Saturn = karma - zasto Saturn?

• Odgovora: 61
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Odg: Saturn = karma - zasto Saturn?
« Odgovor #30 poslato: 23:32:24, 28.Jun.2010. »
elenica jeste njena je karta, nedavno smo otkrili da je seka blizanac, tako da se natalna dijeli. Njen asc je 9. kuca, a njegov 3. kuca. Tako da je ova promjena karte. :D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #31 poslato: 11:41:53, 29.Jun.2010. »
Ja sam ono napisao s'obzirom da je Bik u podznaku...
Nema potrebe da se kuće pomeraju. Perla treba da postavi kartu sa vremenom koje se nalazi u krštenici ili otpusnoj listi njene majke a nikako da sama vrši pomeranje kuća - to tako ne može iz više razloga.

*

Van mreže MiMibb

• *
  • 93
  • 1
  • http://img17.imageshack.us/img17/4483/mimif
« Odgovor #32 poslato: 16:30:03, 29.Jun.2010. »
Kako ja da rastumacim sta treba da naucim,naopako meni ;D. Meni je  u 1kuci Saturn u vagi,pluton isto u vagi,i sa nijim pravi konjukciju, Pravi mi kvardrat sa venerom,i marsom,a bogme i sa rahu. Nekako mi je prekomplikovano za rastumaciti,s obzirom da sam pocetnik. Al bice da me ceo zivot na neki surov nacin veoma zestoko uci,samo izgleda ja nikako da skontam poruku sta to treba da naucim (*o*)

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #33 poslato: 21:15:12, 29.Jun.2010. »
Znate sta ja vise ni sama ne znam sta da mislim, ovako, rodjena sam: 31.05.1988.g. u Sarajevu u 9:30h , ali ja nisam samo u znaku blizanac, vec imam i brata blizanca koji je mladiji od mene 5 min. e tu je nastao onda problem...ja sam u svim tablicama lav u poznaku kad ukucam svoj datum i vrijeme rodjenja, ali su mi nedavno neki koji se bave astrologijom rekli kako  ja nisam lav u podznaku vec bik, jer se moja natalna sad dijeli na dva dijela jer imam brata blizanca, pa sad on ispade vaga u podznaku a ja bik..mislim smijesno, on je jedna osoba a ja druga, kako sad da natalnu dijelimo  (*o*) i zaista sam zbunjena, voljela bih kada bi imao ko kompetentan i ko zna da mi pomogne oko mije natalne, vise ne znam koju da gledam, kad sam lav u podznaku ili  bik (a da budem iskrena ja nemam  jednu osobinu bika niti se pronalazim u tom znaku) (*o*) Hvala unaprijed ako mi uspjete oko ovog pomoci (mah:mah)

Ja sam ono napisao s'obzirom da je Bik u podznaku...
Nema potrebe da se kuće pomeraju. Perla treba da postavi kartu sa vremenom koje se nalazi u krštenici ili otpusnoj listi njene majke a nikako da sama vrši pomeranje kuća - to tako ne može iz više razloga.
aha znaci ipak sam lavic ..jupiiiiiiiiii  :zaljubljena bas ti hvala i mene je onaj bik zbunjivao :D 
« Najnovija izmena:: 14:48:45, 01.Jul.2010. Nale 83 »

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #34 poslato: 22:31:58, 29.Jun.2010. »
Ja imam sestru bliznakinju od koje sam starija citav minut,tako da Perla,nisi jedina ;D Imas i temu horoskop bliznakinja pa pogledaj...

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #35 poslato: 22:50:57, 29.Jun.2010. »
Hoću li se ja morati mučiti više od ostalih kad je u pitanju karijera, obzirom da se moj SA nalazi u 10-om polju?

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #36 poslato: 23:01:28, 29.Jun.2010. »
Ma srna otkud ti to?  (*o*) Ne shvataj tog saturna tako, dobar je on samo trazi red, rad i disciplinu da bi se postigli neki rezultati...Vladar ti je druge kuce-polja novca (pa cak i dobrim delom suvladar prve kuce) i otisao u desetu kucu-karijere i statusa pa na tim poljima trazi malo vise odgovornosti i strpljenja.On je kod tebe i u vagi tj, u znaku svoje egzaltacije pa je i ojacan...Ima ga i moja mama u desetoj pa je u karijeri poprilicno uspesna, trebalo je vremena da postigne odgovarajuce rezultate ali se njenim sopstvenim trudom i radom isplatilo...Mucila se nije samo je bez icije pomoci, sama uspela da se izgradi na polju karijere i postigne tu uspeh
Dalje, gledaj njegove aspekte i dispozitora, pa da ga malo bolje shvatis kod sebe...

« Najnovija izmena:: 23:07:36, 29.Jun.2010. elenica »

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #37 poslato: 15:03:00, 30.Jun.2010. »
Ja imam sestru bliznakinju od koje sam starija citav minut,tako da Perla,nisi jedina ;D Imas i temu horoskop bliznakinja pa pogledaj...
hvalaaaa, pogledacu naravno :)  pa jos blizanaca ima,pa tako da mi ih je glupo izdvajati ;)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #38 poslato: 11:16:12, 01.Jul.2010. »
Kako ja da rastumacim sta treba da naucim,naopako meni ;D. Meni je  u 1kuci Saturn u vagi,pluton isto u vagi,i sa nijim pravi konjukciju, Pravi mi kvardrat sa venerom,i marsom,a bogme i sa rahu. Nekako mi je prekomplikovano za rastumaciti,s obzirom da sam pocetnik. Al bice da me ceo zivot na neki surov nacin veoma zestoko uci,samo izgleda ja nikako da skontam poruku sta to treba da naucim (*o*)
Vidi odakle dolazi Saturn u prvu kuću tj gde je znak Jarca...    :)

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #39 poslato: 16:53:28, 01.Jul.2010. »
Kod mene u VIII kući je retro Saturn da li to znači dug život bez obzira na bolseti koje mogu da me po malo muče celog života (kosti, prehlade ,alergije i slično ). Međutim pošto je retro nemam baš finansija od porodice jedino možda da se dobro udam?!
Meni lično moj Saturn ne izgleda strašno.
Negde sam pročitala da njegovo dejstvo slabi posle 30 godina , ima li istine? (rzm) :vvv:

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000