Brak u natalnoj

• Odgovora: 105
Stranice: « 1 2 3 4 ... 11 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Brak u natalnoj
« Odgovor #10 poslato: 22:37:16, 22.Feb.2010. »
A da li se mogu videti neki detalji vezani za brak?
Naravno da mogu  :)
Na karakteristike braka nam ukazuju planete u VII kao i aspekti koje pravi vladar VII, kako sa drugim planetama, tako i sa vladarem I polja.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #11 poslato: 23:35:54, 22.Feb.2010. »
Venera je bitna za brak - u muškom horoskopu na primer označava između ostalog i kakav mu se tip žene dopada, a u ženskom kakva je kao žena, što se tiče čisto ženskih osobina, pa između ostalog i kakav tip muškarca može da reaguje na nju.
Treba zaviriti u 7. polje, zatim treba pogledati vladara 7. polja i njegove aspekte, kao i položaj i aspekte Sunca ili Meseca (u zavisnosti od vaseg pola), kao i Venere (prirodni vladar vii kuce). I Jupiter igra značajnu ulogu u prognoziranju kad će do braka doći, za zvanično sklopljen brak on je i najvažniji faktor. Kad sve saberemo i podvučemo crtu, potražićemo kakve aspekte međusobno pravi Jupiter sa Suncem, Venerom i Mesecom tj Suncem.

Izvor: Lisa.rs

Da li ovo znaci da ukoliko imam Veneru u Strelcu, mogu privuci i muskarca koji je na neki nacin slobodouman, avanturista, i jer bi mogla da privucem nekoga kome je bas recimo 7 polje u Strelcu? HM  ???

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #12 poslato: 18:38:05, 25.Feb.2010. »
Mozes privuci nekog sa osobinama strelca  :)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #13 poslato: 19:38:10, 26.Feb.2010. »
Mozes privuci nekog sa osobinama strelca  :)
Moze li mu recimo i Uran biti u Strelcu, pa kad je bal nek je maskenbal..odoh u off. ali mislim da je u toj kombinaciji..looodo

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #14 poslato: 15:00:25, 27.Feb.2010. »
Uran je generacijska planeta zato bolje gledaj da li ima osobine strelca  (mah:mah)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže jule

• *
  • 8
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 04:55:00, 03.Mar.2010. »
dali se moze videti od natalnoj dali cu ici u brak sa momak koji sam sada?

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #16 poslato: 12:50:08, 03.Mar.2010. »
U natalnom chartu mozes da proveris koliko se on "uklapa" u tvog buduceg supruga. Da li imate potencijala za brak ili ne, reci ce ti sinastrija ili Davison.
Moje je misljenje da nikada ni jedan chart ne moze da kaze "da, sa njim ces sklopiti brak"  (*o*) ipak to zavisi i od nas  ;)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #17 poslato: 13:44:50, 03.Mar.2010. »
U natalnom chartu mozes da proveris koliko se on "uklapa" u tvog buduceg supruga. Da li imate potencijala za brak ili ne, reci ce ti sinastrija ili Davison.
Moje je misljenje da nikada ni jedan chart ne moze da kaze "da, sa njim ces sklopiti brak"  (*o*) ipak to zavisi i od nas  ;)

Da, upravo tako, VII polje i nj simbolika (položaj planete koja vlada tim poljem i njeni aspekti) će nam dati okvirnu sliku o potencijalnom partneru sa kojim možemo ući i u vezu, a i u brak... naročito se slažem sa ovom drugom rečenicom što je Nale rekla ;)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #18 poslato: 16:17:25, 22.Mar.2010. »
Napravi sinastriju i dejvison pa progresije na njih  (mah:mah)
Kepler

*

Van mreže mazica

• *
  • 60
  • 0
« Odgovor #19 poslato: 23:45:16, 26.Mar.2010. »
Koliko informacija odjednom  :D  A da li se u natalnoj moze videti i drugi brak??

Stranice: « 1 2 3 4 ... 11 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000