Ljubav na daljinu u natalnoj

• Odgovora: 22
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže helena274

• *
  • 76
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Ljubav na daljinu u natalnoj
« Odgovor #10 poslato: 14:05:50, 16.Apr.2009. »
Nale,

Vladar V. i VII u konjukciji: ja objasnila, kao brak iz ljubavi.
Znas dobro, da imam svakakvih brakova, a veoma malo ih je iz ili zbog ljubavi.
Sretna ti tvoja ljubav na daljinu!
Popravak:

Popravak:
Vladar V. i VII u konjukciji: ja bih objasnila, kao brak iz ljubavi.
Znas dobro, da ima svakakvih brakova, a veoma malo ih je iz ili zbog ljubavi.

Komentar: kako glupo izgleda praviti ovakve greske!
Ko nije nista pretrpio, ne smije me savjetovati.
-Sofoklo-

*

Van mreže ninaaaaa

• *
  • 19
  • 0
« Odgovor #11 poslato: 17:31:51, 24.Apr.2009. »
ljubav na daljinu...VE-UR.uran u 7.venera u 9. tako nesto...

*

Van mreže zvoncica0207

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 02:31:28, 10.Maj.2009. »
Samo bih iznela svoje iskustvo vezano za aspekt u natalu koji govori o ljubavi na daljinu...meni je VE u Strelcu(inace vladar V) u XI polju u konj. sa NE(vladar III polja),konj. JU i MA,dakle sve u XI polju,prirodnom polju komunikacije putem interneta,kako smo se i upoznali,ja sam tada bila na svom radnom mestu i revnosno obavljala svoju duznost,a on se desio,kao grom iz vedrog neba,i jako,jako zanimljivo- ta veza traje vise od 2 god.,pri cemu se ja iskreno nadam da ce poprimiti ozbiljniju konotaciju u smislu zajednickog zivota,da ne ostane na toj"iluzornoj" konjukciji VE i NE... :)....inace krunisanju iste(veze na daljinu) doprinelo je i x drugih aspekata i u tranzitima i u direkcijama...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #13 poslato: 22:18:10, 10.Jul.2009. »
uran-venera u opoziciji nista normalno na ljubavnom planu........ >:(
uran vladar pete a venera prve, izgleda ja ili ne znam sta trazim ili trazim previse
« Najnovija izmena:: 22:23:19, 10.Jul.2009. elenica »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #14 poslato: 12:16:25, 20.Jul.2009. »

Samo bih iznela svoje iskustvo vezano za aspekt u natalu koji govori o ljubavi na daljinu...meni je VE u Strelcu(inace vladar V) u XI polju u konj. sa NE(vladar III polja),konj. JU i MA,dakle sve u XI polju,prirodnom polju komunikacije putem interneta,kako smo se i upoznali,ja sam tada bila na svom radnom mestu i revnosno obavljala svoju duznost,a on se desio,kao grom iz vedrog neba,i jako,jako zanimljivo- ta veza traje vise od 2 god.,pri cemu se ja iskreno nadam da ce poprimiti ozbiljniju konotaciju u smislu zajednickog zivota,da ne ostane na toj"iluzornoj" konjukciji VE i NE... :)....inace krunisanju iste(veze na daljinu) doprinelo je i x drugih aspekata i u tranzitima i u direkcijama...

Da, Venera i Neptun u toj poziciji daju daljinu ali pazi da te ne opije previse taj aspekt  :)

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 01:56:43, 23.Avg.2009. »

Nale,

Vladar V. i VII u konjukciji: ja objasnila, kao brak iz ljubavi.
Znas dobro, da imam svakakvih brakova, a veoma malo ih je iz ili zbog ljubavi.
Sretna ti tvoja ljubav na daljinu!

Popravak:

Popravak:
Vladar V. i VII u konjukciji: ja bih objasnila, kao brak iz ljubavi.
Znas dobro, da ima svakakvih brakova, a veoma malo ih je iz ili zbog ljubavi.

Komentar: kako glupo izgleda praviti ovakve greske!

Imam vladara 5k i 7k u konjukciji,to je Ma i Ju u skoro 11polju.(kraj 10k pocetak 11k)Ju mi je u devici dosta slab...Ne bih da odem u off al  eto meni osmeha na licu...kad videh brak iz ljubavi...I sto se mene tice iz cega bih drugog?!

