Ciganske karte-opšte značenje

 • Odgovora: 56
Stranice: 1 2 3 ... 6 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže slikarka

 • *
 • 30
 • 0
 • Pol: Žensko
 • Neko tako a neko nikako
Ciganske karte-opšte značenje
« poslato: 18:18:26, 22.Avg.2011. »

1. KARTA « KUĆA

 
Ova karta je simbol doma, porodice, vaših nekretnina, porodične atmosfere, privatnog posla. Nagoveštava promene u domu, a od karata koje je okružuju u velikoj meri zavisi kakve će te promene biti. Ako je karta sa leve strane ili ispod nje loša, a sa desne ili iznad nje dobra, trebalo bi da očekujete pozitivan ishod svih problema u vezi sa domom ili porodicom. Ukoliko je okružuju karte koje se odnose na vaše raspoloženje kao što su «Nada « «Zamišljenost» «Neiskrenost» i sl.trebalo bi da za probleme sa kojima ste suočeni, nezavisno od porodice, moguće u vezi sa vašim profesionalnim ili porodičnim životom, potražite savet nekog člana porodice. Ako uz nju stoji karta «Putovanje», trebalo bi da planirate putovanje, može nagovestiti preseljenje u neki dugi grad ili zemlju. Ako je okružuju karte koje predstavljaju osobe, imaćete posetu u domu, a ukoliko je okružuju karte koje simbolizuju osećanja i misli, bićete zbog nečega zabrinuti. Karte koje simbolizuju nešto loše nagoveštavaju period problema i briga.Nagoveštaj je manjih ili većih problema u zavisnosti od toga da li je okružena dobrim ili lošim kartama. U slučaju da su dobre karte oko nje, problemi će se brzo resiti, a ukoliko je okružuju karte koje simbolizuju lica, odnosi se na dom, bolest ili neki drugi problem. Možete i sami zaključiti koje vrste će biti neprilike sa kojima ćete biti suočeni na osnovu značenja okolnih karata i njihove simbolike. Ukoliko su pored nje karte "Oficir" ili "Sudija", mogući su problemi sa zakonom, ili ako su pored njih i dobre karte, pozitivan ishod nekog problema posredstvom zvaničnih organa. Značenje ove kajre je višestruko, i treba obratiti pažnju da li se često ponavlja pri otvaranju karata, jer to znači da bi osoba kojoj se karte otvoraju mogla biti suočena sa ozbiljnim preprekama u životu ili sa ozbiljnom neprilikom.

« Najnovija izmena:: 18:29:16, 22.Avg.2011. slikarka »


 


*

Van mreže slikarka

 • *
 • 30
 • 0
 • Pol: Žensko
 • Neko tako a neko nikako
Odg: Ciganske karte-opšte značenje
« Odgovor #1 poslato: 18:21:45, 22.Avg.2011. »

„Pismo" može značiti pismo u bukvalnom smislu, ali i bilo koji važan dokument na koji je trebalo da obratite pažnju. Ona se odnosi isključivo na pismenu poruku, koja će imati određen značaj za vas. Ukoliko očekujete rešenje, bilo u vezi sa sudskim sporom ili u vezi sa statusom na poslu, a karte koje je okružuju imaju izraztito loše značenje, vesi neće biti povoljne i obrnuto, dobre karte oko karte „pismo" označavaju povoljne vesti. Karte koje simbolizuju osobe, pored ove karte opisuju osobe od kojih ćete čuti važne vesti.

