I ja imam Plutona u 5 polju u škorpiji.Uvijek mi donese neke izvanzemaljske ljubavi i strasti..kad se zaljubim poludi ne znam gdje se nalazim.. Ove godine mi je tranzitni Pluton vladao 7 poljem u kojem imam natalnog Saturna u jarcu. Kad je napravio konjukciju sa saturnom zaljubila sam se kao tele ..i usla u strasnu vezu sa opasnim momkom. Pored strasti tu je bilo i agresije i čak smo se par puta i potukli..dovodili smo jedno drugo do ludila..Zanimljivo je to sto je on u horoskopu bio jarac. Taj Pluton baš zna da namuči.
E mene sad zanima jedna stvar,ja u natalu imam Pluton opozicija Mars . Mars je smješten u 11 u biku. Negdje sam citala da je taj tranzit opasan ,jer donosi operacije . Ako može neko da mi to malo pojasni..
Pluton je sjajno astrološko telo da nas učini boljima nego što jesmo i da ako se radi o ljubavi transformišemo sebe, partnera i stvorimo kvalitetniju vezu ili odnos.
Taj aspekt koji imate ne mora nužno značiti operacije.
Sa tim pozicijama potrebno je da naučite da mnoge nesporazume u ljubavi rešavate na tih i konstruktivan način. Ta agresija i pritisak ne treba biti transformisana u ljutnju, opasnost i sadističko-mazohistički odnos jer onda navikavate sebe da tako funkcionišete. Ta agresija, pritisak i žustrina je izvor da se mnogo toga konstruktivnog uradi kako u ljubavi tako u kreativnom radu, ali to je dar koji treba upotrebiti za zadovoljstvo, kreaciju, ljubav, vežbanje, sport, zabavu, darove, veselje, javne nastupe, hobi, pasije, otkrića, sutra decu...