Psiholoska Astrologija-Astrolog online!

• Odgovora: 22
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Psiholoska Astrologija-Astrolog online!
« Odgovor #10 poslato: 16:36:42, 29.Maj.2010. »
sledeci sam ja :)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #11 poslato: 16:57:03, 29.Maj.2010. »
pa ja:) a ja cekam taj odgovor od proslog ljeta kad sam mislila da cu ispisat taj potreban broj postova za natalnu:) al eto ne ispisah..pa je super sto sad ima ovo:)
Natalna Karta

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #12 poslato: 21:50:11, 30.Maj.2010. »
ja sam jako zadovoljan prethodnom analizom (o stanu i komsiluku) ;) pa bih voleo da mi date savet po pitanju upisa fakulteta..natalnu imate..konkretno medicina je u pitanju,(obozavam psihoanalizu) ali me nesto koci da ga upisem..rekli su mi neki pocetnici da je to zbog opozicije urana i jupitera..kako je prevazici? hvala S'lady

Plutonac, ne vidim razloga za strahove koje imas! Imas strah da se osamostalis, jer smatras da neces dovoljno zaradjivati i sad vec sebi usadjujes bespotrebno fobiju da ce ti manjkati novca, sredstava za egzistenciju

Imas jako dobre predispozicije za parapsihologiju, psihologiju, psihijatriji, medicinske profesije, izuzetno naglasena intuicija, osjecaj za zajednicu, za timski rad. Logika, metodologija, dobro pamcenje. Posebno psihijatrija, naglasen element voda, pozitivno i dobro aspektovan i polozen UR2°, druga kuca u 180°JU26°60°SMC26° egzaktni sextil, i stepen uspjeha na tom polju. Angazman za drustvo, humanoj profesiji, 4.kuca, ponovo nagovestaj za bolesne, bolnice etc. Upravo ta opozicija iako separaciona, naglasenost druge kuce, jarca, regent 6.kuce MA0°VE u lavu, 9.kuca, veliki profit na vecem polozaju, bar sefovskom, kasnije samostalna djelatnost, mozda i u inostranstvu. Pa su sve to pokazatelji da je medicina pravi odabir i ne dozvoli da te nesto pokoleba u toj odluci!
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #13 poslato: 23:38:26, 30.Maj.2010. »
Snow Lady mnogo,mnogo ti hvala! nekako sam osecao i trazio od sebe da napredujem u medicini posebno psihijatriji i sl ali kao da mi je trebala potvrda da je to ono pravo! nedoumice su bile jer podrsku porodice nemam,a to su ozbiljne studije ali mogu ja i sam..pamticu tvoj savet,jos jednom hvala! ;)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #14 poslato: 22:56:02, 31.Maj.2010. »
SnowLady, to da li je neko nekom stradao ili će stradati vi ne možete videti iz natalne karte, prvo. Drugo, takvo tumačenje je potpuno neetičko pa bih vas zamolio da ubuduće takve izjave ne dajete - bar ne na ovom forumu.

*

Van mreže Libra

• *
  • 28
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 15:32:15, 01.Jun.2010. »
Carobnjak,ukoliko je se to odnosilo na odgovor upucen meni,slazem se.Pre 10 god, jedan "astrolog" mi je rekao (Saturn je tada pravio neki tranzit?!) da ce mi se mama vrlo brzo razboleti i...Ja nisam imala snage da je gledam kada sam dosla kuci,izbegavala sam kontakt,plakalo mi je se kad god pomislim na nju,zena zdrava prava a dani joj odbrojani... Da bi se ispostavilo nakon pola godine da je se to mozda odnosilo na babu (zenski clan porodice) koja je preminula sa svojih 87god.
Zahvaljujem se SnowLady na brzom odgovoru,pogotovo sto sam nova.Znaci mi odgovor da su moje misli problem(a ne spoljni faktor).Priznajem,malo me je "uzdrmalo" da postoji neka mracna tajna u mojoj porodici(?!)Jesam imala strah-traumu ali ne sa ljudima(mada ruku na srce SnowLady to nije precizirala) vec nocu bih se budila i uvek videla nesto, psa il slicno...
Cula sam da postoji aspekt il sta vec, gde astrolog dobro treba da pazi sta prica jer ta osoba to nece primiti kao drugi. Nakon procitanog odgovora samo mi je bilo u glavi -"radoznalost je ubila macku",ko mi je kriv...
Ne bezim od istine,ali bar ovde gde se odgovor svodi na par recenica mozda bi trebao da bude "soft".
Izvinjavam se svima na zauzetom prostoru sa mojom replikom.

