Survivor Srbija - druga sezona

• Odgovora: 51
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Survivor Srbija - druga sezona
« Odgovor #30 poslato: 11:03:01, 08.Jan.2010. »
Survivor: Kome je sveća dogorela?

Prva borba za imunitet u novom, ujedinjenom plemenu Divata pripala je malom Aci Krajišniku. Ko od takmičara ide ostalima najviše na živce?

Nemanja ide na nerve Srđanu i Aci, Njegoš ne bi želeo više da gleda "šabana" Srđana, Višnju, kao ni Teju, profesor Dušan je razočarao Nemanju...Tako izgledaju odnosi u novom plemenu Divata, a nisu prošla ni dva dana otkako su se bivši Manobljani i Gadangovci ujedinili i sada se svako bori za sebe. Prva borba za lični imunitet pripala je malom Aci.Učesnici Survivora ovog puta su najpre podeljeni na mušku i žensku ekipu i trebalo je da savladaju gomilu prepreka ne bi li osvojili imunitet. I to nije sve. Jednom takmičaru ukazaće se prilika da prenoći na Ostrvu duhova i tamo potraži tajni imunitet, koji može da iskoristi na glasanju i promeni tok igre. A o tome ko će boraviti na ukletom ostrvu, odlučuje današnji pobednik.U ženskoj trci pobeđuje Teja, a među muškarcima trijumfuje Aca. U finalnom duelu, Teja gubi i Aca osvaja prvi imunitet u ujedinjenom plemenu. On odlučuje da Klemen okuša sreću u potrazi za imunitetom. Klemen kreće put Ostrva duhova, a, po povratku u kamp, devojke komentarišu da nema tog imuniteta zbog kog bi provele noć na mestu na kojem može da se poludi od samoće i straha....

Kome je odzvonilo?
Nervoza je sve veća. Nemanja je na ivici pucanja, pa odlazi na pecanje, što Srđan ispraća komentarom da će sad sigurno oper sam da pojede to što ulovi, kao što je Tejinu ribicu smazao. Ni Aca više nema živaca za Nemanjino ponašanje. On ne može da shvati da je Nemanja toliko lenj da neće ujutru da porani i naloži vatru i da može mirno da se baškari u kampu, dok devojke donose drva i rintaju.Srđan smatra da se Nemanja s pravom oseća ugroženim jer je "mutio, mutio, mutio...dok nije zamutio toliko da može samo da očekuje da ide kući". I još mu nije jasno otkud kod Nemanje tolika zagriženost i strah, kao da ga smrt vreba iza ugla. Ali, Nemanja možda jeste razočaran, međutim on sa velikim nestrpljenjem očekuje Plemenski savet, da kaže šta ima i da ga svi dobro čuju jer će morati da ga saslušaju. Njega je Dušan baš žestoko razočarao i sad, vidi, on je super sa svima, a Njegoš i Nemanja ispadoše crne ovce. Ne sviđa se Nemanji to rekla-kazala iza leđa, da se ljudi optužuju bez prethodnih istražnih radnji...Posle ručka, Njegoš i Nemanja odlaze na trač-partiju i šire svoju "listu nepoželjnih". Veći deo saplemenika za njih su "šabani".Njegoša izluđuje Teja koja ga je optužila da samo pravi strategije, a "kao da ih ona ne pravi", primećuje kršni Bijeljinac.A što se strategije tiče, smatra Njegoš, kardinalnu grešku su napravili kad su, uprkos Njegoševom protivljenju, uvukli Srđana u pregovore "koji je najveći šaban od čoveka", što je Njegoš odmah skapirao. Ni Višnja im nije po volji, a Dule je proglašen najvećim licemerom.I dok Nemanja i Njegoš dopunjuju svoju crnu listu, Klemen se uzalud vrzma po Ostrvu duhova. Ne uspeva da pronađe imunitet i razmišlja kako da se izvuče iz neprilike u koju se uvalio.

(MONDO)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #31 poslato: 11:20:45, 09.Jan.2010. »
Survivor: Alea iacta est - Nemanja izbačen!

Prvi takmičar koji je napustio ujedinjeno pleme Divata je Nemanja.

