Mesecni horoskop 2015

 • Odgovora: 24
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #20 poslato: 12:04:21, 01.Okt.2015. »
VAGA


Ljubav

Za vas je ovo emotivno izuzetno značajan mesec. No, da bi razvejali neke iluzije – to što je značajan ne znači da će biti I lagan. Da, svesna sam da ste I u prethodnom period vrlo često prolazili u ljubavi kao “bosi po trnju” ali prihvatili ili ne prihvatili, to je sada jednostavno tako. Mnogo toga ne zavisi od vaših volja I želja, pa će se pojedini pripadnici ovog znaka tokom ovog meseca suočiti sa neminovnim prekidom odnosa u kojima su bili. Da ne plašimo, već da krenemo redom….Vaša vladarka Venera će maltene do polovine meseca trpeti loše uticaje Saturna I Neptuna, zbog čega će u emotivnim vezama doći do jednog žestokog pada u komunikaciji. Ovo može biti potaknuto sumnjama između vas I partnera, problemima u svakodnevici koji se nekako uvek postave između vas dvoje I donose vam da se odvajate I da gradite zidove koje je teško preskočiti. Sredina ovog meseca će odlučiti – da li ostajete zajedno ili se odvajate, jer su tada najjači “pucajući” moment kada treba biti posebno oprezan u partnerskim odnosima. Sve ovo možemo primeniti I na one Vage koje su u brakovima gde se mešanje “spoljnjeg činioca” može itekako osetiti. Moguća su otkrića prevara I sa vaše I sa partnerove strane. U svakom slučaju, drugi mogu itekako uticati na vaš odnos. Slobodni će kroz ovu prvu polovinu meseca proći dvojako – neki će osećati kompletnu usamljenost I nezadovoljstvo emotivnom situacijom, dok će drugi ući u odnos koji je po svim elementima karmičke prirode, I gde će druga strana verovatno biti zauzeta ili znatno starija od vas. Za ljubav je najbolje sačekati drugi deo meseca, kada imate zaista pravu priliku da otpočnete odnos koji ima smisla I koji može da traje. Ne zalećite se, bolje je sačekati ono pravo….

Posao

I pored podrške Sunca koje će u vašem znaku biti veći deo meseca, kao I Merkura koji će već krajem prve dekade krenuti direktnim hodom, ipak ne možemo reći da će poslovno ovo biti lagan period za vas. Teškoće očekujte sve do Mladog Meseca u vašem znaku polovinom ovog perioda, jer od tada kreće jedno podsticajnije vreme, verovatno zbog toga što ćete vi na malo drugačiji način I reagovati I postaviti se prema drugima. Pre toga, problemi će biti više nego evidentni – čini mi se da će biti aktivirana čak I nelojalna konkurencija (koja može biti baš iz vašeg kruga najbližih saradnika) I da ćete zbog istih biti prinuđeni da pravite određene kompromise da biste završili ono što želite, a što je vezano za vama bitne partnerske saradnje. Takođe, poslovna okolina vam može nametati poslove koje drugi iz nekih razloga nisu stigli da odrade, pa ćete se odjednom naći prenatrpani poslom I situacijom da ne znate odakle da krenete. Nametanje odgovornosti I obaveza biće više nego očigledno. Ipak, kao što sam napomenula – drugi deo meseca je neuporedivo lakši I donosi vam početak posla ili rada na nekom projektu koji hoće od vas zahtevati preciznost I koncentraciju, ali će vam isto tako doneti velike mogućnosti za napredak.

Zdravlje

Manjak fizičke aktivnosti, neredovna ili neprikladna ishrana, stres koji svakodnevno doživljavate – sve je ovo podloga prvo za borbu sa kilogramima, a potom I za razne zdravstvene tegobe. Moguće je da ćete u drugom delu meseca ipak odlučiti da se više posvetite sebi, što bi svakako bilo dobro.

ŠKORPIJA


Ljubav

Saturn jeste napustio vaš znak, ali ako ste zbog toga mislili da će u emotivnom životu odmah granuti sunce, a vi veselo odskakutati u srećnu budućnost, prevarili ste se. I to će vam vrlo brzo postati jasno. Sve možemo da kažemo samo ne to da je prvi deo meseca dobar za ljubav. Naprotiv. Mislim da će vam ovo biti jedan od težih emotivnih perioda, bilo da ste usamljeni ili u nekoj formi emotivnog, bračnog odnosa. Slobodni će se suočiti sa velikim unutrašnjim nezadovoljstvom I toplo vam preporučujemo da u prvom delu meseca ne ulazite ni u kakve nove odnose da biste se “čupali” iz ovog stanja, jer je više nego verovatno da ćete naleteti na osobu koja će vam samo doneti još veću konfuziju I emotivne probleme. Bolje budite sami I sačekajte da se ono pravo dogodi, zašta je potrebno još samo malo vremena. Naime, drugi deo meseca je odličan za emotivno vezivanje I Škorpijama tada idu više nego dobre prilike da započnu vezu koja će od samih svojih početaka ukazivati da ste konačno pronašli svoju srodnu dušu. Što se tiče pripadnika ovog znaka koji su trenutno u emotivnim vezama ili brakovima – pripremite se na gromovite udarce koje će biti teško izbeći. Najgore od svega je što ćete vi sve ono što se bude dešavalo samo dodatno preuveličavati u svojoj podsvesti I žestoko patiti zbog toga. Naravno – u pitanju su sumnje u partnerovu vernost, njegova nedefinisanost, čudna ponašanja koja će vas “bosti u mozak”. Na sve ovo, pojedini će odgovoriti na njima svojstven način – pretvorićete se u detektiva, uporni da iščačkate šta se to dešava. Drugi će pak odgovoriti drugačije – I sami će se uplesti u tajne veze, da bi makar na kratko otklonili loše osećaje koji pokušavaju da ih nadvladaju. Kako će sve ovo završiti…..Bog sveti zna….

Posao

Naviknite se I prihvatite – ovo je mesec rmbanja za sve pare. E, kad smo već kod tih para, obradovaću vas – para će biti, naročito u drugom delu meseca kada će u vaš novčanik krenuti da se slivaju novci (koje ste doduše zaradili) sa više strana, a ne može se poreći da vam tada ide I jedna izuzetno dobra poslovna ponuda koja će vam tek otvoriti vrata što se finansijskog boljitka tiče. Prvi deo meseca će biti više rezervisan za vraćanje dugova, kojima sada već konačno nazirete kraj. Dakle – do kraja prve polovine oktobra spremite sve svoje živce (od onih koji su vam ostali) I bacite se u koštac sa problematikom koja će biti svakodnevnog karaktera. Problemi u odnosima sa poslovnim saradnicima, problemi u planovima koji se moraju drastično menjati, problem sa pokretanjem bilo čega novog, problemi sa konkurencijom koja vas “udara” tačno tamo gde vas boli….i tako dalje…Gde god pomislite da može biti pa I najmanjeg problema – budite sigurni da će I biti. Marfijev zakon u svojoj punoj snazi. Ali, budite svesni – kada jednom izgurate ovo dosta teško vreme, pred vama će se otvoriti ponude o kojima ste samo mogli da sanjate ili koje odavno priželjkujete. Sve što vam stigne u drugom delu meseca – od Boga je kao nagrada za sve ono što ste pretrpeli u prethodnim godinama….

Zdravlje

Zdravstvene prilike su dosta loše u prvom delu meseca I neophodno je obratiti više pažnje na sebe. Problem je u tome što vi verovatno nećete imati vremena za to I što ćete potiskivati I zanemarivati signale koje vam organizam šalje. Pravite teren za ozbiljniju zdravstvenu problematiku ako malo ne ukočite….

STRELAC


Ljubav

Ulaskom Saturna u vaš znak vi ste ušli u dugogodišnji period kada ćete sa mnogo više odgovornosti morati da se posvetite I sebi I svojim emotivnim odnosima. Pred onima koji su u braku je vreme kada treba kroz strpljenje I razumevanje sačuvati ono što imate, što će povremeno biti dosta teško. Jedan od tih perioda je baš sada, naročito tokom prve polovine meseca kada nerazumevanje mađu bračnim drugovima, međusobno optuživanje ili zahlađenje odnosa mogu postati mnogo očigledniji. Mislim da je trenutak da pokrenete I zajednički razrešite neka pitanja da ne biste kasnije shvatili da je situacija izmakla kontroli. Što se tiče onih u dužim emotivnim vezama, komunikacija na dnevnoj bazi će biti maltene nemoguća, pa očekujte da ćete I vi I partner imati trenutke kada ćete se povlačiti u sebe ili biti preopterećeni dnevnim poslovnim aktivnostima. Bitno je da jedno drugom naglasite da ste tu, da se ništa nije promenilo između vas dvoje I da je ovo samo period smanjene ljubavne aktivnosti. Slobodni mogu doživeti veliko razočaranje ako se preko noći upletu u nešto što je izgledalo kao ostvarenje svih vaših želja. Jako je malo verovatno da je ova osoba iskrena prema vama I da vredi da joj date svoje srce….No, pošto naravno sve nije baš tako crno – očekujte poboljšanje raspoloženja I prave emotivne prilike u drugom delu meseca. Popravljanje odnosa u vezama I brakovima, a slobodnima nešto baš po njihovoj meri….Ovu osobu je već vredelo čekati toliko dugo…

Posao

Sama slika početka ovog meseca ne obećava lakoću u poslovnom segmentu. Ipak, ono što je dobro je da ćete vi I pored svega što se bude dešavalo, naći potrebnu snagu I volju da izgurate I čak prilike okrenete u svoju korist. Dobre stvari će ići jednim delom od vas lično, ali se mora primetiti da će biti I podrške od strane prijatelja, kolega I jednim delom kroz usluge od osoba koje imaju veliki poslovni uticaj. Zastoj u poslovnim partnerstvima trajaće sve do polovine meseca I zaista je očigledno da će biti problema u uspostavljanju normalne komunikacije I dogovora sa saradnicima. Neki vaši pokušaji da pokrenete će biti zablokirani kroz okolnosti ili kroz nemogućnosti drugih da prepoznaju dobre ideje I predloge. Mesec ne obećava neku naročitu finansijsku stabilnost, ali računajte da će većih šansi za zaradu biti u drugom delu perioda. Taj čuveni drugi deo oktobra ipak će doneti jedno veliko olakšanje I pomoć pripadnicima vašeg znaka. Ovo ne znači da će se magično preko noći sve promeniti, već da ćete uspeti da otklonite neke prepreke, prevaziđete sukobe I nerazumevanje I da će saradnje krenuti nekim svojim uobičajenim tokom. Vaš veliki trud I rad će se nastaviti, samo što ćete sada već videti neke prave koristi od toga.

Zdravlje

Energija koju Saturn nosi svojim tranzitom kroz vaš znak je dosta opterećujuća I povremeno možete imati velike padove I raspoloženja I imuniteta. Moguće je da će vam biti teško da se izdignete iz nekih situacija, što će se odraziti kroz probleme sa napetošću, varenjem, povećanjem šećera u krvi.

JARAC


Ljubav

Još uvek ćete u prvom delu ovog meseca vući nesklad koji je započeo izrazitije da se oseća u septembru. Prvo bih se osvrnula na one u braku, gde će pojedini Jarčevi početi da gube nadu da sa partnerom mogu razrešiti komplikovane situacije. Ako već ne možete da sednete I dogovorite se, makar oboje izbegnite situacije gde ćete kroz manipulaciju pokušavati da okrenete vodu na svoju vodenicu. To će vas samo dublje uvući u vrtlog laži, obmanjivanja, proračunatosti. I za vas I za one u dužim emotivnim vezama možda bi pre preporuka bila da se odvojite na par dana, da sami sa sobom razmislite I onda polovinom meseca opet pokušate da se vratite jedno drugom, kada se strasti smire I kada se bude moglo razumnije razmišljati. Shvatili ste iz ovoga što sam napisala da I onima koji su u emotivnim vezama ruže neće cvetati u prvom delu meseca. Očigledno je da postoji veliki teren za nesporazume I da će vama I voljenoj osobi biti komplikovano da iz svega ovoga izađete bez problema. Ako sebi I dragom biću date šansu, drugi deo meseca vas može vratiti jedno drugom I ponovo probuditi osećaj sklada I emotivnu povezanost. Što se slobodnih Jarčeva tiče, oni itekako mogu upasti u nečiju slatku zamku. Ili pak takvu istu mogu postaviti nekom drugom. Poenta je da će se u prvom delu meseca otvoriti mogućnosti za nešto novo, ali shvatite da će to, osim početka koji može biti bajkovit, biti jedna prilično naporna priča u kojoj će vam trebati svo vaše strpljenje da biste istrajali. Ako ste već u potrazi za ljubavlju, bacite se u osvajanje od drugog dela oktobra jer one osobe sa kojima pokrenete emotivnu vezu vrede truda.

