Au, sad ste me zbunili sa tom 4. kucom

Meni je ta 4. kuca haos, Boze pomozi, smiluj se, taj neki fazon.

Ono sto sam volela sam morala davnih dana da batalim- crtanje i engleski jezik, balet, sviranje instrumenata, engleski mi je nekako isao laganica bilo mi je vise puta nudjeno da idem na takmicenja ali moji nisu dali, tacnije nemase vremena da me voze a ni kod koga da me ostave. I na kraju da se oprostim i od psihologije i pejzazne arhitekture. Nebitno.. Digla ruke, upisala francuski i italijanski. Ne ide mi, razmisljam da menjam, ali ja pojma nemam sta da upisem.
Gledala sam tu 10 kao karijera i sada videh da su Blizanci vezani sa SAD, kao i sam Merkur koji je otisao u 6. kucu u Vodoliji. 9. polje mi je u Biku, pa verujem da je zbog toga ta moja zelja da zavrsim fakultet da bih imala svoju platu, svoj posao i da odem daleko od kuce. Mislim, da budem iskrena.. A to i moji znaju i poprilicno su ljuti. Nervira me sto je mama pocela da sili da zavrsim fakultet a do fakulteta nije se zanimala za moje ocene, a tati ni jedna 4 i 5 nisu bile dobre ocene.. Sve ispod toga- sljam sam.
Meni je vladar 9 u 6, pa pretpostavljam da cu raditi posao koji volim i koji ima veze sa onim sto cu studirati?

I onda vladar 6 odlazi u 4, pa to znaci ili posao od kuce (u kojoj sam odrasla) ili posao u novom domu koji stvorim? A u toj 4. mi je... veselo.. Ne, Sa i Ur u Jarcu.. ali 4. pocinje u Strelcu sa sve Jupiterom u 9 gde je i Mars. Za svako zanimanje i faks za koje sam pomislila, videh da nemam nesto dobru podlogu za to, pa sam bez ideja. A i malo vremena je ostalo. Pitanje je da li cu poloziti, upasti na budzet i zavrsiti taj drugi fakultet u roku.
Iskreno, ja pojma nemam sta da upisem a jos manje cime da se bavim. Posto je mene puno toga privlacilo, islo mi je super, ali sam morala to da ostavim i da upisem francuski >.<