Da li je ovo vreme za neke velike emotivne početke? Pa, realno gledano – nije.

Posao

Planeta koja vlada vašim poslovima i zaradom je Venera. Stoji da je ova planeta retrogradna tokom celog meseca, ali to ne znači da se baš ništa pozitivno neće dešavati. Ono što bih vam preporučila jeste da makar u prvom delu ovog perioda, dok Jupiter ne pređe u vaše polje poslovnih obaveza, a Venera izađe iz kvadrata sa Saturnom – ne ulazite u neke nove poslove i ne započinjete nove saradnje. Zašto? Pa zato što ćete vrlo verovatno očekivati previše od toga što ste pokrenuli – a još verovatnije – od tog posla nećete dobiti ništa spektakularno, sem gomile problema. Ovnovi tokom ovog meseca mogu profitirati i na konto svojih talenata i hobija, čak i preko sportskih aktivnosti ili recimo – honorarno se baviti čuvanjem dece, pa zaraditi...Generalno, finansije vam stoje ovako – malo ste se previše oslonili na svoju srećnu zvezdu, malo previše bili velikodušni u trošenju onoga što ste zaradili – i sada vas to sustiže. Saturn iz polja kriza, banaka, onih koji žele da vam naplate kamatu na vaš dug – uzeće svoj danak.

Zdravlje

Vladar vašeg znaka u tranzitu kroz Lava donosi vam da pucate od energije, a Jupiter se baš lepo smestio u polje zdravlja. No, ne treba zaboraviti osnovnu simboliku ove planete – a to je širenje, ekspanzija...pa bi neke skrivene bolesti mogle lako eskalirati ako im ne posvetite pažnju. Ponašajte se odgovorno prema sebi i svom organizmu – savetuje Jupiter. Poslušajte, i sve će biti u redu.

BIK


Ljubav

Mars ulazi u vaše polje doma, ali ovde je u jakoj poziciji i doneće lepa i pozitivna dešavanja u porodičnom okruženju (da ne pričamo o tome da ovo može da označi i da vam rođak ili komšija svraća na kafu sa drugarom koji će biti baš „pravo muško“). Nikad se ne zna, zar ne? Pošto je Mars i vladar polja braka imamo sliku da bračni partner počinje da se ponaša potpuno drugačije nego do sada. Veseliji je, raspoloženiji i za dogovor i za pružanje ljubavi (koja vam je sada taaaako potrebna)....U isto vreme, Saturn je iz polja braka krenuo direktno, i vidi se da neku problematiku lagano ostavljate za sobom. Sve bi baš bilo u redu da vaša vladarka (vi) ne ide retrogradno. Koliko god se stvari odvijale kako treba, vi se ne osećate baš dobro, naročito ćete u prvom delu meseca biti stegnuti i nesigurni. Možda je ovo posledica svega onoga što se u prethodnom periodu dešavalo, kao da se bojite da se opustite i da shvatite da je sve ok. A možda samo u svojim mislima tražite razloge za ono što je bilo, smatrate da ste napravili i vi velike greške, pa sada pokušavate da ispravite ono što je vaša krivica. Šta reći za vas koji ste slobodni? Stegnuti ste prošlošću, okovani u mislima nekim izgubljenim ljubavima i kao da se ne usuđujete da zakoračite u nešto novo. Susrešćete se sa vladarom polja ljubavi, Merkurom, i to u prvoj dekadi meseca. Možda je ovo ponovni susret bivših ljubavnika? Kada „naleću“ jedno na drugo pod zracima Sunca (u znaku Lava), ostvaruju kratak kontakt i ponovo odlaze jedno od drugog. A možda tada i upoznate nekog novog, shvatite da vam se neizmerno dopada, ali da sada ne možete imati ništa sa njim. Dok ne završite neke stvari, dok ne raščistite sami sa sobom. Shvatili ste poentu – u ovom mesecu ONO PRAVO se započinje teško. Jupiter koji je ušao u vaše polje ljubavi tek će vam doneti prilike za sreću. Hajmo prvo da završimo sa karmičkim obavezama i dužnostima....

Posao

Poslovno, situacija je dosta zategnuta, naročito u prvoj polovini avgusta. Vezani ste nekim teškim i komplikovanim saradnjama, onemogućeni da napravite pravi pokret, morate da se posvetite zaostacima sa kojima nikako da izađete na kraj a ljudi sa kojima radite vam ne olakšavaju situaciju ni malo. Privatni poslovi su doduše, postavljeni dosta bolje, ali ni ovde ne biste trebali da se suviše opustite. U prvoj dve nedelje meseca dobro povedite računa o tome kakve dogovore sklapate i proučite svaku, pa i najmanju sitnicu u ugovoru. Vrlo lako vam može promaći nešto što će vam posle zakomplikovati život. Generalno, vladar polja posla i novca, Merkur, ići će brzim hodom iz znaka u znak, tako da ne biste ipak trebali da se brinete preterano. Imaćete faze, uspone i padove, ali ni u jednom trenutku ne vidim ozbiljniju problematiku sa kojom ne biste mogli da izađete na kraj. Kada Jupiter pređe u znak Device, bićete spremniji da na racionalan način raspolažete svojim novcem, tako da ni u jednom trenutku nećete ostati „bez cvonjka“ u džepu.

Zdravlje

Pošto Venera vlada i vašim poljem ličnosti, ali i poljem zdravlja, ovo njeno retrogradno kretanje savetujem da iskoristite na taj način što ćete uraditi sve potrebne analize. I sami ste svesni da se određeni simptomi ponavljaju i da bi se ozbiljnije trebalo pozabaviti tom problematikom. Ne čekajte.

BLIZANCI


Ljubav

Retrogradna Venera, koja je vladar vašeg polja ljubavi, vraća se u polje komunikacije, kontakata, kratkih susreta, okoline. Odmah ću napomenuti da je jako malo verovatno da ćete tokom ovog meseca moći da ostvarite stabilnu emotivnu vezu. Čak i ovaj aspekt o kojem vam govorim više vuče na povratke bivših emotivnih partnera, na komunikaciju koja se obnavlja, čak i na susretanja, koja će biti najviše – seksualnog tipa. Sretnemo se da bi se voleli, osetili strast, podivljali jedno za drugim...i to je to. Ako započnete neku novu relaciju tokom ovog perioda, onda će ona morati da bude obojena ili starim obrascima ponašanja ili će partner imati puno sličnosti sa nekim iz emotivne prošlosti. Da, vredi napomenuti i ovo – ovo neće „snaći“ samo one koji su slobodni, i vi koji ste u vezama ili brakovima možete potpasti pod uticaj „ljubavi za jednu noć“ sa nekim ko vam je ranije bio drag. A partner sa kojim ste sada u vezi? Pa, ako nešto ne znaš, to ni ne može da te boli – biće vaša deviza. I kako ti emotivni odnosi ili brakovi funkcionišu tokom avgusta? Pa reklo bi se, dosta bolje nego ranije. Najbitnije je što vi i partner možete da pričate o svim problemima i što ponovo možete da probudite iskru strasti između vas. Ulazak Jupitera u polje doma svakako će pomoći u bračnim odnosima u narednih godinu dana a i učiniti da se oni u vezama lakše odlučuju za zajednički život.

Posao

Ulazak Jupitera u polje doma doneće pred pojedine Blizance odluku o pokretanju sopstvenog biznisa. Čini mi se da je za vas najbolje da ovaj mesec iskoristite za pripremne radnje, za prikupljanje dokumentacije, za istraživanje tržišta u smislu – koliko bi bilo zainteresovanih za ono što nudite – i za razgovore sa budućim potencijalnim saradnicima. Ne bi bilo dobro da žurite, ili početak ostavite za drugi deo avgusta ili sačekajte septembar. Sada je potrebno da budete racionalni i da ne zidate kule u vazduhu. Tek ako ste zaista ubeđeni da bi nešto bilo isplativo – odlučite se. Generalno – zbog mnogo planeta u tranzitu kroz polje komunikacije, kontakata, dogovora, ugovora – vidi se da ćete ovaj mesec imati dosta obaveza ali i da vam se otvaraju mogućnosti za pokretanje novih saradnji. Ipak, finansijska situacija u prvom delu meseca neće biti najsjajnija – neke obaveze morate platiti i veći deo novca će odlaziti baš na ovo. Ovog meseca se ne oslanjajte na srećne okolnosti i na to da ćete se već nekako „izvući“ iz kojekakvih novčanih situacija....

Zdravlje

Pošto Saturn u vašem polju zdravlja i bolesti kreće direktnim hodom, nekih tegoba ćete uspeti da se rešite ili da ih ograničite adekvatnim lečenjem i odgovornošću prema svom organizmu. Vodite računa u saobraćaju, naročito u prvoj dekadi meseca – suviše ste opušteni i možda malo agresivniji za volanom.

RAK


Ljubav

Mlad Mesec je u prvoj polovini meseca u vašem polju posla, novca, ličnih vrednosti, a Pun u drugom delu avgusta u polju drugih prostora, ekspanzije, inostranstva. Ako pričamo o emotivnoj simbolici – obzirom da će i vladar polja ljubavi, Mars, biti u polju posla – sigurno je da je ovo mesto gde tokom ovog perioda možete pronaći ljubavnu ili erotsku zanimaciju. Nekih planova se morate odreći (Pun Mesec u Ribama) naročito ako se vezuju za ljude koji ne žive blizu vas, a isto tako se morate odreći suviše romantičnih, ali nemogućih za realizaciju, iluzija. Uzalud tražite svoju sreću „tamo negde daleko“, ona je pored vas. No, hajmo redom....oni koji su u dužim emotivnim vezama ili brakovima, neka koriste prvih nedelju dana ovog perioda kada još mogu više obraćati pažnje na svog partnera. Posle toga ćete već biti obuzeti nekim potpuno novim zanimacijama – posao će vam oduzimati suviše vremena i partner će dobijati samo kratkotrajne trenutke od vas. A šta nam je sa slobodnim Rakovima? Kao što rekoh, polje posla postaje neobično zanimljivo. Osoba baš po vašem ukusu. Zajednički razgovori, zajednički odlasci na kafu, malo priče o poslu, malo više smejanja, šale...i eto, očas posla ćete biti osvojeni snagom ličnosti, toplinom, entuzijazmom koju on/ona širi oko sebe. Neću da poreknem da će se i vama u bljeskovima vraćati prošlost i da će se neko jako truditi da vam dokaže da se promenio, da je neke stvari rešio i da sada možete biti broj jedan u njegovom životu. Suviše kasno, suviše malo – ovo će biti vaš odgovor.

Posao

Prvih deset dana ovog meseca iskoristite maksimalno. Zašto? Zato što u tom periodu dolazi do konjukcije Jupitera i retrogradne Venere u polju posla i novca. Ovo vam može doneti naplatu nekog potraživanja iz prethodnog perioda. Pod dva, pošto je i Merkur jako uključen u ovu konjukciju, tada možete sklopiti značajan ugovor oko kojeg se već izvesno vreme trudite. Da ne pričamo da i ovo može da obogati vaš novčanik. Pod tri – posle tog perioda Jupiter izlazi iz znaka Lava, i prelazi u Devicu, polje komunikacije i pokreta. Imali ste godinu dana fore da sredite svoje poslovno i finansijsko stanje. Možda ste očekivali da se dese čuda i smatrate da niste baš prošli najpovoljnije u ovom „krugu“, ali to vam je to. Obzirom da će Sunce boraviti u polju posla i novca sve do kraja treće nedelje ovog meseca, daleko od toga da ćete i na dalje proći loše, zato hvatajte svaku priliku koja vam se ukaže. Podršku od strane nadređenih imate, imate i neke autoritete i uticajne osobe na svojoj strani, jedino o čemu ćete na dalje morati da vodite računa su troškovi. Racionalizacija i ne razbacujte se...nemojte da krenete da kukate tamo negde od oktobra.....

Zdravlje

Ono od čega ne možete da pobegnete su nepovoljni aspekti Plutona i Urana na vaš znak. Obzirom da ovo traje godinama unazad, do sada ste valjda naučili najbolje načine kako da se borite sa stresom. Tokom ovog meseca ste ipak solidni što se zdravlja tiče i uglavnom ćete imati samo prolazne tegobe.

