Bacite me lavovima!
Ja sam se zahvalila na pomoci i zelji da mi pomognete(brzom brzinom ste mi odgovorili).
Sto se tice obracanja "slatkorecivom,ljubaznom astrologu" to je bio Goran Milekic a svako ko je iole nesto cuo o njemu zna kakav je bio,i imali smo sjajnu saradnju.On nije video da sam patoloski ljubomorna niti da je se nesto mracno dogodilo u proslosti(da,kod cukun babe to je 3.koleno sto bi bilo vise od 100god a ne 20god).
Gde je etika iznosenje vaseg misljenja,generalizacije koje imate o Skorpijama?Svi smo mi ljudi,ni ja nisam pesrecna sto mi je ta kuca jaka, laik ali sam,ali smatram da ne postoji dobar i los znak.Geni su cudo...
I zasto tako padate u vatru,cemu ovo dokazivanje, pijacarenje na forumu?Bar ste vi iznad nas...sto ne bude "kere neka laju a karavani neka prolaze",ako znate ko ste i sta ste,sto se obazirete na Carobnjakov i moj komentar? Ja ni jednu ruznu rec nisam rekla za vas,i po 100X hvala na zelji da mi pomognete.Koliko sam bila srecna sto sam pronasla ovaj forum i Vas toliko mi je sad mucno,toiko je negativnih stvari na svakom koraku pa bar ovde bi trebalo da bude drugacije, gresimo,ako nesto nije u redu- ok,treba ukazati.Ali cim nisam rekla da ste 100% u pravu - ja guram glavu u pesak,(zao mi je sto nisam pravnik kao sto vi kazete vec kozmeticarka,hvala Bogu da mi mama nije stradala niti je bilo takvih indicija i nikave gubitke,probleme, nisam imala,babe i dede su mi poumirale pre 10 god sa svojih 80-90 god).Demistifikujete nam Carobnjakovo bavljenje astrologijom...budite Lady pa se vi njemu obratite na pp,a ne ovako.Pozdrav,nemam zlu nameru,zao mi je sto je doslo do ovoga,koliko ljudi toliko cudi,ima i gorih stvari u zivotu...
"Nesreca je sto svde niko ne misli da je na pravom mestu i svako je svakome moguci suparnik.
Ljudi preziru one koji ne uspeju a mrze one koji se uspnu iznad njih.
Navikni se na prezir ako zelis mir ili na mrznju ako pristanes na borbu.
Ali ne ulazi u okrsaj ako nisi dovoljno jak,da to ne moras dokazivati"
Mesa Selimovic -Dervis i smrt