Ljubomora muža ili nešto drugo? :(

• Odgovora: 93
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Ljubomora muža ili nešto drugo? :(
« Odgovor #70 poslato: 14:20:21, 08.Apr.2014. »
Možda cu sada da ti zvučnim malo grubo ali ne mogu drugačije kada vidim da se neko tako i življava na ženi. Tvoj muž mi djeluje kao običan slabić,dzabe njemu položaj na poslu,pare,harizma i još svašta nešto kada je u dusi toliko prazan da mu je potrebno da na tebi demonstrira svoju moć.
Za svaku pohvalu je to sto ti želiš i trudiš se da sačuvas porodicu kada očigledno nemaš sa kim.Tvom muzu ne treba žena već sluškinja,a to sto ti tako kupuje da te kao obraduje je samo zbog toga da bi sutra ako ti odbiješ da budes poslušna imao sta da ti nabija na nos. Zao mi je sto nisi svesna pored kakvog čoveka ti prolaze najbolje godine,sto zapostavljas dete da bi njemu u godila,a on vecito nezadovoljan.Beba ce da poraste i to sto sa svojim detetom sad propustas zbog njega vise nećeš imati prilike da proživis,sa tim djetetom.
Da se meni tako mesa u kućne poslove leteo bi naglavačke iz kuće,još posle onog isvracanja hrane na glavu,ili bih se ja spakovala i otišla.
Još jednom ti kažem,čini mi se da se ti dzabe trudiš ako nemaš sa kim i zbog koga.Njemu ne treba žena već pokorna sluškinja koja ce još uz to i da bude uvek raspoložena za sex,ali samo onda kada on to poželi.
Izvini ako sam bila gruba,ali možda ti je potrebno tako da bi videla sa kakvim covekom živiš,kakav ce covek da vaspitava to dete.Pa ono ce pored takvog oca da živi stalno u nekom strahu,da odraste u živčanu osobu,a i ti ćeš pored njega tako na kraju.
Još samo nešto,sta ce on da radi kada dete poraste i počne da razvlači igračke po kuci,jer djeca to rade,ako mu SAD smeta jedan prljavi tanjir i par mrvica.Tek onda ce da pokaže svoje pravo lice,pitanje je samo na koji način...
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
« Odgovor #71 poslato: 07:08:23, 09.Apr.2014. »
Nije Elena gruba, ona je iskrena i da si kao ona sada nebih raspravljali o njemu jer nebih smeo da te dira i pre bilo kakve akcije dovro bih razmislio o svojim postupcima. Svakako te podrzavam sto zelis da spases i ocuvas brak i to moras sa njim da raspravis kroz miran dijalog. Zna on dobro kako se ponasa i zasto i preko granice ali ako vidi otpor nece te dirati zato budi pametna. Razumem i tebe da si odrasla u normalnoj porodici okruzrna ljibavlju  a i njega koji je ceo zivot ziveo po pravilima i pod cizmom i sad on nastavlja da bide kako je njemu bilo. Samo dobar razgovor.

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #72 poslato: 22:01:54, 09.Apr.2014. »
Mnogo si ga ti razmazila: doruchak, kafa ujutru, i josh se ranije probudish da bi mu udovoljila, onda ruchak/vechera, kolachi, spremna kuca, ne brecash se mnogo...

Zamisli njega samo 5dana bez tebe, i tebe bez njega.

Ti bi ubrzo trebala da pochnesh da radish zar ne? Beba raste, tu treba organizacije. 

*

Van mreže Tisina2013

• *
  • 32
  • 9
« Odgovor #73 poslato: 10:11:31, 11.Apr.2014. »
Dragi ...