LAV


Ljubav

Težina počinje da napušta porodične i bračne relacije direktnim kretanjem Saturna u vašem polju doma i porodice od početka avgusta. Međutim, sigurno je da ćete povremene posledice prethodnog teškog perioda između vas i bračnog partnera osećati i na dalje, mada će od kraja prve polovine meseca tenzija definitivno krenuti da popušta. Još jedan, nešto jači sukob volja biće u poslednoj nedelji ovog perioda, ali će, na svu sreću, trajati jako kratko i to samo iz razloga što ćete vi biti spremniji da popustite i prilagodite se partneru. Oni u emotivnim vezama će klackati. Povremeno ćete imati opterećujuću komunikaciju sa voljenom osobom. Mars u tranzitu kroz vaš znak čini da se osećate jakim i nepobedivim, a drugoj strani može smetati što suviše potencirate na tome da ste u pravu i što se, za njegov pojam, ponašate nadmeno i agresivno. Problem je što se nećete svađati oko krupnih stvari, već oko sitnica koje će samo u tom trenutku izgledati neverovatno značajne. Vodite računa o svojim emotivnim vezama, da ne bi nakon ovog perioda ušle u zastoj koji neće biti moguće ispraviti. Što se slobodnih tiče, možda bi najbolje bilo i da ostanete slobodni tokom ovog perioda. Naime, teško je da se sada može ostvariti stabilnost, mada će vam se u pojedinim momentima činiti da je osoba koju ste upoznali baš po vašoj meri i baš za vas. Obratite pažnju na sam kraj ovog perioda – u poslednjih nedelju dana zaista dolazi do jednog značajnog poznanstva i moguće je da je to to što ste priželjkivali.

Posao

Posle godinu dana boravka u vašem znaku, Jupiter prelazi u Devicu i vaše polje posla i zarada. Ovo zaista jesu dobre vesti, obzirom da će se ova moćna planeta tu zadržati godinu dana. Ono što je dosta naglašeno tokom avgusta jeste stelijum planeta u vašem znaku, što potencira da se „budite“ i da ste spremni da se borite za ono što želite. Pa dobro ste se i setili....No, pošto je vama i malo vremena dovoljno da pokažete od kakvog ste materijala sazdani, uopšte ne sumnjam da ćete ovo uspeti da iskoristite. Povremeno ćete teže dolaziti do konkretnih dogovora sa saradnicima a i finansijski momenat će biti dosta promenljiv. Ono što je dosta naglašeno jeste da sada možete dobiti poziciju koju ste svojim radom zaslužili u prethodnom periodu. Biće potrebno i raditi na očuvanju iste pa vodite računa da nekim nepromišljenim postupcima ne izgubite svoje mesto. Pod budnim ste okom nadređenih osoba i zato morate i na dalje zadržati nivo rada na koji ste ih navikli. Ne brinite, tranzit Marsa kroz vaš znak davaće vam dovoljno energije, pokretnosti, entuzijazma, inicijative.

Zdravlje

Iako ste u prethodnih godinu dana povremeno imali zdravstvenih tegoba, ipak vas je Jupiter svojim uticajem i prolaskom kroz vaš znak dosta čuvao. Sada ste ovu zaštitu izgubili i na dalje će biti potrebno ozbiljno se posvetiti sebi. Prvo što ćete morati da promenite je ishrana, a potom i da se više krećete i bavite rekreacijom.

DEVICA


Ljubav

Najbitnije dešavanje za vas tokom avgusta je svakako ulazak Jupitera u vaš znak. Ne samo da je ovo planeta izuzetno blagotvornog uticaja, već vlada vašim poljem ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava, pa i braka. Nagoveštava da ćete u periodu od narednih godinu dana moći da se ustalite u nekim emotivnim odnosima, planirati porodicu ili se osećati bolje u postojećim relacijama. No, za sada na emotivnom planu stvari moraju ići gore – dole. Vladar polja ljubavi je u dosta nezgodnom znaku i veći deo meseca biće u kvadratu baš sa planetom koja sama po sebi označava emocije – Venerom. Za duže emotivne veze i brakove ovo označava da ste i dalje u periodu kada vam je bitnije da sa partnerom raspravljate o prošlim greškama i propustima i teško se odupirete ovom uticaju koji vas nekako vuče na dole. Nešto je bolja situacija u drugom delu meseca, naročito kada u poslednjoj dekadi Sunce pređe u vaš znak. To će vam doneti da ipak neke stvari delimično možete da potisnete. I dalje su aktuelni tajni odnosi i to isključivo seksualne prirode (možete vi to vrlo optimistično zvati ljubavlju – ali suština je – ovo je samo i isključivo seks). Da ne grešim dušu – neki od ovih odnosa bi možda i mogli prerasti u nešto više, ali ne sada. Slobodnima jedan topao savet – ne očekujte previše, pa nećete ni biti razočarani. Eventualno bi sam kraj meseca mogao doneti nekog oko koga se zaista vredi potruditi....

Posao

U poslovnom smislu vam mnoge stvari ne odgovaraju i teško je da ćete tokom avgusta uspeti da ostvarite dva posto od onoga što ste planirali i što očekujete. Prisustvo planeta u polju podsvesti pothranjuje vašu sujetu i čini da preterano optimistično gledate na svoje poslove, dok je realnost da jedva sastavljate kraj sa krajem. Pošto vladarka polja posla i novca, Venera, ide retrogradno, ne treba potencirati na novim stvarima, novim saradnjama, nekim velikim zaokretima – jer ćete se samo ukopati dublje nego do sada. Jedino što može funkcionisati sa ovim aspektom jeste da ako ste nešto pokrenuli ozbiljnije u mesecima pre ovog, sada možete očekivati realizaciju i oko toga se vredi potruditi. Dugovi će vas bosti u mozak i to je jednostavno tako. Regulišite ono što možete i koliko vam finansijsko stanje dopušta. Istina je da će prelazak Jupitera u vaš znak doneti period kada ćete lakše ostvariti saradnje i prosperirati, ali za sada još uvek nije vreme za to. Iskoristite na pravi način ovaj uticaj time što ćete dobro promisliti, dobro isplanirati, istražiti – pa tek onda delovati. E, onda već možete da se nadate uspehu. Poslednja nedelja donosi jedan ozbiljan razgovor i ozbiljnu ponudu. Ovo već vredi....

Zdravlje

Za vašu zdravstvenu situaciju ulazak Jupitera u polje ličnosti je izuzetno dobar. Dobili ste jednu moćnu zaštitu, ali to ne znači da će od sada sve funkcionisati kao po loju. Baš ovog meseca možete imati jake stomačne tegobe, trovanja, a neophodno je da imate mere sa pićem.

Izvor: B 92
 


*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #16 poslato: 13:37:58, 01.Avg.2015. »
Avgust 2015 - mesecni horoskop


VAGA


Ljubav

Drage moje Vage, škripi opasno na polju emocija, jel da? Ono što jeste dobro je što će vaš vladar polja ljubavi, Saturn u prvim danima avgusta krenuti direktno. No, ne treba zaboraviti da vaša vladarka tokom celog meseca ide retrogradnim hodom i to kroz znak Lava. Šta da vam kažem osim da očekujete mnogo više nego što ćete dobiti. Što više budete potencirali na onome što želite – više ćete biti onemogućeni da to i dobijete. Nije ovaj retro hod uzalud – on treba da vam pomogne da shvatite gde ste grešili, da uvidite da li su neke emocije dobre za vas i da konačno naučite da prepoznate šta je lažni sjaj a šta je ono što je zaista vredno. A da li i ovog meseca možete biti zaslepljeni i poverovati u to da bajke postoje? Pa naravno da možete....Udarati glavom o zid nije ni malo zanimljivo, ali pojedini se ipak opasulje od toga. Možda ćete i vi. Dakle – hajmo redom....u dužim emotivnim vezama i brakovima postoji tendencija da se stvari smiruju. Partner je preuzeo sve moguće uloge – i ljubavnik, i savetnik i prijatelj – koliko god ovo vama neverovatno zvučalo – druga strana ipak zna bolje od vas. Prepustite se i sve može funkcionisati mnogo bolje nego inače. Slobodni....za vas je zaista najbolje da i ostanete slobodni, jer teško je da išta iole vredno i trajno možete izvući tokom ovog meseca. To što pokušavate da se dokopate bivšeg emotivnog partnera ne ide vam u prilog. I verovatno će vas ostaviti rastrgnute između nada i realnosti koja je bolna. Poslušajte savet – prošlost ostavite iza sebe. Teško je, ali je to dobro po vas.

Posao

Eh..taj posao....s jedne strane neće vam baš odgovarati što je Jupiter prešao u znak Device koji se vama nalazi „iza leđa“ , pogotovo što je on vladar polja svakodnevnih poslovnih obaveza. Očigledno je da ćete u narednih godinu dana raditi mnogo više, morati mnogo više da se oslanjate na svoj trud, a da će finansijski momenat biti – pa ne baš obećavajuć...S druge strane, Saturn je krenuo direktno u polju posla i zarada pa ćete sve manje osećati teskobu i pritisak na ovom polju. Ulazak Marsa u znak Lava i vaše polje prijatelja, olakšanih okolnosti, želja, nada – zajedno sa tranzitnim Suncem i Venerom u ovom polju ipak vam tokom ovog meseca hoće doneti da ostvarite neke pomake. No, budite oprezni – prva polovina meseca je nešto opterećenija obavezama, ali morate sa time izaći na kraj. Greške neće biti dozvoljene i mogu vas koštati pozicije ili u novčanom smislu. Baš te finansije su mnogo bolje postavljene tokom drugog dela ovog perioda. Ono što je dobro jeste velika podrška od strane drugih, prijatelja, kolega, a svoje veze iskoristite jer se jedan posao na konto ovoga može pokrenuti u poslednjoj nedelji avgusta.

Zdravlje

Ne baš bajna zdravstvena situacija. Psihološki pritisak je tu, neke stare tegobe ponovo počinju da vas muče i zaista je neophodno da od ovog perioda postanete mnogo obazriviji i odgovorniji prema svom telu. Povremeno dosta loše raspoloženje, čak i depresivna stanja.

ŠKORPIJA


Ljubav

Opa....izgleda da su neke stvari počele lagano da dolaze na svoje mesto. Saturn u vašem znaku u prvim danima avgusta kreće direktno, što će generalno doneti da se vi bolje i rasterećenije osećate. Potom Mars, vladar polja ličnosti, prelazi u znak Lava, što znači da će vaša energija postati mnogo jača, da ćete biti puni samopouzdanja i optimizma. Kao šlag na tortu – Jupiter koji vlada vašim ljubavima ulazi u znak Device odakle će bacati jako dobar aspekt na vaš znak. Jedino što vam ne odgovara je što Venera ide retrogradnim hodom....ovo svakako donosi mešanje prošlosti u vaš život...pa dobro, ne može baš sve biti savršeno....Da pokušamo da složimo celu priču – u emotivnim vezama i brakovima sigurno je da situacija kreće na bolje. Vi i partner se sve više približavate jedno drugom, spremniji ste na kompromis i voljni da se potrudite da održite vaš odnos. Doduše, moguće je da ste postavili neke zahteve partneru i pokazali da dalje nećete trpeti neka njegova ponašanja. Porast strasti, što će svakako dobro uticati da se vaš dogovor „zapečati“ kako treba. Ne bih rekla da će slobodni baš biti spremni da se nešto jače obavežu tokom avgusta. Suviše se prilika otvara ispred vas pa je moguće da ćete malo lutati i samo uživati. No, i to je dobro posle suše koja vas je pratila u prethodnom periodu. Ne treba smetnuti sa uma i tu pustu prošlost koja nekako iznikne sama od sebe čim uspete da je zaboravite i potisnete. Očigledno je da je neko još uvek suviše duboko ukorenjen u vama. Pitanje je da li vredi truda, ali sigurno je da na poziv nećete moći da ne odgovorite.....

Posao

Dobro je, dobro je – bolje nego što ste očekivali. Još uvek ne shvatate da okovi polako počinju da se skidaju, ali kako bude tekao ovaj mesec to će vam postajati sve jasnije. Saturn je još uvek u vašem znaku, ali u direktnom hodu i kada tokom narednog meseca konačno izađe i vidite mu leđa – za jedan duži vremenski period dobijate oslobođenje od karmičkih stega. Jupiter (vladar vašeg polja posla i zarada) je ušao u polje šansi, prilika, prijatelja, veza, kontakata, ostvarenja želja – pa zar vam je potrebna jača podrška od ove? I vaš vladar ulazi u polje karijere, pozicije, koje je već krcato stelijumom planeta. Verovali vi meni ili ne – ovaj mesec označava preokret. Da se razumemo – nema magičnih poteza tipa – danas na dnu, sutra na vrhu. Ima samo zasluženog na konto svog truda koji ste u prethodnim godinama uložili. A verujem da jeste. Kako stoje finansije ovaj mesec? Pa....negde mora i da škripi. Izgleda da će baš ovde škripati. Ne vredi, ovde još uvek morate da izlazite iz bunara lagano. Ne brinite, izlaz je blizu....

