Mracna raspolozenja,destrukcija i autodestrukcija.Kad sam bijesna,svi oko mene intenzivno osjete haha.Imam neku fazu,koja mi padne onako jednom mjesecno,i u kojoj budem preosjetljiva,pa se potpuno osamim,izolujem u svom mraku,to tako traje par dana,i onda dodjem sebi,povratim energiju kao da nista nije bilo.Moj emotivni svijet i mene samu plasi,jednostavno,mogu da volim i mrzim tolikim intenzitetom da "iskri",i to obicno bude autodestruktivno
Al' se i regenerisem u roku od keks.Imam obicaj da kazem,mene niko nikada nece moci unistiti,ako to sama ne uradim.Buduci da je ta konjukcija kod mene u prvoj kuci,ljudima djelujem malo zastrasujuce,tako da me se obicno klone.Volim se maskirati,transformisati,mijenjati stilove.Volim biti u blizini groblja.Mo0Pl je i ben ispod oka,koji ja imam,kao i oziljci na licu,glavi,koje takodje imam.A sto se dominacije tice,takodje volim da dominiram Eto,otprilike
Imam oziljak iznad desne obrve, bila sam beozabrazna i energicna kad sam bila mala

Pa sam se sekla na sta sam stigla. Odem napolje,stalno trcim i igram se, naletim na neki lim i isece me po glavi. Imam mladez mali na oku, kao sto sam procitala negde da je plutonac to napisao.
Isto volim ta mracna mesta, groblja, bude u meni neku neopisivu energiju i krenem da razmisljam o nekim stvarima. Regenerisem se jako brzo, kad volim volim jako bez granica, ali zato sve to kod mene moze u sekundi da nestane. Ako me neko povredi, dodjem do te mere da budem hladna kao led, prestanem da se javljam, ta osoba je mrtva za mene. Sto je najgore,ne secam se nicega

Sad kad bi me pitala kako mi je bilo u vezi,kako se ljubi, ja se zaista ne secam.
Moja mama nazalost najvise oseti tu moju negativnu energiju kad mi dodje. Mogu ja biti nasmejana koliko hoces, ona mi samo kaze izadji molim te iz sobe, prenosis jako negativnu energiju.
I ja odem tako napolje,sama, slusalice u usima i picim gde me noge nose

U stanju sam satima da idem ulicom i razmisljam,razmisljam.
Privlaci me misticno ,smrt, Bog.
Jedino mesec u skorpiji moze da me razume najbolje. Em sto brbljam ,ne zaklapam , niko to ne bi trpeo,al eto,ovaj moj jeste. Kad mu pricam o tako nekim bolesnim stvarima, njemu je to ok. Raspricamo se