Posao

U ovaj mesec ulazite sa jednom neizvesnošću što se poslova tiče. Svesni ste da se dosta toga nakupilo što bi trebalo rešiti, ali u ovom trenutku ne vidite jasno šta trebate uraditi niti imate dobre planove. Dosta toga se može izjaloviti na prilično neočekivan ili čudan način, pa nije ni čudo što će pojedini Jarčevi povremeno misliti da ih je samo nebo ureklo I da iz tog razloga ne mogu ništa konkretnije da urade. Naravno da nije to, ovo što se dešava je samo posledica nakupljenih grešaka I pogrešnih poteza iz prethodnog perioda koji su morali da dođu na naplatu, kad tad. Jeste da će dosta toga ići “na mišiće” ali više je nego sigurno da ćete uz vašu čuvenu upornost I strpljivost uspeti da preokrenete situaciju I sačekate neke povoljnije okolnosti koje idu u drugom delu oktobra. E baš taj drugi deo ovog meseca pripadnicima ovog znaka daje mogućnost saradnje sa strancima, daje mogućnost jednog pravog udruživanja koje će biti dosta finansijski isplativo, a isto tako daje mogućnost da ono što je “blokiralo” sada konačno krene. Ovo je mesec kada se može promeniti posao, kada se može popeti jedan stepenik više na hijerarhijskoj lestvici, kada nezaposleni mogu pronaći nešto za sebe….

Zdravlje

Ovog meseca zdravstvene prilike ne idu u vašu korist. Psihičko I fizičko opterećenje može rezultovati vraćanjem hroničnih bolesti, padom imuniteta ili većim problemima u stomačnom delu. Da biste se rasteretili I olakšali sebi, prijaće vam fizička aktivnost ili makar što više šetnji….

VODOLIJA


Ljubav

U ovaj mesec Vodolije ulaze malo prodrmane u emotivnom smislu. Neke situacije iz poslednje dekade septembra poremetile su u manjoj ili većoj meri vaše emotivne odnose I brakove I sada ste vrlo oprezni u smislu kako nastupiti I kako se postaviti na dalje. Oni od vas, koji budu pametni I svesni da na silu ne mogu da promene neke okolnosti, već se budu prilagodili – proći će bez velikih opterećenja kroz prvi deo meseca, koji je I najnestabilniji. Međutim, ukoliko ste jedna od onih u isto vreme impulsivnih I tvrdoglavih Vodolija – budite svesni da će vam druga strana, emotivni ili bračni partner, odgovoriti istom merom. Setite se priče o dva ovna na brvnu I kako su oba upala u reku jer niko od njih nije hteo da popusti. E, sad ukoliko ne želite da vaša partnerska priča bude baš ovakva – da se tvrdoglavite I inatite umesto da spustite loptu, onda se bolje pripremite da malo popustite vi, malo voljena osoba….i da se stvari dovedu u normalu. Baš u emotivnim vezama, ukoliko se budete pridržavali principa miroljubivosti I tolerancije u drugom delu meseca može doći do velikih pozitivnih promena. Ovo mogu biti planovi za početak zajedničkog života, pa čak I ponude o ulasku u brak. Eto, mislite o tome pre nego što krenete sa svađom…..Što se slobodnih tiče, ako volite karmičke odnose I komplikovane priče – sve vam je u prvom delu meseca otvoreno da se upustite baš u takvu vrstu lepote. Ludo će vam srce zaigrati za nekim, a kada srce poludi, pamet ispari kao rukom odnesena. Ja bih na vašem mestu preskočila ovo I sačekala drugi deo meseca kada već ima pravih razloga da se istinski zaljubite u nekog. I budete srećni….

Posao

Prvo ću napomenuti – drugi deo meseca I konjukcija Jupitera I Venere u vašem polju novca od drugih ljudi itekako može pomoći vašoj novčanoj situaciji. To će biti period kada se na lakši način može doći do novca, da li kroz naplatu potraživanja, da li kroz poklone, pozajmice, da li kroz sudske postupke ili otpremninu. Ovo je dobro vreme I za kredite, ako već morate da se dodatno zadužujete. Novac uložen u tom period ima velike tendencije da vam se vrati uvećan. Eto, imajte ovo na umu….a mi da pređemo generalno na poslovnu situaciju tokom oktobra….Primetićete I sami da kako mesec bude odmicao imate sve manje prostora za manevrisanje u poslovnim saradnjama I odnosima. Neke situacije će početi da “stežu” a pojedine Vodolije će se suočiti I sa kompletnom blokadom od strane partnera, odustajanjem od posla ili zahlađenjem odnosa. Dosta slabo I za svaku vrstu privatnog posla, jer su prilivi znatno smanjeni. Ovaj trend neće se nastaviti dugo jer je druga polovina meseca dosta povoljnija. Usmeravanjem na prioritete I ulaganjem dosta snage uspećete da vratite stvari na staro. Doduše, neće sve ići preko noći I lako, ali je povoljan ishod više nego izvestan. Rad za strance I saradnja sa njima je posebno dobro aspektovana.

Zdravlje

U prvom delu meseca se suočavate sa smanjenim imunitetom što se može odraziti kroz prehlade, viruse, infekcije. Nekome će se to najviše odraziti na grlo I bubrege, dok će drugi imati stomačnih I probavnih problema. Sve ovo je posledica napornog perioda koji ćete ipak privesti kraju polovinom oktobra.

RIBE


Ljubav

Žao mi je što moram da počnem sa lošim vestima, ali jednostavno – tako je kako je. Prvi deo meseca je u potpunosti sumoran što se ljubavi tiče. Oni u emotivnim vezama kao da su se pogubili u potpunosti, više ne znaju da li da veruju sebi, da li da veruju partneru….jedino što je sigurno da je ovo vreme sumnji, konfuzija, ljubomore, razmišljanja o partnerovoj iskrenosti. Ne može se doduše poreći da I partner na isti način sumnja u vas, pa je više nego tragično to što ćete oboje kroz ceo ovaj proces patiti. Da li je moguće izaći iz ovog začaranog kruga? Pa naravno da jeste, ali ćete morati da budete malo strpljiviji. Najveća bi greška bila da u afektu prekinete odnos sa voljenom osobom, a da pre toga ne sednete I ozbiljno porazgovarate o vašoj vezi. Ne zaboravite – sunce se uvek ponovo rađa…a vama će svanuti od drugog dela meseca. Porast ljubavi, optimizma I Ribe konačno u mogućnosti da zaista uživaju sa dragim bićem. Oni u brakovima će proći kroz neke slične nedoumice, s tim što ćete ipak imati prilike da kroz svakodnevnu komunikaciju sa bračnim partnerom ipak nešto brže dođete do rešenja. A kako će kroz sve ove brzake proći slobodnjaci? Obzirom na vašu romantičnu prirodu I spremnost da se zanesete “na keca” potpuno sam uverena da ćete se u prvom delu meseca zaljubiti kao zmaj. Ne znam da li vredi govoriti da je osoba za kojom ćete odlepiti vrlo verovatno nedostojna vaše ljubavi I vašeg poverenja…Ako ste već toliko željni sreće, budite strpljivi I sačekajte malo – drugi deo oktobra nosi prave šanse za vas….

Posao

Saturn u polju karijere, Jupiter u polju poslovno partnerskih odnosa, zajedno sa Marsom I Venerom…sve se zaista vrti oko ozbiljne poslovne tematike, ali nije zgoreg napomenuti da će se od vas očekivati mnogo više nego do sada. Neke ozbiljne priče se mogu otvoriti Ribama, naročito u drugom delu meseca, ali zbog prisustva Saturna koji gleda kvadratom na vaš znak, nikako ne očekujte lakoću jer je neće biti. Težina, mnogo posla, mnogo obaveza a nedovoljna finansijska isplativost najviše će vas pratiti u prvom delu oktobra, kada neke Ribe mogu imati ozbiljne padove I poslovne promašaje, naročito ako budu pokušavale da na manipulativan ili nelegalan način dođu do onoga što žele. Smatrajte se upozorenim, I shvatite – možda muljanje I proračnatost mogu da prođu povremeno, ali sada ne. Drugi deo meseca je zato zaista podsticajan, em ćete konačno videti kraj nekih teškoća, em se zaista otvaraju prilike za dobre finansijske prilive. Sve će funkcionisati prilično solidno, ali to ne znači da ćete raditi manje. Naprotiv – more I more poslovnih obaveza vam predstoji….ali nije teško raditi ako se od toga vidi vajda, zar ne?

Zdravlje

I sami znate da su povremena upadanja u depresivna stanja jedan od vaših najvećih problema. Nekada uspevate da se izborite sa time, nekada ne. Prvi deo meseca će vam biti naporan po tom pitanju jer čim nema vašeg prirodnog optimizma I čim upadnete u “bedak” to vam se odrazi I na zdravlje. Mogući su problem sa stomakom, kičmom I sa očima. Čuvajte sebe malo bolje.

B92
 


*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #21 poslato: 12:10:46, 01.Nov.2015. »
Mesečni horoskop za novembar 2015. godine

OVAN


Ljubav

Za one u dužim emotivnim vezama i brakovima, ovaj mesec obećava prilično dobre odnose. Ne mogu da garantujem da ćete baš prolaziti po putu posutom ružama, ali će situacija biti dosta stabilna. Ono što će se nametati, naročito u drugom delu novembra jesu situacije sa ljubomorom i sumnjama. Tu ne znam šta bih vam rekla – ako ne dajete prave razloge partneru za tako nešto, onda ćete verovatno lakše proći kroz dešavanja. Mene više brine vaša lična ljubomora, jer primetićete da se voljena osoba prolepšala, da odiše nekom čudnom energijom, čudnim fluidom, da se drugačije oblači, da je postala lepša i zavodljivija. Videćete da je drugi posmatraju na „onaj“ način a da ona ne zaobilazi lako flertovanje čak ni kada je u vašem društvu. Osobe koje su dovoljno jake i emotivno stabilne, na sve ovo će gledati sa zadovoljstvom, jer ne zaboravite – voljena osoba je privlačna drugima, ali je vaša.....Međutim, obzirom da ćete se vi osećati malo nesigurno, moguće je da ćete u nekom trenutku morati da napadnete. Drugi deo meseca može doneti prebacivanja tipa – ja sam sve uložio/la u ovu vezu, a ti tamo očijukaš sa drugima! Jedini savet koji vam mogu dati je da sednete i razgovarate, da na neki argumentovan način pokažete partneru da vam se baš i ne dopadaju njegova ponašanja i da biste želeli da se to promeni....Usamljeni imaju dobru priliku da se vežu u jačem emotivnom odnosu. Privući ćete partnera koji je ozbiljan i stabilan, zainteresovan da gradi vašu vezu. Moguće je da će postojati određena razlika u godinama, ali to nije najbitnije. Važno je da ste se konačno pronašli....

Posao

Vaše polje svakodnevnih poslovnih obaveza ostaje podržano Jupiterom a vladar vašeg znaka, Mars, preći će polovinom meseca u znak Vage i polje poslovno partnerskih odnosa. Saradnje i dogovori doći će na dnevni red u mnogo većoj meri a tokom ovog perioda možete očekivati i pokretanje novih poslovnih priča. Finansijski momenat će biti dosta stabilniji i biće lakše regulisati neka zaduženja i obaveze koje ćete morati da izmirite da ne bi došlo do pokreatanja zakonske procedure. Treća dekada meseca je poslovno napetija po vas, tada vodite računa o komunikaciji i kontaktu sa šefovima. Zbog nekih vaših poteza, povučenih u nerazmišljanju ili brzini, možete u tom periodu imati materijalne gubitke ili može doći do prekida poslovnih saradnji. Shvatićete da se nekim okolnostima morate prilagoditi i prihvatiti uslove i tempo koji vam je nametnut od strane drugih. Teško je da ćete bilo šta moći da postignete na brzinu i na olakšan način, pa nemojte ni računati na tako nešto. Rezultati će doći, ali ne preko noći.

