Charobnjak, smatram da bi bilo korektno i ocekujem da ovu temu zatvoris, jer sam je ja otvorila, u cilju doprinosa na Forumu a u zelji da pomognem bar malkice ljudima kojima eto na neki nacin treba pomoc, jer Astrologiju ne smatram razonodom i igrarijom kako je mnogi instrumentalizuju i uvlace sebe u domen gdje nemaju potrebno znanje da bi to znanje prenijeli na druge, vec u cilju da bi popunili stranice, odnosno igzubili vrijeme na Forumu. Ja smatram da se na Forumima mnogo vise moze, nego sto se pravi predstava a moderatori glume svoje uloge, koji idu po scenariju Administratora. Ova teme moja inicijativa i ne zelim da se time krsi autorsko pravo, pogotovu ne oni koji nemaju kvalifikacije za to.
Kako sam ovu temu ja inicirala i nemam namjeru da igram na nicijoj pozornici i budem marioneta, ocekujem da ces temu zatvoriti, pa se vidimo na mom Forumu, gdje ces biti dobrodosao i gdje cu ti na parlamentaran nacin pokazati da se dakako kroz diskusiju i neslaganje misljenja, dolazi do fascinantnih zakljucaka i kompromisa, uz svu toleranciju misljenja i sagovornika.
Najlakse je u svojoj kuci biti domacin i uzeti gumicu i brisati sve sto nije u skladu sa onim sto ne zelimo cuti, jer najteze je prihvatiti istinu onakva kakva jeste. Brisu mi se poruke, koje imaju samo prizvuk istine, a ISTINA je moja zivotna smjernica, od koje nikada ne odustajem, pa ni pred autoritetima.
I na kraju: " Junastvo je braniti sebe od drugih, a cojstvo je braniti druge od sebe". Njegos!
Ovo je rezime mog prisustva na Forumu i zamolila bih te najljubaznije da ne brises nego da zakljucas temu!
Hvala!