Psiholoska Astrologija-Astrolog online!

• Odgovora: 22
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Psiholoska Astrologija-Astrolog online!
« poslato: 08:41:11, 28.Maj.2010. »
Konkretno pitanje-konkretan odgovor!

Pitanja koja vas muce, zaokupljaju, ne znate sebi dati odgovora. Tice se konkretno natalne karte i domena zivota koji vam je konfrontaciono polje, nepoznanica, bezizlazna situacija. Direktnom i iskrenom komunikacijom, pokusacemo da promijenimo u vama to sto biste zeljeli, morali, tamo gdje grijesite a ne znate gdje i zasto! Nacin da popravite sebe, vas odnos sa partnerom, okolinom, autoritetima. Kako da postanete svjesni, nesvjesnog-pogresnog, destruktivnog i kontrolisete svjesni dio vase psihe, licnosti, kojim niste zadovoljni. Iliti svog skrivenog, nedokucivog, tajanstvenog dijela psihe i licnosti, kojeg niste svjesni a koji vas koci u duhovnom, psiholoskom, socijalnom i intelektualnom razvoju i nadgradnji. Iskrene povratne informacije su predispozicija da vam se pomogne!

« Najnovija izmena:: 08:57:18, 28.Maj.2010. SnowLady »

" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Libra

• *
  • 28
  • 0
Odg: Psiholoska Astrologija-Astrolog online!
« Odgovor #1 poslato: 14:18:24, 28.Maj.2010. »
Divno,hvala vam unapred.Ja upravo imam takvo pitanje-problem(ostavila sam kod teme VII kuca) samo,imam problem da postavim natalnu kartu?!
Ili,postavicu pitanje i napisacu neke osnovne aspetkte pa ...
Pitanje-Koliko zaista postoji realan problem u prostoru,i moje 6.culo je veoma izrazeno(nepogresivo) a koliko je sve stvar fikcije,"iskrivljenog ogledala",autodestruktivnost,pravljenje problema gde ga nema...Kada i pomislim da sam nesto prevazisla,stavila ad akta,izdigla se iznad situacije,nakon nekog vremena vracaju mi se filmovi,slike(nekih nemilih dogadjaja)kao da mi nesto "trlja nos" u smislu e..nemoj to i to da zaboravis... kao da vucem repove i vrtim se u zacaranom krugu.(Nisam ljubomorna (mada su mi planete... skolski primer za ljubomoru)ali sumnjicava i nepoverljiva jesam)
Sedma kuca u Skorpiji, tu je Merkur na 6 stepenu,Venera 12 step.,Mesec 20step., i Neptun koj je u VII kuci ali pripada 1 stepenu Strelca. Vladar Skorpije (ukoliko to treba)Pluton je u VI kuci na 0 stepenu Vage,Mars u 11 kuci na 22stepenu Vodolije  (inace sam Vaga podznak Bik).

Hvala vam unapred,ukoliko treba jos nesto da dodam -rado,ukoliko vam ovo nije od pomoci bez natalne karte,nema problema,znam koliko je to sve "pipavo",pa dok ne naucim...

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 14:32:56, 28.Maj.2010. »
Libra, samo mi vi ostavite tacne podatke tu. Danas ne mogu ali sutra imate odogovor. Koliko sam shvatila, imate problem da se suocite sa realnoscu i da diferencirate stvarno od fiktivnog, pa to projecirate na partnera i vraca vam se refleksivno kao bumerang. Ne znate sta zelite i kako se mozete ostvariti na polju partnerstva!

Ljubomora postoji i to skoro pa patoloska...Bitno je naci uzrok. Kao sto rekoh, sutra o tome!
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže Libra

• *
  • 28
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 15:35:31, 28.Maj.2010. »
Tako nekako,koliko sama sebi unistavam zivot fikcijama,umisljenim stvarima,nebitnim sitnicama  a koliko treba da sledim svoje "culo",osecaj da mi neko" radi iza ledja"kako kanalisati sve to,tj.kljuc,kako olaksati zivot sebi,kada me obuzmu negativne misli,osecanja...
Uh,..sto se tice ljubomore...nju ne priznajem(samoj sebi) bar ne  na nacin koj srecemo,vidjamo,cujemo neke primere u okolini-proveravanje,scene,svadja,da  je neko konkurencija,da je neko bolji ...cak sebi zameram preveliku fleksibilnos,slobodu koju pruzam  svom suprgu,a mozda je ona(ljubomora) mutirala pa je ne prepoznajem...(salim se...)Hvala,cenim vase misljenje,ulivate mi poverenje,znacice mi vase "smernice".
« Najnovija izmena:: 17:28:34, 28.Maj.2010. Libra »

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #4 poslato: 17:26:10, 28.Maj.2010. »
ja sam jako zadovoljan prethodnom analizom (o stanu i komsiluku) ;) pa bih voleo da mi date savet po pitanju upisa fakulteta..natalnu imate..konkretno medicina je u pitanju,(obozavam psihoanalizu) ali me nesto koci da ga upisem..rekli su mi neki pocetnici da je to zbog opozicije urana i jupitera..kako je prevazici? hvala S'lady
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #5 poslato: 18:45:09, 28.Maj.2010. »
ja imam neki strah od neuspjeha...na bilo kojem polju zivota...strah me da cu propast u zivotu...eto tako..i sad me interesuje je li realno imam razloga za taj strah po natalnoj karti...strah me da sam pogrijesila s izborom fakulteta..pa bih voljela da znam koji sam trebala izabrat:)
ko god da odgovara hvala mu:)
Natalna Karta

