Psiholoska Astrologija-Astrolog online!

• Odgovora: 22
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Psiholoska Astrologija-Astrolog online!
« Odgovor #20 poslato: 09:51:07, 02.Jun.2010. »
Charobnjak, smatram da bi bilo korektno i ocekujem da ovu temu zatvoris, jer sam je ja otvorila, u cilju doprinosa na Forumu a u zelji da pomognem bar malkice ljudima kojima eto na neki nacin treba pomoc, jer Astrologiju ne smatram razonodom i igrarijom kako je mnogi instrumentalizuju i uvlace sebe u domen gdje nemaju potrebno znanje da bi to znanje prenijeli na druge, vec u cilju da bi popunili stranice, odnosno igzubili vrijeme na Forumu. Ja smatram da se na Forumima mnogo vise moze, nego sto se pravi predstava a moderatori glume svoje uloge, koji idu po scenariju Administratora. Ova teme moja inicijativa i ne zelim da se time krsi autorsko pravo, pogotovu ne oni koji nemaju kvalifikacije za to. 

Kako sam ovu temu ja inicirala i nemam namjeru da igram na nicijoj pozornici i budem marioneta, ocekujem da ces temu zatvoriti, pa se vidimo na mom Forumu, gdje ces biti dobrodosao i gdje cu ti na parlamentaran nacin pokazati da se dakako kroz diskusiju i neslaganje misljenja, dolazi do fascinantnih zakljucaka i kompromisa, uz svu toleranciju misljenja i sagovornika.

Najlakse je u svojoj kuci biti domacin i uzeti gumicu i brisati sve sto nije u skladu sa onim sto ne zelimo cuti, jer najteze je prihvatiti istinu onakva kakva jeste. Brisu mi se poruke, koje imaju samo prizvuk istine, a ISTINA je moja zivotna smjernica, od koje nikada ne odustajem, pa ni pred autoritetima.

I na kraju: "  Junastvo je braniti sebe od drugih, a cojstvo je braniti druge od sebe".  Njegos!

Ovo je rezime mog prisustva na Forumu i zamolila bih te najljubaznije da ne brises nego da zakljucas temu!

Hvala!

" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
« Odgovor #21 poslato: 12:34:48, 02.Jun.2010. »
@Snowlady ti si jedna jako sujetna i teska osoba sto se primetilo na svim drugim temama ali i forumima

To sto te je opomenuo carobnjak je sasvim bilo u redu jer to nema nikakve veze sa astrologijom i etickim tumacenjem
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #22 poslato: 13:01:54, 02.Jun.2010. »
SnowLady, Vama je ukazano na grešku a to što ste tu grešku tako katastrofalno shvatili je samo vaš problem.
Doprinos u vidu bajanja i gatanja (kad je ko stradao) našem forumu nije potreban.

Prvenstveno bih vam preporučio da pročitate malo o etici. To treba da vam bude bukvar da biste astrologiju dalje proučavali. Ako niste spremni da proučavate astrologiju poštujući etičke principe i da prihvatite opravdanu kritiku drugih onda se nemojte ni baviti ljudima.

Pošto vidim da ste i u drugim temama podigli tenzije i da ste svadjalaćki nastrojeni, molio bih vas da se smirite i smanjite doživljaj.
Takav tonalitet može samo da vas vodi permanentnom banovanju sa foruma.

Amin.

Stranice: « 1 2 3

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000