Karta poseta se odnosi na posetu nekoga u vašem domu ili na vašem radnom mestu. Postea,može biti najavljena ali i neočekivana, sve zavisi od karata koje je okružuju. Ako se uz nju nalazi karta put, predstoj susret sa osobom koja živi u drugom mestu ili drugoj državi. U svakom slučaju, neko ko će vas posetiti ili s kim ćete ugovoriti eventualno sastanak negde van doma ili radnog mesta može biti neko preko koga možete dobiti potrebne informacije ili podršku u vezi sa onim što vas muči

*

Van mreže slikarka

 • *
 • 30
 • 0
 • Pol: Žensko
 • Neko tako a neko nikako
Odg: Ciganske karte-opšte značenje
« Odgovor #2 poslato: 18:32:33, 22.Avg.2011. »


 
Ova karta nagoveštava da će u skoroj budućnosti biti nekakve štete u vašem domu, ili ćete se vi zbog bilo čega osećati «pokradenim». Ako je okružena lošim kartama ,problemi se nastavljaju, mada u izvesnom slučaju mogu i značiti da lopov krade nesreću, što znači pozitivan preokret sitaucije koja se odnosi na pitanje koje ste u sebi postavili dok su se karte mešale. U slučaju da ste već doživeli neki poveći neočekivani izdatak, da ste pretrpeli štetu, nećete tako lako izaći iz finansijskih problema. Ponekad ova karta označava i gubitak u emotivnoj sferi, posebno ako je okružuju karte koje simbolizuju osobe. Ako se pored ove karte nalaze karte koje simbolizuju osećanja, dogodiće se nešto zbog čega ćete promeniti raspoloženje, s dobrog na loše i obrnuto

Ova karta može simbolizovati konkretno dete, vaše, neke osobe koja vam je jako značajna, neko vaše buduće dete ili neki posao koji je u začetku. Takođe može značiti da možete postati roditelj, ili da možete imati problema sa decom. Ako ste pitanje postavili za posao, onda ova karta znači da situacija nije zrela da bi taj posao zaživeo ili doneo dovoljno novca, ili profit koji očekujete. Može značiti da vi niste dorasli situaciji, i da možete da se postavite previše detinjasto onda kada bude trebalo da se pokaže odlučnost. U slučaju da ste pitanje postavili u vezi sa ljubavlju, možete očekivati lepu vezu, ili partnera oko koga ćete morati da se dosta angažujete jer će se ponašati pomalo nezrelo. U tom slučaju nikako nemojte forsirati vezu već mu dajte šansu da «odraste» jer se može uplašiti vašeg previše autoritativnog stava ili prevelikih zahteva koje stavljate pred njega. Morate se prema partneru ponašati zaštitnički ali vrlo delikatno da ne primeti da ga smatrate po mnogim pitanjima nezrelim.

*

Van mreže slikarka

 • *
 • 30
 • 0
 • Pol: Žensko
 • Neko tako a neko nikako
Odg: Ciganske karte-opšte značenje
« Odgovor #3 poslato: 18:35:11, 22.Avg.2011. »


Ova karta je dobra, jer ma kako da su loše karte koje je eventualno okružuju, postoji mogućnost da se situacija okrene u vašu korist. To znači da će se dogoditi nešto što će vam uneti nadu da bi situacija mogla krenuti nabolje po vas. U svakom slučaj, trebalo bi da imate više poverenja u sebe, jer je očigledno nada nešto što vam nedostaje. Ako ste po prirodi optimista i puni entuzijazma, treba da nastavite da se tako ponašate, ma sa kakvom situacijom bili zaista suočeni.

Karta nagoveštava period samoće, ili za žene poznanstvo sa slobodnim čovekom, to ne mora biti u pravom smislu reci udovac, već čovek koji je slobodan, najverovatnije pre poznanstva sa vama raskinuo dugu vezu ili se razveo od supruge. Može značiti, ukoliko ste mušakarac,kontankt sa osobom koja vam neće doneti mnogo sreće, već će vas opterećivati svojim problemima, ma kakav daje status te osobe, da lije slobodna ili je u vezi sa nekim. Ako ste muškarac koji ima ozbiljne krize u vezi ili braku, moguć je rastanak, dok na poslovnom planu označava takođe mogućnost napuštanja radnog mesta, bez obzira da li ćete imati potrebe za samostalnošću ili ćete dobiti otkaz. Ona za muškarce označava nov period u životu u kome će morati da se sami snalaze po mnogim pitanjima, kako na poslu tako i u privatnom životu. Za žene je nešto povoljnija, jer znači novo poznanstvo, ili moguće obnovu nekadašnje veze.

