Divno,hvala vam unapred.Ja upravo imam takvo pitanje-problem(ostavila sam kod teme VII kuca) samo,imam problem da postavim natalnu kartu?!
Ili,postavicu pitanje i napisacu neke osnovne aspetkte pa ...
Pitanje-Koliko zaista postoji realan problem u prostoru,i moje 6.culo je veoma izrazeno(nepogresivo) a koliko je sve stvar fikcije,"iskrivljenog ogledala",autodestruktivnost,pravljenje problema gde ga nema...Kada i pomislim da sam nesto prevazisla,stavila ad akta,izdigla se iznad situacije,nakon nekog vremena vracaju mi se filmovi,slike(nekih nemilih dogadjaja)kao da mi nesto "trlja nos" u smislu e..nemoj to i to da zaboravis... kao da vucem repove i vrtim se u zacaranom krugu.(Nisam ljubomorna (mada su mi planete... skolski primer za ljubomoru)ali sumnjicava i nepoverljiva jesam)
Sedma kuca u Skorpiji, tu je Merkur na 6 stepenu,Venera 12 step.,Mesec 20step., i Neptun koj je u VII kuci ali pripada 1 stepenu Strelca. Vladar Skorpije (ukoliko to treba)Pluton je u VI kuci na 0 stepenu Vage,Mars u 11 kuci na 22stepenu Vodolije (inace sam Vaga podznak Bik).
Hvala vam unapred,ukoliko treba jos nesto da dodam -rado,ukoliko vam ovo nije od pomoci bez natalne karte,nema problema,znam koliko je to sve "pipavo",pa dok ne naucim...