Brak prema horoskopu!

• Odgovora: 52
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Brak prema horoskopu!
« Odgovor #30 poslato: 14:06:23, 02.Avg.2012. »
Uuu, kako bi me bilo sramota, ni smuvali se nijesmo, a ja ga trazim po sedmoj kuci, a jos nije ni u petu u usao:-D
No dobro, gledala sam mu i posao, moja 12. u blizancima, vladar Me na 21 stepenu skorpije, stepen je strijelca,koji vladaju pravom, a advokatsko zanimanje je po meni merkurijansko, jer su stalno u pokretu i puno pricaju,a skorpija mi govori da je to privatan posao vezan za imovinu drugih ili kriminal...
Kome pricas,ja ovog svog tek treba da upoznam uzivo  ;D Buduci da se znamo dosta dugo,ali samo on line.A ja ga trazim  po 7.  :-[
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #31 poslato: 14:09:54, 02.Avg.2012. »
Dalje, Me pravi sekstil sa Ma u djevici koji je u 4.kuci sto samo potvrdjuje da se bavi pruzanjem usluga,papirologijom,podnescima-djevica. Dopisivanje, tuzbe, zalbe, razna pismena ko drugi simbolise nego Merkur. 
Me je u konjukciji sa Suncem,i trigonu sa MC, sve u 5., tako da je to javni posao, koji radi uz pomoc oca... itd. da ne duzim, ima tu jos:-)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #32 poslato: 14:15:15, 02.Avg.2012. »
Dalje, Me pravi sekstil sa Ma u djevici koji je u 4.kuci sto samo potvrdjuje da se bavi pruzanjem usluga,papirologijom,podnescima-djevica. Dopisivanje, tuzbe, zalbe, razna pismena ko drugi simbolise nego Merkur. 
Me je u konjukciji sa Suncem,i trigonu sa MC, sve u 5., tako da je to javni posao, koji radi uz pomoc oca... itd. da ne duzim, ima tu jos:-)

Haha sve sto trebas da znas ti je dostupno,sad jos lijepo da se smuvate i super  ;D Znamo kojim ce putem to ici  :D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #33 poslato: 14:16:48, 02.Avg.2012. »
Sta nas briga, nijesmo im mi krive sto se oni tako lako ocitavaju u nasim natalima;-)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #34 poslato: 14:21:39, 02.Avg.2012. »
Sta nas briga, nijesmo im mi krive sto se oni tako lako ocitavaju u nasim natalima;-)

Haha mi samo citamo ono sto nam je natalom nametnuto  ;D I sto ce se obistiniti,nadam se  :-[
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #35 poslato: 14:25:38, 02.Avg.2012. »
Oce, obistinice se, ti si jos beba, a ja uskoro punim 29, tako da je vrijeme vise stvarno, a i sad ce mi Saturnov povratak. Moram da saznam sat rodjenja za njega...;-)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #36 poslato: 08:11:39, 07.Avg.2012. »
Ja se Mila slabo razumijem, tako da me shvati sa rezervom, pa sam samo gledala tvoju kartu, pa ako ima još neko neka pogleda.... Ali pošto vidim da će Jupiter da ti početkom iduće godine uđe u prvu kuću, to je svakako dobar period za sve, pa i za ljubav i sklapanje braka. Dolazi do duhovnog širenja ličnosti, samo da ne dođe do fizičkog širenja, osim ako to želiš. Mislim na brak, jer ti je Jupiter vladar 7. kuće, ali ti imaš, ako sam dobro vidjela umetnutu kuću jarca u 7. kući, tako da je i Saturn zadužen za brak, a tebi sada tranzitira petom, tako da mislima da ti je sada, pa u narednih godinu dana povoljno za ljubav i brak. Kako je tebi Saturn u 3., a Jupiter u 12., mislim da postoji neka prepreka između tebe i tvog dragog, u smislu da je on u inostranstvu ili u drugom gradu, pa bi možda ti mogla da se preseliš kod njega, da bi ostvarili brak. Ovo, jer ti je vladar 1. kuće u 9., a Mjesec u ribama, pa mislim da se osjećaš najbolje negdje dalje od tvog mjesta rođenja.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #37 poslato: 14:59:21, 10.Avg.2012. »
Svaka veza pocinje petom kucom, pa planete i vladar pete kuce opisuju kako i gdje ce veza poceti, kakav ce joj biti kvalitet. Da bi ljubav, tj. peta kuca prerasla u brak potrebno je savladati prepreke 6. kuce. Nakon ulaska u brak koga opisuje 7. kuca, svi bracni drugovi zapadaju u krizu tj. preobrazaj dozivljavaju kroz 8. kucu. Ako ne prevazidju prepreke 8. kuce tu je kraj, razvod, a ako prevazidju, brak se pretvara u jedno predivno putovanje, srecu i ispunjenje koje je predstavljeno 9. kucom...

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #38 poslato: 16:14:07, 10.Avg.2012. »
Svaka veza pocinje petom kucom, pa planete i vladar pete kuce opisuju kako i gdje ce veza poceti, kakav ce joj biti kvalitet. Da bi ljubav, tj. peta kuca prerasla u brak potrebno je savladati prepreke 6. kuce. Nakon ulaska u brak koga opisuje 7. kuca, svi bracni drugovi zapadaju u krizu tj. preobrazaj dozivljavaju kroz 8. kucu. Ako ne prevazidju prepreke 8. kuce tu je kraj, razvod, a ako prevazidju, brak se pretvara u jedno predivno putovanje, srecu i ispunjenje koje je predstavljeno 9. kucom...

Odlicno opisano  ;)
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #39 poslato: 16:39:06, 10.Avg.2012. »
Dalje;),vladar 7. sa svojom aspekturom i pozicijom generalno opisuje nas brak,ali sta ce se dalje desavati opisuje njegov dispozitor.Tako npr. moj vladar 7.- Sa u sco opisuje brak iz ljubavi,ispunjen ljubavlju ili brak zbog djece sa muskarcem koji se bavi nekim javnim poslom.Posto je Sa dispozitor Ma u vir u 4. kuci, vjerovatno ce nakon braka uslijediti svadje zbog mijesanja roditelja ili zbog nerijesenog stambenog pitanja. Kako je konacni dispozitor u 5. Me u sco60Ma u vir,vjerovatno cemo prevazici proble
« Najnovija izmena:: 16:41:12, 10.Avg.2012. bielenda »

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000