Simbolika u natalu

• Odgovora: 82
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Simbolika u natalu
« Odgovor #50 poslato: 14:03:32, 11.Jun.2012. »
Znaš šta Plutonac, imam ja u natalu puno aspekata koji bi nekog naveli da pomisli i da se ja bavim medicinom, sami Mo0Ne, tata mi je to sugerisao, ali kad je trebalo da se bira, nijesam to htjela, djelovalo mi je pravo ljepše i lakše, i normalno sebe sam poslušala i nijesam se pokajala, mislim da u natalu imam aspekata i za jedno i za drugo, ali ipak bolje što izabrah pravo, jer mi Ju u strijelcu u šestoj kući daje dobar položaj za pravnika.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #51 poslato: 14:10:40, 11.Jun.2012. »
Ne mi je u šestoj, ali ga osjeća i desc sigurno.  :D, ti si kralj, a možda ga upoznam i ovamo gdje radim, s obzirom da dolaze vještaci medicinske struke, mada mi nijedan nije zapao za oko, stariji su mnogo, ali možda naiđe neki mlad vještak, ko zna ;D
Stariji od tebe,ne istice se mnogo,ne govori mnogo,vise radi nego sto govori.Odlicno zna sta hoce od zivota,visoki kriteriji,ne uzima manje od onoga sto mu pripada :) I cini mi se da ces prvo ti njemu zapasti za oko,a kako ovaj covijek dobije ono na sta se namjeri..  ;)

Plutonac,ti u svakom slucaju lose funkcionises u timu,mislim da bi tu bilo impulsivnih rekacija,jer na kraju uvijek vecinski dio posla padne na ljude koji zele da rade i da postignu neki uspjeh,a to je ono sto ti nikako ne bi dozvolio,da se neko krije iza tvoje zasluge.
Ja se ne snalazim u grupnim sportovima,jer generalno najbolje uvijek i u svemu funkcionisem individualno.Sama sebe lakse izorganizujem,motivisem i pratim.Drugi e uglavnom dekoncentrisu,jer se rijetko desi da imamo slican pristup tome sto radimo.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #52 poslato: 14:14:14, 11.Jun.2012. »
Super mi je ako ću ja njemu prva zapasti za oko, moja Venera u djevici je lijena i pasivna, više voli da vidi prvo zainteresovanost druge strane, pa da ona recipročno uzvrati, nego da prva osvaja :)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #53 poslato: 14:18:58, 11.Jun.2012. »
I ja najbolje funkcionišem samostalno, Ur u 6. kući inače govori da volim raditi sama, sve kako ja oću, volim se konsultovati sa drugima, ali ne volim da mi se miješaju u posao, što sam samostalnija u radu, to su bolji rezultati, čim mi neko sugeriše iznad glave :), kipim i gubim takt.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #54 poslato: 14:26:08, 11.Jun.2012. »
sad sam se setio jednog incidenta,kada sam zadnji put igrao fudbal,valjda ja preterujem pane prihvatam poraz i da nesto ide mimo moje volje,na kraju sam se potukao sa drugarom kao besno dete ;D ;D
ljudi me izbace iz takta,lenjost ne podnosim i nezalaganje

Bielenda,nista ti ne brini,ali veneru tu namcorastu da aktiviras ;D
ja cu onog mog druga sl god da zenim,ima finu devojku,a Ju ce mu tranzitom u sedmo polje pa eto
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #55 poslato: 14:34:13, 11.Jun.2012. »
Mora da ti je drug podznak jarac, meni će pred kraj iduće godine Ju ući u prvu kuću, pa možda i to donese neko ozbiljno vezivanje, da ne čekam Ju da dođe do 7. ;)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #56 poslato: 14:43:07, 11.Jun.2012. »
sad sam se setio jednog incidenta,kada sam zadnji put igrao fudbal,valjda ja preterujem pane prihvatam poraz i da nesto ide mimo moje volje,na kraju sam se potukao sa drugarom kao besno dete ;D ;D
ljudi me izbace iz takta,lenjost ne podnosim i nezalaganje

Zasto me to ne cudi pored jakog Lava i ovoliko Pl  ;D

A sto se tice fiksnih zvijezda?Tumacimo samo konjukcije?
Meni su Spica(23 stepen Vage) i Arcturus(24 stepen Vage) u konjukciji sa Asc,a obje djeluju iz 12. kuce,pa zato pitam.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #57 poslato: 14:46:08, 11.Jun.2012. »
Ja mislim da se za fiksne zvijezde računaju samo konjukcije sa natalnim planetama i strogi orbis +- 1, ispravite me ako griješim...

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #58 poslato: 15:15:16, 11.Jun.2012. »
Tako je Bielenda,s tim da ako je zvezda velike magnitude i/ili u srodnosti sa prirodom planete na njoj moze da ide i do 4 stepena...

Ouroboros,za fixne gledas Asc,Mc,vladara Asc i Mesec kao najvaznije...
Asc ti nije u konjukciji sa Spicom,vec sa zvezdom Izar iz sazvezdja Pastira
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #59 poslato: 18:31:01, 11.Jun.2012. »
Tako je Bielenda,s tim da ako je zvezda velike magnitude i/ili u srodnosti sa prirodom planete na njoj moze da ide i do 4 stepena...

Ouroboros,za fixne gledas Asc,Mc,vladara Asc i Mesec kao najvaznije...
Asc ti nije u konjukciji sa Spicom,vec sa zvezdom Izar iz sazvezdja Pastira

Ok,dobro da znam za ubuduce.Buduci da ih do sada nisam nesto puno pratila  ;)
Natalna

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000