*

Van mreže slikarka

 • *
 • 30
 • 0
 • Pol: Žensko
 • Neko tako a neko nikako
Odg: Ciganske karte-opšte značenje
« Odgovor #4 poslato: 18:38:10, 22.Avg.2011. »Značenje ove karte u velikoj meri zavisi od pitanja koje ste postavili kao i od karata koje ste dobili za prošlost i sadašnjost. Ako je okružuju loših karata, očigledno period neizvesnosti u vezi sa glavnim problemom će se nastaviti, a ako su dobre karte oko nje, moguće je da ste pred uspehom u vezi sa onim što nameravate da učinite. Ipak,cilj neće biti tako lako ostvariv, kako se vama to čini, naprotiv, prolazićete kroz period u kome će vaša neodlučnost biti dominantna, što može usporiti realizaciju vaših planova. Nešto će se dogoditi što će u svakom slučaju zaokupirati vašu pažnju. Na mentalnom i emotivnom planu može označavati vašu neodlučnost ili neodlučnost vašeg partnera tj.partnerke, nesigurnost i potrebu za podrškom. U pogledu zdravlja takođe označva sumnje u vezi sa zdravljem, potrebu da odete kod lekara i da svoje sumnje u vezi sa nekom bolešću otklonite.


Ova karta ne mora da u bukvalnom smislu znači bolest ni vama niti nekom ko vam je blizak, već bolesnu atmosferu, bilo u domu, na poslu, pshičke probleme, a može značiti i konkretnu bolest. Ona govori takođe da rešenje koje imate u vidu u vezi sa problemom koji vas muči može biti pogrešno, i pogoršati situaciju u kojoj se nalazite. Ako je okružuju dobre karte, možda ste previše opušteni ili vodite previše komotan život, malo računa vodite o svom zdravlju, zbog čega možete imati zdravstvenih problema. A ako ste bolesni, a oko ove karte se nalaze karte sa pozitivnim značenjem, ishod će biti dobar. Ako se pitanje odnosi na ljubav, atmosfera između vas i partnera može postati «bolesna» zbog toga što jedno od vas dvoje verovatno previše radi.Moguće daje fizički i psihički umor jednog od vas dvoje razlog osećanju usamljenosti

*

Van mreže slikarka

 • *
 • 30
 • 0
 • Pol: Žensko
 • Neko tako a neko nikako
Odg: Ciganske karte-opšte značenje
« Odgovor #5 poslato: 18:40:55, 22.Avg.2011. » 
Karte koje je okružuju reći će vam na šta se odnosi ova karta, da li ste vi neiskreni, da li treba da se postavite uzdržano i da ne pokazujete emocije, ili se neko tako ponaša prema vama. Sve zavisi kakvo ste pitanje postavili u sebi dok ste otvarali karte. Uglavnom sa ovom kartom možete očekivati izdaju od strane neke osobe u koju imate poverenja. Ponekad može značiti da vi treba da mnogo toga prećutite i da budete neiskreni, da ne otvarate svakome dušu da se to ne bi okrenulo protiv vas. Ako ste pitanje postavili u vezi sa zdravljem, moguće je daje dijagnoza pogrešna ili ćete naići na lekara koji neće biti previše otvoren ili neće ozbiljno shvatiti vaše tegobe.


Ako ste dobili ovu kartu a žena ste, ma kako bile loše okolne karte, imate sve šanse da probleme resite uz pomoć osobe koja vam je draga, sadašnjeg partnera ili nekog ko će se tek pojaviti. Ukoliko ste slobodni ili imate probleme u ljubavi, oni će se verovatno pozitivno resiti, ili ćete sresti nekoga ko vam u svemu odgovara.Ako ste postavili pitanje u vezi sa finansijama, muškarac za koga ste emotivno vezani, ili ćete ga upoznati uskoro, pomoći će vam da problem resite. To takođe može značiti da možete na poslu upoznati nekoga ko će vam biti vrlo značajan u emotivnom smislu, a ako ste muškarac, radiće se o dugogodišnjem budućem prijateljstvu. Takođe može značiti da će vam se pružiti prilika da osvojite neku devojku ili ženu i da uđete u ozbiljnu vezu sa njom, a kvalitet te veze će zavisti od vas i vaše spemnosti da se u njoj dovoljno angažujete