Zdravlje

Dobili ste jednu mnogo potentniju i jaču energiju ulaskom vašeg vladara u znak Lava. No, ne treba zaboraviti da ovaj znak vlada i srcem i kičmom. Da li može biti problema na ovom polju? Svakako da može, zato i na dalje morate biti obazrivi i ako osetite neke tegobe – obratiti se lekaru.

STRELAC


Ljubav

Posle godinu dana boravka u znaku Lava, Jupiter, vaš vladar, prelazi u znak Device gde će biti potrebno da na praktičniji, realniji način prilazite svojim emotivnim relacijama. No, o tom uticaju ćemo pričati neki drugi put. Sada je bitno da vladar vašeg polja ljubavi ulazi u znak koji je srodan vašem, vatrenog Lava. Očekujte dosta zainteresovanih za vas koji će biti vrlo spremni da vas osvoje. Pitanje je samo koliko ćete vi biti spremni da se prepustite...Čini mi se da su pojedini Strelčevi dosta iživeli svoje strasti i izludovali se u proteklom periodu i neće tek tako lako opet pasti na iste stvari. Potrebno vam je da imate nekoga pored sebe na duže, a ne da menjate, tako da ćete biti jako probirljivi. Uostalom, ovo i nije savršeno vreme da se vežete u nekom ozbiljnijem odnosu. Savet za vas je da izlazite, da se družite, da upoznajete ljude malo više, da razgovarate sa njima. Ona osoba koja vredi sama će se izdvojiti iz mase. Pošto planeta ljubavi, Venera, ide retrogradno tokom celog meseca – bitno je da ne birate osobe sa kojima dolazite u kontakt na konto toga što vas „podsećaju“ na neko bivše emotivno iskustvo – ovo je garant za ponovni promašaj. Što se onih u dužim vezama i brakovima tiče – ovo bi mogao biti mesec pomirenja. Još uvek će neka problematika postojati, i to u prvom delu avgusta, ali vam je zato drugi deo meseca potpuno slobodan od tenzija. Savet za vas je da ovo vreme iskoristite za zajednički godišnji odmor. Povratak ljubavi će biti više nego očigledan, a boga mi – ni strasti neće nedostajati...

Posao

Ono što se prvo primećuje kod vas jeste naglašeno polje inostranstva, drugih prostora, državnih i javnih institucija, ekspanzije. Potrudite se oko nekih saradnji sa strancima, iako će pregovori biti dosta komplikovani, jer od toga na duže možete biti obezbeđeni. Pošto će Jupiter u prvoj polovini meseca preći u vaše polje karijere, tokom ovog perioda ipak možete dosta uraditi na jačanju svojih pozicija. Venera, koja je u retrogradnom hodu, vlada vašim poslovnim obavezama, tako da je sigurno da ćete jedan dobar deo avgusta morati da odrađujete nešto što ste propustili, da završavate poslove i potrudite se da rešite sve zaostatke. Finansijski momenat ne može biti naročito dobar i onemogućavaće vas u nekim planovima ali trenutno je situacija takva kakva je. Zato ipak možete očekivati da dobijete novac koji čekate duže vreme, čak moguće od sudskih postupaka ili preko porodičnih relacija, ostavine. Ono što ne smete smetnuti sa uma je da tokom narednog meseca Saturn ponovo ulazi u vaš znak. Raščistite svoje poslove, ali i finansijske obaveze koliko god možete, da biste bili spremni na njegov nešto teži uticaj.

Zdravlje

Vladarka polja zdravlja ide retrogradno, tako da je sve vezano za zdravstvenu simboliku neophodno držati pod kontrolom. Aktuelne su hronične bolesti, kičma, srce, bubrezi, štitna žlezda. Potrebno bi bilo uraditi makar analize krvi.

JARAC


Ljubav

Šta reći kada vladarka vašeg polja ljubavi ide retrogradno? Kako god okrenuli – isto vam se hvata – kompletna emotivna sreća vam izmiče za dlaku, ili oko nje morate da se trudite do maksimuma. No, hajmo redom – dobro je što vaš vladar kreće direktno, jer vas je u prethodnim mesecima suviše kočio i usporavao onda kada je trebalo biti aktivniji. Dobro je i što u prvoj dekadi avgusta imate Mlad Mesec u svom polju promena, strasti – očigledno je da će biti moguće napraviti neke zaokrete u polju emocija, samo će za to trebati vremena...Što se dužih emotivnih veza i brakova tiče, odgovara vam ulazak Marsa u znak Lava. Ovo hoće doneti da povremeno postoji bura u partnerskim odnosima, ali će isto tako i dati mogućnost da se ta problematika reši – ako ni na jedan drugi način, a ono u krevetu. Porast strasti između vas i partnera je više nego očigledan pa sami izaberite – da li ćete strasno da se svađate ili ćete strasno da se mirite? Do sada vam je postalo jasno da kompletnog mira, onakvog kakav je vama potreban nema – pa pokušajte da se uklopite u nešto turbulentniju energiju ovog perioda. Što se slobodnih pripadnika znaka tiče – mislim da je i vama jasno da onog pravog ili onu pravu teško da sada možete naći. Ako se budete vraćali u prošlost, dobićete samo povremen zanos i ništa više od toga. Ako budete tražili nešto novo, dobićete samo povremen zanos i ništa više od toga. Da, namerno sam ponovila. Ovog meseca ludujte, provodite se, uživajte...a na pravu ljubav ćemo misliti neki drugi put.

Posao

Tokom ovog meseca vladar vašeg znaka kreće direktnim hodom, a Jupiter ulazi u polje koje se kod vas vezuje za strance, druge prostore, državne institucije, planove, ekspanziju. Generalno – nije uopšte loše. Samo što ćete morati malo da sačekate da sve ovo „proradi“ kako treba – najverovatnije do poslednje nedelje ovog meseca kada će prvi pravi uticaj otpočeti prvo jednim velikim kontaktom sa strancima ili većom sumom novca koja dolazi preko saradnje sa dosta jakom i uticajnom osobom. U međuvremenu – imate stelijum planeta u polju koje vlada promenama, krizom, bankama, novcem od drugih ljudi i poslovnih saradnji. Jako je bitno da sve ono vezano za finansije sređujete što pre da biste sebi olakšali period na dalje. Ako ikako bude moguće, odvojite neku sumu novca i sakrite sami od sebe. Retro Venera je vladar vašeg polja karijere – u ovom mesecu neki Jarčevi mogu dobiti priznanje i unapređenje, ali će pojedini morati da se suoče sa posledicama onoga što su radili a što se sada pokazuje kao problem. Svakom prema zaslugama, zar ne?

Zdravlje

Tranzit Marsa baš i nije najpovoljniji kroz vaše polje kriza, povređivanja, rizika, operacija. Iako će praviti dosta solidne aspekte tokom celog meseca, ipak budite malo na oprezu. Vraćanje nekih hroničnih bolesti.

VODOLIJA


Ljubav

Ono što mi se dopada jeste što je tokom avgusta Mlad Mesec u polju vaših ozbiljnih partnerstava. Smatram da za pojedine Vodolije ovo svakako označava otvaranje jednog ozbiljnijeg perioda na emotivnom planu. Dobro je i što jedan od vladara vašeg znaka, Saturn, kreće direktnim hodom, pa ćete vi moći da počnete da okrećete leđa nekim problemima i nekim ljudima koji su vas do sada opterećivali. Ipak, vladarka polja doma, Venera, ide retrogradnim hodom, a pošto ova planeta generalno govori o ljubavi – jasno vam je da još ima prepreka pred vama. No, hajmo da ovo malo sklopimo u priču – u porodičnim relacijama, brakovima, još uvek je aktuelna problematika iz prethodnog perioda koju sa partnerom niste uspeli da rešite. Prva polovina meseca je dosta nepovoljna po vaš odnos i treba voditi računa da ne dođe do trajnijeg razmimoilaženja. Mlad Mesec daje nadu da će odnosi moći da se transformišu i nastave dalje. Što se emotivnih veza tiče, sigurno je da ćete u narednom periodu sve češće razmišljati o tome da sa partnerom napravite nešto trajnije. Vreme za obavezu jeste – ali savet za vas – molim da u venčanja i početke zajedničkog života ne krećete sa retrogradnom Venerom. Sačekajte da ovaj uticaj prođe. Slobodni će zaista imati mogućnost da upoznaju nekog zanimljivog. Problem je u tome što ćete vi biti spremniji na ozbiljniji odnos, ali ne i druga strana. Ako budete pokušali da stežete – budite sigurni da će pobeći od vas. Nemojte posle da kažete da vam nisam rekla...

Posao

Ono što je bitno – posle dvanaest godina Jupiter ulazi u vaše polje promena, tuđeg novca...no, ne zaboravimo da je to i polje kriza...Mlad Mesec u polju poslovnih partnerstava obećava da se neke saradnje mogu postaviti na drugačiji, bolji način, ali i da ćete u narednom periodu imati više ponuda, više poslovnih projekata i više mogućnosti da zaradite. Sve ovo u prvom delu meseca i neće biti baš toliko očigledno jer još uvek vučete neke „repove“ iz prošlosti na koje je potrebno obratiti pažnju a ni finansijski se ne snalazite kako treba. Ako tada vaši planovi i vaši privatni poslovi ne funkcionišu – postoji razlog za to i neke stvari moraju biti prolongirane. Privatnici – opomena za vas – platite državi ono što je njeno – jer možete u ovom periodu snositi konsekvence zbog neažurnosti i zanemarivanja svojih obaveza. Od drugog dela meseca sve nekako dolazi na svoje mesto i lagano se pokreće. Ovo je i period kada nezaposleni mogu pronaći pravog poslodavca za sebe. Baš u ovom drugom delu kreće i finansijsko poboljšanje. Jedno upozorenje za vas – poslednja nedelja avgusta može doneti jednu jaku saradnju. Proverite dobro šta je ovo i na koji način će funkcionisati pre nego što se upustite....

Zdravlje

Zdravstvene prilike su dosta bolje tokom avgusta. Pošto drugi vladar vašeg znaka, Uran, i dalje ide retrogradnim hodom kroz znak Ovna, treba biti obazriv, ne žuriti i voditi računa o nivou stresa. Ako bude problema – onda će to biti variranje pritiska i glavobolje.

RIBE


Ljubav

Ono što je za vas najbitnije tokom ovog meseca jeste prelazak Jupitera, vladara vašeg znaka u Devicu, polje ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Ovaj tranzit će trajati godinu dana i vama doneti da svoje emotivne relacije prvenstveno zasnivate na tome šta je dobro za vas, a da se manje vodite nerealnošću i iluzijama. Žao mi je drage Ribe, mnogo volite da se gubite u maštarijama, ali ako hoćete da budete iole srećni – morate prihvatiti realnost. Doduše, za sada još uvek niste spremni na to. Kvadrat Saturna i Venere koji će trajati u prvom delu meseca vas neizmerno boli...a retrogradnost planete ljubavi vi doživljavate mnogo intenzivnije nego drugi. No, pošto je Mlad Mesec u polju obaveza i odgovornosti a Pun Mesec u vašem polju podsvesti – mislim da je jasno – sa snovima se mora završiti, a ono što je stabilno i čvrsto prihvatiti. Imate obavezu i prema sebi i prema drugima i vreme je da se spustite na zemlju. Ove pozicije označavaju i prekide nekih tajnih odnosa (pričam o Ribama koje su zauzete) i povratak „regularnom“ partneru u potpunosti. Da li ćete biti zadovoljni tokom ovog perioda? Iskreno – mislim da nećete. Sve ono što će se događati je suviše vatreno, suviše teško, suviše pogubno za vaše nežne duše. Ako ikako možete, prekinite sada sa prošlošću i zauvek izbacite karmiku iz svojih života. Ako ne možete – ne brinite se, Saturn će to uraditi umesto vas u narednom periodu, ali naravno – na teži način. Slobodni – do sada ste shvatili iz moje priče – nekih ekstatičnih ljubavi tokom ovog perioda može biti, ali one neće trajati. Budite jedno vreme same, da se očistite u potpunosti od prošlih bolova.

