Sta on oseca prema meni?

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Sta on oseca prema meni?
« poslato: 01:00:23, 14.Maj.2009. »
Da se Smile ne ulenji a i ja da proverim ono malo sto sam naucila :p

Pitanje je: Sta on osecaprema meni?

13. Maj
11:41 AM
St. Pazova

I linka :):
[img=http://img24.imageshack.us/img24/4614/dali.th.gif]

Da pokusam :):
AC 19*43 Lava
DC 19*43 Vodolije, dakle vladari I i VII polja su SO u Biku i SA u Devici.
MO u Jarcu  :-\ u V polju
MA u Ovnu u konjukciji sa VE

Da vidimo: vladar AC ima trigon sa vladarem VII polja ali separacija :( a MO je u aplikacionom trigonu sa SA hmmm...  (*o*)
A ptolomejeva tabela je "visa matamatika" za mene  :-[

Sve u svemu, ne mirise mi na dobro  ;D!

« Najnovija izmena:: 13:23:46, 14.Maj.2009. Šmišonja »

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: Sta on oseca prema meni?
« Odgovor #1 poslato: 09:32:45, 14.Maj.2009. »
Da vidimo ~ ti si Asc' u Lavu, sa Suncem u Biku u X polju i Mesec u Jarcu u V polju.
On je predstavljen Desc' u Vodoliji, sa retrogradnim Saturnom na 14° Device u II polju.

Ovde vidimo da tvoj racio [koji je predstavljen Suncem] je u terminu i licu Saturna, dok su emocije [koje su predsatvljene Mesecom] pod vladavinom Saturna ~ iz ovoga vidimo da si ti 100% zaljubljena u njega, iako se boriš protiv tih emocija s obzirom na trenutu fizičku razdvojenost [Sunce u sep.120° sa Satrunom] Separacija ukazuje da je bilo kontakta medju vama ~ pošto je pitanje šta on oseća prema tebi, to što ne postoji povezivanje preko aplikacije izmedju vas dvoje nema puno značaja za dobijanje ovakvog tipa horarnog odgovora.

Da bi videli šta on misli o tebi posmatramo Saturna u tabeli :

• Saturn je pod vladavinom Merkura
• egzaltira Merkur
• u Venerinom triplicitetu
• u Jupiter terminu
• u Venerinom licu
• u u Jupiter izgonu
• u Venerinom padu
• na stepenu Merkura

○ ovde vidimo da on nema neki konkretan stav prema tebi [racionalan] pa zato na neki način deluje "odsutno" i "nedodirljivo".

• S druge strane, često se koristi u tumačenjima i Sunce. Iako si ti ovde predstavljena Suncem, uzećemo da si ti Mesec, da i mogli da vidimo šta njegova "muškost" misli o tebi ~ tj. Sunce [koje se simbolično vezuje za muškarčeve "gaće" i srce]

••• znači kad je pitač žensko : vl. Asc' = njen racio, Mesec = njeno ♥ i njene gaće, vl. Desc' = racio njenog partnera, a Sunce = njegovo ♥ i gaće •••

○ Sunce na 22° Bika :

• njim vlada Venera
• egzaltira Mesec
• u Saturnovom terminu
• u Satrunovom licu
• na stepenu Merkura
• u izgonu Marsa
• nema pad

○○○ iz ovoga vidimo da njegovo ♥ i gaće itekako su orijetnisani na tebe ~ Mesec ~ egzaltiraju ga ~ drugim rečima ~ sex. ga privlačiš.

•○• odgovor : racionalni deo njegove ličnosti se trudi da održi "drugarski" stav prema tebi, ali zato njegovo ♥ i gaće su vrlo raspoloženi da "krenu dalje" u konkretizaciju odnosa.

« Najnovija izmena:: 09:43:35, 14.Maj.2009. Šmišonja »
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #2 poslato: 13:16:06, 14.Maj.2009. »
Citat
Ovde vidimo da tvoj racio [koji je predstavljen Suncem] je u terminu i licu Saturna, dok su emocije [koje su predsatvljene Mesecom] pod vladavinom Saturna ~ iz ovoga vidimo da si ti 100% zaljubljena u njega, iako se boriš protiv tih emocija s obzirom na trenutu fizičku razdvojenost

Bas tako  :) ;)!

Citat
Da bi videli šta on misli o tebi posmatramo Saturna u tabeli :

• Saturn je pod vladavinom Merkura
• egzaltira Merkur
• u Jupiter terminu
• u Venerinom licu
• u u Jupiter izgonu
• u Venerinom padu
• na stepenu Merkura

Svaki put se iznova i iznova odusevim tvojim tumacenjem horara i svaki put sam sve uverenija da ja ovo nikada necu savladati  :( !

Citat
○○○ iz ovoga vidimo da njegovo ♥ i gaće itekako su orijetnisani na tebe ~ Mesec ~ egzaltiraju ga ~ drugim rečima ~ sex. ga privlačiš.

•○• odgovor : racionalni deo njegove ličnosti se trudi da održi "drugarski" stav prema tebi, ali zato njegovo ♥ i gaće su vrlo raspoloženi da "krenu dalje" u konkretizaciju odnosa.

Sunce li mu njegovo ... ne razmislja glavom, nego gacama  ;D! Bitno da njegov racio nema nikakav stav o meni ali zato gace ...   (perverzija) Ali dobro, dok je i ♥ ukljuceno u igru, sve je OK...
Ostaje mi da vidim ko ce da prevagne: razum ili srce (hehe "Razum i osecajnost" na nas nacin :p )

:srce: HVALA NA BRZOM I DETALJNOM ODGOVORU a HVALA TI I STO IMAS TOLIKO STRPLJENJA I ZELJE DA SVOJE ZNANJE PODELIS SA NAMA!  :zagrljaj:

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 13:20:50, 14.Maj.2009. »

Nale, zasto pitanje u naslovu nije moglo da bude, "sta on oseca prema meni"?

Kada bude dosta pitanja, stvarno postaje nepregledno ako napisete ovako uopstene naslove.

Sad je moderator odgovorio a sledeci put cu takve teme i pitanja koja ne postuju postupak postavljanja pitanja da zakljucavam!  :-[  ;)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #4 poslato: 13:24:30, 14.Maj.2009. »

Nale, zasto pitanje u naslovu nije moglo da bude, "sta on oseca prema meni"?

Kada bude dosta pitanja, stvarno postaje nepregledno ako napisete ovako uopstene naslove.

Sad je moderator odgovorio a sledeci put cu takve teme i pitanja koja ne postuju postupak postavljanja pitanja da zakljucavam!  :-[  ;)

Šefe ~ ispravila naslov ~ može ovako?
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 13:27:11, 14.Maj.2009. »
Evo sredio sam.
Nije zbog mene nego kako bi i drugi odmah po naslovu mogli da se snadju, bice dosta pitanja - u tom slucaju azurnost i preglednost je bitna.  (mah:mah)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #6 poslato: 16:01:37, 14.Maj.2009. »
Ok sorry - primljeno k` znanju, greska se nece ponoviti...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #7 poslato: 18:02:20, 14.Maj.2009. »
Dogovoreno :)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000