Saturn - Liz Grin

• Odgovora: 15
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
Saturn - Liz Grin
« poslato: 12:17:19, 20.Feb.2009. »
Saturn
Liz Grin

Liz Grin, čuvena predvodnica novih prodora u Astrologiji, baca potpuno novo, sveže svetlo na astrološke uticaje Saturna, pokazujući da stari Đavo ne mora da bude samo malefik, već zapravo oslonac duhovnog preobražaja ličnosti. Saturn, gospodar kasrmičkih dugova svakog pojedinca, je ključan kao međaš unutrašnjih planeta sunčevog sistema, koje presudno utiču na indivdualnost natalnog horoskopa, i spoljašnjih planeta, pokretača masa i dubljih uticaja u spiritualnoj astrologiji pojedinca. Uticaj Saturna je u ovoj studiji izražen kroz sve astrološke znake i kuće, aspekte, kao i u sinastriji.
192 strane

"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže my sun

• *
  • 67
  • 0
Odg: Saturn - Liz Grin
« Odgovor #1 poslato: 23:03:57, 23.Feb.2009. »

vise puta sam je citala jer je stvarno kvalitetno napisana a predstavljene su i pozitivne i negativne strane saturna

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 14:01:08, 26.Feb.2009. »
Obicno je Saturn svima predstavljen kao negativac a Liz je na svoj nacin ga opisala
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže my sun

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 23:40:22, 01.Mar.2009. »
Obicno je Saturn svima predstavljen kao negativac a Liz je na svoj nacin ga opisala
e pa to je ono sto mi je odrzalo paznju i mislim da svaki pravi astrolog treba da je procita.

*

Van mreže Lea

• **
  • 257
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 16:14:00, 02.Mar.2009. »
Pokusala sam je nabaviti ali jos nisam.Cula sam sve najbolje o toj knjizi.Inace i ja ne dozivljavam Saturna kao negativca,vise kao strogog profesora,jednog od onih kojih sam se jako bojala ali koji su me najvise i naucili.Ako vam nije mrsko napisite tj. prepisite bar ponesto iz dijela o Saturnu u 5.polju,u Ovnu.Hvala.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #5 poslato: 15:50:07, 03.Mar.2009. »

Ako nadjem napisacu ti :)
Kepler

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #6 poslato: 21:21:55, 22.Sep.2009. »
Mislim da je naslov kada se prevede sa engleskog:Novi pogled na starog đavola.I ja bih je volela pročitati jer imam Saturna u I polju.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 20:00:29, 23.Okt.2009. »
Mislim da je naslov kada se prevede sa engleskog:Novi pogled na starog đavola.I ja bih je volela pročitati jer imam Saturna u I polju.
Obavezno je procitaj dobra je knjiga  :)
Kepler

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #8 poslato: 18:11:28, 03.Nov.2009. »
Procitala sam je,ali mislim da cu morati jos nekoliko puta da bih sve razumela,zaista nov pogled na Saturna.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #9 poslato: 16:06:24, 19.Nov.2009. »
Ja mislim da takav pristup vise moze da pomogne nego onaj vidovnjacki (*o*)
Kepler

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000