Zdravlje

Iako vi niste znak koji lako ulazi u melanholična stanja, zbog određenih tranzita postoji opterećenje podsvesti, pa računajte na povremene padove raspoloženja i blagu depresiju. Na fizičkom planu, trebalo bi malo više voditi računa o holesterolu, masnoćama u krvi. Drugi deo meseca može doneti variranje pritiska, glavobolje, probleme sa prehladama i virusima.

BIK


Ljubav

Venera, kao planeta koja vlada ljubavlju, ali i vladarka vašeg znaka, izaći će u prvoj dekadi ovog meseca iz polja ljubavi i preseliti se u polje svakodnevice i poslovnih okolnosti i znak Vage. Primetićete da više obraćate pažnju na sebe, da ste se prolepšali i da drugi žele da budu u vašem društvu. Više ćete se smejati, biti opušteniji, flertovati i uživati u svakodnevnim životnim čarima i lepotama. Za partnerske odnose, bilo da su u pitanju veze ili brakovi, ovaj mesec će biti opušteniji, mirniji, lakši. Veći sklad, bolja komunikacija i okolnosti koje vam kao paru idu na ruku. U trećoj dekadi meseca očekujte izvesnu problematiku, možda ćete morati da se borite sa sumnjom od strane emotivnog partnera, na koju će itekako uticati vaše ponašanje, a pojedine Vage tada mogu zaista i biti uvučene u vrtlog jednog strasnog fatalnog odnosa koji po svojoj prirodi neće moći da traje dugo. Ukoliko volite avanturu i želite strast bez ograničenja, šta da vam kažem – to su trenuci kada sve ovo možete i dobiti na dlanu. Što se onih slobodnih tiče, druga i treća dekada novembra najviše aktivnosti donose na polju posla pa je lako moguće da se u ovom segmentu i nađe osoba sa kojom imate međusobno privlačenje. Ne bih preporučila ulazak u bilo kakvu vrstu tajnih odnosa ili veze sa osobama koje nisu slobodne, jer vam ovo, sem neobaveznih kontakta, neće doneti ništa značajnije.

Posao

U ovom periodu bi se mogla bitnije poboljšati finansijska situacija, naročito kroz nove poslove i saradnje. Mesec dobar za nezaposlene da se aktiviraju i potraže nešto za sebe, naročito njegova prva i druga dekada. Možda ovo neće biti baš savršeno zaposlenje, ali ćete prekinuti period stagnacije koji vas je pratio, a imate priliku da se na pravi način dokažete odmah na početku rada. Tranzit vaše vladarke kroz polje svakodnevnih poslovnih obaveza u ovom periodu je po vas prilično dobar, jer ćete lakše završavati sve ono što vam se da u zadatak, a i odnosi sa kolegama bi trebali da funkcionišu bez većih problema. Treća dekada novembra može doneti povećan stres, tempo rada će se ubrzati a šefovi postati prilično zahtevni prema vama. Napetosti će biti i u saradnjama sa strancima, pa treba izbeći veće greške. Sve ono što pokušate da pokrenete tokom ovog perioda ima šanse za uspeh, ali ne računajte da će proći bez vašeg velikog uloženog truda. Ako u nečemu ne uspete da se ostvarite, izvršite potrebne izmene, prilagodite svoje planove trenutnim okolnostima i pokušajte opet, na malo drugačiji način.

Zdravlje

Ulazak Marsa u polje zdravlja i vaše svakodnevice nagoveštava da biste trebali više da se čuvate, da vodite računa o ishrani, da se oblačite shodno vremenskim prilikama. Ovo je jedna jaka energija koja može doneti temperature, ali i povređivanja, naročito posekotine i opekotine. Budite obazrivi u obavljanju nekih dnevnih aktivnosti – na primer – u kuhinji..

BLIZANCI


Ljubav

Venera u prvoj dekadi novembra ulazi u vaše polje ljubavi i znak Vage. Sigurno je da će se pojaviti jedna, a možda i više osoba koje će vam biti interesantne i koje će vas svojom šarmantnošću jako privlačiti. No, tek od polovine meseca ćete vi pokušati da uradite nešto malo više po tom pitanju, a i to će biti vrlo oprezno ili možda čak preko posrednika. Možete se preko zajedničkog prijatelja ili kolege raspitivati o ovoj osobi ili slati signale da ste zainteresovani. Previše možda analizirate da li je pravi trenutak, previše sebe opterećujete nebitnim sitnicama, pa je moguće da će se ovo vaše „muvanje“ razvući bez preke potrebe. Tek poslednja dekada meseca vam donosi potrebnu sigurnost u sebe i želju da uradite nešto konkretnije. I pored ovog odugovlačenja, biće vam bitno da se nešto dešava i da imate osobu o kojoj možete razmišljati i maštati. Oni u emotivnim vezama i brakovima povremeno će imati osećaj težine u odnosima sa partnerom, što je posledica Saturna koji opozicijom gleda na vaš znak. I pored toga, ovog bi se meseca mogla ostvariti dosta dobra komunikacija i povezanost sa partnerom, ali će zaista biti potrebno prilagođavanje. Voljena osoba može neke stvari i probleme preuveličavati, a vaš bi zadatak bio da budete smireni i ne dozvolite da vas sve ovo izbaci iz takta. Na žalost, ili na sreću – od vašeg ponašanja u ovom periodu zavisi da li ćete mirnije prolaziti kroz odnose ili će biti napetosti.

Posao

Tranzit vašeg vladara kroz polje svakodnevnih poslovnih obaveza govori o velikoj energiji koju ćete ulagati i želji da unapredite i pokrenete neke poslovne saradnje i projekte. Najbolja šansa za tako nešto je druga dekada novembra, kada trud iz prethodnog perioda može dati dobre rezultate kroz finansije ili kroz pokretanje ozbiljnog posla sa jakim ljudima. Ovaj period je i materijalno, finansijski najisplativiji i sve što u tom trenutku aktivirate ima šanse za uspeh. Generalno su postavke mnogo bolje nego za prethodni mesec, ne može vam se obećati lakoća, jer nje neće biti, ali se vidi da ćete podršku za svoje planove imati, pa vam jedino ostaje da radite i da ne odustajete od onoga što ste namerili. Treća dekada donosi nezaposlenima najbolje mogućnosti da prekinu period stagnacije, posao koji dobijate biće sa velikim obavezama i možda jačom odgovornošću od one koju ste želeli, ali obećava dugotrajniju stabilnost za vas. Vredi ulagati trud u pokretanje poslova i saradnji sa stranim firmama, jer imate dobre predispozicije da se ostvarite i na ovom polju.

Zdravlje

Sve vezano za zdravstvenu simboliku je dosta dobro tokom novembra, naročito ako vi budete poklanjali punu pažnju sebi i ne dozvolili da neke sitnije tegobe prerastu u veće. Zbog simbolike Škorpije kroz koju će tranzitirati vaš vladar, čuvajte se prehlada, virusa, infekcija, čuvajte urinarni trakt, ženama mogući ginekološki problemi.

RAK


Ljubav

Da se tokom ovog meseca možete zaljubiti – pa, možete. Obzirom da će i Sunce i Merkur tranzitirati kroz vaše polje ljubavi, itekako može biti dešavanja na emotivnom planu. No, pitanje je koliko sve ovo može biti dobro i stabilno i u kojoj meri će vam doneti ono što priželjkujete – stabilnost i pružanje ljubavi bez granica. Naime, sama slika ulaska u ovaj mesec upozorava Rakove – ne ulazite prebrzo u nešto, a pogotovo ne ulazite u neki odnos privučeni strašću i seksualnim „ludilom“. Jer sve može ostati baš samo na tome. Naglašena je fatalnost, ali je naglašen i momenat avanture, neobaveznosti. Da me ne shvatite pogrešno, niko vam ne brani da započnete nešto, samo nemojte odmah početi da planirate budućnost i da zidate kule u vazduhu. Sačekajte malo da vidite šta druga strana ima da vam ponudi i koliko je iskreno ušla u sve ovo sa vama. Da se ne biste razočarali kasnije. Dokle god idete korak po korak i sa potrebnim oprezom, sve će biti u redu. Rakovi u dužim emotivnim vezama i brakovima imaju dve mogućnosti pred sobom....ukoliko se vi i partner u potpunosti posvetite jedno drugom i potrudite da rešite zajednički probleme u vašoj vezi, pred vama je period koji bi itekako mogao da vašu vezu oporavi ili čak uzdigne na viši nivo. Međutim, ukoliko budete skloniji tome da bežite od problema i da se oboje okrećete nekim svojim aktivnostima, nadajući se da će teškoće nestati same od sebe, treća dekada meseca bi mogla doneti velike probleme i u nekim vezama čak i raskid. Moguće je da će se umešati i treća strana.

Posao

Kako god okrenuli, najbolje će tokom ovog meseca proći oni koji imaju privatne ili porodične poslove. Ovo polje je Rakovima u potpunosti otvoreno u smislu pokretanja novih saradnji i dobrog finansijskog prosperiteta. Jedino je poslednja dekada meseca nešto napornija i tada bi trebalo voditi računa o gubicima i ne ulagati novac u nove projekte. Generalno, Rakove očekuje slična situacija kao tokom oktobra, s tim što bi trebali da sa malo manje napora i gubitaka prolaze u svojim poslovnim relacijama. I dalje vam stoji veliki broj obaveza i „otvoreni frontovi“ na više strana, pa ćete dosta truda morati da ulažete i u najosnovnije, redovne zadatke, jer će vam dosta toga odvlačiti pažnju i ometati koncentraciju. Finansijskih priliva će biti u većoj meri, ali će zato biti povećani i troškovi, pa ćete uglavnom biti na istom. Treća dekada novembra je dobra da sklopite dobar ugovor sa strancima ili da razgovarate sa nadređenom osobom o unapređenju ili poboljšanju materijalnih uslova.

Zdravlje

Dokle god je Saturn u tranzitu kroz vaše polje zdravlja (a tamo će biti sve do kraja 2017-e) morate stanje svog organizma shvatiti ozbiljno i truditi se da na najbolji način prođete kroz ovaj period. Odgovornost prema sebi donosi najbolje rezultate, pa se odreknite nekih loših navika i uvedite dobre.

LAV


Ljubav

Venera će tokom ovog meseca biti u vašem polju okoline, komunikacije, kratkih putovanja. Odlično je vreme da se pokrenete i aktivirate po pitanjima ljubavi. Sada možete uspostaviti dobru priču sa nekim ko vam je interesantan i simpatičan, a pošto vam Sunce (vaš vladar) u tranzitu kroz Škorpiju daje intenzivnost, mističnost, jednu dozu fatalnosti – iskoristite svoje prednosti i osvojite srce onoga koga priželjkujete. Ne bi me iznenadilo i da pojedini u svom najbližem okruženju, komšiluku, pronađu zanimljiv podsticaj i osobu na koju će početi da gledaju sasvim drugačijim očima. Druga dekada meseca je posebno zanimljiva slobodnima po pitanju ljubavi, ne oklevajte i ne ustručavajte se – dobro tumačite naznake koje vam druga strana šalje. Što je interesantno, sve ono u šta uđete tokom ovog meseca ima dobre predispozicije da traje. Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, potrebna stabilnost je tu, sada je samo bitno da nastavite da održavate dobre odnose sa voljenom osobom. Biće mnogo lakše usaglasiti se po svim pitanjima sa partnerom, jedini momenat koji je za komunikaciju malo naporniji jeste treća dekada novembra. Tada ne dozvolite da priče drugih ili mešanje u vaš odnos pokvare ono što imate sa voljenom osobom. Ne zaboravite da ljudi umeju biti zluradi i zlobni.

Posao

I Lavovima će privatni biznis ići mnogo bolje nego inače. Vreme je naročito pogodno da privučete nove saradnike i da se na bolji način povežete sa onima koji već rade sa vama. Dosta će vam toga ići u korist i u finansijskom smislu, pa bi ovaj mesec mogao biti jedan od boljih što se priliva tiče. Generalno – Lavovi su zauzeli određene poslovne pozicije i sada idu samo ka stabilizaciji ili čak napretku. Zbog Jupitera u vašem polju posla, ne može vam se obećati smanjenje obima obaveza, jer je to nešto što će vas i na dalje pratiti, ali ćete bar od svega toga videti neke konkretne rezultate. Naglašavam da vam je polje komunikacije najbolje postavljeno tokom ovog perioda, pa nemojte sedeti i čekati da vam poslovi sami od sebe padnu u krilo. Potrebno je da se angažujete, da se krećete, da nudite svoje usluge ili promovišete sebe. Ovo će itekako pokrenuti pozitivna dešavanja, otvoriti vam neke nove mogućnosti i saradnje sa osobama koje cene i priznaju vaš rad. U poslednjoj dekadi novembra mogući povremeni problemi sa kolegama, napetost i nervoza.

