Zanimanja koja najčešće dovode do prekida ili razvoda

• Odgovora: 8

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Zanimanja koja najčešće dovode do prekida ili razvoda
« poslato: 19:00:33, 20.Okt.2010. »
Poslovi koji uključuju čestu interakciju s ljudima, stres, prekovremeni i noćni rad te tjelesni dodir spadaju u sferu najrizičnijih uzro kakoji dovode do razvoda ili prekida.

Ako vaš partner ima zanimanje koje uključuje pomaganje drugima i dodirivanje, budite oprezni - šanse da vas prevari ili ostavi su velike. Ugostiteljski djelatnici i osobe kojima je profesija pomaganje drugima nerijetko se suočavaju s opcijom razvoda braka ili prekida veze. Koji su to, dakle, najopasniji poslovi u gore opisanom smislu? U zagradama su u postotcima navedene stope razvoda po profesiji:

1. Plesačica (43 %)
2. Barmen (38 %)
3. Fizioterapeut/maser (38 %)
4. Djelatnik u kasinu (34 %)
5. Stručnjak u području video igrica (31 %)
6. Telefonski operater (29 %)
7. Medicinska sestra (28 %)
8. Zabavljač, sportaš (28 %)
9. Nosač prtljage (28 %)
10. Teleprodavač (28 %)
11. Konobar (27 %)
12. Spremačica/sobarica (26 %)

Izvor

Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
Odg: Zanimanja koja najčešće dovode do prekida ili razvoda
« Odgovor #1 poslato: 00:10:39, 21.Okt.2010. »
hihihihi...mislim da tu stopu definitivno vode glumci i pjevaci :D manekenke i javne licnosti...a sto se tice ostalih..nije nicije maslo za Ramazana ;D

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #2 poslato: 00:12:18, 21.Okt.2010. »
Sve mi je ovo donekle logicno, ali telefonski operater ???
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #3 poslato: 00:16:30, 21.Okt.2010. »
hahahaha..nisi jos radila na telefona pa ne znas, ali vjeruj ima svega ;D  da te ljudi zele upoznati, samo zato sto imas ljubazan glas, pa te zovu na pivce na Oktober Festu :smehotres:

*

Van mreže ninnasmart

• **
  • 240
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 17:25:58, 30.Okt.2010. »
hihihihi...mislim da tu stopu definitivno vode glumci i pjevaci :D manekenke i javne licnosti...a sto se tice ostalih..nije nicije maslo za Ramazana ;D
Ma nema tu pravila..verujte...ljudi se menjaju kroz zivot, tako da jednog trena mozete reci..ne poznajem ga vise...nesto se desilo u njegovom zivotu, sto nije vezano za porodicu...okolnosti su te koje nas menjaju...A sto se mene tice ..bolje zdrav razvod "na vreme", nego bolestan brak...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #5 poslato: 22:46:52, 30.Okt.2010. »
Ja sam mišljenja da do razvoda dolazi zato što smo prezauzeti poslom,obavezama,posao donosimo kući,kao i brige,nemamo vremena da se posvetimo drugima(mužu,deci,prijateljima),tako se otuđujemo,onaj ko nas voli jedno vreme to toleriše,onda se i on hladi-i onda se razvodimo jer se više ne poznajemo i ne razumemo.I niko ne želi praviti ustupke.

*

Van mreže ninnasmart

• **
  • 240
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 23:12:43, 30.Okt.2010. »
Ja sam mišljenja da do razvoda dolazi zato što smo prezauzeti poslom,obavezama,posao donosimo kući,kao i brige,nemamo vremena da se posvetimo drugima(mužu,deci,prijateljima),tako se otuđujemo,onaj ko nas voli jedno vreme to toleriše,onda se i on hladi-i onda se razvodimo jer se više ne poznajemo i ne razumemo.I niko ne želi praviti ustupke.
To i jeste klasika draga moja...Nedostatak komunikacije usled preopterecivanja sticanjem materijalnog ili usled nedostatka istog..ali sve vise pocinjem da verujem...da kad para nema...nema ni muzike...ako mogu tako reci..jer kod mene se upravo to i desilo...kad smo dospeli u finansijsku krizu...pocele su rasprave...nezadovoljstva...i kraj je bio neminovan...

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #7 poslato: 18:01:38, 01.Nov.2010. »
Nije za svakog brak, niti duga veza, ljudi su jako razliciti, drugacije reaguju na probleme, drugacije razmisljaju i imaju razlicita gledista prema zivotu uopste, tako da nekada i nije potreban razlog ljudi se razilaze, jer nit su djeca niti je papir to sto cini brak... i brak nije garancija ni za sta  (*o*)

*

Van mreže ninnasmart

• **
  • 240
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 20:06:52, 01.Nov.2010. »
Nije za svakog brak, niti duga veza, ljudi su jako razliciti, drugacije reaguju na probleme, drugacije razmisljaju i imaju razlicita gledista prema zivotu uopste, tako da nekada i nije potreban razlog ljudi se razilaze, jer nit su djeca niti je papir to sto cini brak... i brak nije garancija ni za sta  (*o*)
Bravo Perla, najgore je cuvati brak zbog dece...to govorim iz licnog iskustva, prvo iz primera mojih roditelja..a onda i iz svog licnog..Ali sta da se radi, ljudi su ovde tradicionalisti i dosta njih i trpi bas zato da ih drugi ne bi ogovarali ako se razvedu.Ali kao sto rece dr. Jovan Maric: Ljubav je prolazna i ne treba je po svaku cenu cuvati. Covek u zivotu moze imati vise ljubavi. Jedino je ljubav prema deci trajna....

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000