Simbolika u natalu

• Odgovora: 82
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Simbolika u natalu
« Odgovor #60 poslato: 20:25:30, 11.Jun.2012. »
neni je astrologija fixnih zvezda omiljena oblast! fantasticno nesto,najduvlje u nama i neminovno
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
« Odgovor #61 poslato: 00:03:36, 12.Jun.2012. »
neni je astrologija fixnih zvezda omiljena oblast! fantasticno nesto,najduvlje u nama i neminovno
Pa vidim da stvarno dosta znas o tome :) ja ne znam mnogo,pa cu gledati da im u skorijoj buducnosti posvetim vise paznje.Prvo sto je interesantno,drugo sto poznavanje astrologije nije potpuno bez poznavanja te oblasti.
Zanima me,konkretno o fixnim zvijezdama,ima u nekoj literaturi ili?Zanima me princip po kome si ti ucio?  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #62 poslato: 01:07:51, 12.Jun.2012. »
Ako imas u knjizari nekoj kupi knjigu Stubovi sudbine,autor je Aleksandar Imsiragic,ja sam iz nje ucio,jako je dobra,ima uticaj 291 zvezde,sva sazvezdja i mitologija kompletna..napisacu ti sutra neke zanimljivosti o tvojim zvezdama ;D
sad ucim za ispit...

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #63 poslato: 01:28:06, 12.Jun.2012. »
Ako imas u knjizari nekoj kupi knjigu Stubovi sudbine,autor je Aleksandar Imsiragic,ja sam iz nje ucio,jako je dobra,ima uticaj 291 zvezde,sva sazvezdja i mitologija kompletna..napisacu ti sutra neke zanimljivosti o tvojim zvezdama ;D
sad ucim za ispit...

Potrazicu je u svakom slucaju,nadam se da imaju  :) Kad stignes,pa naspisi,bas me zanima  ;D ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #64 poslato: 09:21:31, 12.Jun.2012. »
Ja sam negdje skoro čitala o zvijezdi Quaror, čini mi se da je skoro otkrivena, te da mi se nalazi na Suncu, ali ne znam šta znači.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #65 poslato: 13:43:13, 12.Jun.2012. »
Potrudite se da vaši odgovori budu u skladu sa nazivom teme da bismo održali preglednost foruma od koje svi imamo koristi.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #66 poslato: 15:29:45, 12.Jun.2012. »
Bielenda,Quaoar je novootkrivena planeta,predstavlja visu oktavu Ju,jer se nalazi posle Pl,prirode Ju i Ur.Oznacava novi pocetak,novi zivot nakon unistenja ili smrti,novu sansu pisle klinicke smrti itd

sa suncem oznacava kraj karijere,kraj neceg starog i pocetak novog ali koje ne donosi zeljeni uspeh,donosi stalno nove ideje,zapocinjanja,odbacivanje starog i propast novog jer je u pitanju tvrd aspekt

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #67 poslato: 15:34:51, 12.Jun.2012. »
E blago meni :(, a to je baš ono što oslikava mene, mislim da sam isto pročitala i ja, ali šta da se radi, to je sve neminovno.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #68 poslato: 16:04:50, 12.Jun.2012. »
ne treba Quaoaru pridavati veliki znacaj,to je planeta o kojoj se jako malo zna,drzi se ti starih 10 :)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #69 poslato: 01:36:49, 13.Jun.2012. »
Ouroboros...tvoj asc je dakle na Izaru,zvezdi konstelacije Pastira ili Bootesa,a ta konstelacija nosi u sebi pricu o nesporazumu,ukazuje na to da osoba moze napraviti veliku gresku bivajuci neprijatelj prema nekome ko joj je najblizi,a najvise prema majci,mada se moze odnositi i na druge najblize clanove porodice.Sukob sa roditeljima.Sukob sa idolima,potreba da se idoli ili autoriteti prevazidju,iznegiraju.Veliki govornicki dar.Opasnost od prostih ljudi,primitivnih koji te ne razumeju,uvek su nezahvalni.Osecas se jao da ne pripadas svojoj prodici,odudaras od svih u svojoj sredini,lutas 

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000