Posao

Polje poslovnih obaveza je dosta naglašeno tokom celog ovog perioda što će vama svakako doneti veliko angažovanje i oko novih poslova, ali i oko zaostataka koje morate završiti. Ako to niste uradili do sada, morate se mnogo odgovornije postaviti prema svom poslu, ako imate nameru da u narednih godinu dana prođete kako treba i da ostvarite neke svoje želje i ciljeve. U prvom delu meseca se planovi neće ostvarivati lako, i možda bi ovaj period najbolje bilo iskoristiti za godišnji odmor. Ako ostanete, angažovanost i trud će biti jako veliki, ali će rezultati dolaziti sporo i postepeno. Svakako je da vam odgovara ulazak vašeg vladara Jupitera u polje poslovnih partnerstava, jer će baciti akcenat na saradnje i na profit od istih. Problem je u tome što će praviti opoziciju na vaš znak, pa ćete itekako morati da naučite da se prilagođavate drugima ukoliko želite da uspete. Novčani momenat neće biti bajan zbog retrogradnosti planete koja je simbol za novac, ali od drugog dela meseca se ipak popravlja. Poslednja nedelja meseca donosi vam jednu jaku saradnju, a pojedinim Ribama i novu odgovornost – unapređenje al sa znatno povećanim obimom posla...

Zdravlje

Obzirom na stelijum planeta u polju koje se bavi zdravstvenom simbolikom, i vi ste jedan od znakova koji će u narednom periodu morati da vodi više računa o sebi. Ugroženost srca, kičme, glave, bubrega, a od drugog dela meseca – i problemi sa probavnim traktom.

Izvor: B 92
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #17 poslato: 12:24:13, 01.Sep.2015. »
Septembar 2015

OVAN

Ljubav

Oni koji imaju emotivne veze ili su u braku neka budu na posebnom oprezu tokom ovog perioda. Ono što je najsimptomatičnije je mogućnost vođenja dvostrukog života, velika šansa da u prvom delu meseca u potpunosti „pošandrcaju“ za nekim i ulete u vezu sa osobom iz svog poslovnog okruženja ili svakodnevice. Ovo se može dogoditi bukvalno preko noći a vi u nekim trenucima nećete znati gde se nalazite, obzirom da će vas strast toliko prodrmati da je zaista pitanje da li ćete svemu ovome moći da odolite. Da rashladim malo vaše usijane glave – jako su, jako velike šanse da sve ovo nećete moći dugo
da krijete i da vam cela ova igranka može doneti neopisive probleme u odnosima koji su vam važni. Smatrajte se upozorenim, pa vi dobro razmislite da li hoćete da se upuštate u sve ovo ili ne. Što se slobodnih tiče, tu je već potpuno drugačija priča. U prve dve dekade meseca imate više nego dobre šanse za sve ono što želite – da li za flertovanje, avanturu ili za pokretanje pravog emotivnog odnosa. Čak i sa nekim bivšim partnerom možete ponovo uspostaviti kontakt i zajednički odlučiti da li vredi još jednom davati šansu vama kao paru. Poslednja dekada meseca nije dobra za emotivne kontakte, tada ćete više biti okrenuti nekim drugim stvarima i verovatno postojećeg partnera ili simpatiju zanemariti.

Posao

Prvi deo meseca je neuporedivo bolji pa savet Ovnovima da sve ono što su planirali pokrenu baš tada. Direktno kretanje Venere koja vlada vašim poslovima i prilivima doneće jednu lakšu situaciju i konačno ćete moći da realizujete nešto što je bilo u zastoju u prethodnom periodu. Tada možete sklopiti i neke povoljne dogovore, ali odmah vas upozoravam da do detalja razradite sve, da se ne bi vrlo brzo pokajali i shvatili da je ovo nepovoljno po vas. U drugom delu septembra već dolazi opterećenje. Mnogo posla, mnogo sitnica koje vas koče i koje morate da radite po više puta, a nekako će se i oni pravi kolegijalni i saradnički odnosi poremetiti i teško ćete dobijati podršku drugih. Od vas će se očekivati možda više nego što to u ovom trenutku možete da pružite. Toplo vam preporučujem da se ne uplićete ni u kakve mahinacije, nedozvoljene radnje, ni u šta što nije u skladu sa zakonom, jer možete snositi posledice svega ovoga. Što se finansija tiče, ne razbacujte se na nepotrebno. Prilivi će manje-više funkcionisati normalno, ali je neophodno podmiriti troškove i ne zaduživati se dodatno.

Zdravlje

Kao i za ostale životne segmente i ovde važi isto – nakupite se energije i rešite neke zdravstvene probleme u prvom delu meseca, jer će od drugog krenuti nepovoljnija situacija po vas. Više ćete se trošiti, a manje obraćati pažnju na sebe, pa je eskalacija nekih zanemarenih problema moguća. Nemojte zaboraviti – bolje je sprečiti nego lečiti!

BIK


Ljubav

Od trenutka kada vaša vladarka krene direktno u prvoj nedelji meseca, stvari će u emotivnim vezama i brakovima polako početi da dolaze na svoje mesto. Imate jedan period smirivanja u odnosima koji iskoristite da učvrstite sve ono što se u prethodnom periodu „razlabavilo“. Zanemarite ono što je bilo, ne vraćajte se stalno na sitnice u odnosu sa voljenom osobom, dajte prednost emocijama jer sada vam je i jednom i drugom potrebno baš to. Suviše je ovaj život kratak da biste opterećivali jedno drugo, pustite da vas ljubav ponese i zaboravite nebitno. Polovinom meseca se može ostvariti i kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Neke će Bikove sve ovo toliko poneti da neće moći da odole da se upletu makar u kratkotrajno podsećanje na ljubav koja je bila i prošla. Da li postoji mogućnost da se nešto od ovoga ustali i ponovo postane prava veza – postoji, ali vam se preporučuje da ne žurite i da se podsetite zbog čega ste prvenstveno prekinuli ovu vezu. Malo je verovatno da ste se vi i druga strana suštinski promenili – prema tome, suočićete se pre ili kasnije sa istim situacijama kao i ranije. Na vama je odluka. Poslednja dekada meseca je dobra za slobodne Bikove koji žele da se vežu u trajniji emotivni odnos i koje avantura ne zanima. Dešavanja mogu biti suviše spora za vaš ukus, ali to ne umanjuje njihovu vrednost. Moguće je da je ovo baš prava osoba za vas, samo se naučite da budete strpljiviji.

Posao

Pozicija vladara polja posla i zarada, Merkura, u znaku Vage (vaše polje svakodnevnih poslovnih obaveza, odgovornosti) i njegovo retrogradno kretanje u drugoj polovini meseca baš i nisu obećavajući što se poslovnih dešavanja tiče. Tendencija da stvari radite na lakši način ili da se ne posvećujete dovoljno onome što morate može vam se obiti o glavu ukoliko ne budete dovoljno oprezni. Zanemarivanje ili guranje pod tepih teren je za greške koje će brzo postati vidljive. Iako će vaša vladarka krenuti direktnim hodom, vi jednostavno niste „u fazonu“. Radije se posvećujete nekoj lepšoj strani života a poslovni segment vam nije prioritet. Greška! Iako sve izgleda kao da stvari funkcionišu baš kako treba, ne oslanjajte se na ovaj utisak, već ono što morate – obavite. Ulazak Saturna u polje dugovanja opominje da svojim prilivima baratate na pravi način. Veći troškovi krajem meseca. Privatnici neka prvi deo septembra koriste da reše neke finansijske probleme jer drugi deo meseca donosi opadanje posla i priliva novca.

Zdravlje

Povremeno jači nervoza i stres, naročito prvi deo septembra može biti opterećujuć. Problemi sa krvnim sudovima. Čak iako se osećate dobro, obratite pažnju na eventualne signale koje vam telo šalje. Sam kraj meseca donosi probleme sa kičmom i stomakom a tada budite oprezniji i u saobraćaju i čuvajte se povreda iz nepažnje.

BLIZANCI


Ljubav

Pomračenje Sunca u polju doma i porodice Blizancima koji su u bračnim odnosima donosi mogućnost da kroz emotivnu,otvorenu komunikaciju sa partnerom konačno prevaziđu krizu koja već izvesno vreme postoji. Moguće je da i vi i partner dugo priželjkujete baš ovakav tip razgovora – trenutak u kome ćete „istresti“ sve ono što vas je do sada bolelo i dati jedno drugom priliku za nov početak. Obratite samo pažnju na poslednju nedelju septembra, jer tada može doći do nekih konfliktnih dešavanja ponovo. U emotivnim vezama biće dosta promenljivih situacija i teško je da ćete moći da se pohvalite stabilnim odnosom sa voljenom osobom. Pošto vladar vašeg znaka kreće retrogradno, i to baš u polju ljubavi očigledno je da će neki propusti u vašoj vezi početi da izlaze na videlo. Vratiće se stare rasprave, sto puta već prežvakani problemi, sitnice koje i vama i dragom vam biću smetaju da sve bude baš kako treba. Na svu sreću, smatram da je malo verovatno da će do prekida emotivnih odnosa doći, ali će vam vaša veza povremeno izgledati kao mrcvarenje bez kraja i konca. Što se slobodnih Blizanaca tiče – vas ne može u ovom trenutku da zaobiđe podsećanje na prošlost. Sredina meseca donosi obnavljanje komunikacije i ponovne susrete sa bivšim emotivnim partnerom. Šta će od cele ove matematike ispasti, to ćemo tek videti. U prvom delu meseca možete pomešati ljubav i prijateljstvo i biti sa nekim koga odavno poznajete.

Posao

Pojedini Blizanci okreću se privatnom poslu. Obratite pažnju na dokumentaciju i na ugovore koje sklapate, vodite računa o legalnim tokovima i ne očekujte zaradu na brzinu. Nemojte padati u dubiozu ako rezultati budu daleko ispod očekivanih. Ovo je tek početak, a ovaj mesec donosi da realno sagledate gde ste i šta vam je potrebno da biste funkcionisali i uspeli. Generalno, poslovna situacija je prilično razočaravajuća. Doduše, ne treba smetnuti sa uma da ste jednim velikim delom baš vi krivi za trenutno stanje. Naime, kada je bilo prilika da se neke stvari isprave i pokrenu, vi ste ih odlagali za neko drugo vreme, sve sa devizom „lako ćemo“. Pa, zbog čega sada toliko kukanja zbog gomile poslova koje morate završiti a vremena je jako malo. Sada navalite i ispravite sve ono što je trebalo odavno da uradite. Ne zanosite se nekim „bajnim“ šansama za brze finansijske prilive jer je skoro pa sigurno da od toga neće biti ništa. Shvatite da u nekom dužem vremenskom periodu sva zarada ide kroz naporan rad i trud.

Zdravlje

U prvom delu meseca problemi sa slabijim imunitetom, u drugom delu sa umorom i iscrpljenošću. Kako god okrenuli – morate paziti na svoje zdravlje. Ono što je dobro je da se ne vide neka drastična „iskakanja“ iz koloseka, već pre tegobe koje su ipak lako rešive. Ne čekajte poslednji trenutak.

RAK


Ljubav

U brakovima i emotivnim vezama jedno je prilično statično stanje. Vi kao da ste izgubili svu svoju životnu radost, problemi vam jako odvlače pažnju i vrlo često ćete se tokom ovog perioda suočavati sa drastičnim promenama raspoloženja. Bračni partner će još i pokušavati da vas oraspoloži i da pričom sa vama poboljša trenutno stanje, ali ne može se poreći da će njegov uspeh biti polovičan. Pokušajte da stvari gledate malo više sa vedrije, optimističnije strane. Ovo je samo trenutni zastoj, ni jedan problem ni loše raspoloženje ne traju večno. Što se odnosa u emotivnim vezama tiče, voljena osoba može izgubiti strpljenje i okrenuti se nekim svojim aktivnostima, ili će se i ona povući u neraspoloženje. Bilo bi jako dobro kada biste zajednički otišli negde, pa makar i na jedan dan da bi se situacija popravila. Najveći je problem što je ljubav tu, ali se između vas uvukla težina koja nema nikakve veze sa vašim odnosom. Slobodnima Saturn izlazi iz polja ljubavi i vi ćete osetiti rasterećenje. Na žalost, sve ono što se u prethodnom periodu dešavalo ostavilo je jednu veliku prazninu u vama i moguće je da će vam trebati vremena da se „opasuljite“ i nastavite dalje. Ne žurite ni u šta novo, nema potrebe za tim, dajte sebi priliku da se odmorite, da dobro razmislite i shvatite gde ste sve grešili. Poslednja nedelja meseca može doneti intenzivnu privlačnost prema jednoj osobi. Izađite, provedite se, pričajte. Ne brzajte.

