Brak u natalnoj

• Odgovora: 105
Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Brak u natalnoj
« Odgovor #90 poslato: 14:39:50, 08.Mar.2013. »
Imam jedno pitanjce.... Meni je sedma kuca prazna u Stelcu, vladar Strelca je koliko znam jupiter, a jupiter mi je u cetvroj kuci u devici. Sta to znaci...? I sta govori o mom braku, partneru i uopšte toku braka, veza? Interesuje me a nisam bas vesta u astrologiji. Evo i natalne :) Pozdrav svima  :)
Moze da znaci da nije iz tvog kraja(grada), mozda cete ziveti kod tebe ili ce on dosta da pomogne i pomaze tvojoj kuci i porodici  :flowers:
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže lullaby

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #91 poslato: 04:04:10, 13.Mar.2013. »
jel može ko meni pogledati brak?u vezi sam trenutno, dal će to biti ta osoba ili? :)

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #92 poslato: 12:18:39, 06.Avg.2013. »
haha, ja u braku necu biti sigurno  8)
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
« Odgovor #93 poslato: 13:28:39, 28.Avg.2013. »
jel može ko meni pogledati brak?u vezi sam trenutno, dal će to biti ta osoba ili? :)
Mars kao vladar sedme ti je na Algolu, porcitaj malo tekstove o ovoj zvezdi pa probaj da uklopis u opis sa sve znacenjem Ma u Biku i dispozitorm Ve jer Ma nema aspekte...

*

Van mreže Aco p

• *
  • 62
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #94 poslato: 13:03:05, 22.Apr.2014. »
Postovanje meni je sedma kuca u znaku lava sa planetama Mars u Devici i Venera u Devici kakvu suprugu mogu ocekivati saljem i natalnu kartu unapred hvala.http://www.dodaj.rs/f/1m/Ho/4LsZJ55S/astrow2gw01acophp5311224.gif

*

Van mreže STASASTASA

• *
  • 40
  • 2
« Odgovor #95 poslato: 03:59:34, 01.Sep.2014. »
Postovanje meni je sedma kuca u znaku lava sa planetama Mars u Devici i Venera u Devici kakvu suprugu mogu ocekivati saljem i natalnu kartu unapred hvala.http://www.dodaj.rs/f/1m/Ho/4LsZJ55S/astrow2gw01acophp5311224.gif

Ovu osobu mozes prepoznati po tome sto joj porodica ima ili strano poreklo ili je neko vrlo istaknut u prosveti na neki nacin, najverovatnije otac. Inace mislim da je ovo osoba koja je vec bila u braku, iz tog braka ima znacajna finansijska sredstva. Inace je jako motivisana novcem, cak verovatno i da je posao vezan za upravljanje novcem. Osobu takodje karakterise nesto sto je jako specificno u ishrani.

*

Van mreže venera20

• *
  • 26
  • 1
« Odgovor #96 poslato: 19:15:59, 06.Sep.2014. »
STASASTASA Da li bi htjela da meni pogledas brak? Ako ti nije problem? :)

*

Van mreže STASASTASA

• *
  • 40
  • 2
« Odgovor #97 poslato: 19:29:21, 06.Sep.2014. »
STASASTASA Da li bi htjela da meni pogledas brak? Ako ti nije problem? :)

A sta da pogledamo? Tebe dragi kada bude spazio neces moci da pobegnes od njega, pa cak i ako budes htela. :-):-):-) Vladar sedme u prvoj, jos sve ovo ovako , ima da ga prepoznas po tome sto ces da se uplasis mnogo od svega sto taj susret bude nosio. :-):-):-)

*

Van mreže venera20

• *
  • 26
  • 1
« Odgovor #98 poslato: 19:31:53, 06.Sep.2014. »
A sta da pogledamo? Tebe dragi kada bude spazio neces moci da pobegnes od njega, pa cak i ako budes htela. :-):-):-) Vladar sedme u prvoj, jos sve ovo ovako , ima da ga prepoznas po tome sto ces da se uplasis mnogo od svega sto taj susret bude nosio. :-):-):-)

Ozbiljno? A sta bi mogao da nosi taj susret, malo sam se uplasila sada, ali svidja mi se dio da necu moci da pobegnem od njega :) :) :) A kakav ce biti otprilike? Hoce li ubrzo :D

*

Van mreže STASASTASA

• *
  • 40
  • 2
« Odgovor #99 poslato: 19:46:53, 06.Sep.2014. »
Ozbiljno? A sta bi mogao da nosi taj susret, malo sam se uplasila sada, ali svidja mi se dio da necu moci da pobegnem od njega :) :) :) A kakav ce biti otprilike? Hoce li ubrzo :D

Kada je vladar sedme u prvoj, partner pronalazi natusa, pa jos sve u skorpiji ovo, fatalni susret u nekom smislu. Mislim da je ovo uniformisan muskarac... ali bih pre rekla da je nekako u zdravstvu...  Dolazi sa dosta ljudi u kontakt vezano za posao.... moguce da radi posao koji nije bas u rangu sa nkegovim obrazovanjem, ali ima izuzetan dar za edukaciju drugih... izuzetno zajedljiv u govoru, sumnjicav... i naglasen magnetizam, reci dvosmislene, duboke, ispitivacke... sklon istrazivanju u nekomom smislu... u krajnjem slucaju ovo moze da bude i neki udovac na primer... ili poznat po gubitku neke znacajne veze u tom smislu...

Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000