Zdravlje

Tranzit vašeg vladara kroz znak Škorpije daje žilavost i jaču otpornost, pa biste trebali da se ipak na lakši način izborite sa bilo kojom zdravstvenom problematikom. Doza opreza je svakako potrebna, niste od čelika pa se ni ne ponašajte tako. Radite na svom imunitetu, oblačite se dobro, uzimajte vitamine...

DEVICA


Ljubav

Ono čega je potrebno čuvati se sve do treće dekade novembra u emotivnim vezama i brakovima jeste vaša lična sklonost da idete na živce partneru svojim ponašanjima i komentarima. Ukoliko ovo uspete da prevaziđete kraj meseca bi vam mogao doneti mnogo lakše okolnosti i to da se vi i voljena osoba konačno u potpunosti razumete i možete uskladiti. Dok ovaj period ne nastupi, uzdržite se od podbadanja, pogotovo ako nemate nekih pravih razloga za to, i ako su ona odraz vaše lične nesigurnosti ili napetih dešavanja u poslovnom segmentu. Dakle, pravilo je – ne unosite vaše lične probleme u vezu, partner nije dužan da trpi vašu zajedljivost koju je , realno gledano, prouzrokovao neko drugi, a ne on. Umesto toga, aktivirajte strast, koju vam tranzit vašeg vladara Merkura kroz Škorpiju donosi i svi će biti srećni i zadovoljni. Oni koji su slobodni mogu ući u povremene susrete seksualnog tipa, formu neobavezne avanture, ali ipak u nešto što će činiti da se osećate jako dobro. Polje posla vam isto pruža mogućnosti za pokretanje nekih emotivnih priča, ali ovde morate biti oprezni i ne dati sebe odmah na dlanu drugoj strani. Budite malo proračunati i pratite kako se osoba sa kojom ste nešto pokrenuli ponaša. Nemojte se u potpunosti prepuštati, jer još uvek nije pravo vreme za to.

Posao

Odgovara vam tranzit Venere kroz polje posla i zarada tokom ovog meseca jer će naglasiti mogućnost realizacije poslovnih planova i doneti vam bolje finansijske prilive. No, pošto u prvom delu novembra i Mars ulazi u ovo polje, a njegovu energiju je ponekad jako teško ishendlovati, očekujte problematiku i borbu za pozicije i status. Moguće je da će neki pregovori napredovati mnogo sporije nego što ste očekivali, a da ćete vi morati da napravite ustupke koji vam baš i ne idu na ruku. No, sve da se zadrži potencijalni klijent ili da se saradnja započne. Oslonite se na svoje sposobnosti pregovaranja, ali pre početka dogovora dobro izanalizirajte sve opcije, ali se i raspitajte o poslovnim planovima i taktici druge strane. Potrebne su dobre pripreme da bi pregovori mogli da idu u željenom pravcu. Treća dekada meseca je loša i naporna i moguće je da će neke Device u ovom periodu biti pod jakim pritiskom, a pojedini se mogu čak i suočiti sa velikim problemima na poslu, pa i prekidom radnog odnosa.

Zdravlje

Gubitak energije i iscrpljenost biće jače naglašeni tokom celog meseca. Treća dekada je posebno teška, i u psihičkom i u fizičkom smislu. Vodite računa o sebi, odmarajte se i ne dozvolite da stres oslabi prirodni imunitet vašeg organizma. Možda bi bilo dobro, naročito u trećoj dekadi, odraditi i neke, makar osnovne, analize krvi.
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #22 poslato: 12:12:38, 01.Nov.2015. »
VAGA


Ljubav

Jedno je sigurno – ni u jednom trenutku vam neće biti dosadno. Kada od kraja prve dekade meseca Venera ušeta u vaš znak, a odmah u narednim danima je bude pratio i tranzitni Mars, pred Vagama se otvara period pun prilika da dobiju ono što žele....i onoga koga žele. Da ćete biti više nego sposobni da zavedete i očarate – to stoji, ali mora se priznati da ćete i vi lako potpadati pod čari suprotnog pola. U igri ljubavi nema pobednika i poraženih, pa se vodite tim principom. Ako želite ono pravo, vezu koja će da traje – imate prilike za tako nešto. Moguće je da će postojati razlika u godinama sa partnerom ili da će on kao ličnost biti odgovoran i stabilan. Ako želite da se dobro provedete, opustite, zabavite, da uživate u flertovanju i avanturama – i za tako nešto su vam otvorena vrata. Ako želite da sedite na dve stolice....pa baš i nemojte....jer bi poslednja dekada meseca mogla da bude prilično nezgodna i ispunjena stresom, nervozom, ljubomorisanjem. Na ovaj momenat skrećemo pažnju i onima koji su već u emotivnim odnosima i brakovima, zaista nema potrebe da zbog neke nebitne avanturice ugrozite veze koje su vam važne. Umesto toga, iskoristite dobro i podsticajno vreme koje novembar donosi i potrudite se da provodite što više vremena sa voljenom osobom, jer ćete na taj način jačati međusobnu povezanost i emociju. Vreme je da se veze i brakovi preporode i stabilizuju.

Posao

Sunce i Merkur u polju posla i zarada, Venera i Mars u vašem znaku....mislim da je ovo više nego dobra podrška da se neke stvari pokrenu i promene. Da se ne biste zanosili mnogo – ovo nikako ne znači da ste u periodu blagostanja kada će prilike i pare samo padati po vama, već ste u vremenu, kada će oni koji pošteno zasuču rukave i potrude se oko svega – videti rezultate svojih napora. Najbolja vam je druga dekada meseca i tada koristite svaku priliku i za pokretanje novih poslova i za unapređivanje već postojećih saradnji. Tada će i finansijski prilivi biti u velikoj meri olakšani. Treća dekada meseca može doneti probleme, ali oni ne bi trebali da budu dugotrajni, privatnici neka vode računa da zadrže postojeće saradnje jer se mogu javiti problemi u poštovanju dogovora. Generalno, tada je nešto teže usaglasiti se sa saradnicima jer postoje razlike u načinu razmišljanja i druga strana može pokušati da uvede neke dodatne zahteve kojima možda nećete moći da izađete u susret.

Zdravlje

Ulazak Marsa u vaš znak daje Vagama jednu veću energiju, to stoji...ali ne treba zaboraviti da ova planeta sobom vuče i probleme sa virusima, infekcijama, temperaturom. Bićete više skloni (zbog Venere koja je kod vas) da obraćate pažnju na svoj izgled, a ne na to da li vam je toplo, pa očekujte prehlade, glavobolje, probleme sa sinusima.

ŠKORPIJA


Ljubav

Ako poželite, možete u ovom mesecu naći baš onu pravu osobu za sebe. Ali neke uslove ćete morati da ispoštujete. Naime, itekako vam je sve otvoreno za ulazak u stabilan odnos, ali će on morati u nekoj svojoj početnoj fazi da bude sakriven od radoznalih očiju. Zašto? E, pa to već ne znam. Možda zato što ćete želeti da sačekate i vidite kako se sve ovo odvija i koliko ste vi i druga strana kompatibilni, da li se možete više vezati ili će sve ostati samo na nivou neobaveznog viđanja. Ili vi lično morate neke stvari da raščistite, da se oslobodite nekih „prilepaka“ od ranije i da se onda u potpunosti posvetite ovoj osobi. U novembru je itekako moguće da se više njih zainteresuje za vas (nije ni čudo, Sunce i Merkur u vašem znaku rade fantastično svoj posao) bićete seksipilniji nego inače i magnetski privlačiti suprotni pol. Odaberite mudro da biste sebi obezbedili stabilnu ljubavnu budućnost. Iako se Škorpijama otvaraju i mogućnosti za avanturu i neobavezan seks, suština je da sada želite nekoga na koga se možete osloniti, pa ćete uglavnom izbegavati osobe od kojih samo ovo možete da dobijete. Onima u emotivnim vezama i brakovima biće uglavnom dobro, osim poslednje dekade meseca koja vaše odnose može poremetiti. Voljenoj osobi tada možete zameriti mnogo toga, smatraćete da ne dobijate dovoljno pažnje, a mogu se probuditi i posesivnost i ljubomora.

Posao

Da bi situacija bila jasna – onaj nevaljali Saturn (priznajte da ste se navatali straha od njega) je u vašem polju posla i zarada, a njegov dispozitor je Jupiter u znaku Device i vašem polju šansi, prilika. Poenta je u sledećem – morate da radite teško, morate da radite istrajno, morate da radite puno. Ništa vam neće doći lako, ali će dolaziti i to non stop. Sunce i Merkur u vašem znaku vam tokom većeg dela novembra daju dodatnu snagu i energiju, sposobnost da napravite prave dogovore i popnete se još jednu stepenicu više. Ali, do sada ste i sami videli kako sve ovo u praksi izgleda. Drugima vaš uspeh i napredak izgleda kao da ste ga dobili preko noći, a samo vi znate šta iza svega toga stoji i koliko nakon radnog dana ostajete iscrpljeni i isceđeni. I neka vam ne bude žao. Tranzit vašeg vladara kroz znak Vage nije baš i neki, moraćete svoju oštricu da istupite i da se više okrenete prilagođavanju i diplomatiji (težak zadatak) ali sada ni ne možete uraditi ništa drugo nego prihvatiti nametnute okolnosti. Sve ćete vi to naplatiti, ne brinite se. Ovaj period nije nešto što će se završiti brzo, imate vremena za sve ono što želite.

Zdravlje

Venera i Mars u polju podsvesti definitivno nisu dobri po psihu jer vam donose povremeno upadanje u depresivna ili stresna stanja, ali govore i o tome da postoji određena zdravstvena problematika koju još uvek ne vidite ili ne želite da obratite pažnju na nju. Treća dekada meseca može doneti probleme sa pritiskom, ali i nagle padove imuniteta.

STRELAC


Ljubav

Ne bih rekla da će ovaj mesec biti naročito težak onima koji su u vezama i brakovima, a u svakom slučaju je sigurno da će se neke teške situacije iz oktobra potisnuti i zaboraviti. Partner vam je našao caku i mnogo bolje uspeva da vam priđe, i prilagodi se vašim promenama raspoloženja, koje na žalost, sada niste u mogućnosti da kontrolišete. Smatrate da voljena osoba zaslužuje mnogo više vašeg vremena i prisustva, ali trenutno ne možete da neke lične okolnosti olakšate. Zato ćete se truditi da zajedničke trenutke ulepšate koliko god je to u vašoj moći. Partner ima velike planove i neke od njih ćete morati da prihvatite zarad mira u odnosima. Polovinom meseca je moguć zajednički put ili makar vikend koji ćete provesti van grada. Slobodnim Strelčevima Venera i Mars tranzitiraju kroz polje prijatelja, društvenih mreža, proslava. U ovom okruženju je moguće pronaći osobu za sebe, ali je verovatno da će vaše interesovanje tokom novembra ići na više strana. Možda ćete imati problem za koga da se odlučite jer ćete sa više osoba imati jako dobru komunikaciju. Neko može pasti u vašim očima u trećoj dekadi novembra, pa će biti lakše doneti odluku. Savet za sve Strelčeve – možda ćete u jednom trenutku pomisliti da bi jedno prijateljstvo moglo da se pretvori u emotivni kontakt. Dobro razmislite pre nego što napravite neke poteze zbog kojih biste se kasnije mogli pokajati.

Posao

Pozitivne promene dolaze onim Strelčevima koji umeju da ih prepoznaju i iskoriste. Nekima od vas će tokom novembra biti ponuđeno drugo radno mesto, drugačija pozicija, nešto u čemu se možda do sada niste oprobali i niste sigurni da li možete na adekvatan način odgovoriti na izazove. O ovome bi vredelo razmisliti, ne tek tako odbaciti iz straha ili ustaljenosti na trenutnom radnom mestu. Generalno, prilike nisu loše po vas, iako u finansijskom smislu nećete biti u potpunosti zadovoljni. Druga dekada meseca može doneti poboljšanje finansija, ali ovo će biti kratkotrajno uzdizanje. I dalje ćete morati dosta da radite na svojoj organizaciji i određivanju prioriteta, naročito bi treća dekada bila zahtevna, i što se odnosa sa kolegama tiče, ali i što se tiče poštovanja rokova i saradnika koji će vam non stop disati „za vratom“. Tada su mogući i povećani troškovi, a u ovom periodu, iako neke saradnje mogu izgledati dosta dobro, izbegavajte finansijska ulaganja. Sam kraj meseca donosi jednu vanrednu priliku i jaku saradnju.

