Ljubomora muža ili nešto drugo? :(

• Odgovora: 93
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Ljubomora muža ili nešto drugo? :(
« Odgovor #40 poslato: 22:44:49, 20.Feb.2014. »
Dragi moji čarobni!Zaista ste čarobni i divni!
Hvala na divnim riječima i podršci!
@Narcisa, hvala i Tebi na podršci i na javljanju, sve mi ovo mnogo znači i baš me usrećuje misao na sve vas!

* Nema na čemu. Drago mi je da si pronasla mjesto i ljude s kojima bi podijelila svoja osjećanja i događanja.

Eh sad nakon razgovora o tanjiru, situacija se jeste vidno poboljšala, vjerovatno što se i sam on osjetio kao đubre pa nije imao kud,

* Fino da je proradila savjest kod njega ;)

ali ''trzavice'' ne prestaju, i ta njegova skoro pa konstantna nervoza, nezadovoljstvo, što sve nije po pe esu, itd.I jeste kukavica, mada naizgled je veoma hrabar i odlučan, ali sve to pada u vodu kad nije hrabar i odlučan pred svojim najrođenijim.

* Nadajmo se da je to ipak neki loš period kod njega i da ce ubrzo proci...

S obzirom da kukavice obično bježe kada ih se suoči sa nekim stvarima, ja iako sam konkretno rekla da ovakvo ponašanje može dovesti do razvoda, izbjegavam da ponavljam to za svaku sitnicu, ali sitnica po sitnica....
Ja se svim srcem i dušom molim i nadam da će se nekako riješiti pozitivno i da samo neće posezati za nasilnim ponašanjem a sve njegove unutrašnje nedoumice, traume iz djetinjstva, SVE sam spremna da podijelim sa njim i da mu pomognem da se izbori sa tim.

* Probaj da ne mislis mučiš sebe pitanjima "ŠTA AKO" Misli pozitivno!

I vjeruj Narcisa, da ovakvim osobama ne bi pomoglo ništa što bi prisustvovali porodu, oni bi samo rekli-pa što, za ženu je to prirodno, nisi ni prva ni posljednja,

* Ha, nije valjda - zvuči sadistično :) Priznaj da si ovo rekla pod utiskom od dođaja, mada ko zna...Različiti smo.

- ono što njima treba jeste uključenje u više stvari poslije poroda, u kućne obaveze, obaveze oko djeteta i to, ali eto, mi žene se uvijek stavimo u prvi plan tim više jer on radi, ovo ono, ali Bože moj, ima žena koje počnu raditi nakon 3 mjeseca od poroda i ako im neko čuva bebicu, opet su one u full programu nakon posla i ujutro...tako da--- muškarcima treba pojačati režim, neka nekako dokažu tu svoju muškost!

* Slazem se da treba podijeliti ljubav i obaveze u vezi s roditeljstvom.

Ali vidiš, ja to tako mislim, a ovamo....druga situacija.... Možda u ovoj situaciji ispada problem moja blaga narav....

*Samo dama...no kad kap prelije čašu i blaga postane oštrija ;)

Očekujemo te s novim vijestima, nadam se lijepim.  (mah:mah)

Srdačan pozdrav! :daisy: :srce:
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže marko dj

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #41 poslato: 22:46:06, 20.Feb.2014. »
deste devojke  ;) ;) ;) ;) ;)

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #42 poslato: 23:02:18, 20.Feb.2014. »
Gdje si Ti Marko dj ? :) Nismo čuli Tvoje mišljenje na temu ?! Možešovdje ćaskati  :)
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
« Odgovor #43 poslato: 01:31:15, 21.Feb.2014. »
Delhaj pretpostavljam da se ovo na pocetku tvog posta odnosi i na mene,ako gresim onda izvini  :flowers:,ali prosto ja to posmatram iz drugog ugla,ne kao vi muskarci i normalno je da ce moja reakcija bar ta prva biti takva kakva i jeste bila,iskreno tu sam se jos i suzdrzavala sta mi se sve motalo po glavi.
U svakom slucaju drago mi je sto se nasa clanica trudi da resi problem i nadam se da ce uspeti. Najlakse je okrenuti se i otici,i za pohvalu je ovo sto se ona trudi da resi ovakav problem,ali sam ipak i misljenja da ako mozda i ne krene na bolje ne treba trpeti razne gluposti samo zato da bi porodoca ostala na okupu,jer sutra niko nece da joj kaze hvala zbog toga,a dok se osvrne,zivot prosao.
A sto se tice prisustva oceva porodjajima kada ste vec to pomenuli i tu postoji dve strane medalje,neki muskarci posle toga mogu samo jos vise da cene zenu zbog toga,dok drugima npr.prilikom s..a moze da bude ta slika u glavi kao sto znam za pojedine slucajeve pa onda bude samo jos gore. I zato muskarci treba da se drze svog dela posla i prave bebe,zene da ih radjaju i sve kako treba   ;D   :flowers: 
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Tisina2013

