Samoubistvo - hrabrost ili kukavicluk

• Odgovora: 38
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bezvazdusna

• *
  • 63
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Samoubistvo - hrabrost ili kukavicluk
« Odgovor #20 poslato: 01:10:22, 29.Jul.2010. »
Da, Andjela, upravo se o tome radi, nesto mora da fali...
Nemam vise razloga da ne verujem nego da verujem!

*

Van mreže pitic411

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #21 poslato: 12:06:02, 14.Okt.2010. »
jedan od povoda zasto sam bas otvorila ovu temu je bio cin samoubistva koji se dogodio u mojoj porodici pre par meseci...jos uvek pokusavam da pronadjem odgovore vezane za taj nastup...zasto covek sam sebi oduzme zivot...izjava ovog dela koje je izvrseno u mojoj porodici pri mnogim pokusajima  je bila...da to je hrabrost...da mene niko ne voli,svi su mi pretnja...ja ne mogu vise ovako....i posle 5pokusaja 6 put je presudio...tuzno ali istinito...obesi se covek. :(
vm71

*

Van mreže tobi45

• **
  • 164
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #22 poslato: 15:51:35, 24.Okt.2010. »
u našem komšiluku jedan čovjek je pokušao da izvrši samoubistvo.komšije su stigli i spasili g.
nakon iuzvijesnog vremena našli su se zajedno u jednom društvu,na sijelu.jedan među njima je upitao onog što se htio objesiti: - šta ti bi pa ti htjede da se ubiješ? on se uozbiljio i odgovorio:
šuti,bilo nas je više pa smo trčali ko će prije.

*

Van mreže ninnasmart

• **
  • 240
  • 0
« Odgovor #23 poslato: 21:34:42, 01.Nov.2010. »
jedan od povoda zasto sam bas otvorila ovu temu je bio cin samoubistva koji se dogodio u mojoj porodici pre par meseci...jos uvek pokusavam da pronadjem odgovore vezane za taj nastup...zasto covek sam sebi oduzme zivot...izjava ovog dela koje je izvrseno u mojoj porodici pri mnogim pokusajima  je bila...da to je hrabrost...da mene niko ne voli,svi su mi pretnja...ja ne mogu vise ovako....i posle 5pokusaja 6 put je presudio...tuzno ali istinito...obesi se covek. :(
Znas sta...Definitivno...klasican psihicki poremecaj. Nije bilo nikoga ko bi ga razumeo, ko bi razumeo njegovo nezadovoljstvo. Takodje smatram da nije imao izgradjenu licnost i mislim da je bio zavistan od tudjeg misljenja, ne bi me zacudilo da je bio riba u horoskopu. Ali pravi samoubica ne prica da ce se ubiti..on jednostavno izvrsi atak na sebe i gotovo. Taj covek je pokusavao da skrene paznju na sebe, jer nije umeo sam da se izbori sa svojim problemima, ako su to uopste bili problemi, jer ponekad covek i od komarca napravi magarca..misleci da je njegova muka najteza...Nazalost nije nam drzava dovoljno razvijena i plate nam ne dozvoljavaju da posecujemo psihologe koji bi nam mogli koliko toliko pomoci kao neutralne licnosti. Jer porodica i prijatelji vrlo cesto iz subjektivnosti ne vide realnu sliku desavanja.