Zdravlje

Mogući problemi sa stomakom zbog nedovoljno termički obrađene hrane ili neispravnih namirnica, što će naročito biti prisutno u drugoj polovini meseca. Ako ikako možete izbegavajte stres, jer tada upadate u stanja kada se povlačite u sebe i posežete za slatkišima. Pojedinima moguća pojava holesterola.

JARAC


Ljubav

Slobodni se tokom ovog meseca mogu zaljubiti. Osoba koja će privući vašu pažnju najverovatnije ide kroz poslovne okolnosti. Iskrica prepoznavanja ili jedna doza fatalnosti može se javiti već pri prvom vašem kontaktu. Obzirom na to koliko vam je u ovom periodu potrebna ljubav, nije ni čudo što ćete odmah poleteti i nećete moći da se oduprete najezdi leptirića na vaš stomak. Koliko god želela da ovo što ste pokrenuli ide dobro i da vi konačno budete srećni i zadovoljni, ja moram da vas upozorim. Naime, postoje mogućnosti da ova vaša mala love story bude narušena u trećoj dekadi ovog meseca, zato i savetujem da osobu koju ste upoznali ne uzdižete odmah u visine, već da pokušate realno da sagledate sve njene vrline i mane da se ne biste razočarali na nekim nebitnim sitnicama. Zapamtite da smo svi ljudi, i da su greške normalne. Vredi oprostiti, naročito ako ovo nije bilo namerno, ili ako ste se pogrešno razumeli....Oni u dužim vezama i brakovima – red dobrog, red lošeg. Izgleda mi da nikako ne uspevate da se uskladite i da uhvatite neki zajednički ritam, pa je bolje u ovom periodu truditi se da rešavate neke svakodnevne sitne probleme i da ne dozvolite da oni prerastu u nešto ozbiljnije. Druga dekada novembra je naročito dobra za koliko toliko dovođenje odnosa u neku stabilniju fazu.

Posao

Prvo bih vas obradovala onim boljim finansijskim prilikama koje su vam sada toliko važne, jer već u dubini duše počinjete da sumnjate da ćete se izvući iz dugova i materijalnih troškova. Naročito je druga dekada meseca dobra po ovom pitanju, pa taj period koristite da naplatite zaostala potraživanja, ali i da se više angažujete po pitanju dodatnih poslova. A sada idu one manje lepe vesti....šalim se, nemate toliko baš razloga za strahovanje po pitanju posla. Uglavnom ćete morati da se borite sa redovnim poslovnim obavezama, iako će drugi deo meseca biti malo naporniji čak i po ovom pitanju. Jednu formu podrške od nadređenih i saradnika ćete dobiti, možda ne u onoj meri u kojoj ste očekivali, ali sada vam je i ovo dovoljno da biste sa realizacijom nekog posla ili projekta mogli da nastavite. Privatnicima treća dekada novembra problematična u materijalnom, finansijskom smislu i neke već ugovorene saradnje mogu biti otkazane. Dobar aspekt između vašeg vladara Saturna i tranzitnog Marsa davaće vam dovoljno snage i istrajnosti da izađete na kraj i sa najzahtevnijom problematikom. Samo budite uporni i dalje.

Zdravlje

Mars će u drugom delu meseca bacati negativan aspekt na vaš znak. Iako ste dosta fizički čvrsti i otporni ipak biste u tom periodu trebali da povedete više računa o sebi. Moguće su respiratorne infekcije, prehlade, virusi, ali stoje i mogućnosti padova, istezanja ligamenata i povreda potkoleničnih kostiju.

VODOLIJA


Ljubav

Obzirom da će se slobodne Vodolije najviše baciti u potragu za partnerom u svom najbližem svakodnevnom okruženju ili kroz poslovne okolnosti, moram da vam napomenem da ćete naletati na dva tipa ličnosti. Neke osobe pod maskom emocija i jake zainteresovanosti za vas u stvari samo traže neobavezan odnos i povremeno „druženje“. Što je najgore, komunikacija sa njima ide lako i mogu da vam se brzo podvuku pod kožu. Drugi tip osoba ima malo arogantan stav prema vama, znate oni koji uvek sve znaju i koji su stalno u pravu, ali je poenta u tome da time samo skrivaju svoju pravu suštinu i boje se povredjenosti kroz prepuštanje emocijama. Sada...očigledno je da će vas prvi na blic mnogo lakše privući, ali savet za vas bi bio da ne ulećete ni u šta već da date priliku svima koji su oko vas da pokažu svoje pravo lice. Možete biti iznenađeni koliko se neki oklopi lako i brzo tope posle malo vremena. Ne zaboravite da tek kada otvorimo neke školjke, vidimo da u njima postoji biser. Što se Vodolija u emotivnim vezama i brakovima tiče, pred vama je još jedan mesec kada nećete moći da se opustite u odnosu sa voljenom osobom. Naročito bi treća dekada meseca mogla biti zahtevna i naporna u vezama, jer će se tada lako ispoljavati ljubomora i sumnja a i neka stara problematika bi mogla opet isplivati na površinu.

Posao

Iako ćete, kada ovaj mesec prođe, u velikoj meri biti zadovoljni svime što ste uspeli da uradite i postignete kroz njega, ne mogu vam ni u jednom trenutku obećati da će ovo ići bez stresa. Istina je da su zvezde u velikoj meri na vašoj strani, ali sve ovo mora biti skopčano sa velikom žurbom, stresovima, ponekad pokušajima da se uskladite sa kolegama, pa i tenzijom u svakodnevnom poslovnom okruženju. Polje karijere je dobro postavljeno i očekujte podršku od strane nadređenih za neke svoje projekte i to najviše u drugoj dekadi novembra. U tom periodu možete doći i do nekog dogovora baš sa šefovima, da li što se promene pozicije tiče ili povećanja finansijske naknade za ono što radite. Privatni i honorani poslovi su postavljeni dobro tokom celog meseca, ali pitanje je da li ćete moći da se angažujete na više strana tokom treće dekade, jer ćete biti zatrpani nekim redovnim obavezama koje morate završiti. U prvoj polovini novembra angažujte se oko svih poslova vezanih za inostranstvo, isplatiće se.

Zdravlje

Nepovoljna zdravstvena slika na žalost govori o tome da će vam imunitet biti slaba tačka tokom celog meseca. Ako „uhvatite“ prehladu ili neki virus, poslušajte savet i odležite, jer je lako moguće da dođe do recidiva i ponovnog vraćanja tegoba. Vodite više računa o odmaranju.

RIBE


Ljubav

Bili slobodni ili ne, ovaj mesec svakako obećava mnogo bolja ljubavna dešavanja. Ako ništa drugo, malo ćete se razmrdati, jer ste se u poslednje vreme posvetili u potpunosti poslu i zaboravili na sve životne čari. Usamljenima definitivno novembar donosi pravu osobu u život i to u drugoj i trećoj dekadi. Privlačenje će biti na prvi pogled i obostrano i imaćete osećaj da se poznajete celog života i da ste samo čekali pravi trenutak da se ponovo nađete, susretnete. Strast će se dobrim delom umešati u ovu vezu, pa je pred vama jedno podsticajno vreme kada ćete, makar delimično, moći da nadoknadite sve ono što ste propustili u ranijem periodu. Jedini savet je da ne upadnete opet u svoju radnu kolotečinu i ne zanemarite ljubav u trećoj dekadi meseca. Neka vas ova pozitivna energija nosi, zaslužili ste je. Oni u emotivnim vezama i brakovima došli su u period velikih promena. Sada je pravi trenutak za ozbiljne priče, za vraćanje ljubavi i poleta u vaš odnos. Nemojte dozvoliti da ovo vreme prođe jer se sada možete povezati mnogo dublje i značajnije nego do sada. I za vas je savet da bacite akcenat na strast, da uživate u svakom trenutku provedenom zajedno, a da neke sitne probleme i rasprave odložite ili zanemarite. Ništa nije bitnije od vas dvoje. Uživajte do koske, ne vraćajte se na ono što je bilo i neke prošle greškice oprostite partneru. Kao i on vama.

Posao

U novembru vam je najvažnije da vam se isplati ono što radite. Razumem vašu opterećenost novcem u ovom periodu, jer suviše ste dugo u materijalnoj stegnutosti i prosto tražite način da vam bude adekvatno plaćeno za ono oko čega se trudite i „ginete“. Ne mogu poreći da su dobre finansijske prilike pred vama tokom celog meseca, ali ono što je važno je da u svakom momentu budete u nekim legalnim tokovima i da ne primenjujete manipulaciju ili ulazite u rizična ulaganja. Ako vas i povuče jedna takva ponuda u trećoj dekadi novembra, slobodno računajte na to da ćete sigurno ostati na gubitku. Prema tome, pamet u glavu. Potrebne su promene u poslovnim saradnjama i vi ćete pokušavati da napravite povoljnije dogovore za sebe, a da u isto vreme olakšate teret obaveza koji je na vama. Na žalost, od mnogo posla sada ne možete pobeći, zato makar ugovorite duže rokove ili veću materijalnu nadoknadu. Sam kraj meseca može doneti jednu značajnu saradnju sa strancima ili firmama koje su povezane sa inostranstvom.

Zdravlje

Dosta dobre zdravstvene prilike i čini mi se da ćete vi lakše nego drugi proći kroz novembar. Međutim, zbog slabe pozicije vladara vašeg znaka, Jupitera i prisustva Marsa u polju kriza, povreda – budite obazrivi. Stomačna regija i dalje predstavlja najveći problem Ribama.

http://www.b92.net/zivot/horoskop-mesecni.php
 

*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 188
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 191
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #23 poslato: 00:25:59, 04.Dec.2015. »
Mesečni horoskop za decembar 2015. godine

OVAN


Ljubav

Hajde da krenemo od onih slobodnih...vladar polja ljubavi je na ulasku u ovaj mesec tako postavljen da je sigurno da će vas neko tokom ovog perioda zaneti. No, ne treba zaboraviti da su aspekti „zanošenja“ u isto vreme i aspekti obmanjivanja i nesigurnosti, pa je prosto potrebna velika količina opreza u svim novim odnosima u koje se upuštate. A da će ih biti, biće. Doduše, budite sigurni da će se najvećim delom bazirati na strasti (nije to toliko loše, jel da?) ali ako ste neko kome je potrebna sigurnost i prava ljubav, dobro razmislite pre nego što uletite u neku fatalnu kombinaciju sa osobom koja će posle toga jednostavno iščeznuti. Ili se praviti da ne postojite. Ne mogu da poreknem da neće baš svi proći na ovaj način, neki odnosi započeti u ovom periodu biće obeleženi strašću i fatalnošću, ali će isto tako imati predispoziciju da traju. Jedino što je potrebno je da ne utrčavate preko noći u nešto, ako niste spremni na pad na isti način kao što ste spremni za poletanje na oblake ljubavi. Drame ima kod slobodnih Ovnova, ali ni oni u emotivnim vezama i brakovima neće nam proći baš fino kroz ovaj period. Doduše, tu istu strast koju sam spominjala bih toplo preporučila kao način za razrešavanje situacija sa voljenom osobom. Bolje je da se volite nego da se svađate, zar ne? Ali, pošto ne možemo baš sve rešiti kroz spavaću sobu, spremite se dragi Ovnovi na malo truckanja, i puno pucanja. Ne, ne novogodišnjeg pucanja, već pričam o mogućnosti da neki odnosi zaista u ovom periodu prestanu da postoje. Nekih stvari je zaista preko glave i više se neće moći izdržati funkcionisanje na ovaj način.

Posao

Prvo, podržani ste za sve ono što je vezano za inostranstvo i to u velikoj meri, ali ne mogu da osporim da će oni Ovnovi koji su napravili dobre planove i jasno zacrtali ono što žele imati dosta dobar vetar u leđa tokom ovog perioda. Ono što je dobro jeste vaša velika inicijativa, sposobnost za individualan rad i za samopromociju. Ono što je loše su partnerski odnosi i saradnje, gde neke stvari moraju biti postavljene na drugačiji način i reformisane, ili će odnosi prestati da postoje. Ovde ćete vi opet biti najveći inicijator promena, ili ćete prosto rečeno – reći šta imate, pa kome se sviđa i to hoće da prihvati – ok. Ako ne možete da se dogovorite – svako na svoju stranu. Sve vezano za fnansije može da krene da se poboljšava. Doduše, ne očekujte brda i doline, jer ih neće biti, ali ćete ipak videti korist od svog nerviranja kojem ste u ovom periodu izloženi. Ako iole budete promućurni i taktični, ovo može biti mesec koji će doneti pozitivan saldo na računu i dosta dobru predispoziciju za narednu godinu.

