Brak u natalnoj

• Odgovora: 105
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Brak u natalnoj
« Odgovor #30 poslato: 21:17:05, 28.Apr.2010. »
Može li iko da objasni koji su aspekti udaje, kako se računa kada će neka osoba ući u brak?

*

Van mreže mazica

• *
  • 60
  • 0
« Odgovor #31 poslato: 12:33:34, 03.Maj.2010. »
Da li je bitnija planeta u sedmoj kuci ili vladar sedme kuce?

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #32 poslato: 12:39:45, 03.Maj.2010. »
Nije venera za to zaduzena nego mesec  ;)
Dezurni krivac  >:(

Može li iko da objasni koji su aspekti udaje, kako se računa kada će neka osoba ući u brak?
Besmisleno je razmiljati i sebe muciti time u periodu kada nemas nikog ili realno nisi sa osobom sa kojom zelis tako nesto. Msilim da je najbolje da proucis aspekte planeta koje su povezane sa brakom i to polje, pa ce ti onda biti i jasnije, zapravo mislim samo da ce ti potvrditi ono sto znas ako dobro poznajes sebe, na koji nacin ulazis u brak, da li na brzaka ili je to ipak period duzeg poznavanja sa partnerom. I naravno da bi se to pokrenulo, potrebno je ono sto se desava "na nebu" dodje u dodir sa tim planetama koje su zaduzene za pokretanje price o braku, i tako krece...
Iako je tesko odvratiti misli od svega vezano za ljubav  :-[

*

Van mreže mazica

• *
  • 60
  • 0
« Odgovor #33 poslato: 12:45:31, 03.Maj.2010. »
Feniks da li je za brak bitnija planeta u sedmoj ili vladar?  (*o*)

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #34 poslato: 17:09:04, 03.Maj.2010. »
Feniks da li je za brak bitnija planeta u sedmoj ili vladar?  (*o*)
Pa to ce ti svako reci i jedno i drugo :D A sto ne stavis kartu u potpis, pa da ljudi bace pogled? Vazno je i polje gde pocinje 7-mo, odnosno svako. Ali i stepen na kom pocinje ali i stepeni na kojima su planete u tom polju kao i to gde je vladar i na kom stepenu, znaku..a i to kakve aspekte prave. ;)

*

Van mreže natilus

• *
  • 21
  • 0
« Odgovor #35 poslato: 17:18:16, 03.Jun.2010. »
Sta u natalnoj karti moze da odredi/bar priblizno/ god. braka/prvog i drugog/?Da li je moguce odrediti tacne god. u kojoj ce doci do braka?

Koliko informacija odjednom  :D  A da li se u natalnoj moze videti i drugi brak??

Meni je IX kuca prazna ali ima pun pokazatelja za drugi brak. Gde bih u tom slucaju trebalo da se vidi kakav ce piti partnem/bracni/?
« Najnovija izmena:: 14:00:17, 04.Jun.2010. Nale 83 »

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #36 poslato: 15:50:39, 04.Jun.2010. »
Imam jednu dilemu, pa ako moze neko da pripomogne....

Dakle, prvi brak natusa je predstavljen 7. kucom, drugi 9. kucom.
Sad, ako se stupi u brak sa razvedenom osobom, taj brak je u krti razvedene osobe predstavlen 9. poljem jer je toj osobi to eventualno drugi brak.
Medjutim, cini mi se da sam negdje naisla na podatak da ukoliko natus stupi u brak, pri cemu je to za natusa prvi brak, sa razvedenom osobom, onda je i u natusovom natalu taj brak predstavljen 9., a ne 7.poljem....Da li je ovo tacno?

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #37 poslato: 17:22:15, 04.Jun.2010. »
Takodje sam naisla na taj podatak negde na netu ali ne znam, nije mi logicno  (*o*)
Ako je partner "odradio" jedan brak, mi nismo...zasto bi posmatrali i u nasoj karti IX polje?
No, sacekajmo da nam se javi neko ko se malo bolje od mene razume  :-[

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #38 poslato: 17:55:46, 04.Jun.2010. »
Takodje sam naisla na taj podatak negde na netu ali ne znam, nije mi logicno  (*o*)
Ako je partner "odradio" jedan brak, mi nismo...zasto bi posmatrali i u nasoj karti IX polje?
No, sacekajmo da nam se javi neko ko se malo bolje od mene razume  :-[

Ne razumeme se baš najbolje ali sam dosta čitala u vezi VII kuće ona je primarna i iz nje se može videti da li će biti 2,3 ...idt braka ali IX kuća po mnogim astrolozima predstavnja 2 brak ijako ta IX kuća predstavlja nauku, naš ego, idele, veroispovet...itd

Mogu ti malo pomoći ako pogledaš moju natalnu -
konjukcija venere i sunca daje mi odlaganje ulaska u brak i moze mi doneti vezu sa starijim partnerom, zato sto je u jarcu vladar moje VII kuće je Mesec/rak dvojni znak a Mesec u natalu u Ribama /dvojni znak tako da vrlo lako moze da se desi da mom budućem to bude 2 brak sa samnom....

toliko , možda neko jos može pomoći.....:)

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #39 poslato: 21:45:24, 18.Jun.2010. »
E sad ste me totalno zbunili, sad ne znam hocu li biti i u vezi, a ne u braku...katastrofa, uglavnom ici ce na brzinu, jer mi je VII u Vodoliji   :-\ :o???

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000