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #6 poslato: 22:19:01, 28.Maj.2010. »
Snow Lady, malo nam je trebalo pa da krenemo sa pitanjima tj. problemima/dilemama...ali ok, kad budes imala vremena, pomozi :)

Ja sam trenutno malo u dilemi u vezi mog buduceg zanimanja. Naime, ja idem ka tome da postanem advokat. Tip sam osobe koji moze raditi razlicite vrste poslova, a opet nista me od toga posebno ne zanima tj nemam zanimanje ili posao snova!!!
Cini mi se da moj natal pokazuje neke sklonosti ka trgovini, spisateljstvu, novinarstvu...Ta zanimanja su mi ok, ali me ne privlace...
Jedan astrolog mi je savjetovala da pokusam da spojim pravo i ekonomiju, da je to 'odlicno' za mene....???

Sad, zanima me kakve su mi astroloske predispozicije za bavljenje advokaturom...Sto je to u mom natalu sto mi moze pomoci da budem sto bolja u tom poslu, a sto me moze inhibirati?

Hvala unaprijed

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • 1
« Odgovor #7 poslato: 11:20:25, 29.Maj.2010. »
Tako nekako,koliko sama sebi unistavam zivot fikcijama,umisljenim stvarima,nebitnim sitnicama  a koliko treba da sledim svoje "culo",osecaj da mi neko" radi iza ledja"kako kanalisati sve to,tj.kljuc,kako olaksati zivot sebi,kada me obuzmu negativne misli,osecanja...
Uh,..sto se tice ljubomore...nju ne priznajem(samoj sebi) bar ne  na nacin koj srecemo,vidjamo,cujemo neke primere u okolini-proveravanje,scene,svadja,da  je neko konkurencija,da je neko bolji ...cak sebi zameram preveliku fleksibilnos,slobodu koju pruzam  svom suprgu,a mozda je ona(ljubomora) mutirala pa je ne prepoznajem...(salim se...)Hvala,cenim vase misljenje,ulivate mi poverenje,znacice mi vase "smernice".
21.10.1971.Bg. 16h50min

Libra, kod tebe su problem misli. Mucis sebe i partnera bespotrebnim stvarima, i stvaras u sebi "razloge" za brigu. Nauci da kontrolises misli i usmjeravaj ih optimisticki u pozitivnom pravcu. Bavi se psihologijom, ezoterijom, meditiraj, nauci se koncentrisano se opustati!

Dalje, neki strah koji te prati od 6.godine pokusaj da prevazidjes. Mislim da ti je tada neko od roditelja, rekla bih majka, stradao. Prezivljela si enorman strah, to te je totalno blokiralo. Te strahove nijesi prevazisla i taj strah projektujes na partnera, sto mislima, sto provjeravanjem preko kruga prijatelja, jer ne pricas otvoreno sa partnerom. A on to dobija preko okoline. Oslobadjaj se straha kako znas, nista se ne moze posjedovati u potpunosti i nauci se da je zivot prolazan, staromijenja novo, nekad se mora i pustiti iz ruku.

Kod tebe je fiksna dinamika naglasena i probaj da balansiras kroz fleksibilnost, oslobadjaj misli recimo kroz pisanje, pomazi koliko mozes onima kojima treba pomoc. Ako radis u oblasti prava, sto pretpostavljam, angazuj se vise za slabe i bolesne!
 Gete

*

Van mreže Libra

• *
  • 28
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 13:03:24, 29.Maj.2010. »
Hvala,dosta mi znaci Vas odgovor. Neki strah jesam dozivela sa 6 god(ne znam koj) ali,secam se da su me tad vodili na neko "skidanje staha"(?!)mama mi je hvala Bogu ok.Nazalost ne bavim se pravom ali strasno volim,to me ispunjava,prosto imam "nagon" da pomazem,poklanjam, stvari,garderobu...
Veeeeliki pozdrav!

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • 1
« Odgovor #9 poslato: 14:51:52, 29.Maj.2010. »
Hvala,dosta mi znaci Vas odgovor. Neki strah jesam dozivela sa 6 god(ne znam koj) ali,secam se da su me tad vodili na neko "skidanje staha"(?!)mama mi je hvala Bogu ok.Nazalost ne bavim se pravom ali strasno volim,to me ispunjava,prosto imam "nagon" da pomazem,poklanjam, stvari,garderobu...
Veeeeliki pozdrav!

Mnogo je tajni u vezi tog dogadjaja, simbolika je velika. Posledice su ostale, po tvoje zdravlje, nervni sistem ti je prilicno oslabljen. Nadam se da si svjesna i da znas uzrok situacija nad kojima cesto nemas kontrolu, narocito u fazama mjesecevih mijena.

Nazalost, kako kaze narodna "roditelji jedu kruske, a djeci zubi trne". Karmu niko nemoze izbjeci ali pravo na istinu svako od nas ima. Ako ti je do istine stalo, naravno. U tom cilju forsiraj da se vodi iskren razgovor i objasni sta se tacno desilo u tvom djetinjstvu i gdje te je to vodila i zasto!?

Gete

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000