*

Van mreže slikarka

 • *
 • 30
 • 0
 • Pol: Žensko
 • Neko tako a neko nikako
Odg: Ciganske karte-opšte značenje
« Odgovor #6 poslato: 18:43:32, 22.Avg.2011. »Karta govori sama po sebi. Očigledno je da vas nečija ljubomora opterećuje. To može biti vaša ljubomora, partnerova, ili ljubomora neke osobe za koju ste zainteresovani. Ljubomora može značiti i ljutnju na nekoga, zavist, osećaj promašenosti i bes usmeren ka samom sebi. Sto više karata koje simbolizuju osobe okružuju ovu kartu, to je verovatnije da ste predmet zavisti i tračeva. Ukoliko se nalazi pored karte dom, moguće je da se radi o osobama na koje ni najmanje ne sumnjate da vam nisu naklonjene.

Ako sumnjate u svog partnera, a dobijete ovu kartu, okruženu lepim kartama, nemate razloga za tako nešto, ili ako ste u emotivnoj krizi, situacija će se vrlo brzo raščistiti. Trebalo bi da budete mnogo opušteniji i da sa više optmizma gledate na budućnost. Ukoliko je okružuju loše karte, ili karte koje oslikavaju osobe, moguje da ste omiljeniji nego što mislite, bilo da se radi o emotivnim ili prijateljskim odnosima. Ako se ne osećate srećnim i imate brojne probleme, a oko ove karte se nalazi ona koja označva vas pri otvaranju karata, budite uvereni da imate na koga da se oslonite,samo treba malo da se okretene oko sebe. Takođe može značiti i da ne treba da sumnjate u svoje stavove i uverenja.

*

Van mreže slikarka

 • *
 • 30
 • 0
 • Pol: Žensko
 • Neko tako a neko nikako
Odg: Ciganske karte-opšte značenje
« Odgovor #7 poslato: 18:46:09, 22.Avg.2011. »Ova karta kao simbol zvaničnih institucija i zvaničnih lica predstavlja putokaz kako treba da ubuduće rešavate probleme. Očigeldno za problem koji vas muči treba da se obratite nekome ko je za to kvalifikovan, bez obzira da li se radi o advokatu, tj.da putem suda tražite svoja prava, ili psihologu ako je u pitanju vaš brak, moguće lekaru, ako ste postavili pitanje u vezi sa zdravljem, ili nekoj uticajnoj osobi ako ste postavili pitanje u vezi sa poslom. Ako su okolne karte povoljne možete očekivati zvanično rešenje koje će biti povoljno po vas, i obrnuto, ako su negativne, za sada se situacija neće povoljno odvijati.


Mnogi strepe od ove karte smatrajući je negativnom, međutim ona je simbol starije žene, naj verovatnije iz porodice, majke, tetke, bake, svekrve, tašte, može predstavljati i vas ako ste razvedni ili udovica. Takođe može predstavaljati osećanje usamljenosti ili samoće, tuge, ili bolest bračnom partneru. Muškarac koji dobije ovu kartu, može očekivati vezu sa ženom koja je razvedena ili udovica. Ako su okolne karte nepovoljne, može označavati daje osećaj usamljenosti i neraspoloženja prolazne prirode, može značiti negativan uticaj nekih žena na vas, tako da bi bilo dobro da se manje družite sa onima koji na vas prenose negativne misli, raspoloženje i na život gledaju pesimistično. Može značiti vaš strah da bi vaš partner mogao biti bolestan, ili ako je to već slučaj, da bi se bolest mogla loše završiti, a ako ste u svađi, da biste vezu mogli prekinuti. Ako ste već prekinuli vezu sa nekim, ova karta označava strah od samoće. Moguće je da ste vezu preiknuli zbog crne magije ili mešanja starijih žena iz porodice u vašu vezu.