Igra u Survivoru je završena za Nemanju. Posle više od mesec dana, Novosađanina je na praktičan način osetio svo nezadovoljstvo koje je danima kulminiralo što među bivšim Manobljanima, što među bivšim Gadangovcima.
Kao "arhitekta" pakta koji je sklopio sa Njegošem i Duletom, koji se potom raspao kao kula od karata na vetru, Nemanja je platio danak za neiskrenost prema drugim takmičarima, za sebičluk (mnogi mu nisu oprostili što je samo ležao i nije ništa radio ili je drugima pojeo ionako sitno sledovanje hrane)...
Glasanje na Plemenskom savetu je bilo veoma uzbudljivo, jer je Nemanja imao ozbiljnog takmaca u Višnji. U jednom trenutku, čak, Višnja je imala više negativnih glasova - četiri prema tri, ali je ipak većina odlučila da Nemanja Vučetić bude prvi koji će napustiti Divatu.
Nije mu pomogao ni dupli glas koji je u igri: "Koliko poznajete latinski?", osvojila Dina. Ona je na oba papira napisala Višnjino ime, jer je od nje "čula dosta laži na Plemenskom savetu".Za Nemanju su, očekivano, glasali Teja, Klemen, Aca, Srđan, Vesna i Dušan (njegov komentar je bio: "Sam je kriv za ovo"). Njegoš je glasao za Srđana, koga smatra "najvećim šabanom", dok su negativne glasove Višnji dali Nikola, Dina i Nemanja ("ona je najneiskrenija osoba i to će se pokazati").Glasanju je prethodila rasprava, najpre između Nikole i Višnje, a potom i između Nemanje i Njegoša sa jedne i Srđana i Dušana sa druge strane. Od ranije su se "vukli repovi" iz oba plemena i prvi Plemenski savet Divate bilo je idealno mesto da se konačno neke stvari izbace na čistinu.Uglavnom, stare netrpeljivosti su ostale, Nikola ne može da gleda Višnju i obrnuto, a ni među bivšim Manobljanima nisu ništa bolji odnosi, iako bi Njegoš voleo da zna ko ga je posvađao sa Duletom i zašto se on od njega distancirao, jer mu je "Duki kul osoba".Mali Aca Krajišnik još jednom se kandidovao za naj fer-plej igrača u Survivoru, jer je po ko zna koji put poklonio ogrlicu za imunitet. Odlučio je da je ovog puta pokloni Teji, koju je to ganulo.Plemenskom savetu prethodila je zabavna borba za dupli glas. Trebalo je, osim brzine, pokazati i znanje iz latinskog jezika. Naime, u vrećicama su bile pločice sa latinskim rečima, od kojih je trebalo sklopiti poslovicu.Dina je pokazala da je bila vredan đak i da nije bežala sa latinskog, jer je bez greške najpre složila kovanicu: "Čovek je čoveku vuk" (Homo homini lupus est), a zatim u finalu sa Tejom i drugu izreku: "Preko trnja do zvezda" (Per aspera ad astra).Osim, duplog glasa, vrednog aduta na Plemenskom savetu, Dina je osvojila i malu nagradu - sladoled!Pa, ko posle sme da kaže da ne treba grejati stolicu!? Učenje se isplati, kad-tad, pa čak i onda kad se najmanje nadate, na dalekim Filipinima, na suncu koje prži...

(MONDO)
« Najnovija izmena:: 11:46:52, 09.Jan.2010. elenica »

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #32 poslato: 12:11:00, 11.Jan.2010. »
Ne žalim što sam ispao

Nemanja Vučetić, student iz Novog Sada, prvi je takmičar koji je napustio „Survivor” nakon ujedinjenja plemena i ujedno je postao prvi član Velikog veća koje u finalu glasa za pobednika.

Očekivao sam već duže da ću ispasti jer se oko mene stvorila neka negativna atmosfera. Nije mi toliko krivo što sam ispao jer je bolje u ovoj fazi takmičenja nego negde pred finale ili u samom finalu, tada bi mi to mnogo teže palo. Naravno, svi bismo mi voleli da osvojimo nagradu, ali ja sam prešao svoj zacrtani cilj, odnosno polovinu takmičenja - kaže Nemanja, koga je u poslednjim epizodama pratio glas najvećeg manipulatora, dok on ističe kako mu je publika zamerila upravo to što je pred kamerama bio iskren.
- Najsmešnije od svega je to što je sada svima žao što sam ispao. Ljudi nekako očekuju da svi tamo odlaze kako bi sklapali neka iskrena prijateljstva, međutim svi su zapravo tamo otišli zbog nagrade - objašnjava Nemanja, te smatra da su Višnja, Teja i Klemen najzaslužniji što je upravo on izbio na loš glas. Kao član Velikog veća Nemanja će imati pravo da glasa za finalistu za koga smatra da je zaslužio da pobedi u „Survivoru”.
- „Survivor” je igra u kojoj ne pobeđuje samo onaj ko je fizički najspremniji, već i ko je psihički najjači, ko je spreman da radi svašta, ko je takmičar. Ja ću glasati za onog ko je uradio posao u svakom smislu - priča mladi Novosađanin i dodaje da za sada te osobine prepoznaje u Dušanu i Teji.
- Teja i Dušan su najjači igrači, takmičari i dobri taktičari. Smatram da to nije nešto negativno, već upravo za pohvalu - priznaje Nemanja i otkriva koji takmičari su trenutno u najlošijoj poziciji.
- Najugroženiji su Nikola i Njegoš. Nikola zato što je dugo bio na Ostrvu duhova i zato što je došao u pleme gde već postoje određeni dogovori i klanovi u koje on ne može da se uključi. Njegoš je ugrožen zato što je bio blizak sa mnom, te se ta negativna atmosfera prenela i na njega - zaključuje Vucetic.
Izvor
« Najnovija izmena:: 14:19:48, 11.Jan.2010. lilka »