Zdravlje

Sve dok je vaš vladar u tranzitu kroz znak Vage, baš i ne možete da se pohvalite nekom fenomenalnom energijom. Na sve ovo će se nakačiti jedna fina doza stresa koja sigurno neće pomoći da se osećate bolje. Osim psihičkog stanja i opšte iscrpljenosti organizma, ono na šta bi najviše trealo obratiti pažnju jeste sve ono što je vezano za kožu, bubrege, limfni sistem.

BIK


Ljubav

I eto vaše vladarke Vener u znaku Škorpije i polju ozbiljnih emotivnih partnerstava. Obzirom na aspekte koje će praviti tokom ovog meseca, i ne izgleda mi da ćete proći baš loše. Ukoliko ste u emotivnom odnosu ili braku, vi podržavate partnera, partner podržava vas. Slika lepa da ne može biti lepša. No, zbog povremene nervoze sa partnerove strane, moram upozoriti da malo povedete računa kada ga uhvate njegove „lutke“. Budite blagi i smirujte situaciju, začinite sve ovo u spavaćoj sobi i ne upuštajte se u besmislene rasprave i svađe, stvarno im nije mesto u ovom periodu, kada na lakši način možete rešiti sve. Videćete da dosta toga zavisi od vas, a sada baš vi možete drugoj strani pronaći pravu caku i učiniti da sve dolazi na svoje mesto i u najturbulentnijim momentima. Što se vas slobodnih tiče, nikako nemojte da zaboravite da je tranzitni Jupiter ipak u vašem polju ljubavi. Doduše, baš se i niste ovajdili nešto od njega u prethodnom periodu, ali ovo bi mogao biti trenutak da vas sreća ipak više posluži. Potrebno je da se samo sve kockice nekako sklope, tamo negde polovinom ovog meseca i očas posla vi upadoste u zalljubljenost prvo, a onda, itekako moguće – u jak emotivni odnos. Setite se samo upozorenja iz uvodnog teksta –možda ćete morati da poljubite par žaba, pre nego što naletite na princa. Stvarno je tih prinčeva nešto malo u ovom vremenu, pa je pronalazak istog velika stvar. A zaista bi bilo lepo da u nastupajuću godinu konačno uđete u odnosu koji ima predispoziciju da traje. Držimo palčeve....

Posao

U polju poslovne svakodnevice tranzitira Mars, koji će tokom ovog perioda biti u dosta nepovoljnim aspektima. Ono što nećete moći da izbegnete je stres kroz odgovornost i obaveze, ali čak i iz ovakve situacije možete izvući najbolje za sebe. Neke će dogovore biti potrebno promeniti, neke saradnje se mogu podići na viši nivo, ali ništa od ovoga neće ići na miran način. Dobro je što i vi i druga strana umete da prepoznate zajednički interes i što će i posle bura i oluja koje će najviše doneti sredina ovog perioda, biti moguće nastaviti dalje ka istom cilju. Ono što vam se neće baš dopasti je materijalni momenat. Ne sporim da će novca biti, ali obzirom na količinu rada koju ulažete, nećete biti zadovoljni. Što je najgore, neke stvari će doći na naplatu onda kada vam to najmanje odgovara. Ukoliko ste privatnik, obezbedite se, jer ćete verovatno teže nego ranije uspevati da naplatite svoja potraživanja. Moguće uzimanje bankarskog kredita. I vas poslovni dogovori mogu voditi put stranih firmi i saradnji sa inostranstvom.

Zdravlje

Mars u tranzitu kroz polje zdravlja a u isto vreme vaša vladarka na putu kroz znak Škorpije. Pored stresa, koji će i dalje biti glavni okidač za bolesti, čuvajte se prehlada, virusa, temperature, a naročito urinarnih infekcija i problema sa reproduktivnim organima. Ne bi valjalo ulaziti u nezaštićene seksualne odnose, jer postoji mogućnost i seksualno prenosivih bolesti.

BLIZANCI


Ljubav

Bračni odnosi su pod koliko toliko dobrom podrškom planeta ali ne očekujte da će sve ići savršeno. Naročito će vam prva polovina meseca predstavljati problem, kada će biti malo vremena za neke prave zajedničke trenutke, a uvek će se naći pogodan momenat za raspravu. Baš nezgodno...malo više truda u odnosu sa partnerom da bi se ovo držalo pod kontrolom. Oni u emotivnim vezama mogu proći kao bosi po trnju tokom ovog perioda. Vreme je da ili odnose postavite na drugačije osnove ili da ih gledate kako slavno propadaju. Pozicija Marsa u polju ljubavi i aspekti koje pravi nikako ne idu na ruku stabilnosti. Ne kažem da se i ovo ne može prevazići, ali da će biti problema – hoće. Ukoliko želite da voljena osoba i vi zajednički izađete iz ovog perioda, mislim da ćete morati jako da se prilagođavate jedno drugom. U suštini, i vi i druga strana znate šta je potrebno uraditi, pitanje je samo da li imate dovoljno volje i ljubavi za tako nešto. Za slobodne tranzit Venere, koja vlada vašim poljem ljubavi, kroz znak Škorpije i polje svakodnevice, donosi jednu intenzivnu energiju i potrebu da se što pre nađete u zagrljaju nekog ko vam je simpatičan. Neosporno je da će se dosta pripadnika suprotnog pola vrteti oko vas, obećavajući vam brda i doline...jedino što je potrebno jeste da prepoznate kvalitet, a ne da upadnete u neki odnos vođeni samo strašću i magnetskom privlačnošću. Ako budete pametni, umećete da izaberete najbolje za sebe. U suprotnom, jedino što je sigurno jeste da će vas sačekati avantura i neke nezaboravne noći.

Posao

Tenzije u kolegijalnim odnosima mogu biti aktuelne tokom ovog perioda. Doduše, izgleda mi da ćete u najvećoj meri uspevati da sa ovim situacijama izađete na kraj. Zajednički jezik se može pronaći a vaš pristup ovoj problematici itekako može pozitivno uticati na dešavanja. Obzirom da će tranzitna Venera ići kroz vaše polje svakodnevice i poslovnih obaveza, u znaku u kome je njeno dostojanstvo loše, ne bih rekla da će vam odlazak na posao i vreme provedeno tamo predstavljati baš najmiliji deo dana. U suštini, ovaj aspekt će verovatno doneti da radite previše, a da materijalnim momentom niste nešto naročito zadovoljni. Stoji da će se finansije poboljšati u drugom delu decembra, pa ne odustajte od truda – ono što radite ipak može imati rezultat. Kraj meseca će doneti opet neke tenzije u poslovnim saradnjama i sa kolegama, verovatno zbog nastupajućih praznika i žurbe koja će vas u potpunosti zahvatiti. I jedan savet – ne ostavljajte poslove nezavršenim i ne prebacujte se sa jedne obaveze na drugu, to će vam doneti problem.

Zdravlje

U ovom periodu je potrebno uvesti neke dobre navike u ishrani, i ako je to ikako moguće, odbaciti nešto za šta znate da je štetno po vas. Malo je naglašena neotpornost organizma na spoljašnje uticaje, pa vodite računa da se ne prehladite ili da ne zaradite neki od sezonskih virusa, jer vas sve ovo može u priličnoj meri iscrpeti.

RAK


Ljubav

Koliko god bile dobre pozicije za one Rakove u bračnim odnosima u ovom mesecu, ne treba zaboraviti na Marsa u polju doma koji će, em tu biti sve vreme, em imati neke dosta komplikovane i napete aspekte. Energiju Marsa uvek treba koristiti na pravi način – uvesti u domu neke promene, baviti se zajedničkim ciljem oko sređivanja ili ulepšavanja prostora u kome živite, raditi na strasti....jer, u suprotnom ona mora izbiti na drugačiji način – kroz svađe, rasprave, napetosti. Onima u emotivnim vezama se predviđa ipak solidan i dobar mesec jer će energija ove planete uglavnom uticati pozitivno na vas dvoje, pa biste mogli čak početi da pokazujete više nežnosti, naklonosti, da izlazite jedno drugom u susret i da se prilagođavate osobi koju volite. Približavaju se i novogodišnji praznici, a vama dvoma je sve otvoreno za jedan kraći put, koji bi vas mogao čak dodatno spojiti i još više učiniti da se osećate dobro. Što se onih koji su slobodni tiče, vi imate Veneru u polju ljubavi tokom ovog meseca što će itekako doneti prilike Rakovima da se zainteresuju za nekog. Napomenuću da bi se sve to već moglo aktivirati tokom prve nedelje decembra i da bi moglo jako pozitivno uticati na to kako se osećate u narednom periodu. Ne bih vam savetovala žurbu, a razlog za to ste pročitali u uvodnom tekstu, ali bih napomenula da ovaj mesec itekako može učiniti prekretnicu u vašem emotivnom životu. Pa i zaslužili ste da malo uživate.

Posao

Slika ulaska u ovaj mesec daje dobre poslovne predispozicije Rakovima. Da se razumemo, ovo ne znači da ćete proći po putu posutom ružama, o ne nikako, bogami ćete da radite i da se naradite, ali znači da ste ipak u nešto povlašćenijem položaju od drugih znakova i da vam je situacija relativno stabilna (ako možemo uopšte pričati o stabilnosti u ovim nesretnim vremenima). Čak ni oni koji se bave privatnim poslom neće proći loše. Stoji da će biti potrebno da se neki ugovori i saradnje stave na preispitivanje, i možda aktiviraju na nešto drugačiji način, ali biće novca za vas. Generalno – u periodu ste završetka nekih većih poslovnih obaveza koji se provlače mesecima unazad i velika je verovatnoća da ćete uspeti sve da privedete kraju na vreme. Pomoć kolega i saradnika će biti prisutna, ali više u prvom delu meseca. Uglavnom će u drugom delu decembra funkcionisati – svaki čovek za sebe, pa neka se snalazi ko kako zna. Ne sumnjam da ćete se vi snaći, jer izlazite iz ovog meseca zadovoljni svojim učinikom.

Zdravlje

Sunce u polju zdravlja ipak će vas čuvati u jednom većem delu ovog meseca. Ipak druga dekada decembra vam je nešto slabija i sa manjkom energije pa ćete lakše oboljevati od sezonskih bolesti, praćenih visokom temperaturom. Generalno – tokom ovog perioda najviše obratite pažnju na bubrege i stanje svog kičmenog stuba.

LAV


Ljubav

Vaš vladar Sunce je u tranzitu kroz pole ljubavi sve do poslednje dekade ovog meseca i sigurno je da će itekako pripomoći onima koji su slobodni da se dobro zabave, uživaju i pronađu nekoga po svojoj meri. Ne bi bilo nikakvo iznenađenje da se više osoba mota u vašoj blizini i da svoju pažnju rasipate, a da li će se neko izdvojiti i na koji način od njih, to će već pokazati vreme. Naravno, o tome će odlučiti i vaša zainteresovanost i mogućnost da se sa nekim uklopite. Iznutra će vas goniti strasti i mora se priznati da bi vaša odluka mogla da se bazira i na toj, seksualnoj komponenti, tj na hemiji koja radi između vas i neke osobe. Što se onih u brakovima tiče, i pored intenziteta koji će povremeno provejavati kroz odnos sa partnerom, a uglavnom donositi neke sitnije rasprave i razmimoilaženja, ipak je polje doma pod tranzitom Venere koja će smirivati situaciju i činiti da se vas dvoje uvek na kraju dogovorite šta i kako dalje. Oni koji su u dužim emotivnim vezama relativno će lako proći kroz ovaj period. Vi i voljena osoba ste u nekom prethodnom vremenu prošli kroz neke događaje koji su vas dodatno povezali i teško je da ćete dozvoliti da se bilo šta umeša u vaš odnos. Biće oko vas osoba koje će pokušavati na neki način da se umešaju u vašu vezu, ali će se to uglavnom zaustavljati baš samo na pokušajima. Vas dvoje se držite zajedno, a pojedini parovi mogu početi i da planiraju ozbiljnije definisanje zajedničke budućnosti.

