Brak u natalnoj

• Odgovora: 105
Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Zagorakis86

• *
  • 23
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Brak u natalnoj
« Odgovor #80 poslato: 12:21:45, 19.Jul.2012. »
Postovana jel mozete meni da pogledate brak da li je starija osoba od mene da li je iz moje sredine i da se poznajemo da li cemo raditi na slicnim poslovima!Rodjen 06.10.1986 u 06.20 h Zrenjanin

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
  • Pol: Žensko
« Odgovor #81 poslato: 14:43:37, 01.Avg.2012. »
Gledajuci sedmu kucu, mogu da zakljucim da je mi je Venera u Vagi u sedmoj kuci. A decko koji mi se svidja je u podznaku Vaga, da li to ima veze?  ;D  (mah:mah) Njegova venera je u vodoliji u petoj kuci xD Moram da gledam i vladaoce sedme kuce, odnosno u ovom slucaju Vage?

Da li je bitna i moja peta kuca, ona je u raku? Hvala  :-[
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #82 poslato: 02:19:21, 02.Jan.2013. »
Imam i ja vagu, sunce i merkura u 7 kuci. A 7 mi je u vagi. Meni je receno, da cu mr, pravog upoznati ovako u svakodnevnim aktivnostima ili poslu.. kao onako neplanirano. :)
Receno i je da moze biti nesto kao bik ili devica.. sad neznam po cemu se to vidi?

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #83 poslato: 09:15:24, 05.Jan.2013. »
Imam i ja vagu, sunce i merkura u 7 kuci. A 7 mi je u vagi. Meni je receno, da cu mr, pravog upoznati ovako u svakodnevnim aktivnostima ili poslu.. kao onako neplanirano. :)
Receno i je da moze biti nesto kao bik ili devica.. sad neznam po cemu se to vidi?

Pa vjerovatno zbog Merkura on može biti djevica ili blizanac, zbog Sunca, onda lav, a zbog vage, imaće osobine vage ili bika kojima vlada zajednička planeta Venera.

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #84 poslato: 01:51:30, 06.Jan.2013. »
Osobine svih tih  :o katastrofa haha :) hvala

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #85 poslato: 10:30:58, 06.Jan.2013. »
Najbolji su miksevi ;D

*

Van mreže Allegra

• **
  • 172
  • 9
« Odgovor #86 poslato: 22:59:46, 10.Jan.2013. »
Vaga nezna ni sama sta bi.. treba joj tjedan dana da odluci i najmanju odluku (*o*)
a bik.. jao sami sebe vole ha ha ha :5544:

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #87 poslato: 00:24:38, 02.Feb.2013. »
Postovana jel mozete meni da pogledate brak da li je starija osoba od mene da li je iz moje sredine i da se poznajemo da li cemo raditi na slicnim poslovima!Rodjen 06.10.1986 u 06.20 h Zrenjanin
Postavi kartu u indeks natalnih  :flowers:

Gledajuci sedmu kucu, mogu da zakljucim da je mi je Venera u Vagi u sedmoj kuci. A decko koji mi se svidja je u podznaku Vaga, da li to ima veze?  ;D  (mah:mah) Njegova venera je u vodoliji u petoj kuci xD Moram da gledam i vladaoce sedme kuce, odnosno u ovom slucaju Vage?

Da li je bitna i moja peta kuca, ona je u raku? Hvala  :-[
Za brak treba mnogo toga da se poklopi a za svidjanje gledaj uglavnom aspekte sa venerom ili sa marsom  :flowers:
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Vele

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #88 poslato: 22:06:06, 07.Feb.2013. »
Imam jedno pitanjce.... Meni je sedma kuca prazna u Stelcu, vladar Strelca je koliko znam jupiter, a jupiter mi je u cetvroj kuci u devici. Sta to znaci...? I sta govori o mom braku, partneru i uopšte toku braka, veza? Interesuje me a nisam bas vesta u astrologiji. Evo i natalne :) Pozdrav svima  :)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #89 poslato: 14:19:04, 12.Feb.2013. »
Imam jedno pitanjce.... Meni je sedma kuca prazna u Stelcu, vladar Strelca je koliko znam jupiter, a jupiter mi je u cetvroj kuci u devici. Sta to znaci...? I sta govori o mom braku, partneru i uopšte toku braka, veza? Interesuje me a nisam bas vesta u astrologiji. Evo i natalne :) Pozdrav svima  :)

Tvog partnera simbolizuje Jupiter u djevici u 4. kući. To je muškarac koji je uvijek spreman pomoći, zaštitnički nastrojen, možda privatnik, koji se bavi nekim uslužnim poslom... treba gledati i kakve aspekte pravi Jupiter, kao i njegov dispozitor Merkur, koji govori kakva će atmosfera biti kasnije u braku.

Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000