Posao

Pa dobro, koliko god hteli da ulepšamo situaciju, poslovi baš i ne funkcionišu onako kako bi trebali. Nešto je bolja prva polovina meseca kada možete na brzinu dobiti par prilika za promenu, ali generalno gledano – to je to. Ulazak Saturna u polje poslovnih obaveza i odgovornosti baš i nije dobro za lako odvijanje poslovnih situacija. Kako god okrenuli, ova njegova pozicija donosi vam da radite, radite, radite...a u ovom trenutku od svog tog rada baš i neće biti neke naročite isplativosti. Merkur, kao vladar polja komunikacije, ugovora i dogovora kreće retrogradno pa je savet da u drugom delu septembra obratite pažnju na nove poslove (ako u njih ulazite) kao i na dogovore koje sklapate. Doduše, pojedinima će ovi tranziti doneti da uspeju da pokrenu nešto oko čega su se intenzivno angažovali u prethodnom periodu. Privatnici će imati par dobrih finansijskih priliva. Poslednja nedelja septembra je posebno problematična što se tiče odnosa sa kolegama i saradnicima. Na sve to, unapređenje koje ste očekivali može vam se izmaknuti iz ruku u poslednjem trenutku.

Zdravlje

Saturn u polju odnosa prema zdravlju i bolesti donosi Rakovima jedan duži vremenski period kada ne smeju zanemarivati svoj organizam. I vama su krvni sudovi jedan od većih zdravstvenih problema, pa bi bilo dobro u drugom delu meseca odraditi makar osnovne analize krvi. Korigujte ishranu.

LAV


Ljubav

Bili slobodni ili ne, tokom ovog meseca bi bilo lepo otputovati „negde daleko“ pa makar i na par dana. Zašto? Pa zato što vam drugi prostori donose mogućnost jedne osvežavajuće, vatrene, strasne priče. Da napomenem – od ovoga ako želite neku konkretniju vezu i stabilnost nema ništa, ali to ne umanjuje činjenicu da ćete se bar na kratko osećati kao na vrhu sveta. A ako imate partnera pa ste se malo „pronevaljalili“....pa dobro, ono što ne zna ni ne može ga boleti. A vi ćete se potruditi da ne sazna. U bračnim vezama imate u prvom delu meseca par jako lepih trenutaka sa partnerom. Moguće je da će nekim svojim potezima bukvalno da vam izmakne tlo pod nogama. Sada vam je to toliko potrebno, da malo zaboravite svakodnevicu i probleme. U emotivnim odnosima vi i partner pričate istim jezikom, ali se uopšte ne razumete. Jako vas nervira što njemu/njoj „svaka dlaka smeta“ a druga strana vas optužuje za iste stvari. Što se slobodnih Lavova tiče, vi ste postali prilično probirljivi. I dalje vam itekako odgovara da se drugi motaju oko vas pokušavajući da vas osvoje, ali ne žurite nigde. Svakog potencijalnog
„kandidata“ ćete itekako dobro proveriti kroz priču, kroz iščačkavanje kakva je to osoba i šta želi. Ukoliko niste u fazonu da sada stvarate dugotrajnije odnose, imate prilike za avanturu i seksualne kontakte. No, i pored želje za slobodom, možda ćete krajem meseca ipak pomisliti da je došlo vreme da se smirite.

Posao

Vladar vašeg znaka, Sunce, tranzitira kroz polje posla i zarada ali na samom početku meseca pravi dosta problematične aspekte koji prvenstveno govore o tome da ako planirate neku zaradu na brzinu, dobro razmislite da li je sve baš toliko isplativo. Ne kažem – neki će Lavovi u ovome proći dobro, ali budite ipak
oprezni. I poslednja dekada meseca je u istom stilu s tim što tada samo i isključivo morate voditi računa o legalnosti svojih poslova. Generalno, iskoristite ipak prvi deo septembra za bilo šta što planirate, jer će već kasnije sve ići mnogo sporije i otežanije, uz zastoje i vraćanja da se neke stvari ponovo odrade. Pomračenje Sunca (vi) u polju posla upozorava vas da vodite računa koga imate oko sebe i kome dajete poverenje ili pričate o svojim namerama, željama. Čuvajte svoju intelektualnu svojinu i nemojte drugima davati ideje „na tacni“. Retrogradno kretanje vladara polja posla i zarada, Merkura – u drugom će delu
septembra doneti izvesnu stagnaciju u oba segmenta. Ipak, ništa nije nerešivo, samo će biti potreban intenzivniji trud i upornost sa vaše strane.

Zdravlje

Moguće je da ste se u prethodnom periodu malo prepali od nekih simptoma koji su počeli da se javljaju i sada vrlo vodite računa o sebi. Šteta je samo što vas ovo neće držati dugo...Ipak i ovo malo vremena je dovoljno da promenite neke loše navike i da više osluškujete svoj organizam i njegove potrebe.

DEVICA


Ljubav
Device u bračnim odnosima dobijaju „poklon“ tokom ovog meseca –ulazak Saturna u polje doma i porodice. Ne brinite se, nije vreme za kukanje, ipak će se sve tokom ovog perioda odvijati poprilično dobro (možda malo dosadno) između vas i bračnog partnera. Jedan savet – ne zvocajte baš mnogo i ne opterećujte ni sebe ni drugu stranu konstantnim zakeranjima jer bi vam poslednja nedelja ovog meseca mogla doneti burnije rasprave i zahlađenje odnosa. Pokušajte da bacite malo više akcenat na to da učinite da vam bude lepo i sve će biti baš potaman. Što se onih u emotivnim vezama tiče, baš se i nećete proslaviti nekim značajnim dešavanjima. Možda je ovo i dobro, jer ćete i vi i voljena osoba moći da se posvetite svojim poslovima i date prioritetno mesto onim situacijama koje zaista treba rešavati i gde se treba potruditi maksimalno. Vaša veza nije ugrožena, ali će vama u drugom delu septembra ipak zafaliti malo „žara“, ipak ćete osetiti potrebu da se osećate voljeno i željeno. Nemojte se baš odmah okrenuti nekoj rezervnoj varijanti koja služi da vas s vremena na vreme „prodrma“. Ako već varate, nemojte se žaliti ako se u nekom narednom periodu suočite sa istom situacijom od strane voljene osobe...Slobodni bi možda nešto staro, a možda bi i nešto novo, a najverovatnije je da uopšte nisu sigurni šta bi zaista. Da ćete imati prilika – hoćete...a da li ćete ih iskoristiti, to je već druga stvar. Moguće je da ovaj mesec prođe bez nekih konkretnijih ljubavnih dešavanja (avanturu ne računam u to).

Posao

Pomračenje Sunca i Mlad Mesec u vašem znaku mogu doneti Devicama promenu koja im je potrebna. Ukoliko ste sami sebe kočili u nekim stvarima, ustručavali se da se u potpunosti zauzmete za sebe (narodski rečeno – da lupite šakom o sto) sada ćete shvatiti da je sve mnogo lakše kada sebe stavite na
prvo mesto. Neke stvari vam tokom ovog meseca odgovaraju, neke ne. Pošto vladarka polja posla i novca Venera kreće direktno, u tom segmentu ćete osetiti olakšanje. Međutim, u drugom delu septembra vladar vašeg znaka, Merkur, kreće retrogradnim hodom i to baš u polju pod vlašću Venere. Neko bi rekao – taman ste se malo zalaufali i krenuli kako treba, kad eto nekih odlaganja i prolongiranja opet. No, dobro – tu je u poslednjoj dekadi meseca podrška od strane Marsa koji ulazi u vaš znak i to taman kada Sunce pređe u Vagu. Opet se pred vas postavlja podsticajno vreme kada ličnim angažovanjem možete prevazići neke prepreke. Finansije tokom ovog perioda promenljivo, što vas može „naterati“ da spas potražite u nekoj zaradi sa strane. Vodite računa samo da ovo bude legalno i pazite se prevara.

Zdravlje

Slaba tačka tokom septembra su stomak i parni organi – bubrezi, jajnici, pluća. Pored ovoga možete imati problema i sa kožom, ekcemima. Poslednja dekada meseca je nešto problematičnija i tada treba više obratiti pažnje na sebe. Strogo vam je zabranjeno konzumiranje većih količina alkoholnih pića.

B92
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #18 poslato: 12:25:17, 01.Sep.2015. »
VAGA

Ljubav

Posle više od mesec dana „hoda unazad“ vaša vladarka konačno kreće direktno u prvoj nedelji septembra. Neke ste emotivne situacije raščistili i ostavili prošlost za sobom. Je li baš tako? Pa, sudeći po narednim tranzitima – i nije. Merkur je izabrao da baš u vašem polju ličnosti započne svoj retrogradni
hod a da pre toga obezbedi da vi nekog bivšeg ipak ne možete da potisnete iz glave onoliko koliko ste mislili. Je li moguće da se ovo dešava – pitaju se Vage gledajući sebe kako uprkos svemu što je do sada bilo šalju poruku ili okreću broj telefona „onog nekog“. Ne vredi, emocije su u ovom periodu uzele prevagu nad razumom a kada mozak poblesavi a u stomaku krene da se stvara čvor – nekim ljudima se jednostavno ne može odoleti. Da li će ovo, ko zna koje po redu vaše vraćanje u prošlost dobiti neki smisao ili ne – naravno da zavisi samo od postavki planeta u vašim natalnim kartama. Znam samo da će se pojedini pripadnici vašeg znaka u poslednjoj nedelji ovog turbulentnog septembra konačno suočiti sa završetkom ciklusa koji vam je doneo toliko ljubavi, ali i bola. U međuvremenu – oni u brakovima i emotivnim vezama imaju promenljive situacije. Dok je prva polovina meseca još i koliko toliko dobra, u drugoj bi svaka vaša reč (ako o njoj dobro ne razmislite) mogla „žacnuti“ partnera. A izgleda mi da ćete se vi baš u tom periodu setiti svega preko čega ste ranije prešli i potruditi se da to nabijete dragom vam biću na nos. Posebno je poslednja nedelja nezgodna, pa se potrudite da do većih turbulencija ne dođe.

Posao

Pomračenje Sunca i Mlad Mesec u polju podsvest, intuicije, tajnih neprijatelja, strahova – a sve to pod pokroviteljstvom Merkura koji se nalazi u vašem znaku i u dobrom aspektu sa vašom vladarkom koja je krenula direktno. Prost prevod – promena u vama samima koja dovodi do preokreta u poslovnoj sferi jer vi počinjete da se aktivirate na mnogo jači način. I Saturn izlazi iz vašeg polja posla i novca i evo tog rasterećenja koje ste toliko dugo čekali. Neke stvari ste završili, neke obaveze priveli kraju i sada možete jako da se aktivirate ka napredovanju. No, ne očekujte put posut ružama, naravno. Planovi će se sporije odvijati u drugom delu ovog meseca zbog retrogradnosti Merkura u vašem znaku, a i vi ćete imati običaj da povučete baš onaj potez koji ne biste trebali ili da kažete nešto pogrešnoj osobi ili u pogrešnom trenutku. Nema drastičnih padova, samo ima odugovlačenja i prolongiranja. Na to ste već navikli u prethodnim godinama, tako da ne sumnjam da ćete se izboriti sa ovim. U prvoj polovini meseca mogući vanredni prihodi, inače novčana situacija vrlo promenljiva.

Zdravlje

U prvoj i poslednjoj nedelji ovog meseca možete imati neke nedefinisane tegobe ili se jednostavno ne osećati baš podsticajno i dobro. Ostatak perioda je prilično dobar što se zdravlja tiče, samo biste trebali da usvojite jednu naviku – da se više aktivirate što se tiče kretanja i rekreacije. Biće vam teško u početku,
ali samo budite uporni.

