Pluton u aspektima

• Odgovora: 32
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Pluton u aspektima
« Odgovor #20 poslato: 13:11:31, 13.Avg.2012. »
Pa naravno, ovo je glediste povrsno. Gleda se sve skupa, pa donosi zakljucak, a to je najteze.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #21 poslato: 17:55:27, 13.Avg.2012. »
Kod mene je tacno to za grudi,'ebiga  :-[ Nemam mnogo cime da se hvalim po tom osnovu,ali mi je to simpaticno,tako da nemam komplekse kao neki ljudi koje znam.Volim vidjeti zene sa takvim opisom,pogotovo ako nose crno,retro eleganciju i furaju minimalizam,to mi je privlacno i elegantno  :D Prevelike grudi svakako ne volim vidjeti,djeluju mi neukusno,ako ne prelaze granicu dobrog ukusa,onda takve zene mogu da djeluju egzoticno,ako znaju to da "upakuju",naravno  ;) Za mlad cu takodje da se slozim,mislim da sam pisala i u proslom postu,imam mali mladez ispod oka,i na svakoj sljepocnici po oziljak,kao da me je oprzilo nesto,jedan je u obliku polumjeseca,a drugi nema neki formu.Mama kaze da sam se rodila sa time  (*o*)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #22 poslato: 22:01:26, 13.Avg.2012. »
A ni ja vala ne volim jupiterske grudi, mislim da tu vazi manje je vece, ko u modi:-D Imam sekstil izmedju Mjeseca i Plutona, Mo0Ne, Mo90Ve, Mo60Sa i mrtva sam zadovoljna po tom pitanju. E sad,meni je Pluton u konjukciji sa Saturnom-vl.7.kuce,a Sa0So,pa ne znam kako ce to uticati na visinu mog dragog,So uvecav, Pluton smanjuje,on u sredini,vjerovatno ce biti srednjeg rasta,valjalo bi da je visi od mene:-b,ja sam173cm.
« Najnovija izmena:: 22:46:33, 13.Avg.2012. bielenda »

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 14
« Odgovor #23 poslato: 04:16:08, 05.Feb.2013. »
kako djeluje pluton u kvadratu na asc?

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #24 poslato: 02:18:09, 16.Feb.2013. »
Sanju Perić sam čitala vezano za aspekt koji je isti kao mjesec u škorpiji a to je mjesec kvadrat pluton daje tu neku dozu  posesivnosti koju imate prema partneru ali to je ono dok si moj samo živiš mene da voliš :) e sad nisam našla da to kaže za pozitivne aspekte iako su meni rekli zbog pluton 60 mjesec da mi to stoji i nije to ljubomora ali one koje volite trebaju da  vas VOLE, imam i pluton trigon neptun ali je to generacijsku aspekt kao i pluton kvadrat lilit, za poslednji ne znam šta i koliko znači u mom natalu i polusekstil sa venerom..

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #25 poslato: 02:35:01, 16.Feb.2013. »
a djevice kako pluton iz skorpije djeluje na asc,kvadrat je u pitanju?
« Najnovija izmena:: 02:50:14, 16.Feb.2013. volonter »

*

• 848
  • 44
« Odgovor #26 poslato: 02:55:16, 16.Feb.2013. »
Mislim da daje moć regenacije i prevazilaženje prepreka ali opet sa otežanjem jer nije dato kroz pozitivan već kroz negativan aspekt, sigurno hipnotišeš na neki način neću ništa dodati počinjem da lupam bzvz :)

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #27 poslato: 03:31:09, 16.Feb.2013. »
hahaha ne lupas,bas me zanima to jer mi je to najegzaktniji aspekt na asc,a ja ga najvise osecam...

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #28 poslato: 12:59:32, 16.Apr.2013. »
dvostuka djevice,moze li ovo da da pomalo teske ljude,ovaj aspekt,cula sam od vise osoba da mi kazu da sam teska?

*

• 848
  • 44
« Odgovor #29 poslato: 15:57:03, 16.Apr.2013. »
Pluto square ascendant indicates that you are never a kind of person who would be fond of superficiality . Everything that you are interested in needs to be deep and meaningful for you. Even for the things that seem irrelevant , you also want to get deep into their root to figure out all the hidden messages even though there are none.

With Pluto square Ascendant , you are inclined to be a loner , or at least it is very challenging for you to reach out to people without making them feel intimidated , or people find a hard time figuring you out. Pluto square ascendant people therefore seem to always have an air of mystery and intimidation around them. Since Pluto is the planet of transformation , deep meaning and also violence , the challenging aspect to the ascendant seem to get you in undesirable situation where sometimes violence can break out. People tend to be either fascinated by you ( especially for those who also enjoy a deep meaningful contact ) , or they would dislike you due to the same reason.

This contact between ASC and Pluto offers a very strong personality and a fixed nature where you tend stick to your decision regardless of the change of circumstances
. You therefore are often admired for strong determination and conviction. However , this aspect also indicates high jealousy , controlling and suspicious nature , even to those who are closer to you. Be careful not to let this challenging aspect get out of hand as it can make you go towards a more downside , underhanded ways of dealing with things of Pluto. This aspect, if used right, can offer you good benefits , for one you would be very good at detecting all the hidden things, be able to dig deep into difficult matters and get more profound and meaningful outcomes out of them.

izvor: net

asc je ono kako nas drugi vide, "izlog" tj. izgled ali i karakter, možeš biti na pr vaga asc sa ve u I ali ako ti je njjegzaktniji asp na asc trigon pl iza slatkoće ljudi će u tebi vidjeti još nešto e to je taj pl, jači je ako je u konj sa asc ali i ostali asp ako su egz daće notu izgledu, karakteru  (mah:mah)
« Najnovija izmena:: 16:20:26, 16.Apr.2013. dvostruka djevica »

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000