Samoubistvo - beg ili resenje problema

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže littlescrew

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Muško
Samoubistvo - beg ili resenje problema
« poslato: 23:48:05, 21.Sep.2017. »
Pozdrav svima,
Iskreno ne znam zasto pisem ovde ali ajde...
Naime, vec dugo se nosim mislju da okoncam svoj zivot i konacno sam resio to da uradim...Poslednjih nekoliko godina su mi bile jako teske i jednostavno nemam vise snage da se borim sa onim sto mi zivot stavlja na ramena...Odlucio sam da to uradim na dan mog rodjenja, 21 Oktobra. Ma koliko glupo i morbidno to zvucalo smatram da moj put dalje treba da ima neku simboliku. U svakom slucaju, ne zelim nikom nikad da oseti ono sto ja osecam niti da se nadje u situaciji u kojoj se ja nalazim.

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
Odg: Samoubistvo - beg ili resenje problema
« Odgovor #1 poslato: 22:34:39, 25.Sep.2017. »
Nisam kompetentan da dam odgovor na ovo ali nezelim da iko dodje u tu situaciju da razmislja
o tome. Znam sad razmisljas, Evo ga jos jedan pametnjakovic da mi drzi predavanja. Razumem taj stav kad covek donese odluku i vise mu je dosta svega. Istina je da zivot nije lak, slazem se sa tim. Da sad ne iznosim svoja ili tudja iskustva mislim da  je zivot ipak vredan. Razloga je mnogo da sad ne nabrajam. Isti sam kao i svi u masi. Uspona padova
 tuge i patnje kao kod svih. Bol je uvek tu prisutan. Nezadovoljstvo, naravno. Ne sto sam pohlepan ili besan, ne. Sasvim trezveno razmisljam. Samo mislim Boze (kao metafora vise sile, inteligencije, energije, neznanja, pokornosti) daj mi zdravlja i pameti. Ne da bih grabio vec da mogu sebe da servisiram i da ne skrenem. Kad se.razbolis, probudis se i vidis gde si. Progledas. Zivot je tada nista. Znam sta je kad ljudi posrnu i klonu pa se.predaju. Tada ili ustanes ili diges ruke. Gadan je osecaj kad se covek oseca  nemocnim. Da imas sva blaga ovog sveta,.sta ce ti. Kad je covek mlad on stvarno nezna nista. Srlja i ide glavom kroz zid i rasipa energiju i snagu na druge, koji to koruste a zato sa godinama ide znaje ali i godine. Znaci nemoze jedno i drugo. Koliko sam puta pomislio Da su mi te godine a ova pamet. Ali sve i svoje vreme. Da sad ne rastezem. Da.li mi je bilo tesko, jeste. Nezelim da.se.secam. Kako mi je sad, bolje. Dal je to sigirno, nije. Sta sad. Nista kao i svi, kucq poso, placaj racune, zivim kako mogu. Jesam zeljan nekih stvari, jesam. Dokle.ovako, dok budem mogao. Neznam dal sam ti ista pomogao posto vidim da ovde nema zive duse na forumu aj bar neko da ri se javi. Mislim da to nije beg ali niti resenje problema. Sta je resenje, neznam. Odgovor je u tebi. Nismo svi isti. Svi smi jedno u konacnici i idemo ka istom cilju ali kad covek dodje u ru situaciju da razmislja o tome nije mu sigurno lako. Drugo tada mi se javljaju stvari koje mi nemoze da znamo. Ipak je to stanje svesti kad izlazimo iz tela ividimo sta.drugi ne vide. Kad dodje do.toga tek tada vidis koliko malo znas a mislis koliko smo jadni mali i beznacajni kao kap u okeanu. Ipak ta kap po kap cini okean. Veruem da je mnogo onih koji misle da je to.resenje problema i da je smisao.zivotq nista.sem praznine ali mislim da zivot ima vrednost i da ga treba ziveti. Znam da nismo svi isti, dele nas po boji koze, naciji, veri, neko je hendikepiran, bolestan, nesretan ali sve mora da ima nekog smisla. Ja sam.malen da to dokucim i sad pokusavam dok ovo pisem i verujem.ako nekom.saljem pozitinu vibraciju da taj neko to mora.da oseti. Mogao sam.kao i vecina da procitam post, okrenem glavu i mislim nije moj problem. Opet kazem, vredi ziveti. Moj odgovor nije odgovor na tvoje pitanje. Nije niti beg niti resenje. Pa se namece pitanje pa.sta je onda i dokle.ovako. Blago onom ko o tome ne razmislja a ko razmislja onda mu sigurbo nije lako. Verujem da si se nacitao litrature trazici smisao i na kraju se vratis na pocetak. Nista.idemo iz pocetka. Nadam.se da ce se naci neko kompetentan i reci da to neradis niti da razmisljas o tome. I ja kazem, nemoj ali odgovor nemam. Toliko od mene.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000