Uran u V (petoj) kuci- 5. polju

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže volonter

  • **
  • 212
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 14
  • Pol: Žensko
Uran u V (petoj) kuci- 5. polju
« poslato: 05:40:57, 30.Jul.2013. »
Ukazuje najčešće na veliku i originalnu kreativnost. Osoba se bavi neobičnim stvarima i sklona je da ulazi u avanture, rizike i špekulacije. Postoji i sklonost ka kockanju. Ljubavni život je veoma dinamičan i nepredvidiv. Osoba je zaljubljive prirode, ali dolazi do iznenadnih raskida. Neobična seksualnost sklona perverzijama i težnja ka slobodnoj ljubavi. Zbog takve prirode osoba se upušta u opasne afere.
Nekonvencionalne ideje u vezi sa bračnim i seksualnim vezama. Čudne, romantične, nestalne, tajne ili impulsivne ljubavne veze. Javni skandal.
Gubitak prvog deteta na neki neuobičajeni ili iznenadni način, ili razdvajanje od deteta, sekiracija i problemi kroz decu. Problemi sa rođenjem deteta. Problemi u porodičnom životu i ljubavi. Gubici kroz špekulaciju, rizik, igre na sreću. Ljubav prema neobičnom, novom, ili prema neobičnim mestima za zabavu.
Ovo nije dobar znak za decu u osnovi jer je Uran u jednom trenutku onemogućen da stvara, Saturn ga je kastrirao. Sa Uranom u V kući bilo je situacija da osoba sama sebi onemogući dalje stvaranje, podvrgnu se operaciji, jer je to u prirodi Urana. Ako neko ima problem sa decom to je Uran, koji to odbacuje i odbija. U ženskom horoskopu vrlo često je ovo slika abortusa, i neočekivane trudnoće koja se odbacuje. Dobra postavka ukazuje na posebno dete koje nastaje iz slobodne veze, može biti jako nadareno, ispred svog vremena. U osnovi da bi se ovo živelo vrlo je važno da ljubav bude slobodna ali bliska; to nije ljubav po inerciji već osećaj da je partner natusu pre svega prijatelj, da se sa njom može uspostaviti odnos u partnerstvu, a potom dolazi ljubav. Izvesni su stresovi, prekidanje veza, nagli odlasci, kasnije u životu veza sa nekim razvedenim (muškarcem ili ženom), sa prijateljem, neočekivane i nagle veze koje nemaju perspektivu u vremenu već traju dok mogu. Neočekivani događaj koji potpuno izmeni neke okolnosti, po pravilu nagao i strastven. Uran je uvek na ličnom nivou spoj Merkura I Marsa (Merkur+Mars=Uran). Da li je Merkur nervozan, da li je u varijanti lošeg odnosa sa Marsom, ili je u varijanti dobrog – to će definisati kvalitet Urana. Seksualni model je onaj koji će Uranu biti uzbudljiviji i bliži nego emotivni model, jer on je od Marsa napravljen i njegovo je biće; inteligentno je ali ne i emotivno, ovde je uzbuđenje pre svega u seksualnoj slobodi. Ljubav kao astrologija, astrologija kao oblast koju natus voli, koja daje mnoge mogućnosti. To je i škola astrologije i učenici. Jako je zgodno ako je ovo osvetljeno u V polju, da to živi natus i u stvarima koje on voli, tu planetu on mora živeti – ne može je izbegavati jer ako glava neće da shvati, srce će to dovesti, pa će se dogoditi u životu natusa kakva neočekivana ljubav. Ovo treba da je uslov lične sreće šta god da je to, kvalitet treba podešavati sa kvalitetom duše, sa bliskošću koju će uspostaviti sa bilo kojom osobom. Sve što je iz V kuće deluje sam natus – on voli na osnovu toga koliko je negde fin i blizak. Uran predstavlja oslobođenje koje natus može imati. Osoba može kroz ono što bude volela ili radila, da doživi potpunu slobodu. Često je prva ideja ove slike slobodna ljubav, jer ona ne može da ostvari taj kontakt Merkur/Mars, ne može da govori sa svojim suprugom o seksu iz nekog razloga, ne mogu da uspostave tu priču i treba im varijanta potpuno slobodna – što je Uran. Ukoliko oni imaju bliskost neće biti sličnih problema, ali ako nema te bliskosti pojaviće se nešto što će osloboditi. Postoji interesovanje za sve sportove koji uključuju noge (Uran) i skakanje, ali pored košarke tu je i fudbal (Merkur/Mars koji vodi loptu), to su I sve neobične varijante sportova.


 
Sledeći korisnici su zahvalili na ovoj poruci: miki





 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
72 Odgovora
76456 Pregleda
Najnovije: 12:02:02, 20.Apr.2020.
TF 2008
11 Odgovora
6730 Pregleda
Najnovije: 12:24:10, 01.Maj.2014.
tinkerbell
6 Odgovora
5663 Pregleda
Najnovije: 11:47:31, 24.Apr.2012.
bielenda