ŠKORPIJA


Ljubav

U bračnim odnosima situacija kreće dosta dobro, što će biti još primetnije kada Saturn iz vašeg pređe u znak Strelca polovinom ovog meseca. I vi i bračni artner ćete se vešto truditi da izbegavate teme koje bi eventualno mogle doneti probleme. Oboma vam je više dosta situacija koje su unosile tenziju u vaš odnos, već ćete se pre truditi da i na eventualnu provokaciju druge strane pre odgovorite šalom, nego da zaista zamerite. U emotivnim vezama postoji nesigurnost, naročito ukoliko vi i voljena osoba imate kratak staž trajanja. Kod vas će to možda još i više biti izraženo, možete sumnjati, možete preispitivati svaku reč ili potez od strane dragog bića i na taj način vrlo uspešno sebe mučiti i ne dozvoljavati da se opustite i prepustite. Povremeni bljeskovi potpune i totalne razdraganosti i puštanja emocija samo će vas kasnije naterati na dodatno povlačenje i pravljenje odbrambenog zida oko sebe. Kada vaš vladar pređe u znak Device u poslednjoj nedelji septembra, možete postati potpuno opsesivni pokušavajući da pronađete skrivene mane voljene osobe. Što se slobodnih Škorpija tiče provod vam je zagarantovan i tu zbora nema. Vidi se da ćete imati par jako dobrih prilika za pokretanje nečega novog i to bukvalno preko oći, samo od vas zavisi da li ćete se ovom impulsu prepustiti ili ćete i dalje istrajati u tome da vam je najbolje (čitaj - da je vaše srce najsigurnije)kada ste sami. Ukoliko se upustite – nećete zažaliti. Pa vi vidite...

Posao

Saturn iz polja ličnosti prelazi u polje posla i novca tokom ovog meseca. I sada se vi pitate – za Boga miloga kako to može biti dobro? Pa u prethodnim godinama već nismo mogli da se opasuljimo od njegovog uticaja, a sada će još da nam pritisne materijalnu stranu života? Razloga za brigu nemate – u protekle dve i po godine vrlo dobro ste se suočili sa nekim od najtežih momenata u svom životu, mislili da ćete biti u potpunosti uništeni, ali preživeli i izašli „iz bunara“ neuporedivo jači nego ranije. Saturnov uticaj u tranzitu kroz znak Strelca mnogo je lakši po vas i samo vam doneti da gradite ovaj životni segment polako, sa puno strpljenja, ali na čvrstim osnovama – baš onako kao što vas je veliki učitelj/mučitelj i naučio. Tokom ovog meseca, koji je generalno dosta dobar samo nastavite da funkcionišete onako kako ste to činili i do sada – i nadajte se najboljem. Računajte na finansijske zastoje s vremena na vreme – vaše su zarade solidne, ali su i troškovi dosta veliki, a imate i obaveze koje nikako da u potpunosti izmirite. Poslednja nedelja meseca je turbulentna – polje svakodnevnih poslovnih obaveza može biti mesto nervoze, stresa i problema u odnosima sa kolegama.

Zdravlje

Zbog Pomračenja Meseca u polju koje vlada zdravljem – Škorpije trebaju da obrate pažnju na glavu i krvne sudove glave. Od treće dekade septembra ulazite u nešto slabiji period kada je zdravlje u pitanju i definitivno ćete morati više da povedete računa o sebi. Sav napor iz prethodnih godina i stres mogu uzeti svoj danak.

STRELAC


Ljubav

Slobodni Strelčevi trebaju da izbegavaju ulazak u emotivne odnose u prvoj i poslednjoj nedelji ovog meseca. Što je najinteresantnije, tada ćete imati i najveći broj prilika za tako nešto, ali energija koju nosi ovaj period nije dobra za neko duže uklapanje i stabilnu vezu. Može se lako dogoditi da se na brzinu „dignete“ i isto tako brzinski i razočarate. Ni vas neće zaobići pozivi od strane bivših partnera. Ako se čak i upustite u nešto ovog tipa, vrlo brzo ćete se opasuljiti i shvatiti da pokušavate da reanimirate nešto što je odavno mrtvo. Ništa se neće popraviti time što ćete dati šansu još jednom – kratkotrajan uzlet i onda opet isti problemi na dnevnom redu. Razmislite dobro o tome da date šansu nekom koga odavno poznajete a ko se vrlo često vrzma u vašoj blizini. Moguće je čak da vam sredinom meseca ta osoba otvorenije prizna da je zainteresovana za vas. Što se tiče onih koji su u braku – budite malo obazriviji u poslednjoj dekadi septembra. Tada imate tendenciju da sumnjate u sve i svašta a da se u isto vreme i vi ponašate tako da partner može početi da preispituje vašu vernost. Ako vidite da međusobne optužbe počinju da uzimaju maha, lepo sedite i porazgovarajte da biste neke stvari razrešili i raščistili. Strelčevi u dužim emotivnim odnosima imaće, naročito u drugom delu meseca probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Ne znam kakav recept bih vam dala da pokušate da ovo opravite – osim da se naoružate ogromnom količinom strpljenja. U suštini, sve je u redu između vas dvoje, samo se ne razumete.

Posao

Tokom ovog meseca, više će planetarnih događaja „gađati“ baš vašu poslovnu situaciju. Prvi je Pomračenje Sunca i Mlad Mesec u polju karijere, pozicije. Očigledno je da neke stvari možete promeniti i da u narednom periodu postoji velika šansa da se vaši rezultati i trud iz prethodnog perioda priznaju. Sledeći je prelazak Saturna, koji baš vlada vašim poljem posla i zarada u vaše polje ličnosti. Nema šta – primarni stav Strelčeva će u narednim godinama postati – materijalno, čvrsto, stabilno – na prvom mestu. Odmah nakon toga imamo retrogradno kretanje Merkura koji vlada vašim poljem poslovnih partnerstava i karijere. U ovom segmentu u drugom delu meseca može biti povremenih preispitivanja i kočenja a isto tako je sigurno da ćete morati da se vraćate i završite obaveze koje ste propustili. No, isto tako stoji ponovni početak nekih poslovnih saradnji koje su u prethodnom periodu zamrle ili bile „na pauzi“. Koliko god da početak meseca može obećavati po pitanju finansija, ne opuštajte se. U suštini, čeka vas jedan promenljiv period, sa velikim usponima i padovima. Neki će potražiti dodatne izvore prihoda.

Zdravlje

Iako ćete svima tvrditi da se osećate „kao zmaj“ evidentno je da povremeno baš osećate umor i psihičku napetost. Kako se bude išlo ka kraju meseca, ovo može postajati sve izrazitije. Ako postoje neke tegobe koje se ponavljaju, potrebno je obratiti se nadležnom lekaru. Naglašeni problemi sa stomačnim delom.

JARAC


Ljubav

Vladarka polja ljubavi kreće direktnim hodom u prvoj nedelji septembra. I? I to bi otprilike bilo to....šalim se, naravno – iako se vi baš i nećete osećati bajno, vidi se da će neke emotivne prilike ipak malo krenuti na bolje. Moguće je da u prvoj polovini meseca bude nekih lepih flertova i podsticajnih novih susreta, samo je problematično što vrlo verovatno sve može ostati samo na tome. Ukoliko se vi žestoko ne potrudite – samo što je vama truda i gubitaka i gubljenja vremena na „promašene“ ljude već preko glave. Nemojte biti baš toliko u dubiozi, svesna sam da ste se u prethodnom periodu suočavali samo sa razočarenjima na planu ljubavi, ali dozvolite sebi da makar pokušate. Polako, pa vidite u kom pravcu ide sve ovo...možda budete prijatno iznenađeni. U bračnim odnosima će u većem delu meseca biti dosta dobro ali ovo je prividan mir koji lako može biti narušen. Vi već izvesno vreme vučete težinu zbog nekih problema sa bračnim partnerom i na ivici ste da napravite neki drastičniji potez. Poslednja dekada ovog meseca baš donosi još jednu konfliktnu situaciju u kojoj ni vi ni bračni partner nećete želeti da popustite. Vodite računa, Pomračenje Meseca se dešava baš u vašem polju doma i porodice, razmislite pre nego što odlučite. Što se emotivnih veza tiče, najbolje bi bilo da prvi deo septembra iskoristite i dodatno emotivno učvrstite vaš odnos, jer vam drugi deo donosi teže situacije i moguće zahlađenje. voljena osoba i vi morate neka pitanja rešiti da biste mogli da nastavite da funkcionišete i dalje.

Posao

Dragi moji Jarčevi – za sve ono što želite da pokrenete, obavite ili završite – koristite prvu polovinu meseca. Tada su vam još i otvorene šanse za neku vrstu promene ili da rešite zaostatke koje imate. Situacija od polovine septembra kreće nizbrdo. Doduše, verovatnije je da ćete je vi lično tako doživeti i da realno gledano – sve i nije toliko loše, ali ne može da se ospori da je pred vama jedan dosta naporan period. Vladar polja poslovnih obaveza i svakodnevice, Merkur, kreće retrogradnim hodom i vi ćete se naći pred dvojakom situacijom – ili ništa nećete moći da uradite jer će se neke situacije non stop postavljati ispred vas i kočiti vas (uglavnom sitnice)ili ćete pak raditi bez predaha samo da bi shvatili da ništa niste uspeli da postignete tolikim trudom. Čak i da ne bude baš ovoliko komplikovano, poenta vam je jasna – težina, prepreke, problemi sa papirima, problemi u komunikaciji i sa dogovorima, probijanje rokova i tako dalje i tako dalje...Što se finansijskog dela tiče, on i neće da vam zadaje toliko muke – na vreme platite sve što imate i nemojte zaboravljati niti preskakati neke obaveze jer će sigurno morati da dođu na dnevni red.

Zdravlje

Nešto bolje zdravstvene prilike nego u prethodnom periodu, ali sada ćete biti pod većim psihičkim opterećenjem. Naročito je komplikovana poslednja dekada meseca kada stres može biti dosta intenzivan. U tom periodu pokušajte da se više odmarate i rasteretite.

VODOLIJA


Ljubav

Malo opreza drage Vodolijice – kao i prošlog meseca i ovog se nekako sve namešta da se malo uleti u avanturu. No, sad treba biti na duplom oprezu – to možete uraditi i vi i osoba sa kojom ste u vezi ili u braku. Evidentno je da bi ovo bilo kratkotrajno, da čak možda i ne bi u tolikoj meri ugrozilo vaš odnos, ali nikad se ne zna. Obzirom da vam je u prvoj polovini meseca toliko dobra situacija sa voljenom osobom, šteta bi bilo kvariti je na ovakav način. Umesto da dozvolite da vam iskušenje prodrma tlo pod nogama, radije ovo vreme koristite za češće izlaske sa dragim bićem. Na ovakav način biste se oboje proveli fenomenalno a u isto vreme biste ove aspekte preokrenuli u svoju korist i u korist vašeg odnosa. U suštini i u emotivnim vezama i u brakovima sve je u komunikaciji i zajednički provedenom vremenu. Sada biste svaki nezgodan momenat mogli da sredite baš na takav način a u isto vreme pravite sebi osnovu za drugu polovinu meseca, kada nećete moći toliko vremena da provodite jedno sa drugim jer će vas obostrane obaveze malo odvojiti. Poslednja nedelja u mesecu bi mogla da donese problem i jednu malo veću raspravu baš zbog nemanja vremena jedno za drugo. Slobodni će imati poriv da kontaktiraju bivšeg partnera i ovde bi čak stvari mogle početi da se kreću u dobrom pravcu. Da li će ove veze opstati zavisiće od narednih par meseci jer se oni kod vas postavljaju kao vreme kada se sumira rezultat promena koje su nastupile. Neka nova poznanstva podržana su u periodu druge dekade septembra.

Posao

Mali zastoj u planovima početkom meseca neće trajati naročito dugo i od tog momenta se Vodolijama otvara jedan prilično podsticajan period za materijalnu stranu života. Sve može ići neuobičajeno brzo i ovaj period koristite na svaki mogući način, jer će kasnije prve prepreke početi da vam se pojavljuju na putu. Ukoliko pokrećete neki nov posao (naročito u privatnoj režiji) moguće je da će zafaliti novčanih sredstava. Budite obazrivi kod pozajmica, ako je to već nešto što morate da uradite jer ćete ih sada dobiti teško ili pod nepovoljnim uslovima. Promene će u drugom delu meseca ići sporije, ali nemojte ovim biti obeshrabreni. Trenutno imate i više nego dovoljno energije da nastavite dalje. Poslednja nedelja ovog meseca može doneti problem naročito u komunikaciji sa bitnim saradnicima i kolegama, ali tada i neki problem sa novcem može postati prilično akutan. Pokušajte da smanjite nervozu jer raspravom sa ljudima sa kojima radite nećete moći da postignete ništa, a samo možete trajnije poremetiti vaše odnose.

Zdravlje

Mesec sa dosta stresa je pred vama, a u takvim okolnostima uvek se mora više povesti računa o zdravlju. Naročito će vam poslednja dekada septembra biti iscrpljujuća i naporna, a tada je moguće i da imate veće zdravstvene krize. Problem sa stomakom, kostima, krvnim sudovima.

