Idealan muškarac

• Odgovora: 29
Stranice: 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Idealan muškarac
« poslato: 15:21:26, 18.Apr.2013. »
Neke žene vole visoke, crnokose muškarce, nekima je idealni tip plavokosi muškarac, nekima ćelavi tip - ukusi su različiti. Ipak, postoje neke stvari koje uvijek želimo od muškarca, bez obzira na izgled i godine.

S ovim stvarima muškarac od običnog, postaje takoreći idealan:

ROMANTIČAN JE

Ne kažemo da morate da joj svirate violinu ispod prozora dok komšije ne pozovu policiju, ali male stvari uvijek pale. Donesite joj cvijeće, otvorite vrata kada izlazi iz automobila, pazite na to da joj je uvijek lijepo i prijatno. To će uvijek znati da cijeni.

PAŽLJIV

Žena ne priča samo da bi pričala, želi da pošalje neku poruku. Ako je slušate, to će primjetiti i cijeniti, a ako samo potvrdno klimate glavom i glumite da vam je stalo, jako će brzo shvatiti da nešto nije u redu.

TRUDI SE SA NJENIM PRIJATELJICAMA

Pravi dečko će uvijek pronaći način da impresionira drugarice svoje djevojke, jer zna da su dio njenog života i da dolaze u paketu s njom. Ako se svidi njima, sigurno će i svojoj dragoj porasti u očima.

KUVA

Ne morate biti majstor u kuhinji, ali svaka žena voli muškarca koji joj može pripremiti ukusnu večeru. Kulinarsko umijeće je jako seksi, a ako muškarac kuva dobro, teško će se odvojiti od njega.

PAMTI

Njen rođendan, godišnjicu, posebne sitnice koje njoj puno znače u vezi - sve su ovo stvari koje muškarci vole da previde, a onaj koji se sjeti svega, sigurno će djevojci biti draži od tipa koji joj jedva zapamti rođendan, piše Index.

GALANTAN JE

Nema ništa neprivlačnije od muškarca koji se boji da izvadi novčanik. Ne traži se da se razbacujete novcem, ali kada treba počastiti, nemojte biti jedan od onih tipova koji uvijek kaže da je zaboravio da ponese novčanik.

Izvor: Kolektiv.me

*

Van mreže mikan

• 732
  • 20
  • Pol: Muško
Odg: Idealan muškarac
« Odgovor #1 poslato: 14:09:03, 19.Apr.2013. »

GALANTAN JE

Nema ništa neprivlačnije od muškarca koji se boji da izvadi novčanik. Ne traži se da se razbacujete novcem, ali kada treba počastiti, nemojte biti jedan od onih tipova koji uvijek kaže da je zaboravio da ponese novčanik.

Izvor: Kolektiv.me
Primetio sam da je ovo najvaznije  :D

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #2 poslato: 11:59:20, 25.Apr.2013. »
Sve je važno, a kad smo već kod novca, pa stvarno mi ne treba neki koji će da mi kaže da ja platim piće na kraju, zna se ko su džentlmeni, ako nema da mi plati to piće u početku veze, ne moramo ni sjedjeti u lokalima, možemo šetati, a ja mu neću ostati dužna, vratiću mu svaki cent, odužiću mu se nekim skupljim poklonom za rođendan, ali ne mogu da razumijem ove od 30 i više godina, koji su zaposleni i koji čekaju dragu da ona plati ili joj kažu riječima to, ništa mi gore od toga nema.

*

Van mreže mikan

• 732
  • 20
« Odgovor #3 poslato: 15:19:03, 27.Apr.2013. »
Treba da budemo galantni makar i sa poslednjim dinarom  :)
Samo sad je doslo vreme kad se nema mnogo para, kad pogledas i jedna plata je nedovoljna, zamisli tek momke koji ne rade za stalno nego povremeno kao ja  (*o*)  Sta nam drugo preostaje?   :daisy:

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #4 poslato: 18:39:15, 28.Apr.2013. »
Treba podijeliti obaveze, a nikako ih prelomiti na ženska pleća, da ona plaća kafu, taksi, bioskop, sve, ma sramota,   kad se kaže da treba da ste galantni, ne znači da sve plaćate, nego da ravnopravno sa nama učestvujete, kada veza postane ozbiljna naravno, a prvih mjesec dana po mom mišljenju ipak treba da je muškarac kavaljer ako mu je stvarno stalo, doduše sve je više muških sponzoruša...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #5 poslato: 12:31:44, 29.Apr.2013. »
Samo sad je doslo vreme kad se nema mnogo para, kad pogledas i jedna plata je nedovoljna, zamisli tek momke koji ne rade za stalno nego povremeno kao ja  (*o*)  Sta nam drugo preostaje?   :daisy:

Da se ne vencavamo, mislim da nam je to svima najpametnije resenje...Sad ima ovih novih popularnih pravaca u odnosima, idealno resenje, zamena za veze, brakove....A i kad razmislim stv bolje, manje nervoze, stresova

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #6 poslato: 12:34:17, 29.Apr.2013. »
Da, najbolji su ovi vikend brakovi, viđate se vikendom i onda svako svojoj kući, taman se zaželite jedno drugome, to je po meni pravi recept za dugovječnu ljubav.  ;D
A što se tiče plaćanja, najbolje od samog starta, svako da plaća ono što je naručio.  >:(  ;D

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #7 poslato: 13:02:17, 29.Apr.2013. »
Ne treba da mi otvara vrata samo zato što misli da tako treba, ili dok se muvamo, kasnije će ta ista vrata da me udare po nosu..
ne treba da mi plaća račun u kafiću, ti što plaćaju ili se crvene kad jednom ti platiš čestitajući ti pred konobarom zaposlenje koje si dobila prije x mjeseci me plaše..
Treba da budu normalni pa ako upali lijepo, ako ne da te nije blam od sebe da ga pozdraviš na ulici..

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #8 poslato: 13:11:50, 29.Apr.2013. »
Pričam o ovim temama skoro svakodnevno sa drugaricama, i situacija je sve gora, svi čekaju pravu ljubav, a niko da je nađe. Muškarci su izgubili manire u svakom pogledu, pa i u pogledu plaćanja, ja još ne naletjeh na nekog, vjerovatno ima, koji se zacrvenio kad sam ja platila račun u kafiću, to je postalo tako normalno, iako po meni u početnim fazama muvanja nije normalno da djevojka plaća račun, ali dobro, to je samo moje mišljenje. Ko je škrt sa novcem, škrt je u emocijama, to sam naučila iz posljednje veze.

*

Van mreže mikan

• 732
  • 20
« Odgovor #9 poslato: 00:47:15, 06.Maj.2013. »
Da se ne vencavamo, mislim da nam je to svima najpametnije resenje...Sad ima ovih novih popularnih pravaca u odnosima, idealno resenje, zamena za veze, brakove....A i kad razmislim stv bolje, manje nervoze, stresova
Ne znam, ja nisam za to, voleo bih da sve bude kao sto su radile i starije generacije  :flowers:

Stranice: 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000