Posao

Najbolja preporuka za ovaj mesec vama bi bila – ulažite što više u sebe. Period je odličan da se neke ustaljene stvari promene, naročito za one Lavove koji se odluče da se okrenu privatnim poslovima i da se više angažuju oko onoga što je njima bitno. Neće ovaj početak biti spektakularan, ali će vam itekako dati dobru osnovu da možete da planirate za narednu godinu i da vidite da ste kao stvoreni za privatnog preduzetnika. Generalno, ovo je mesec kada se dosta radi, ali taj rad ima svoje rezultate i to naročito u novim saradnjama ili dizanju starih na jedan jači i viši nivo. Vuku vas saradnje sa stranim firmama i inostranstvom generalno i nemojte zazirati od toga – ono što imate da ponudite prihvatljivo je za ulagače sa drugih prostora i vaše ideje mogu naći put do zainteresovanih. Sa Marsom u polju komunikacije imate potrebnu prodornost i sposobnost da prezentujete svoje predloge, samo obuzdajte nestrpljivost koja će povremeno biti vaš problem. Strah od probijanja rokova i kašnjenja.

Zdravlje

Najveći problem kod Lavova će tokom ovog meseca biti varijanta da svoje zdravlje zanemaruju na uštrb svega ostalog. Nemate vremene da još i na to obraćate pažnju i to ostavljate za neka bolja vremena. Nemojte da zaboravite da je Saturn u ovom vašem polju i da će zanemarivanje i nebriga imati svoje posledice. Makar pokušajte da se malo više krećete i korigujete svoju ishranu.

DEVICA


Ljubav

Polje doma i porodičnih relacija lepo je postavljeno Devicama koje su u brakovima većim delom ovog meseca. Možda će u prvih desetak dana biti suprotstavljenih stavova između vas i bračnog partnera, ali bi ulaskom Venere u Škorpiju i vaše polje komunikacije i to trebalo da krene na bolje. Lakše ćete se dogovoriti po svim pitanjima, a ova pozicija obećava i da biste zajedno mogli isplanirati neki kraći putić, možda baš za novu godinu. U dužim emotivnim vezama je dosta slična situacija s tim što vas dvoje morate malo više da poradite na emotivnoj sponi. Pretvorili ste se u osobe koje u najvećoj meri imaju okupiranost svojim poslovnim segmentom i zajedničko vreme sa partnerom oboje koristite za žaljenje i jadikovanje nad svojim problemima, umesto da se prepustite uživanju i ljubavi. Ovo bi trebalo da krene na bolje krajem prve dekade, da bi se u potpunosti opustili početkom treće dekade decembra. I sami ćete videti – problemi su nešto što svakako stoji, ali ljubav mora biti začin životu i kada je imamo – sa svim ostalim lakše izađemo na kraj. Slobodni pripadnici ovog znaka će, opet zaslugom Venere u znaku Škorpije, dobiti na komunikativnosti. Kroz razgovor ćete osvajati i zavoditi i malo je onih koji će odoleti vašem šarmu. Obzirom na tranzit Sunca i Merkura kroz polje ljubavi, malo je verovatno da ćete ostati usamljeni i neispunjeni po pitanju emocija. Sad, da li će se iz svega ovoga izroditi neke priče koje mogu biti trajnije, pokazaće tek naredni period kada se vidi koliko je čvrsto ono što ste tek započeli.

Posao

I sami ste svesni da ste u periodu kada sve vezano za posao funkcioniše dosta promenljivo. Kao da ne možete da u jednom trenutku postignete potrebnu stabilnost i da tako nastavite. Non stop ste čas u usponu, čas u stagnaciji. Priviknite se na ovaj tempo, jer će vas on pratiti i tokom decembra. Ako pogledate realno, na gubitku niste, jedini je problem što nikako da izađete na „zelenu granu“ ni po pitanju nekih saradnji, ali ni po pitanju finansijskog momenta. Sve je tu, na dohvat ruke, ali nikako da se realizuje na pravi način. Oko svojih privatnih poslova ćete se u velikoj meri angažovati u prvoj dekadi, nadajući se da ćete sa te strane uspeti da ostvarite neki jači priliv. Šta da vam kažem, uglavnom će to ostati samo na nadama. Dobre šanse daje Venera u polju komunikacije i dogovora, pa će se neki novi ugovori i dogovori realizovati, ali ne treba zaboraviti na Marsa u polju posla, koji vas tera da žurite onda kada žurbi mesta nema. Nemojte da zbog nestrpljivosti umanjite sebi neke šanse za nove poslovne priče.

Zdravlje

Definitivno slabiji imunitet tokom ovog perioda, a vi ćete još više uticati na to, jer ne stajete i ne odmarate se, gubite energiju a ne odmarate se dovoljno. Budite spremni da ćete zbog neke infekcije ili virusa biti primorani da odležite par dana, ali to bi još trebalo da vam bude najmanja briga. Vodite računa o stanju svoje kičme, naročito su aktuelni problemi i bolovi u rukama.

Izvor
Strah me čini jačim i boljim.
 

*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 188
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 191
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Mesecni horoskop 2015
« Odgovor #24 poslato: 00:26:38, 04.Dec.2015. »
VAGA


Ljubav

Vaša vladarka Venera u prvoj dekadi meseca prelazi u znak Škorpije. Koliko god da ste do sada bili fini i suptilni kada su emotivne relacije u pitanju, u vama će se u ovom periodu probuditi jake strasti i intenzitet i tražićete osobu sa kojom ne samo da imate slaganje na svim nivoima, već koja može da vas „izuje iz cipela“ jednim pogledom. A sigurna sam da će se takvi baš i pojavljivati. Miks ljubavi, privlačnosti i hemije odličan je koktel za početak jednog emotivnog odnosa, samo je pitanje koliko ćete moći ovaj intenzitet i da održavate. Neki će emotivni odnosi, započeti u ovom periodu, imati relativno kratak rok trajanja i neće izgurati ni do kraja meseca. Ipak, postojaće i oni drugi koji Vagama mogu doneti priču koja im je bila potrebna i koja može trajati. Jedini savet koji vam mogu dati jeste da se prilikom ulaska u emotivni odnos i odabira partnera, vodite ne samo strašću već da realno pogledate koliko osoba koja je ispred vas ima pravih kvaliteta koje tražite. U dužim emotivnim vezama i brakovima vi i partner ćete uspevati da nađete caku jedno drugom na neki lakši način. Ipak, i pored ovoga, veći deo meseca će povremeno biti intenzivnih trenutaka, biće malo ljubomore i sumnje, pa je savet da vodite računa da partneru ne dajete razloga za tako nešto. Prihvatite predlog voljene osobe da uzmete par dana samo za sebe i za svoje opuštanje. Ne morate ih iskoristiti samo pred novogodišnje praznike, ceo mesec je dobar za jednu zajedničku avanturu i relaksaciju. Uživajte, odmorite se, povezujte se više.

Posao

Lako može da se dogodi da tokom decembra ulažete u svoje poslove mnogo više truda nego inače, a da rezultati budu slabiji. Neće to biti vaša krivica, već splet okolnosti i promenljivo poslovno stanje ljudi sa kojima sarađujete. Nećete moći da računate na neke prilive i osećaćete se nesigurno u finansijskom segmentu. Ipak, ni ovo nije nešto što se neće moći pregurati malo boljom organizacijom i kontrolom nekih troškova. Generalno – mesec je dobar da pokušate da pokrenete neke nove poslove, da otvorite vrata novim saradnjama i klijentima, ali od svega toga ne možete očekivati stabilnost koja vam je potrebna. Povremeno ćete imati padove raspoloženja i u tim trenucima blokirati sami sebe. Nemojte, jer ako ovaj mesec za vas pomalo „zapinje“ ipak ćete, kada saberete sve rezultate, shvatiti da i niste toliko loše prošli. Napravite dobar plan rada i pokušajte da ga se pridržavate i pored promenljivog raspoloženja i uticaja sa strane koji ne možete kontrolisati. Komunicirajte sa drugim prostorima, inostranstvom.

Zdravlje

Mars u vašem znaku, naročito u aspektima koje će praviti tokom ovog meseca, nije dobar po vaše zdravlje. Pore psihičkog opterećenja, stresa i nervoze koji će biti prisutni maltene na dnevnoj bazi, i dalje ste pod uticajem koji donosi upale i infekcije svih vrsta, temperature, glavobolje i probleme sa kičmom. Potrebno je da se više odmarate.

ŠKORPIJA


Ljubav

Jedan čudan mesec na emotivnom planu za Škorpije. Istina je da će Venera preći u vaš znak i da će prilika za ljubav biti mnogo više, jer ćete vi lično dobiti i na šarmu i na intenzitetu i na magnetičnosti i privlačiti pripadnike suprotnog pola. No, ne treba zaboraviti da je vaš vladar u znaku Vage u dosta lošim aspektima i još na sve to – u polju tajni i podsvesti. Neke će se Škorpije upustiti u toliko intenzivne avanture i odnose tokom ovog meseca da će ih verovatno zapamtiti za ceo život. Drugi će pak imati velike muke da naprave odabir i opterećivati sami sebe odlukama na koju se stranu okrenuti. Ne bi me ništa čudilo da sedite na dve stolice istovremeno. Oni u emotivnim vezama i brakovima će biti u jednom strasnom periodu, koji će, isto tako strasno, biti presecan svađama i raspravama svakih vrsta. I pitanje veronosti može biti potegnuto, jer će se neke Škorpije suočiti sa ozbiljnim optužbama od strane voljene osobe. A možda čak i biti otkrivene u svojim „sumnjivim“ radnjama. Mislim da ste do sada shvatili ono što pokušavam da kažem – tokom celog ovog decembra svega će biti, samo neće biti mira. Doduše, vi podsvesno uvek i tražite da se nešto događa, da bude burno, ali nisam sigurna koliko će vam sva ova bura zaista i prijati. Jer, u pojedinim trenucima će pretiti da se pretvori u tornado koji ruši sve pred sobom. Vama će lično biti najteže jer nećete moći da se kontrolišete i obuzdate svoje strasti, a te iste strasti će vas voditi u situacije koje su turbulentne, ali i nezaboravne.

Posao

Mesec u isto vreme podsticajan, ali i težak. Izgleda baš kao da su se sve zvezde urotile da vam ne daju ni trenutka predaha. Ono što je lepo je da se otvaraju jače mogućnosti za finansijske prilive i da će vas ovaj trend pratiti sigurno u prvoj i drugoj dekadi decembra. Nakon toga, prilivi idu ka smanjenju, a troškovi ka povećanju, što je sve posledica nastupajućih praznika. Ono što nije lepo jeste da ćete kroz svoje poslovne odnose uglavnom prolaziti na najkomplikovaniji mogući način. Neke saradnje će u ovom mesecu pući i to verovatno nepovratno. Ako se nešto tog tipa dogodi, kažite sami sebi da je to najbolje. Jer, sada možete da se okrenete nekim drugim stvarima i poslovima koje ste nepotrebno zanemarivali. Nemojte zaboraviti još jednu stvar – početkom januara vaš vladar Mars ulazi u vaš znak. A od tada vas, dragi moji i drage moje – niko ne zaustavi. Još jedno vreme funkcionišite na ovaj način, pokušavajte koliko možete da se izborite sa gomilom obaveza, a kada dođe pravi trenutak – idemo na bolje.

Zdravlje

Najrealnije gledano – zdravstvene prilike nisu dobre po vas. Problemi sa psihom, nervoza, stres, padovi u depresiju. Pored ovoga – problemi sa upalama, infekcijama, virusima. Idemo dalje – kičma, glava, sinusi. Nekako kao da ste se rašrafili u potpunosti, što nije ni čudo, obzirom na to kroz kakav period godinama prolazite. Koliko god bilo u vašoj moći – vodite računa o sebi.