Šta da kažem, kad ste svi u pravu, ovisno s koje strane gledate na stvar.Ja ga jesam razmazila, ali to je tako bilo od početka, to je tako kod njega, znaš kad muškarci tako kažu, a mi se složimo misleći da će i oni nama izaći u susret kad to bude trebalo i kad mi kažemo-to je tako kod mene.
Meni to nije problem, kad me ništa ne koči, čak to radim sa radošću, ali kad me počne sputavati sa svih strana i kada ti rijetko kad progleda kroz prste, onda mi je mrak na očima,ništa drugo.
Znam da je Elena iskrena, i potpuno shvatam tu reakciju, i molim te reci sve što misliš, i ja negdje u sebi to mislim, mada Medenica kaže da nismo iste osobe, ali svaka žena misli tako, tj.svaka normalna osoba, jer sve ima granice.Razlika je samo u suprotstavljanju, tj.karakteru, koliko ko misli da može podnositi, ovisno kako čije su granice.Moje su pomjerene jako zbog situacije u kojoj sam se našla u životu, jer je baka bila bolesna zadnjih godina, tako da sam uglavnom se osjećala prepuštena sama sebi, pored sestre koja je prolazila teške faze bez podrške roditelja, koja se borila sa tim uvijek u sebi i gledala da mene ne povrijedi svojim ponašanjem, ali to ju je udaljavalo od mene,a ja sam samo htjela da budemo bliske i da sve jedna drugoj govorimo, što u toj fazi nije bio slučaj.Kasnije se ona promijenila i moram reći uspjela se lijepo izgraditi, baš je stabilna ličnost, sa pozitivnim vidicima, a ja sam sad u fazi kad prolazim što je i ona-donekle-u sebi, i teško mi je da s njom o tome razgovaram.Tada sam mislila da ona sa mnom to ne dijeli jer ne vidi u meni osobu za to, ali sada znam da kao i ja sada, ustvari me samo štedi, ne želi da me sekira.Baku smo obje štedile, i dosta naših strahova,nemira, borbi,pa i potreba smo krile, jer joj je bilo isuviše teško.Ona je bila u godinama i imala je još djece i sve ju je to pogodilo naravno, pa onda je došla i bolest tako da smo gledali da joj budemo radost a ne teret nikad.A sad kad se prisjećamo svega, shvatamo da joj nismo ni bile nikad teret, ona je bila anđeo u ljudskom obliku.
Raspisah se ja o tome, a ustvari želim da kažem da sam iz svega toga naučila da pomjeram granice i da svima dajem više prilika.Neki to zloupotrijebe.Mužu sam dala i pravo da to zloupotrijebi, ali nekad zaista tijelo mi odreaguje i kad je psiha blokirana prema tome.Dođe mi zlo, muka, samo bih sjela i buljila u prazno.
Dakle, nastojim da budem stabilna i da se držim uspravno, ne mogu uvijek, ali trudim se.Voljela bih samo kada bi mi se javila pozitivna slika o nama, kada bih nekako uspjela da nas vizualiziram kao sretnu porodicu, kada bih mogla da vidim njega samo malo boljeg, opuštenijeg, na duži period a ne na 2 dana pa onda 10 ko zapeta puška.
Moram sada ići, uglavnom, izgleda zaista da sve ima svoju cijenu na ovom svijetu.
Samo molim Boga da sve što plaćam ne košta moje dijete.To mislim svi žele na koncu svega.

Hvala na podršci, na svemu, čitamo se.

:srce:

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • 47
« Odgovor #74 poslato: 12:35:41, 13.Apr.2014. »
Apsolutno te podrzavam u svemu. Svaka cast. Veruj mi da ljudi grese pogotovo kad su mladje osobe u pitanju. Sve vise razumem starije. Znam tacno gde sam gresio u postupcima. Nisam znao a pun sebe, mladost i energija su cudo. Grese ljudi u svemu u zivotu a ne u braku a sve je to zivot. Kad pogledam sebe nisam vise ona osoba kao nekad a samim tim drukcije gledam na svet oko sebe i vidim gde drugi grese a i ja sam. Ali sve manje i manje. Tako da te potpuno razumem a ti nas nadam se. Danas je tesko dati bilo kome savet, ovako i nekako a u zivotu tesko. Odmah stvoris neprijatelja a za to nemas potrebe. Na kraju kad saberes treba svatko sam da se izbori za sebe, okrene sebi i shvati zivot, brak, ljude.

