Alicia ne slazes se citiranim tekstom ili? Mozes li nam iskuckati zapazanja iz tvog ugla, o ovim aspektima? 
Ne slazem se sa citavim textom, ali dio je tacan.
Ja imam mars jos u ovnu, blizu MC-a, pa tak da me dosta privlace muska zanimanja, sto je tacno.
Mars sextil Jupiter- Sigurno cu uvijek biti na strani zakona, pravicna sam, moralna i postena. Nisam sportista, a tako da me i kriminalistika ne privlaci. Mogu reci, kad zelim da pobijedim, onda uz istinski trud i uspijem. Ne znam hocu li raditi u inostranstvu, ali ima jos nekih aspekata u horoskopu koju upuciju na to (koliko sam uspijela da saznam).
Mars kvadrat Saturn
Imam ogranicenja, i mogu reci da sam mozda na neki nacin i zavezana. Ne smatram to necim losim, jednostavno postujem granice. Ne reagiram na strah bijesom, tad sam jos smirenija. Odgovorna sam osoba u vecini slucajeva. Tacno je da tesko prihvatam krivicu, ali se ne branim, samo opusteno. Mislim da za mene ovo i nije tako los aspekat. To da li imam neki karmicki dug ne znam.

.
"Ovo je aspekt velikih padova i povreda." - Takav je zivot.
Mars kvadrat Uran
Ja sam smirena, rijetko kad nervozna, ekspozivna nikako. Volim sigurnost
"Sa ovim aspektom se rađaju i hrabri ljudi koji se mogu žrtvovati za druge, jer u odsudnom momentu nemaju straha već se suočavaju sa bilo čime što je ispred njih."-Sa ovom recenicom cu se sloziti, ali to samo vazi za ljude koje istinski volim i postujem.