RIBE


Ljubav

Pa drage moje Ribe, mislim da je došlo vreme da se opako zaljubite. Pomračenje Sunca se dešava tokom ovog meseca baš u vašem polju ozbiljnih partnerstava i to od strane Mladog Meseca koji je vladar vašeg polja ljubavi. Prosto rečeno – kada se pojavi ona prava osoba, razum se sklanja u stranu i ustupa mesto čistim emocijama. Ne brinite se i druga strana će reagovati isto tako i kod Riba generalno, bile one u emotivnoj vezi ili slobodne nastupa jedno vreme kada će sve ono vezano za ljubav biti na prvom mestu. A da li je moguće da nešto pokvari ove novoformirane idile ili da se umeša u vezu sa voljenom osobom koja kao da je tek sada krenula na pravi način? Pa, žao mi je što ću to reći – ali moguće je. Nesporazumi, pogrešno protumačene reči i postupci, sumnja, posesivnost, ljubomora – sve ovo se postavlja pred vašu sreću. Ne dozvolite da nešto stane između vas dvoje jer ćete bilo kakvo odvajanje doživeti kao tragediju i smak sveta. Na svu sreću, aspekti nisu toliko drastični tako da je više nego verovatno da ćete ipak u „hodu“ uspeti da rešite sve. Ipak, drugi deo meseca će vam povremeno pokidati svaki živac i zabosti nož sumnje u vaše ustreptalo srdašce. Čuvajte ono što imate. Što se bračnih odnosa tiče, tu možda i neće biti baš toliko idilično, ali daleko od toga da će biti loše. Poslednja nedelja vam je malo problematična jer ste tada i vi i bračni partner nervozniji i vrlo lako možete doći u konfrontaciju i sukob.

Posao

U prvom delu meseca više dobrih prilika se postavlja pred vas. Ne samo da se neki novi poslovi mogu pokrenuti preko noći, već bi i finansijski mogli dobro da se okoristite od svega ovog. Ne odbijajte ponuđeno, isplatiće vam se, pa čak i ako je to neka vrsta dodatnog poslovnog angažmana. Privatnicima je prvi deo septembra takođe bolji, mada ćete i u drugom uspevati da plivate solidno, samo ćete morati da čekate što se naplate potraživanja tiče. Kažu da Ribama nisu strani mutni poslovi i muljaže i ja ne mogu da ne primetim da i toga može biti, naročito na početku i pred kraj ovog meseca. Jedan savet – stoji da od ovoga možete zaraditi ali dobro vodite računa da na kraju vi ne ispadnete prevareni. Saturn u drugom delu septembra ulazi u vaše polje karijere i od tog trenutka će bacati kvadrat na vaš znak. Ne zaboravite da neke stvari više nećete moći da ostvarujete na brzinu, prilagodite se poslovnim okolnostima i ne očekujte previše. Od tog perioda mogu postati aktuelni i problemi sa papirologijom i ugovorima. Ako nekom pozajmljujete novac, tražite garancije za to.

Zdravlje

Ne zaboravite da ćete jedan duži vremenski period prvenstveno imati aktuelnu problematiku sa stomačnim delom. Ovde je potrebno i obratiti se lekaru a i u potpunosti promeniti navike kada je ishrana u pitanju. Takođe – vreme vam je da počnete više da se krećete, mnogo ste se usedeli.

B92
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #19 poslato: 12:03:27, 01.Okt.2015. »
Oktobar 2015. godine

OVAN


Ljubav

Oni koji mnogo očekuju verovatno će u potpunosti biti nezadovoljni situacijom u svojim emotivnim vezama i brakovima, bar u prvom delu meseca. Konstantno ćete se vraćati na iste situacije sa partnerom, u potpunosti onemogućeni da neke stvari razrešite na pravi način. Pojedini mogu u ovim „bitkama“ sa voljenom osobom čak početi da gube nadu da će nešto ikada krenuti na bolje. No, ne treba očajavati. Iako komplikovana, ljubavna situacija počinje da se rešava u drugom delu meseca. Ne samo da će se odnosi popraviti, već je itakako moguće podići ih na neki viši nivo. Neka duža emotivna partnerstva idu ka zajedničkom životu, čak i bračnoj zajednici. Ipak, trebaće mnogo stvari uskladiti, napraviti mnogo priprema, izboriti se sa nekom problematikom koja će čak dolaziti i od strane drugih ljudi koji pokušavaju da utiču na vašu vezu. Ali bitno je da se sve može raščistiti i rešiti. Ono što je najvažnije je, da posle dužeg vremena, kraj meseca dočekujete zadovoljni i mirni. Vredelo je boriti se, zar ne? Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, iako ćete pomisliti da vas sreća i prave prilike konstantno zaobilaze, vidi se da i za vas postoji itekako dobra šansa da započnete neki odnos koji ima šanse da traje. Doduše, prvo se morate suočiti (nadamo se – poslednji put) sa prošlošću koju nekako teško prevazilazite. Prvi deo meseca je namenjen baš za to – da se neke priče privedu kraju i da vi možete da oslobođeni, nastavite dalje. Drugi deo meseca je vaš – no, ono što se najviše nameće jeste pronalaženje partnera kroz poslovne okolnosti ili kroz neke svakodnevne obaveze. Zar je bitno gde vam je sudbina ugovorila susret, ako je to prava osoba za vas? Velika mogućnosti i započinjanja odnosa i kontakta sa osobama sa drugih prostora....

Posao

Tokom celog meseca vladar vašeg znaka je u tranzitu kroz polje poslovnih obaveza i znak Device. Svakako je da od ovoga ne da nećete moći da pobegnete, već je naprotiv, neophodno da se svakom, pa i najsitnijem problemu posvetite u potpunosti. Prva polovina meseca je dosta problematična i često ćete gubiti fokus, nadu, optimizam i smatrati da su se sama nebesa udružila u nameri da vas spreče da napravite bilo šta konkretnije. Saradnje će ići otežano, usporeno, a materijalni momenat je dosta nestabilan. Ipak, čini mi se da će se jedna forma preseka napraviti polovinom meseca, od tada aktuelne konjukcije Marsa i Jupitera u polju posla koji će otvoriti vrata nekim saradnjama (možda čak i sa strancima), ali će vas u svakom slučaju pogurati ka nekim mirnijim poslovnim vodama. Drugi deo oktobra je već mnogo pogodniji i za pokretanje novih poslova i za dizanje starih na jedan produktivniji nivo. Nemojte da zaboravite – od ulaska Saturna u vaše polje planova i ekspanzije (a tamo će biti sve do kraja 2017-e godine) morate biti malo realniji i sa punom pažnjom i odgovornošću se posvetiti onome što nameravate da pokrenete. Samo na taj način ćete izvući najbolje iz ovog dugogodišnjeg perioda.

Zdravlje

Znak Device je vaše polje zdravlja, i obzirom da ćemo tokom ovog meseca imati stelijum planeta u njemu, morate dosta ozbiljno shvatiti i svoje svakodnevne navike i svoje stanje organizma. Prvenstveno se stres i nervoza mogu odraziti kroz digestivni trakt, kroz probavu, rad creva. No, ne treba zaboraviti – sada možete napraviti neke značajnije zaokrete, ostaviti loše navike i posvetiti se više sebi!

BIK


Ljubav

Saturn jeste izašao iz vašeg polja ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka, ali je prešao u znak Strelca, čiji ga dispozitor opet vodi u vaše polje ljubavi. Jedne forme težine ste se rešili, ali ste je sada natovarili sebi na nešto malo drugačiji, no i dalje komplikovan način. Kako bi se ovo recimo moglo odraziti kod pojedinih? Na primer – izašli ste iz nekog partnerstva koje vam je bilo kao kamen oko vrata i upleli se u drugu formu odnosa, sa nekim potpuno novim, da biste posle nekog vremena shvatili da ste suštinski dobili isti tip osobe....Sad vam je jasno ono – od sudbine se ne može pobeći...No, hajmo redom – oni u emotivnim vezama i brakovima u prvoj će polovini meseca jako sumnjati u partnerstvo u kome su. Za to može biti zaslužno partnerovo ponašanje, koje će izazivati ljubomoru i nesigurnost u vama. Vrlo često će se dogoditi da će vaši pokušaji da razgovarate samo naletati na blokadu od strane voljene osobe. Najgora je varijanta ako vi budete nasrtali i svađali se, jer se u takvim slučajevima mogu dogoditi čak i trenutni prekidi. Neki će se odnosi u drugom delu meseca oporaviti i malo krenuti na bolje, a u pojedinima čak može doći i do nekih ozbiljnih tema i planova za dalje. Oni koji su slobodni će ulazak Venere u polje ljubavi u prvoj dekadi oktobra dočekati u vrlo lošem raspoloženju. Usamljeni ste, a nekih pravih prilika ni od korova. No, ova stagnacija neće trajati nešto naročito dugo, jer konjukcija Jupitera i Venere u trećoj dekadi meseca donosi velike mogućnosti započinjanja ozbiljnijeg odnosa i to preko prijatelja, izlazaka, proslava, kolega, a jednim delom i preko poslovnih okolnosti.

Posao

Kako god okrenuli, ovaj mesec vam je vrlo promenljiv po pitanju posla i biće teško pohvatati dobre i loše periode jer će se oni u velikoj meri smenjivati. Ono što vam odgovara jeste direktno kretanje vladara polja posla i zarada, Merkura pred kraj prve dekade oktobra, jer će se poslovi koji su bili u stagnaciji ponovo pokrenuti i neke zaostale obaveze konačno rešiti. Međutim, u tačno tom periodu vaša je vladarka pod kvadratom tranzitnog Saturna pa ste vi prinuđeni da se povinujete nekim okolnostima koje vas sprečavaju da stvari radite na svoj način. Opterećenost obavezama je velika i taj trend će se nastaviti sve do kraja ovog meseca. O odnosima sa nadređenima će biti neophodno voditi računa. Sunce u vašem polju poslovnih obaveza u kombinaciji sa direktnim Merkurom doneće u drugom delu oktobra malo više prilika za nove saradnje, nove ugovore...a ovaj period bi i nezaposleni trebali da koriste da eventualno pronađu neki poslić. Naročito bi za tako nešto mogao biti pogodna poslednja nedelja oktobra kada bi vam neki honorarni posao mogao „uleteti“ baš neočekivano.

Zdravlje

Bikovi se već godinama bore sa opozicijom Urana i kvadratom Plutona na svoje polje zdravlja. Tokom ovog meseca najnapetija vam je druga dekada kada će biti dosta stresnih situacija, kada će vaša energija biti u velikom padu i kada potencijalno otvarate vrata problemima sa imunitetom, ali i sa varenjem, a neke loše navike će početi da uzimaju svoj danak.

BLIZANCI


Ljubav

Krajem prve dekade ovog meseca, vladar vašeg znaka se pokreće direktno kroz polje ljubavi. Imali ste priliku da ispravite neke greške iz prošlosti, imali ste priliku da se ponovo ujedinite sa ljudima sa kojima ste izgubili kontakt i sada je vreme da nastavite dalje...hm..da li je? Sve ovo što sam napisala bi itekako imalo smisla da se u trenutku vašeg pokušaja „čupanja“ iz okova prošlosti, sama vladarka vašeg polja ljubavi, Venera, ne hvata u koštac sa kvadratom od strane tranzitnog Saturna...Moguće je da ste vi spremni da pustite i zauvek zaboravite nekog, ali druga strana to neće dozvoliti tek tako. Obzirom da ćete u manjoj ili većoj meri kroz ceo ovaj mesec imati preispitivanja, ne bih rekla da će neka poglavlja biti lako zatvoriti. U svakom slučaju dosta burno, dosta neizvesno i samo od postavke u vašim ličnim natalnim kartama zavisi kako ćete proći kroz sve ovo. Za slobodne je pogotovo ovo zbunjujuć period jer u jednom trenutku mogu pomisliti da su našli svoju srodnu dušu, ljubav svog života, da bi se u sledećem već suočili sa padom druge strane u svojim očima. A kako će kroz ove bure i oluje proći oni u dužim emotivnim vezama i brakovima? Moram da napomenem da tranzit Marsa kroz polje doma i porodice donosi jednu prilično napetu energiju i tenziju u familijarnim relacijama. Da bi se ova energija nekako transformisala u podsticajnu, vi i bračni partner napravite neke dobre planove o preuređenju ili izmenama u zajedničkom domaćinstvu. Oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu se naprečac odlučiti na zajednicu i to u drugom delu oktobra.