Ej, vec smo zabrinuti sto te nema  (*o*)
« Najnovija izmena:: 21:54:44, 18.Apr.2014. narcisa zec »

*

Van mreže Tisina2013

• *
  • 32
  • 9
« Odgovor #75 poslato: 14:47:04, 18.Apr.2014. »
 :srce:
tu sam, hvala na brizi, ali ne stižem da napišem ništa smisleno.situacija je čas ovakva, čas onakva, standardno više.
ja se trudim da balansiram i tako...

*

Van mreže Tisina2013

• *
  • 32
  • 9
« Odgovor #76 poslato: 09:08:49, 19.Apr.2014. »
Dragi moji!
Izgleda da se zaokružuje neki krug ...dobila sam od vas savjete, podršku i nekako stala na loptu, bar privremeno.Mislim na ono u meni, u kući se malo šta promijenilo.Ali dobro, bar sam potvrdila neke svoje misli o svemu tome kroz vas.Šta želim reći?Ne želim se rastati od vas, a ne želim vas ni iskorišavati očekujući stalnu podršku.Ali zaista jeste jedna istina: da ste mi jako pomogli samim svojim javljanjem i riječima, zainteresovanošću za moj problem.
Što se tiče privatnih poruka za one koji mi pišu, žao mi je što ne mogu da odgovorim ali kako su one privilegija aktivnih članova a kod mene stoji još uvijek da sam samo ''korisnik'', ne znam kad ću ih moći koristiti.
Što se tiče savjeta koje sam dobila o sexu: prvo shvatam da je to sve dobronamjerno i zaista se zahvaljujem što mi želite pomoći i sa te strane, i to govori koliko zaista želite da mi pomognete da bude sve bolje :) hvala!
Shvatam također da je sex jako bitan, pa i najbitniji u braku, da ako to funkcioniše sve se nekako posloži....I uvjerila sam se u to.Iskreno, njegovi periodi kada je normalan i divan i jesu uzrokovani time.Možda ste me doživjeli kao stidnu i neiskusnu pa možda i malo konzervativnu, shvatam zbog čega, vjerovatno sam takva i bila nekad pa i sad ostavljam takav prvi utisak, međutim nisam.Što se tiče sexa, ne čekam da on preuzme inicijativu, nekad davno u početku jesam, jer sam bila djevica, ali drugi sam tip žene, pa se u meni vrlo brzo probudio taj temperament.Tako da ne kažem da se ne može bolje :D ali ne spadam u kategoriju lijenih ili nemaštovitih žena uopšte.Naprotiv.Mislim da je to nešto čime je on uvijek bio prijatno iznenađen, jer s obzirom da sam bila nevina kada sam ga upoznala i s obzirom da sam svojim ponašenjem uvijek davala do znanja da pazim na granice, što se tiče naše intime, rijetko kad se mogao požaliti.Eh sad druga je priča kad on mene sroza do krajnje mjere pa onda me zaskoči u kuhinji(mada ni tada ja ne dajem utisak da mi je mrsko,jer nije mi mrsko, ti pomirdbeni znaju biti najbolji, ali sve to je počelo uticati i na taj segment), znači, trudila sam se uvijek i bila sjajna, i on opet nezadovoljan?!To me izluđuje.Ali eto polako prihvatam pa idemo...dalje...
Vi ste me doveli na tu stepenicu-prihvatanja, mada sam znala da je tu i da trebam zakoračiti, vi ste mi pomogli da se popnem.Sad sam na njoj, kad ću na sljedeću, ne znam.
Nadam se da vas ne zamaram puno i voljela bih da se nastavimo dopisivati, pa i na drugim vedrijim temama ako me privhatate kao sugovornika :)

Lijep pozdrav čarobni moji i Srećan Vaskrs!
« Najnovija izmena:: 09:14:20, 19.Apr.2014. Tisina2013 »

