Vidovitost u natalnoj

• Odgovora: 26
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Vidovitost u natalnoj
« poslato: 20:54:36, 12.Apr.2009. »
Da bi koristila rec vidovit treba prvo definisati sta taj vidovit moze da vidi.
Da li je to sedmica na lotou, da li je to "kakvo ce sutra biti vreme", na koji nacin je vidovit...

*

Van mreže helena274

• *
  • 76
  • 1
  • Pol: Žensko
Vidovitost u natalnoj
« Odgovor #1 poslato: 21:07:34, 12.Apr.2009. »
Ovako, da ti kazem:

Jedna zenska iz okolice Teslica ima Sunce na 29 stepenu Riba: ona ti gleda u kafu, beli pasulj i u gorecu cigaretu. Ja sam studirala te vidovite ljude: obicno imaju Merkur i Sunce u 12. kuci, kuci Riba. Znaci, ona je vise nego Riba (u Horoskopu).
Drugi je mladi decko, koji je imao neku cudnu bolest i lose snove, od 15.do 19.godine. On ima Sunce na 29.stepenu Skorpije. Sta on vidi: kada ce tko umreti, vidi duhove.

Ako ti treba Lotto, ja sam nekima videla da mogu dobiti na Lotu ili Kasinu i dobili su. To nisu veliki novci, a ipak su oni zadovoljni.

LP
Ko nije nista pretrpio, ne smije me savjetovati.
-Sofoklo-

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Vidovitost u natalnoj
« Odgovor #2 poslato: 15:57:28, 13.Apr.2009. »
Nije bitno u sta gleda nego da li stvarno nesto vidi sto obicni ljudi ne mogu.

A taj drugi bi mogao da spasava zivote ljudima ako stvarno vidi...
Kazi meni kad da odigram loto i da bar za materijalno ne moram da brinem? :D

*

Van mreže helena274

• *
  • 76
  • 1
Vidovitost u natalnoj
« Odgovor #3 poslato: 17:49:49, 13.Apr.2009. »
Sto se tice vidovitih ljudi ima i takvih koji te gledaju u oci i govore o tebi i sta ti se dogodilo.

Upoznala sam dve osobe u Bolnici (nekada je dobro biti u Bolnici): jedna gleda Auru i ako vidi nekom crnu Auru oko glave, taj moze uskoro da se oprosti od ovog sveta. To je videla kod svojeg muza, 3 meseca pre smrti. Ona isto ima Merkura i Sunce u 12.kuci (Evangeline Adams je imela te 2 planete i jos druge u 12.kuci).
Druga je meni gledala u oci i govorila neke stvari, a ja sam je samo gledala. Pitala me je da joj napravim Horoskop, bila sam slabe volje i nisam. Posle mi je bilo mnogo zao. Jos i danas mi je.
Ko nije nista pretrpio, ne smije me savjetovati.
-Sofoklo-

*

Van mreže SnowLady

• **
  • 339
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
Odg: Vidovitost u natalnoj
« Odgovor #4 poslato: 18:55:50, 22.Avg.2009. »
Vidovitost je sposobnost ili pojava kod nekih ljudi da im se kroz snove ili u REM-fazi javljaju i nizu slike, koje ukazuju na to da ce se nesto desiti..Ako se primijeni kako treba, mozda se moze uticati na tok dogadjaja ali smatram da ne postoji vjerovatnoca da se to sprijeci. Obicno se ljudi koji posjeduje te sposobnosti uplase i zbog eventualne osude okoline ne pricaju o tome nikom..Nedavno sam pogledala natalnu kartu osobe, zene kojoj se upravo takve slike redjale i imala strah od toga...Pogledala sam joj kartu...
ASC u SCO, to su osobe koje mogu vidjeti sta se desava "iza kulisa". UR60°SO u 12.kuci, na njenoj glavi, do samog ASC. UR je planeta uzvisene inteligencije i posebnih sposobnosti na mentalnom nivou. Dalje, SO90°MO, pri cemu je orbis kvadrata 8°(stepen SCO). MO u ribama takodje govori da se radi o osobi koja imala naglasenu intuiciju i osjeca sve promjene u prirodi, posebnu kada su mjeseceve MENE. I na kraju Chiron na 20° u 6.kuci, sto ne iskljucuje mogucnost da ova osoba ima neku sposobnost u rukama jer Chiron izmedju ostalog oznacava i posjedovanje prirodne moci u nama koje se mogu primijeniti u lijecenju...
" Srecan je i veliki samo onaj koji ne mora ni vladati ni pokoravati se da bi mogao nesto biti"!
 Gete

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #5 poslato: 11:16:57, 25.Avg.2009. »
Da li ja imam neke sposobnosti? Ako ti nije problem da izanaliziras?

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #6 poslato: 11:49:21, 25.Avg.2009. »
Nisam vidovita  :D samo su mi snovi cudni a intuicija bas radi u zadnje vreme!
I to ne ono klasicno, nego godinama sanjam jedan isti san pa se on ostvari do detalja kao sto ga sanjam. Tada prestajem da ga sanjam. Onda pocinje drugi... Za sada su se dva ostvarila  ;D
Kako ja to povezujem?!
MO0*PL0*SA u VIII polju pa sve 60* NE u XI polju.
SA je vladar XII...
 (*o*) meni ima smisla!

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 11:54:41, 25.Avg.2009. »
Cvrsto verujem i znam da postoje jasnovidi ili vidoviti ljudi.Meni se cini da su stvari poput taloga kafe,karata i slicno njima paravan koji im ne treba da bi ti "videli" sudbiu vec je to neki okvir koji nece uplasiti ljude.
U horoskop se ne razumem dovoljno da bih komentarilsala,ali znam da moja majka i sestra imaju jako izrazenu intuiciju ili kako god da se to zove.
Mene je to zaobislo ;D

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #8 poslato: 01:23:15, 26.Avg.2009. »
u natalnoj karti ,vidovitost se može naslutiti, kod onih koji imaju krst 29 stepena..Asc,Ic,Dc,Mc na 29 stepenu nekog znaka  ,naročito ako su u pitanju kardinalni znaci Rak, Jarac, Vaga, Ovan..

zatim kombinacija znak Jarac podznak Skorpija, daje izuzetno vidovite osobe...

Dupor kaže:
Asc.i najviše planeta u vodenim znacima
jak Ne i Ur
Ne,Ur,Ma 0 Mirah-29 st Ovna
Sa u 4 kući

Ne 0 Mo na Mc..a Ur na 29 Sco na vrhu 9 kuće u dobrim aspektima, daje izuzetno proročke snove..

Ur 0 Me daje misli koje munjevito prođu kroz glavu i uvek je to nešto što moraš da poslušaš...

nikad ne reci nikad

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 14:11:29, 20.Okt.2009. »
vidovitost moze da da 29  ili 0 stepen nekog znaka! (e*e)

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000