Posao

Ne može se poreći da će dosta Blizanaca u ovom periodu itekako razmišljati o pokretanju privatnog posla. Ne samo da je ulazak Jupitera u ovo polje pokrenuo vaše misli u tom pravcu, već će tokom oktobra i tranziti Marsa i Venere još više potencirati na ovom usmerenju. Doduše, za one koji se odluče za ovu „matematiku“ stoji savet – za pokretanje privatnog posla je mnogo bolja druga polovina meseca. Što se tiče onih koji se već duže bave privatnim preduzetništvom – stagnacija koja je krenula tokom prošlog meseca imaće svoju eskalaciju do sredine druge dekade oktobra. Nekih dugova ćete se rešiti, a uspeti i da naplatite potraživanja. Značajan nov ugovor, nov saradnik i dobra finansijska inekcija u drugom delu meseca. Oni Blizanci koji rade za nekog još uvek imaju da nadoknade neke zaostatke, ali će se sa time relativno brzo izaći na kraj. Loša komunikacija sa saradnicima i kolegama obeležiće prvu dekadu oktobra. Mogućnost novog posla ili dobijanja značajnog projekta sredinom ovog perioda. Ono što vas muči je materijalni segment koji je dosta loš u prvom delu meseca i tek će kasnije početi da pokazuje neke znake oporavka.

Zdravlje

Saturn se sklonio iz vašeg polja zdravlja, što je svakako dobra vest. No, vladar ovog polja je u tranzitu kroz znak Device, koji generalno vlada baš zdravstvenom simbolikom i ne može se poreći da vas neće tek tako lako ostaviti neki problemi koje vučete. Sredinom meseca možete naći pravo rešenje za svoje probleme ili kontaktirati dobrog i pouzdanog lekara koji vam može pomoći.

RAK


Ljubav

Prvo za one u brakovima, kao i za one Rakove koji su u dužim emotivnim vezama – Mlad Mesec u polju doma i porodice donosi pripadnicima ovog znaka da stvari u porodičnom okruženju počinju da idu na bolje. Ne treba zaboraviti da je simbolika Mladog Meseca – nov početak – tako da od početka druge dekade oktobra uložite više diplomatije, više šarma, više volje i želje za balansom u odnos sa bračnim partnerom i sve će doći na svoje mesto mnogo brže nego što mislite. Istina je da stvari neće ići baš kao „po loju“ u početku, mnoge stvari vas dvoje morate da iznesete na dnevni red i rešite, ali smatram da postoji velika šansa da se prilagodite jedno drugom i nastavite dalje zajedno mnogo bolje nego do sada. Pojedine duže emotivne veze mogu krenuti kroz formu zajedničkog života i braka jer shvatate da je osoba koja je pored vas baš ona – prava. Prošli ste kroz teške periode, prošli ste kroz možda i neku formu odvajanja, i više ne želite da se igrate i čekate. Vreme je za prave stvari. Ako ćemo suditi po slici samog ulaska u ovaj mesec – slobodnima se ne smeše baš neki naročito srećni trenuci. Naglašena je potreba za ljubavlju, ali su naglašene i okolnosti koje ne dozvoljavaju da do toga lako dođe. Moram da priznam da ne vidim nešto pravih šansi da se zaista ustalite u jednoj emotivnoj vezi i da će se sve odvijati u manje više prolaznim varijantama ili ćete se jako brzo razočaravati u nove ljude koje upoznate. Mislim da je možda bolje da jedno vreme budete sami. I to ima svojih prednosti....

Posao

Tokom celog meseca će biti naglašen problem u više poslovnih segmenata. Prvo – odnosi sa partnerima i saradnicima će biti dosta teško uskladivi i moguće je da će neke od saradnji tokom ovog perioda biti i prekinute ili upasti u ozbiljnu krizu. Drugo – suočavate se sa gomilanjem poslovnih obaveza koje nikako ne možete da ispoštujete na vreme pa ćete povremeno imati ozbiljne padove energije i iscrpljivanje. I treće – komunikacija sa ljudima sa kojima radite je u blago rečeno katastrofalnom stanju i odavde je moguće da će i ići koren svih problema. Vidite, ulaskom Marsa u znak Device, vaše polje komunikacije, dogovora – vi jeste dobili jednu jaku i podsticajnu energiju, ali je problem u tome kako je uskladiti a da vas druga strana ne shvati kao napadača, kao nekoga ko je neodmeren i sa kim se ne može dogovoriti. Ili ćete pak vi tako doživljavati drugu stranu....Moguće je da će problematika po ovom pitanju biti naglašenija u prvom delu meseca, dok ćete u drugom već uspevati da neke stvari pomirite u sebi, da ne brzate, već da uključite i malo više lepih manira i tolerancije u odnose sa drugima. Na neke velike prilive slobodno ne računajte, a sa ovim što zarađujete dosta ćete teško pokrivati svoje obaveze i dugovanja.

Zdravlje

Mesec kada energiju lako gubite a jako je teško nadoknađujete. Ako želite da koliko toliko zadržite otpornost svog organizma, moraćete da usvojite da povremeno morate povući ručnu kočnicu i odmoriti se. Velike probleme donose i stresne okolnosti sa kojima ne umete lako da se izborite.

LAV


Ljubav

Lavovima se od skora Saturn ugnjezdio u polje ljubavi i ne pokazuje neke veće namere da ode...jeste da vas on svojim prisustvom podržava, ali od ove planete čak je i podrška teška....Znate ono – ne podržavaj me više molim te, ubi me podrškom! Pošto u svakoj šali ima pomalo istine, pa i u ovoj - Lavovi će vrlo brzo da se suoče sa prvim packama od strane zloglasnog učitelja. Prva polovina meseca je kao stvorena za to, dok Venera iz vašeg znaka polako ulazi u kvadrat sa ovom planetom. Problemi u komunikaciji sa emotivnim ili bračnim partnerom će postati više nego očigledni i bogami će pripadnicima ovog znaka trebati dosta strpljenja da ovaj period izguraju. Očigledno je da nešto morate promeniti i to će vam i biti omogućeno pozicijom Mladog Meseca u vašem polju komunikacije i znaku Vage. U prevodu ovo, dragi moji Lavovi znači – malo manje vodite računa o ličnim interesima, a malo više o partnerskim, zajedničkim – i na taj način ćete uspeti da svoje relacije dovedete u normalne tokove. Drugi deo meseca je više nego dobar po vas, što samo pokazuje da se sa malo volje sve može rešiti. A kako će slobodni proći kroz ovaj mesec? U prvom delu ovog perioda – kao bosi po trnju, očigledno. Čini mi se da ste se zakačili samo za jednu osobu pa ne puštate. A ona baš i ne pokazuje neke konkretnije namere prema vama. Povremeno niste sigurni da li vas zavlači ili ne, da li joj se dopadate ili ne, ali znate da nekako ne možete da se maknete i da svoje interesovanje usmerite na nekog drugog. Pošto „tiha voda breg roni“ sačekajte drugi deo meseca kada biste i mogli ostvariti svoje želje i namere sa ovom personom....

Posao

Prvi deo meseca vuče jednu jaču formu poslovne stagnacije i suočavanje sa okolnostima koje ne možete prevladati. U ovom periodu će se dogovori odvijati teško i pored volje i energije koju ulažete u posao. Moguće je da se čak suočite i sa nekom formom propasti planova, pa ne bi bilo dobro vršiti veća finansijska ulaganja, jer je pitanje da li ćete iz ovoga bilo šta izvući. Sredinom meseca se dešavaju prvi pomaci na bolje i u tom periodu počinjete da nazirete da ćete sa nekim problemima i uspeti da izađete na kraj. Doduše, ovo neće biti na lak način (mada mislim da niste ni pomislili na to) jer se vidi da ćete biti zatrpani gomilom posla i da će vam trebati sva vaša energija i upornost da izađete iz nekih situacija. Neki će Lavovi u ovom periodu napraviti velike zaokrete, pa čak i promeniti posao, a u isto vreme je ovo dobar trenutak da se nezaposleni više aktiviraju i pronađu nešto za sebe. Stoji da je ovo trenutak kada su oni koji traže posao u fazonu „daj šta daš“ jer ćete teško doći do onoga što želite, pa ćete prihvatati i one forme poslova koji ne odgovaraju vašem znanju i iskustvu. Poslednja dekada meseca je dobra za dogovore, sastanake, komunikaciju – samo se potrudite da ne obećavate više nego što možete ispuniti.

Zdravlje

U velikoj meri ste raščistili zdravstvenu problematiku koja je postojala u prethodnom periodu. Mesec pred vama je dosta stabilan po ovom pitanju, mada su neke sitnije tegobe moguće u prvom delu. Treba obratiti pažnju na stomačnu regiju, na probleme sa kičmom, nogama, čak i šećerom u krvi.

DEVICA


Ljubav

Tu nema nešto posebno da se priča – zbog stelijuma planeta u vašem znaku, naročito od ulaska Venere krajem prve dekade meseca, bićete itekako privlačni i zanimljivi suprotnom polu. Vrlo brzo ćete shvatiti i početi da koristite prednosti koje vam ovakve pozicije daju. Okružićete sebe ljudima koji su vam zanimljivi i koji će se na neki način takmičiti i boriti za vašu naklonost. Sad, koliko ćete biti mudri u svojim izborima i odabiru partnera, to je već pitanje. Ne može da se ospori da vi u ovom trenutku zaista ne znate šta želite po pitanju ljubavi, bitno vam je da se provedete dobro i da uživate u životu, nadajući se da će se nešto samo od sebe desiti i doneti vam osobu sa kojom možete da budete srećni. Čini mi se da mnogi od vas još uvek nisu spremni na nešto obavezujuće. Moguće je da će vam ova razmišljanja poremetiti druga polovina meseca, kada vam ide jedna zaista izuzetna prilika i osoba koja se pored vas može zadržati. U dužim emotivnim vezama baš taj drugi deo meseca može doneti suštinsku potrebu da svoje odnose ozvaničite ili da ih dignete na viši nivo. No, pre toga ćete trebati da prođete kroz neke situacije koje pojedinim parovima mogu dosta teško pasti. Ovo može biti odvojenost, zahlađenje odnosa ili treća osoba koja se meša u vašu vezu. Što se Devica u brakovima tiče, računajte da vam je prvi deo oktobra dosta naporan i da će biti teško održavati skladne odnose. Moguće je da će vas finansijski problemi suviše okupirati i unositi nemir i razdražljivost. Sve se može srediti sa malo više volje.

Posao

Moj je život borba neprestana – verovatno će ovo itekako prolaziti Devicama kroz glavu tokom prve polovine ovog meseca. Odugovlačenje I pritisci vezani za posao, a nekako će vas najviše “boleti” taj finansijski momenat, jer se isplate prolongiraju, kasne ili su umanjene. Neki već ugovoreni poslovi za koje ste postavili solidnu osnovu mogu vam se izmaknuti ispred nosa ili ćete se kroz njih suočiti sa odlaganjima. Sve do polovine oktobra I vi lično imate problem u komunikaciji sa saradnicima, u dogovorima, u ostvarivanju planova I trebaće vremena da se vratite na pravi kolosek. Međutim, ne može se osporiti da se situacija od drugog dela ovog perioda zaista okreće u vašu korist. Podrška od strane partnera jača, a tada će biti moguće čak I pokrenuti jednu jaku saradnju ili dobiti podršku od osobe koja je spremna da finansijski ili intelektualno stane iza vas. Čuvena konjukcija Jupitera I Venere baš u vašem znaku donosi velike poslove, donosi saradnje sa strancima, donosi onaj momenat kada shvatite da vas je nebo konačno pogledalo. Situacije se okreću u vašu korist u poslednjem trenutku.

Zdravlje

Obzirom na transit Marsa kroz vaš znak sigurno je da ćete imati više energije nego inače, ali ne treba zanemariti da on vuče I potencijal za stres I nervozu koji vašem osetljivom stomaku neće ni malo prijati. Doduše, samo je prvi deo meseca postavljen komplikovanije, već posle toga se ide ka mentalnom I fizičkom oporavku.
 


Stranice: « 1 2 3 »

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
3 Odgovora
1812 Pregleda
Najnovije: 18:06:42, 06.Mar.2010.
Ch
124 Odgovora
22332 Pregleda
Najnovije: 13:15:24, 01.Dec.2013.
Miloš Mi.
13 Odgovora
2757 Pregleda
Najnovije: 20:38:55, 02.Dec.2014.
TF 2008