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #16 poslato: 18:22:22, 01.Jun.2010. »
SnowLady, to da li je neko nekom stradao ili će stradati vi ne možete videti iz natalne karte, prvo. Drugo, takvo tumačenje je potpuno neetičko pa bih vas zamolio da ubuduće takve izjave ne dajete - bar ne na ovom forumu.

Imas pravo, ispalo je tako u kontekstu, ali se odnosilo na povredu u saobracaju, to sam zapravo time mislila...I izvinjavam se u vezi neadekvatno upotrijebljenog izraza. Ni ja se ne sluzim tim prognozama niti predvidjanjima.

Ali i da sam konstatovala da je bio gubitak u familiji to nije protiv kodeksa Astrologije, pogotovu ako se tice daleke proslosti.
Zar se ne smije reci, npr. Tesko ste podnijeli neciji gubitak u familiji prije dvadesetak godina. Nisam ja time nista prouzrokovala niti uticala na dogadjaje. Mislim da je ova javna kritika neopravdana, jer se strogo pridrzavam kodeksa. A moje odsustvo dva dana sa Foruma, ne mora da se ovako sankcionise. Moglo se i pp.

Carobnjak,ukoliko je se to odnosilo na odgovor upucen meni,slazem se.Pre 10 god, jedan "astrolog" mi je rekao (Saturn je tada pravio neki tranzit?!) da ce mi se mama vrlo brzo razboleti i...Ja nisam imala snage da je gledam kada sam dosla kuci,izbegavala sam kontakt,plakalo mi je se kad god pomislim na nju,zena zdrava prava a dani joj odbrojani... Da bi se ispostavilo nakon pola godine da je se to mozda odnosilo na babu (zenski clan porodice) koja je preminula sa svojih 87god.
Zahvaljujem se SnowLady na brzom odgovoru,pogotovo sto sam nova.Znaci mi odgovor da su moje misli problem(a ne spoljni faktor).Priznajem,malo me je "uzdrmalo" da postoji neka mracna tajna u mojoj porodici(?!)Jesam imala strah-traumu ali ne sa ljudima(mada ruku na srce SnowLady to nije precizirala) vec nocu bih se budila i uvek videla nesto, psa il slicno...
Cula sam da postoji aspekt il sta vec, gde astrolog dobro treba da pazi sta prica jer ta osoba to nece primiti kao drugi. Nakon procitanog odgovora samo mi je bilo u glavi -"radoznalost je ubila macku",ko mi je kriv...
Ne bezim od istine,ali bar ovde gde se odgovor svodi na par recenica mozda bi trebao da bude "soft".
Izvinjavam se svima na zauzetom prostoru sa mojom replikom.

Draga Libra, ja se izvinjavam ako sam ti htjela otvoriti oci. Za par minuta analize problema, niko ne moze vise pruziti. Da se posvetim vise, zao mi je, nemam vremena. Mozda je i bolje zabijati glavu u pijesak i tjesiti se i zivjeti u zabludama citav zivot, kao sto to radi skorpija, i naglasene 8.kuce, znak SCO, umjesto shvatiti problem i sjeci ga u korjen. Meni se skorpije motaju "oko nogu", otkako radim Astrologiju. Naglasene SCO i 8.kuca su prica za sebe. Niko ne zna zakamuflirati i zavaravati i sebe i druge oko sebe, kao sto to rade ovi znaci. Poznata mi prica, pouka za drugi put, da napravim uporedni sa onima kojima pomazem, da mi ne bi skakali za vratom, kad im ucinim uslugu. A tebi preporucujem da odes kod "dobrog, ljubaznog, Astrologa" koji ce ti dobro naplatiti uslugu a zauzvrat ces dobiti ruzicasti paket, koji ce zvucati sve u superlativu. Samo sto ces se osvijestiti kad taj "paketic" budes sama otvorila. Ti si se javila sa problemom, ja sam htjela da ti pomognem. Ako mi nije poslo za rukom, zao mi je, ja se suoacavam sa problemom, hrabro i boje danas nego za pet godina. Kako ko voli neka radi, neka mu je sa srecom. Tebi takodje.
« Najnovija izmena:: 19:33:57, 01.Jun.2010. Nale 83 »
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #17 poslato: 19:38:00, 01.Jun.2010. »
ja mislim da osoba koja postavlja pitanje mora biti spremna na pozitivan ili negativan odgovor....bolje je istina da se govori,nego da se umotava u ruzicasti papir,pa da mislis sve da je uredu i ne rjesavas problem..ne kazem sad da treba brutalno govorit bez ikakvog obzira,al treba reci istinu :)
Natalna Karta