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #16 poslato: 17:59:35, 23.Avg.2009. »

Nije off jer sam podelio teme na "ljubav na daljinu" i "ljubav na daljinu u natalnoj"   :D

Neptun bi bio zaduzen za daljinu, odvojenost, mastu, Uran za neobicnu vezu koja moze biti veza kada se dvoje ne vide dugo vremena, Jupiter moze opisivati vezu sa stranim drzavljaninom ili nekim ko zivi u inostranstvu...   ali jos mnogo toga...

Aspekti sa vladarem 9. i 12 kuce, u devetoj, u dvanaestoj...   itd...

Meni nesto ovdje nije jasno.Da li se ovdje govori o vezi na daljinu u smislu geografske distance izmedju dvoje ljudi......ili o vezi na daljinu u smislu neostvarljivosti, nedokucivosti izmedju dvoje ( nesto kao platonska veza )?
Venera kvadrat Neptun zaista donosi vezu koja realno postoji samo u nasoj masti,to je veza koja izgleda onako kako bi mi samo zeljeli da izgleda ( sad mozda jos ako dvoje nisu fizicki zajedno, sve se to pojacava tj. to daje masti vise prostora da se ona razvija...)
Ako se u cijeloj prici nadje i Uran...da li on donosi vezu koja je konkretnija...ali zbog odr. okolnosti to dvoje zive na razl.mjestima-dakle radi se samo o prostornoj distanci izmedju njih?

Ja imam i Venera kvadrat neptun i Venera sekstil Uran......jos ponesto sto ukazuje na vezu na daljinu, a nedavno sam i zapocela komunikaciju ( nesto se ne ustucavam reci vezu) na daljinu tj preko interneta(ako 11.polje oznacava internet komunikaciju, meni je 11.polje u znaku Blizanaca )....i trudim se da budem sto realnija ali VEkvadrat NE cini svoje i masta radi 200km/h....( vidim da zvoncica 0207 odrzava vezu preko net-a vec 2god. Ja ne znam da li bih tako mogla) Problem je sto ne umijem da pronadjem u karti nista sto bi mi pomoglo da shvatim da bi nastavak komunikacije na taj nacin zaista imao smisla!!

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #17 poslato: 18:51:16, 23.Avg.2009. »

Venera kvadrat Neptun zaista donosi vezu koja realno postoji samo u nasoj masti,to je veza koja
Ja imam i Venera kvadrat neptun i Venera sekstil Uran......jos ponesto sto ukazuje na vezu na daljinu, a nedavno sam i zapocela komunikaciju ( nesto se ne ustucavam reci vezu) na daljinu tj preko interneta(ako 11.polje oznacava internet komunikaciju, meni je 11.polje u znaku Blizanaca )....i trudim se da budem sto realnija ali VEkvadrat NE cini svoje i masta radi 200km/h....( vidim da zvoncica 0207 odrzava vezu preko net-a vec 2god. Ja ne znam da li bih tako mogla) Problem je sto ne umijem da pronadjem u karti nista sto bi mi pomoglo da shvatim da bi nastavak komunikacije na taj nacin zaista imao smisla!!

To je veoma sirok pojam,smisao sigurno postoji u tome sto radis,a drugo je pitanje da li ce to biti trajno ili ne ako te to zanima.
Vodolija(7k) moze da ukaze i na ljubav preko interneta...Ti prosto u jednom periodu tvog zivota,moras da izivis i tu vrstu simbolike...a zasto? Zato da bi pronasla smisao i sebe bolje upoznala,videces vremenom da sve sto se dogadja ima smisao i dobro i lose.

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #18 poslato: 15:15:10, 20.Okt.2009. »

uran-venera u opoziciji nista normalno na ljubavnom planu........ >:(
uran vladar pete a venera prve, izgleda ja ili ne znam sta trazim ili trazim previse

samo nesigurnost ;)

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #19 poslato: 08:35:21, 19.Sep.2010. »

To je veoma sirok pojam,smisao sigurno postoji u tome sto radis,a drugo je pitanje da li ce to biti trajno ili ne ako te to zanima.
Vodolija(7k) moze da ukaze i na ljubav preko interneta...Ti prosto u jednom periodu tvog zivota,moras da izivis i tu vrstu simbolike...a zasto? Zato da bi pronasla smisao i sebe bolje upoznala,videces vremenom da sve sto se dogadja ima smisao i dobro i lose.
Sve sto ste napisali je ziva istina!!!! Veza na daljinu, internet....sve mi je to bila odlicna 'skola' i vjerovatno se prosto moralo desiti...a ishod je bio los :(, ali poucan za mene.

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000