Brak u natalnoj

• Odgovora: 105
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 11 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Brak u natalnoj
« Odgovor #20 poslato: 16:40:05, 06.Apr.2010. »
IX kuca ali i VII valjda mora da se uzme u obzir  :)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže mazica

• *
  • 60
  • 0
« Odgovor #21 poslato: 12:32:08, 11.Apr.2010. »
A peta kuca da li ima neke veze sa brakom?

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #22 poslato: 13:55:43, 11.Apr.2010. »
Samo utoliko sto ti ukazuje nacin na koji pruzas ljubav. Peta kuca ukazuje na ono sto volis,,vrstu zabav i veze pre braka.

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #23 poslato: 17:58:20, 16.Apr.2010. »
Da li se pored VII kuće gleda i položaj Venere? Meni je Venera u I kući u Jarcu - i to postoji mogućnost da mi muž bude stariji i to preko 10 godina...

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #24 poslato: 20:35:09, 16.Apr.2010. »
Da li se pored VII kuće gleda i položaj Venere? Meni je Venera u I kući u Jarcu - i to postoji mogućnost da mi muž bude stariji i to preko 10 godina...
Venera pokazuje nacin na koji Ti izrazavas, ispoljavas ljubav u saglasnosti sa znakom u kom se nalazi, i kakva si ti kao devojka tokom zabavljanja...ali ako primecujes ona Ti je vladar 9-og polja, znaci drugog braka, u tom slucaju bi je gledala za opis 2-og potencijalnog bracnog partnera, koji bi eto na neki nacin bio jako slican Tebi. :)

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #25 poslato: 14:30:15, 17.Apr.2010. »
Venera pokazuje nacin na koji Ti izrazavas, ispoljavas ljubav u saglasnosti sa znakom u kom se nalazi, i kakva si ti kao devojka tokom zabavljanja...ali ako primecujes ona Ti je vladar 9-og polja, znaci drugog braka, u tom slucaju bi je gledala za opis 2-og potencijalnog bracnog partnera, koji bi eto na neki nacin bio jako slican Tebi. :)

Kakav drugi brak?! Ja ni u prvi nisam  ušla....mada sam čula da se i duge veze mogu gledati kao brak u VII kući... 

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #26 poslato: 14:57:27, 17.Apr.2010. »
Preskocila si prvi deo recenice: a pitala si za Veneru, a ja sam samo primetila da ti je ona vladar 9-og polja.
O dugim vezama, ne bih mogla da ti kazem..to ce neko mudriji ;)

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #27 poslato: 15:29:55, 17.Apr.2010. »
Preskocila si prvi deo recenice: a pitala si za Veneru, a ja sam samo primetila da ti je ona vladar 9-og polja.
O dugim vezama, ne bih mogla da ti kazem..to ce neko mudriji ;)
Nisam preskočila prvi deo rečenice, ali mi nisi jasna zašto spomilješ drugi brak ...
A ja sam dobila objašnjenje za moju Veneru i da je ona u takvom položaju da mi veovatno sledi stariji partner....

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #28 poslato: 16:04:05, 17.Apr.2010. »
Sladjice
Kao sto je Feniks rekla, Venera opisuje tebe kao devojku, kakva si ti u ljubavi, kako ispoljavas emocije. Ako nije direktno povezana sa poljem braka ( a kod tebe nije) kao vladar i li suvladar, onda ona bas i ne govori puno o braku. Tebi su najverovatnije rekli da je moguce stupanje u brak sa starijim partnerom, iz razloga sto ti je SO, suvladar VII polja, u konjukciji sa VE, a sve u Jarcu.
Cesto se duge veze i zajednicki zivot "bez papira" tretiraju kao brak, pa ukoliko je VII polje potroseno, prelazi se na analizu IX polja. ;)

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #29 poslato: 16:21:19, 28.Apr.2010. »
Citat
kako ispoljavas emocije
Nije venera za to zaduzena nego mesec  ;)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 11 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000