*

Van mreže tobi45

• **
  • 164
  • 0
« Odgovor #24 poslato: 11:42:25, 05.Nov.2010. »
- ... djevojka je presjekla vene...
   Djevojka i momak se voze na motoru...
DJEVOJKA: "Nemoj tako brzo voziti, smanji..."
MOMAK: "Ne, bas nam je dobro."
DJEVOJKA: "Nije mi dobro, molim te..."
MOMAK: "Kaži mi da me voliš..."
DJEVOJKA: "Volim te i ti to znaš."
MOMAK: "Zagrli me..." (djevojka zagrli momka)
MOMAK: "Skini mi kacigu sa moje glave i stavi sebi na glavu, molim te..."
SLIJEDEĆE JUTRO U NOVINAMA:
"Motor je imao prometnu nesreću, jer su otkazale kočnice.
Na motoru su bile dvije osobe.
Jedna je poginula, a jedna preživjela..."
A PRAVA ISTINA JE:
Momak je na pola puta shvatio da su kočnice otkazale, ali nije želio da kaže djevojci. Želio je posljednji put od nje čuti rijeci VOLIM TE, i posljednji put osjetiti njen zagrljaj. Zatim joj je rekao da stavi njegovu kacigu, jer je znao da ce onda ona preživjeti... iako je to značilo da ce on poginuti...
VOLIO JU JE VIŠE OD SVOG ŽIVOTA...
Sutradan je djevojka presjekla vene...
VOLjELA GA JE VIŠE OD SVOG ŽIVOTA...

*

Van mreže ninnasmart

• **
  • 240
  • 0
« Odgovor #25 poslato: 19:31:54, 05.Nov.2010. »

Uzas...Tobi jel to zaista bilo ili je tvoja prica...posto si vodolija ne bi me iznenadilo...jer ja pisem takve price.....ali ako je stvarno bilo...bas je potresno...

*

Van mreže tobi45

• **
  • 164
  • 0
« Odgovor #26 poslato: 15:31:18, 05.Jan.2011. »
- ZABRANJENO JE SAMOUBISTVO:

To je grijeh za koji se nema vremena pokajati.Bog je dao čovjeku život kao bogatstvo sazdano od duše i tijela.Ko to rastavi,osim Boga,čini grijeh za koji se nema vremena pokajati.

*

Van mreže dobrivoje

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #27 poslato: 20:01:08, 06.Jan.2011. »
meni se desavaju cudne stvari,,,,,imam devojku vec 2 god. ispocetka je bilo lepo,,,al onda sam je zavoleo nenormalno i sve je otislo nizbrdo.Iz dana u dan mi se desavaju sve gore i gore stvari,4 puta sam pokusao da oduzmem sebi zivot,,,,i nije bilo ni hrabrosti ni kukavicluka,,,to je bilo cisto iz ljubavi i tuge za njiom,,,,posto iz dana u dan mi prave scene koje me sve vise i vise podstacinju da ucinim to iako znam da cu se mozda kajati ako budem imao vremena da razmislim,,shvatio sam da netreba to da radim ,,,kada je naisao njen rodjeni brat i zvao hitnu i spasili me,,,kada sam rezao vene,,,,al kako vreme odmice,,,ljubomorne scene i strah da cu je izgubiti me podsticu da to opet ucinim,,,nezelim da smaram,,,,al bih stvarno voleo da se javi neko i posavetuje me sta da radim,,,jer ja vise ovako nemogu,,,,,svugde sam trazio razgovor,,,pomoc,,,,al svi smatraju da nije tako,,,nema niko ko moze da se poistoveti samnom,,,,ako mozete napisite par reci i pomozite mi ,,,,,xvala unapred...... :(  ::) ::) ::) ::) ::)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #28 poslato: 20:52:30, 06.Jan.2011. »
kukavicluk!
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #29 poslato: 21:39:53, 06.Jan.2011. »
Dobrivoje,život je tako čudesno lep,i treba ga proživeti.I tuga i bol zbog rastanka su prirodna stvar i deo života.Ako vam ne ide,najveći dokaz je ljubavi je upravo da dozvoliš i sebi i devojci da nađete osobu koja će vam odgovarati,da je pustiš da ode i da ti odeš iz veze koja ti ne odgovara i čini te nesrećnim.
Moj savet bi bio da se obratiš za pomoć porodici,psihologu a tu su uvek i telefoni službi za pomoć,gde možeš da popričaš isto sa stručnijim ljudima od nas sa foruma.Mi navijamo za tebe i želimo ti da prevaziđeš trenutno osećanje beznađa.
Želim ti lep život ispunjen ljubavlju i optimizmom :)

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000