Brak u natalnoj

• Odgovora: 105
Stranice: 1 2 3 ... 11 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mazica

• *
  • 60
  • 0
  • Pol: Žensko
Brak u natalnoj
« poslato: 12:26:46, 08.Dec.2009. »
Kako da gledam ulazak u brak i sve u vezi braka iz natalne karte?  ::)

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
Odg: Brak u natalnoj
« Odgovor #1 poslato: 19:20:48, 08.Dec.2009. »
VII kuca, planete u VII kuci, vladari VII kuce i njihovi aspekti
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #2 poslato: 23:13:37, 08.Dec.2009. »

Na osnovu ovoga se dobija slika braka, bracnog partnera.
Vreme kada bi osoba mogla da sklopi brak mislim da se gleda preko progresija, direkcija, solara...  (*o*)

*

Van mreže zelena dolina

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 11:05:09, 09.Dec.2009. »
draga Nale, na zalost kod svakog je razlicito, i to uglavnom niko nece da kaze, a ja znam jer sam zadnjih par godina imala i bliske susrete sa astrolozima i sama sam nakon tih iskustava ucila i dosla do zakljucka da ne deluju isti aspekti kod svakog na isti nacin... i prakticno niko ti ne moze sa sigurnoscu reci; da, to je taj, udaces se sledece godine u mesecu decembru...
...jer na svetu postoji bezbroj ljudi cija je jedina snaga tudja slabost.. G.Milekic
Natalna karta

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #4 poslato: 12:16:13, 09.Dec.2009. »
draga Nale, na zalost kod svakog je razlicito, i to uglavnom niko nece da kaze, a ja znam jer sam zadnjih par godina imala i bliske susrete sa astrolozima i sama sam nakon tih iskustava ucila i dosla do zakljucka da ne deluju isti aspekti kod svakog na isti nacin... i prakticno niko ti ne moze sa sigurnoscu reci; da, to je taj, udaces se sledece godine u mesecu decembru...
Apsolutno si u pravu  :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #5 poslato: 12:43:50, 09.Dec.2009. »
U potpunosti se slazem sa vama devojke :). Sve je to individualno... To je iz razloga sto je kod svakoga od nas aspekt koji je aktivan vezan za neku drugu zivotnu oblast pa npr. meni VE nikada ne donese nista sto ima veze sa ljubavlju u mom natalu... Prema tome ne mogu ni ocekivati brak kada se VE aktivira...  (*o*)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #6 poslato: 12:50:10, 09.Dec.2009. »
E upravo kao i kod mene Nale ~ baš sam to sad napisala tamo na direkcijama. Ako se osoba ne ponaša u simbolici neke planete, ne može ni da oseti njene vibracije ma koliko to bilo naglašeno u godišnjem na primer  ;)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 15:04:41, 10.Dec.2009. »

Na osnovu ovoga se dobija slika braka, bracnog partnera.
Vreme kada bi osoba mogla da sklopi brak mislim da se gleda preko progresija, direkcija, solara...  (*o*)

U pravu si u brzini sam pisala pa nisam spomenula predikcije  (mah:mah)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #8 poslato: 13:17:42, 13.Dec.2009. »
Venera je bitna za brak - u muškom horoskopu na primer označava između ostalog i kakav mu se tip žene dopada, a u ženskom kakva je kao žena, što se tiče čisto ženskih osobina, pa između ostalog i kakav tip muškarca može da reaguje na nju.
Treba zaviriti u 7. polje, zatim treba pogledati vladara 7. polja i njegove aspekte, kao i položaj i aspekte Sunca ili Meseca (u zavisnosti od vaseg pola), kao i Venere (prirodni vladar vii kuce). I Jupiter igra značajnu ulogu u prognoziranju kad će do braka doći, za zvanično sklopljen brak on je i najvažniji faktor. Kad sve saberemo i podvučemo crtu, potražićemo kakve aspekte međusobno pravi Jupiter sa Suncem, Venerom i Mesecom tj Suncem.

Izvor: Lisa.rs

Kepler

*

Van mreže mazica

• *
  • 60
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 20:53:41, 22.Feb.2010. »
A da li se mogu videti neki detalji vezani za brak?

Stranice: 1 2 3 ... 11 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000