• *
  • 32
  • 9
« Odgovor #44 poslato: 10:25:37, 21.Feb.2014. »
Dragi moji, SVI!
Zaista mi puno značite.Znam da puno ovo ponavljam, ali tako je.
Trudim se ispravno se ponašati, ali kao što kaže Narcisa, iz blagosti prelazim u oštrinu...mada to ne volim, jer onda se poslije kajem, puno se kajem, i sama sebe dovedem u bezveze situaciju.Ne znam...teško je bit dosljedan u ovakvim okolnostima.
Najteže mi pada to što ne mogu da se opustim, jer nikad ne znam u zadnje vrijeme kako će prokomentarisati šta i nije to toliko problem, mogu se ja oglušiti na to, ali onda on UVRIJEĐEN ide dalje...pa napravi scenu zbog gluposti.Neki dan je napravio scenu jer nije bilo pelena u prodavnici u koju sam otišla ( a ja insistirala da odem da prošetam usput) i pošto mi je bilo daleko da idem do druge prodavnice gdje imaju sigurno, ja mu javm da on kupi.Hajd ok, on je kupio, ali mi je držao predavanje o mojoj nesposobnosti pola sata.Nakon toga, kad se ispucao, kao da ništa nije ni rekao, on bi da se mazi, da me zeza nešto i tako...
......gubim energiju na gluposti, a koliko god se trudila da me ne dotiču te sitnice i gluposti, one negdje nešto ipak dotiču,diraju u neki dio mene, i skupljaju se, a da mu odgovorim, posvadjali bi se, tj.diskutovali do zore i još  više bi me to iscrpilo.
Nadam se najboljem.

Volim vas i najljepše pozdravljam!

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #45 poslato: 17:47:20, 21.Feb.2014. »
Odarz njegove, nesigurnosti, kukavicluka i sebicnosti. Sledeci put mu kazi da nebude dosadan i da mnogo ne komentarise da ti nebib odvezala jezik. Prvo drzis kucu dizes dete i od tebe za pocetak dovoljno a on mora da bude spoljni element. Sto se zenio ako nije spreman na odricanja i obaveze. Ljubav i sex moze kad je njemu do toga a kad ga nakrpe na poslu ili napravi propust udara na slabijeg. Zato moje recivu usta i opali. Nedaj na sebe. Sledeci put ce ti napraviti scenu u prodavnici zbog neceg pred drugima. Ako je netko bionponizavan i vredjan kao dete on podsvesno to isto radi sa tobom kao njegovi sa njim. Dobro je sto napada tebe ti si mlada i moras da ojacas zato inprolazis kroz to jer si rasla u ljubavi obasuta paznjom pa nerazumes zasto je takav pa mislis da su svi takvi kao ti. On nije imao ljubavi ali je patio za njom i zato je nasao tebe jer ga ti volis. Sada fokus odlazi na dete sa njega i to ga podsvesno pogadja jer gubi ono sto ja trazio a ti dajes a on uzima. E tu je ravnoteza. Budi pametna. Ovo ti je sansa da odrastes a njemu da se uhvati u kostac sa samim sobom a ti gledaj ono sto sam ti pustio na YT. Radi na sebi da ojacas duhovno i psihickivda nemogu drugi da manipulise sa tobom a " on je jak onoliko koliko mu ti dopustis  da bude jak"

*

Van mreže Tisina2013

• *
  • 32
  • 9
« Odgovor #46 poslato: 08:26:55, 22.Feb.2014. »
Dragi medenica, divan savjet, hvala ti mnogo!
I na snimkama sa youtuba ti hvala, mnogo koriste zaista!

Srdačan pozdrav, čitamo se!

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • 11
« Odgovor #47 poslato: 07:56:24, 23.Feb.2014. »

Elena pozdrav, nisam mislio samo na tebe kad sam to napisao, premda si u ovoj temi tako odreagirala. Naime tako reagirauj večina mladih i bijesnih. Priznajem da sam u prvoj sekundi pomislio da mu je taj isti tanjur trebala vratiti "kao leteći". Ali je pitanje šta bi se desilo, možda bi ju ozlijedio, ili tko zna.
   Tišina on bi trebao da ide kod liječnika da mu da nešto za smirenje. A ako ga netko živcira na poslu  nikako ne bi trebao da se istresa na tebi koja mu podižeš i odgajaš dijete. Ubuduće kada počne da se istresa pošalji ga u kupaonu pa neka se tamo istresa. Koliko sam shvatio on se ne želi svađati nego voli da s tebom vodi svoj egoistični monolog. Mislim da ne trebaš da gubiš snagu i volju na svađu s njime. Tako samo njega potkrepljuješ u toj raspravi i on se onda istresa na tebi. Hladno ga pošalji pred ogledalo, a ti radi svoj posao dalje ne mareći na njega. Ti zbog djeteta trebaš da budeš smirena, jer dijete osjeti svaku vašu nervozu, a kamoli neku veću prepirku odnosno svađu. Ne znam točno koliko je dijete staro, ali bez obzira na starost ono osjeti sve vibracije među vama. Što će se sigurno odraziti na njegov život nastavi li se to dalje. Ali svakako da trebaš da budeš odlučna, samouvjerena i ne treba da mu dozvoliš da te ponižava. Da ti govori kako si nesposobna. Upitaj ga "zašto je onda s tobom, ako si takva"
  Čao...
Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi, izgubljeno je vrijeme.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #48 poslato: 23:02:44, 26.Feb.2014. »
Dragi medenica, divan savjet, hvala ti mnogo!
I na snimkama sa youtuba ti hvala, mnogo koriste zaista!

Srdačan pozdrav, čitamo se!
Nema te da nam pises ovih dana,nadam se da je sve u redu  :flowers:   
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Tisina2013

• *
  • 32
  • 9
« Odgovor #49 poslato: 08:38:39, 27.Feb.2014. »
Dragi moji!
Elena, hvala na brizi!
Pisala bih ali svašta se izdešavalo...i lijepog i ružnog.Napisaću kad saberem utiske, tj.kad budem sigurna šta mislim, jer svašta sam mislila.
Samo na dobro sve da izađe....
On definitivno ima problem sa kontrolom bijesa....Mah.... bojim se da postajem umorna od svega.... A s druge strane, tip sam osobe koja se daje do kraja....Do zadnjeg atoma...

Čitamo se uskoro, uglavnom, nadam se najboljem, šta da kažem drugo!

Primite puno toplih pozdrava! :srce:

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000