STRELAC


Ljubav

Predispozicije za ljubav tokom ovog perioda? Iskrno, ne baš bajne. Sa jedne strane, Sunce u vašem znaku u aspektima koje pravi i Mars koji baca dobar „pogled“ na vaše polje ličnosti, davaće vam jednu dosta intenzivnu, pokretačku energiju. Ono što nije dobro jeste ulazak planete ljubavi u polje tajni, što se svakako mora odraziti, na jedan ili na drugi način, i na one koji su slobodni i na one koji su u emotivnim vezama ili brakovima. Bukvalno, sve ovo bi moglo označiti s jedne strane potiskivanje ljubavi u drugi plan i stavljanje inicijative na neke druge lične prioritete. Ovo je jedna mogućnost koja svakako neće doprineti kvalitetu vašeg ljubavnog života ukoliko ste sami, a ako imate partnera, doći će do izvesne distanciranosti i zahlađenja. No, postoji ovde i drugi slučaj koji je u isto vreme i interesantniji, ali i teži. To je, naravno, mogućnost ulaska u emotivne odnose koji su prikriveni od očiju javnosti. Ako ste slobodni, možete se uplesti u odnos sa osobom koja je zauzeta i za koju ste svesni da vam ne može doneti ništa više sem neobaveznosti i jakog seksualnog intenziteta. Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera – distanciranost koja postoji između vas dvoje uticaće na to da se upletete u nešto što vam donosi živost i što vas pokreće. Neki od ovih odnosa će trajati jako kratko, ali opet postoji mogućnost da utiču na vaše trenutno partnerstvo. Sami razmislite šta vam je činiti i da li vredi rizikovati ono što imate.

Posao

I poslovna situacija neće mnogo odstupati od emotivnog dela. Interesantno je što sve izgleda kao da ćete uspeti da jako brzo dođete do onoga što želite, a to je neka vrsta samopromocije ili pak jaki ugovori sa saradnicima koji vas vode u materijalnu sigurnost. Ne sporim da će svega ovoga biti, ali onog najkrucijalnijeg, što vam je u ovom trenutku toliko potrebno – novca – biće mnogo manje nego što očekujete. Taj momenat vam nikako ne odgovara i verovatno će pojedini provesti teške trenutke u razmišljanjima šta i na koji način da urade da bi pokrenuli ovaj segment. Prosto rečeno – nećete ostati baš bez dinara, ali će sve naplate ići teško, čak i prilivi novca od redovnih poslova. No, ovo ne znači da i dalje ne trebate da dajete sve od sebe, jer će se vaš trud tokom decembra ipak isplatiti, samo u mesecima koji tek dolaze. I vama stoji preporuka da širite svoje poslove i da pokušavate sa komunikacijom sa stranim firmama i inostranim ulagačima. To će vas obezbediti na duže vreme.

Zdravlje

Prisustvo Sunca u vašem znaku u prve dve dekade ovog meseca uticaće u pozitivnom smislu na vas. Poslednjih desetak dana meseca donose vam blagi pad energije, ali ne verujem da će se ovo u većoj meri odraziti na vas. Jedina preporuka bi bila da se odmarate malo više.

JARAC


Ljubav

Ulazak tranzitne Venere u polje prijatelja i društvenih mreža slobodnim Jarčevima može doneti prijatne trenutke i zanimljiva nova poznanstva. Iskreno rečeno, nisam sigurna da ćete uspeti nešto konkretnije da ostvarite po pitanju osobe koju upoznate, ali da ćete se lepo družiti, imati zanimljive i podsticajne razgovore i shvatati koliko toga zajedničkog imate – to da. Za ostvarenje ćete morati da sačekate neki drugi period pošto decembar u tom smislu baš i nije najpodsticajniji za vas. Slobodni se mogu realizovati u ovom trenutku samo sa osobom koja je zauzeta, što nije realizacija u emotivnom, već u seksualnom smislu, ako ćemo pravo. I sigurno je da vam neće doneti potrebnu stabilnost. Oni koji su u bračnim odnosima moraju da pretrpe drugu dekadu meseca koja je najintenzivnija po vas. Vi i bračni partner već neko vreme pokušavate da spasete svoj odnos, ali ni jedna ni druga strana se tu baš ne pretrže u potpunosti. Možda će vam ovi momenti, koji će biti baš naporni, doneti i to da shvatite šta je sve potrebno da oboje uradite da biste opstali. Što se tiče onih Jarčeva koji su u dužim emotivnim vezama, vi imate prilično mirnu situaciju. Neke ste probleme prevazišli i sve češće uspevate da se uskladite, pa čak i isplanirate zajedničke događaje. Vama dvoma bi takođe prijalo da otputujete negde zajedno, ako obaveze dozvole.

Posao

Poslovno je ovaj mesec naporan po vas. Mars u polju karijere i pozicije u isto vreme je i dobar i loš, ali će se njegov najnegativniji uticaj osećati naročito u drugoj dekadi ovog decembra. U prvom i trećem delu meseca davaće dobar vetar u leđa vašim planovima. Tranzitna Venera se nalazi u polju zarade od profesije, što uopšte nije loše po vas, koliko god njen uticaj u znaku Škorpije bio slab. Ako ni na šta drugo, makar možete da računate na to da ćete svoj rad uspevati da naplatite. Ono što je loše je to što će sve što budete radili ići uz veliku dozu napora ili pokušaje drugih da vas na neki način zakoče ili osujete. Ovo će postati lakše tek u trećem delu decembra koji je još i najbolji po vas. Tada Jarčevima idu prilike da ostvare jednu brzu saradnju ili obave posao koji im može doneti veći novac za jako kratko vreme. Iako će to biti maltene pred novogodišnje praznike, sigurna sam da se nećete buniti da sami sebi isporučite lep finansijski poklon za ulazak u novu 2016-u.

Zdravlje

Vi se držite relativno dobro, ali da se ne lažemo – zdravlje baš i nije bajno i u poslednje vreme sve češće osećate neke tegobe. U toku ovog meseca bi trebalo obratiti pažnju i na svaku vrstu mehaničkih povreda, opekotina, posekotina, čak i padova. Sve ovo će biti najaktuelnije do kraja druge dekade decembra.

VODOLIJA


Ljubav

Ako ste slobodni, a željni da uđete u odnos koji bi mogao biti ozbiljnije prirode i koji bi vas vodio u stabilnost – onda prespavajte decembar, jer takvih prilika je malo verovatno da će biti. Ukoliko ste slobodni a želite da se provedete za sve pare i uživate u svim čarima života ne razmišljajući da li je neko sa kime se ludo provodite dobar materijal za brak i porodicu – onda, dobrodošli u decembar! Mislim da je prilično jasno šta pokušavam da vam kažem – ovaj mesec je pravo vreme za opuštenciju i zabavu, malo neobaveznih odnosa, možda čak i malo tajni, možda malo zanimacije sa nekim kolegom sa posla, od svega u suštini pomalo – ali uživanja mnogo! Prema tome, naoružajte se osmehom (šarmom i pozitivnim ludilom ste već naoružani do grla) i prepustite se svemu lepom što vam je dato da osetite. Ljubavi će biti kada joj bude vreme, a niko ne kaže da se neka od ovih „zanimacija“ neće pretvoriti u emotivnu vezu. Možda, samo ne sada. Ako ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku, prvi deo meseca je najbolji po vas, iako će i tada biti burnih svađa i dokazivanja ko je u pravu po nekom pitanju – partner ili vi. No, svađati se – je jedno, a ućutati potpuno – već nešto drugo. A baš ta forma, da ućutite, jeste najveća kazna koju vi i voljena osoba možete jedno drugom da priredite. Imaćete pred sobom periode natmurenih durenja, koji će se verovatno završavati vatrometom u spavaćoj sobi. A onda idemo ispočetka, red svađe, red durenja, red seksa za pomirenje. A ko će vas dvoje razumeti.....

Posao

U ljubavi nestabilno i kao na toboganu....a na polju posla? Pa, i nije toliko loše koliko ste pomislili da će biti. Energije ovog meseca vam odgovaraju, takođe vam odgovara i rad na brzinu, kroz kratke rokove, odgovara vam napetost koja vas nekako još više podstiče da zapnete i da završite ono što ste namerili. Dok će se pripadnici nekih drugih znakova mučiti i kukati, vi ćete u totalno cool fazonu proći kroz ovaj period. I još, na sve to, zaraditi. Umete da prepoznate šansu, umete da animirate druge i da ih zainteresujete za ono što radite, a takođe umete i da sklopite neke lepe dogovore za koje drugi baš i ne moraju da znaju. Sve u svemu – čekate i grabite svaku priliku da zaradite. Na sve ovo pozitivno, Venera u polju karijere daje mogućnost da u drugom delu meseca dobijete i neku formu unapređenja ili jače pozicije. Ako ne bude nešto tog tipa, onda će se ovo prosto transformisati kroz neki jači novčani priliv ili formu nagrade od strane nadređenog. To bi baš bio lep poklon za vas pred novogodišnje praznike.

Zdravlje

Iako drugima izgleda da ste veseli i da pucate od zdravlja, vi sami najbolje znate da ne volite da pokazujete kako se zaista osećate. Neće ovaj mesec baš biti toliko dobar po pitanju zdravlja, ali će se najviše odraziti kod vas na probleme sa glavom, kičmenim stubom, zubima, čak i povremenom depresivnošću.

RIBE


Ljubav

Prva dekada meseca baš i neće biti bajna, ni onima koji su slobodni, ni onima koji su u emotivnim vezama i brakovima. Nekih pravih prilika neće biti, ako ste usamljeni, pokušavaćete na više strana da se angažujete i nećete postizati uglavnom ništa. Oni u brakovima i vezama će ići svako na svoju stranu, opterećeni ličnim problemima i sa malo vremena da posvete jedno drugom. No, već posle toga malo se popravlja situacija za vas. Venera će ući u znak Škorpije, znak po sentimentu i energiji srodan vašem, a Merkur i Sunce se preseliti u polje prijatelja, šansi, uzvraćene ljubavi. Mars će praviti neke jake, strasne aspekte i buditi želju i energiju u vama. Sve kockice se lagano slažu da se vi baš lepo prodrmate. Emotivni odnosi će dobiti na intenzitetu a vi i partner ćete ponovo pogledati jedno drugo, ali drugačijim očima. Shvatićete koliko ste vremena gubili na ono što je nebitno i navalićete da nadoknadite propušteno. Porast ljubavi i strasti će biti više nego očigledan, pa se oni koji su u vezama mogu osetiti čak u toj meri dobro da bi počeli da razmišljaju i o nekoj zajedničkoj budućnosti, ili makar pravili planove o odmoru od par dana. Slobodni mogu preko prijatelja, društvenih mreža upoznati osobu koja može biti i iz drugog grada ili čak inostranstva i koja dolazi u vašu blizinu. Iako se nećete jedno drugom obavezati odmah i izdefinisati odnos na početku, svideće vam se da vreme provodite zajedno i da se zbližavate. Možda od svega ovoga u nekom kasnijem periodu i nastanu neke lepe i dugotrajne veze. Svakako, uživajte.

Posao

Slika ulaska u decembar mesec, kada je posao u pitanju, prilično je povoljna po vas. I situacija na dalje bi trebala u većoj meri da ide kako treba, a najbitnije je da ćete se u potpunosti iščupati iz stagnacije koja vas je zgrabila pre nekog izvesnog perioda i ne pušta. Doduše, neke promene će nastupiti, možda u početku nećete biti oduševljeni njima, da bi tek u nekom kasnijem periodu shvatili da su bile maksimalno dobre po vas, oslobodile vas nekih nepotrebnih ljudi i loših i neisplativih saradnji, i gurnule vas na put ka nečem mnogo boljem. Imate dobre prilike i za finansijske prilive tokom decembra, ali ćete morati da se suočite i sa troškovima, i to najviše u drugoj dekadi. Ovo je nešto što ste napravili u prethodnim vremenima i što prosto rečeno – morate platiti, svidelo vam se to ili ne. Potreba da radite i uspostavljate saradnju sa ljudima sa drugih prostora će jačati, ali će isto tako jačati i prilivi sa tih strana, pa nemojte biti lenji i pokrenite se. Sve ono u šta uložite svoj trud, imaće tokom ovog meseca dobru realizaciju.

Zdravlje

Mars u tranzitu kroz polje kriza i operacija nikad nije baš bajan, a naročito je druga dekada decembra komplikovana po vas. Povedite malo više računa o sebi u svakom zdravstvenom segmentu, a ako nešto zagusti ili zaboli, ne čekajte mnogo već pravac kod lekara.

Izvor
Strah me čini jačim i boljim.
 


Stranice: « 1 2 3

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
3 Odgovora
1812 Pregleda
Najnovije: 18:06:42, 06.Mar.2010.
Ch
124 Odgovora
22325 Pregleda
Najnovije: 13:15:24, 01.Dec.2013.
Miloš Mi.
13 Odgovora
2756 Pregleda
Najnovije: 20:38:55, 02.Dec.2014.
TF 2008