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • 47
« Odgovor #77 poslato: 12:27:21, 19.Apr.2014. »
Sve je to ok, sve ce to doci na svoje vremenom i svi smo prosli kroz to. Smatram da si sposobna i temperamentna zena samo se to pored njega nevidi a da si sa nekim drugim videla bih svoje pravo lice. Uzivaj u sexu zbog sebe pa i oboje. Bas mi je drago da si se javila.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
« Odgovor #78 poslato: 22:53:28, 20.Apr.2014. »
Dragi moji!
Izgleda da se zaokružuje neki krug ...dobila sam od vas savjete, podršku i nekako stala na loptu, bar privremeno.Mislim na ono u meni, u kući se malo šta promijenilo.Ali dobro, bar sam potvrdila neke svoje misli o svemu tome kroz vas.Šta želim reći?Ne želim se rastati od vas, a ne želim vas ni iskorišavati očekujući stalnu podršku.Ali zaista jeste jedna istina: da ste mi jako pomogli samim svojim javljanjem i riječima, zainteresovanošću za moj problem.
Što se tiče privatnih poruka za one koji mi pišu, žao mi je što ne mogu da odgovorim ali kako su one privilegija aktivnih članova a kod mene stoji još uvijek da sam samo ''korisnik'', ne znam kad ću ih moći koristiti.
Što se tiče savjeta koje sam dobila o sexu: prvo shvatam da je to sve dobronamjerno i zaista se zahvaljujem što mi želite pomoći i sa te strane, i to govori koliko zaista želite da mi pomognete da bude sve bolje :) hvala!
Shvatam također da je sex jako bitan, pa i najbitniji u braku, da ako to funkcioniše sve se nekako posloži....I uvjerila sam se u to.Iskreno, njegovi periodi kada je normalan i divan i jesu uzrokovani time.Možda ste me doživjeli kao stidnu i neiskusnu pa možda i malo konzervativnu, shvatam zbog čega, vjerovatno sam takva i bila nekad pa i sad ostavljam takav prvi utisak, međutim nisam.Što se tiče sexa, ne čekam da on preuzme inicijativu, nekad davno u početku jesam, jer sam bila djevica, ali drugi sam tip žene, pa se u meni vrlo brzo probudio taj temperament.Tako da ne kažem da se ne može bolje :D ali ne spadam u kategoriju lijenih ili nemaštovitih žena uopšte.Naprotiv.Mislim da je to nešto čime je on uvijek bio prijatno iznenađen, jer s obzirom da sam bila nevina kada sam ga upoznala i s obzirom da sam svojim ponašenjem uvijek davala do znanja da pazim na granice, što se tiče naše intime, rijetko kad se mogao požaliti.Eh sad druga je priča kad on mene sroza do krajnje mjere pa onda me zaskoči u kuhinji(mada ni tada ja ne dajem utisak da mi je mrsko,jer nije mi mrsko, ti pomirdbeni znaju biti najbolji, ali sve to je počelo uticati i na taj segment), znači, trudila sam se uvijek i bila sjajna, i on opet nezadovoljan?!To me izluđuje.Ali eto polako prihvatam pa idemo...dalje...
Vi ste me doveli na tu stepenicu-prihvatanja, mada sam znala da je tu i da trebam zakoračiti, vi ste mi pomogli da se popnem.Sad sam na njoj, kad ću na sljedeću, ne znam.
Nadam se da vas ne zamaram puno i voljela bih da se nastavimo dopisivati, pa i na drugim vedrijim temama ako me privhatate kao sugovornika :)

Lijep pozdrav čarobni moji i Srećan Vaskrs!
I meni je drago sto si se javila,sto se ove teme tiče tu vise ne bih komentarisala jer sam zadnji put rekla ono sto sam imala,ali bilo bi mi drago da mi budeš sagovornik na drugim temama,onda ćeš kad budeš imala vise poruka moći da odgovaras i na pp
Tebi i tvojoj porodici želim srecan Uskrs  :flowers:
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • 47
« Odgovor #79 poslato: 08:38:03, 21.Apr.2014. »
U pravu je elena, javi se i na neke druge teme pa da te aktiviraju. Nisam niti ja nesto aktivniji ali me ima. Aj cekamo tvoj post.

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000