Dragi moji, čarobni!
Hvala bezbroj puta na divnim riječima, na savjetima, na podršci, na čitanju, na brizi ponajviše!
Zaista ste divni ljudi.
Hvala Bogu da sam vas srela.
Ja često virnem ovdje, ali ne stignem da pišem...a ne želim nešto samo kratko našrvljati, mada mogu vam ostaviti samo trag, mahnuti, ako se nećete ljutiti

Faith, hvala na uključenju i na komplimentu,da mnogo vrijedim.
Sve si u pravu, kao i Medenica i Elena, i zaista ste vješti u psihologiji, za pohvalu!

Što se tiče situacije kod kuće, iz krajnosti u krajnost, ja se trudim da sebe kontrolišem, da radim šta treba i da brinem o čemu treba.Trudim se da ne pridajem glupostima značaj i da gledam dugoročno.Ne uspijeva mi uvijek

Vjerujte da u jednom danu toliko ima trzavica da se osjećam kao u nekom filmu, pa da stalno ponavljamo scenu dok je ne uvježbamo za snimanje, ili se već snima ali smo nevješti glumci pa 101 klapa.
Prema djetetu je fin, to me izuzetno raduje, mada sam primijetila da je par puta reagovao oštro ne zato što je beba bila kriva (zar beba može uopće biti kriva, ne)nego jer je bio nervozan.Ok, to se dešava svima, pa i meni koja sam majka, da reagujem pogrešno.Bitno je kajanje i nepretjerivanje.Tako da sam s te strane mirna.
Hvala Bogu.
Vjerujem da će vremenom biti bolje između nas i da će on biti bolji prema meni, ali nadam se da u tom periodu neće biti nikakvih velikih scena, ili udaraca i sličnog....To zaista ne znam kako bih podnijela.
Voljela bih kada bi i moj muž s nekim porazgovarao, da malo vidi stvari i iz druge perspektive, mada znam da bi prvo pomislio-eh tako je to kod tebe ali KOD MENE JE DRUGAČIJE, i time hranio svoj ego, ali bi sigurno kasnije o tome razmislio, to uvijek radi.
Još jedna stvar: on je na jednoj poziciji na poslu koja zahtijeva kontrolu i brigu jednog sektora, tu ima više ljudi, kojima je on da kažem nadređeni.I svi oni imaju riječi hvale za njega, niko ne bi vjerovao da je on tako agresivan, mada svi kažu da je u poslu precizan, strog ali i pravedan.I zaista je u poslu besprijekoran, sve pod konac, sve po sistemu, nema odstupanja.Red, rad i disciplina.To mu odgovara jer je on uvijek kao zapeta puška, rijetko kad je opušten, a na poslu su takvi i poželjni, jer radi kao robot.Sve po pe esu.
Eh sad on taj princip primjenjuje i na kuću.
Skoro su bile njegove kolegice u posjeti zbog rođenja djeteta(i jedan kolega) koji su vidno zadovoljni s njim kao kolegom i šefom, čak sam imala razlog da budem ljubomorna, ili da posumnjam, a da ne kažem da sam imala razlog da ga napadnem kao on mene zbog ljubaznog odnosa sa kolegicama.Ali, nisam.Što ga je veoma obradovalo jer je vjerovatno to očekivao.Ali nisam ni osjećala neku ljubomoru, da li zbog toga što sam trenutno malo razočarana u njega ili zbog toga što smatram da on to sebi ne bi dozvolio, jer i tu je princijpijelan, bar je bio, ne znam....
U svakom slučaju, tema za razmišljanja imam, ali vjerujte nekad poželim da se odmorim od misli, da se opustim, da uradim nešto što nije procijenjeno da li treba, da uradim neku malu ludost, kao npr. odem sama na izlet sa bebom, da ga prije toga ne pitam, ne nagovaram, ne čekam vikend kad je on slobodan, nego da jednostavno poželim, upalim auto i odvezem se.A to je nemoguće jer bi on napravio scenu.
Ne znam, biće bolje nadam se.
Šaljem vam tople pozdrave, i