*

Van mreže Libra

• *
  • 28
  • 0
« Odgovor #18 poslato: 22:53:13, 01.Jun.2010. »
Bacite me lavovima!
Ja sam se zahvalila na pomoci i zelji da mi pomognete(brzom brzinom ste mi odgovorili).
Sto se tice obracanja "slatkorecivom,ljubaznom  astrologu" to je bio Goran Milekic a svako ko je iole nesto cuo o njemu zna kakav je bio,i imali smo  sjajnu saradnju.On nije video da sam patoloski ljubomorna niti da je se nesto mracno dogodilo u proslosti(da,kod cukun babe to je 3.koleno sto bi bilo vise od 100god  a ne 20god).
Gde je etika iznosenje vaseg misljenja,generalizacije  koje  imate o  Skorpijama?Svi smo mi ljudi,ni ja nisam pesrecna sto mi je ta kuca jaka, laik ali sam,ali smatram  da ne postoji dobar i los znak.Geni su cudo...
I zasto tako padate u vatru,cemu ovo dokazivanje, pijacarenje na forumu?Bar ste vi iznad nas...sto ne bude "kere neka laju a karavani neka prolaze",ako znate ko ste i sta ste,sto se obazirete na Carobnjakov i moj komentar? Ja ni jednu ruznu rec nisam rekla za vas,i po 100X hvala na zelji da mi pomognete.Koliko sam bila srecna sto sam pronasla ovaj forum i Vas toliko mi je sad mucno,toiko je negativnih stvari na svakom koraku pa bar ovde bi trebalo da bude drugacije, gresimo,ako nesto nije u redu- ok,treba ukazati.Ali  cim nisam rekla da ste 100% u pravu - ja guram glavu u pesak,(zao mi je sto nisam pravnik kao sto vi kazete vec  kozmeticarka,hvala Bogu da mi mama nije stradala niti je bilo takvih indicija i nikave gubitke,probleme, nisam imala,babe i dede su mi poumirale pre 10 god sa svojih 80-90 god).Demistifikujete nam  Carobnjakovo bavljenje astrologijom...budite  Lady pa se vi njemu obratite na pp,a ne ovako.Pozdrav,nemam zlu nameru,zao mi je sto je doslo do ovoga,koliko ljudi toliko cudi,ima i gorih stvari u zivotu...

"Nesreca je sto svde niko ne misli da je na pravom mestu i svako je svakome moguci suparnik.
Ljudi preziru one koji ne uspeju a mrze one koji se uspnu iznad njih.
Navikni se na prezir ako zelis mir ili na mrznju ako pristanes na borbu.
Ali ne ulazi u okrsaj ako nisi dovoljno jak,da to ne moras dokazivati"
Mesa Selimovic -Dervis i smrt

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #19 poslato: 23:54:42, 01.Jun.2010. »
Libra, skrenuo sam joj pažnju jer nije red nekom pričati nešto što se ne može videti iz natalne karte a vama svaka čast!

SnowLady, ja sam vam ukazao na grešku javno da ljudi ne bi bili u zabludi da se takve stvari mogu videti iz natalne karte.

ja mislim da osoba koja postavlja pitanje mora biti spremna na pozitivan ili negativan odgovor....bolje je istina da se govori,nego da se umotava u ruzicasti papir,pa da mislis sve da je uredu i ne rjesavas problem..ne kazem sad da treba brutalno govorit bez ikakvog obzira,al treba reci istinu :)
Nije ovde reč o pozitivnom / negativnom odgovoru i bilo kakvom zamotavanju u ružičasti papir. Ovde je reč o nečemu što se ne vidi u karti jer da je tako mnogi ljudi bi izbegli svoju smrt ili neku vrstu stradanja.

Sve je jasno kao dan i nema potrebe za prepirkom.

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000