*

Van mreže slikarka

 • *
 • 30
 • 0
 • Pol: Žensko
 • Neko tako a neko nikako
Odg: Ciganske karte-opšte značenje
« Odgovor #8 poslato: 18:48:40, 22.Avg.2011. »Mnoge obraduje ova karta koje ima izuzetno povoljno značenje, iako njen uticaj može biti ograničen i kratkotrajan. Ona označava brzinu, neočekivan rasplet događaja, pozitivan po vas, bez obzira da li se pitanje odnosi na posao ili ljubav. Karte koje je okružuju govore o povodu za osećanje sreće, i ako su u pitanju karte koje simbolizuju osobe, možete očekivati prijatnu vesti od nekoga ( zvaničnu vest, ako su u pitanju karte "Uniformisano lice" ili "Sudija", ili od osobe koja vam je draga ako su u pitanju karte "Ljubavnik" ili "Ljubavnica"). Uz kartu koja označava novac i dobitke može nagovestiti dobitak na lutriji.

Prestoji vam neki dobitak, očekivan ili neočekivan, ma kakve karte daje okružuju, osim onih sa izuzetno negativnim značenje, poput karte "Lopov"," "Gubitak", i si. u kom slučaju možete biti opljačkani. Uz karte koje označavaju lica i osobe, novac vam dolazi preko poslovnih ili emotivnih odnosa, a ako je pored karte „Kuća" može značiti kupovinu nekretine ili dobitak nekog člana porodice, započinjanje privatnog biznisa. U slučaju daje uz kartu "Dete", može biti nagoveštaj trudnoće i proširenja porodice. Uz kartu "Pismo" ili "Poruka", nagoveštava pozitivno rešenje od zvaničnih organa.

*

Van mreže slikarka

 • *
 • 30
 • 0
 • Pol: Žensko
 • Neko tako a neko nikako
Odg: Ciganske karte-opšte značenje
« Odgovor #9 poslato: 18:51:03, 22.Avg.2011. »Ako ste žena, ova karta simbolizuje vas i znači da će razvoj događaja u budućnosti u najvećoj meri zavisti od vas, kako u poslu ili ljubavi. Bez obzira da li ste slobodni ili u braku, dužoj vezi, ako je karta okružena kartama koje simobolizuju osobe , bićete pozvani u veliko društvo, a ako je okružena kartama koja označavaju osećanja ona oslikava stanje vaše duše u zavisnosti od toga koje su karte u pitanju. Ukoliko ste muškarac karta simbolizuje na vašu partnerku ili osobu koja vam je draga. Muškarcima u svakom slučaju nagoveštava mogućnost da uđu u novu emotivnu vezu, ili ukoliko su srećni u postojećoj vezi, vernost partnerke, osim ako oko karte nisu one sa negativnim značenje, u kom slučaju treba je tumačiti u tom kontekstu.

Za usamljene znači novu ljubav, a za one koji su u vezi postojanost osećanja, osim ako su karte koje je okružuju izrazito loše. Naročito je nepovoljna karta „Lopov" jer znači da ste prevareni, neko krade vašu ljubav, u prenosnom smislu, partner je neveran, ili je neko resio da ga osvoji. Uz karte koje simbolizuju osećanja ili namere znači da ćete prevladati tugu, strah, neizvesnost, a uz kartu „Nada" možete očekivati dobar obrt u ljubavi. Uz kartu „Poklon, "Venčanje" "Kuća" može označavati bračnu ponudu ili trudnoću. Uz kartu "Putovanje" ili "Neočekivana sreća" signalizira moguće brzo poznanstvo na nekom putu.
Stranice: 1 2 3 ... 6 »

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
3 Odgovora
4184 Pregleda
Najnovije: 02:15:15, 18.Sep.2009.
2be3
6 Odgovora
7464 Pregleda
Najnovije: 13:28:17, 05.Maj.2014.
tinkerbell
5 Odgovora
10260 Pregleda
Najnovije: 13:26:23, 05.Maj.2014.
tinkerbell