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #33 poslato: 12:24:03, 13.Jan.2010. »
Survivor: Naknadna pamet

Prolaze prvi dani bez Nemanje...Nekima je žao, a Njegoš prolazi kroz fazu pokajanja. Pomirenje Višnje i Nikole.

Pokajanja...U tom stilu takmičari u Survivoru žive prve dane bez "glavnog negativca" Nemanje.Srđanu i Dušanu je žao što je sav teret svaljen na Nemanju, ali ocenjuju da je Novosođanin, ipak, otišao predaleko.Od Nemanje se ograđuje i njegov najbolji prijatelj - Njegoš. On bi čak hteo da se uživo izvini Ani i koristi ovu priliku da joj kaže da žali zbog svojih postupaka jer je stvarno gotivi. Ipak, svestan je, kaže, da još nije sazreo, pa nije čak ni vojsku služio!
I Višnja i Nikola su u posebnom stanju. Došli su do stadijuma - pomirenja! On joj zamera što je učestvovala u onoj neprijatnoj situaciji sa Peceom, iako su mu ruke čiste, a obraz beo. Višnja ga pita da li može on nju da skapira. I tako se i ta ratna sekira zakopava.
Da se nisu folirali kad su se međusobno hvalili, dokazuju u borbi za nagradu. Višnja i Aca izvlače dobitne brojeve i mogućnost da baš oni biraju članove svog tima. Višnja bira Teju, Dinu, Nikolu i Duleta, a Aca Klemena, Srđana, Vesnu i Njegoša. Acin tim je spretniji i osvaja gala ručak. Da bi ispali fer prema gubitnicima, dozvoljavaju im da za ručak otvore konzervu tunjevine.

A za stolom - idila. Čorbica, riba, škampi, krabe, meso, vino, voće, pirinač... Spojila ih je glad, pa komentarišu Nikolino ponašanje. Aca ga je provalio, on i Višnja uopšte nisu ok likovi, a i ostali ne mirišu njegovo ponašanje. Pa zar je, pitaju se, on našao da Peceu podmeće nogu? Ne sviđa im se što je Nikola svu krivicu svalio na Pecea, ali se slažu da ima mnogo dobru priču.Za to vreme, gubitnička ekipa kuva pirinač, malo zbunjena Višnjinim izborom u borbi. Ona iz zezanja kaže da je birala sve koji su glasali za nju sinoć, a Dini i Nikoli uopšte nije jasno zašto je njih izabrala. Višnja kaže da je od početka Survivora ništa nije tako pogodilo kao Dinina dva glasa, a Dini je žao što ju je povredila, ali smatra da je ispravno glasala. Razlozi da dva puta napiše Višnjino ime su to što je Višnja slagala da ni sa kim nije pričala o kandidatu za izbacivanje i što je, kad je videla Nikolu, rekla da ne zna da li da plače ili da ga zagrli. Višnja kaže da je to bilo ironično, ali džabe. Dva glasa su pala i popravke nema.
Po povratku u kamp, siti pobednici donose cveće devojkama, a i Dušana su zakitili. Dan je divan, opušten i idiličan, kaže Srđan, ali gotovo je sa onom hipi filozofijom "cveta cveće, trava miriše, all we need is love".

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #34 poslato: 19:29:33, 14.Jan.2010. »
Srđanu imunitet, Dule u rebusu

Novi dan na Filipinima doneo je novu borbu za imunitet.
Ali, to nije bila obična igra. U pitanju je bila igra memorije. Prvo odgovaraju na pitanja u vezi sa takmičenjem, potom su trebali da obave osnovne računske radnje (sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje), a ko prvi to savlada, onda mora da savlada još i drveni kavez i gredu na vodi.
A pitanja? Andrija se baš nauživao dok ih je gledao kako se preznojavaju dok se prisećaju pre koliko dana je izbačena Ana Stojanovska, koliko delova je imala slagalica u prethodnoj igri, broj tuševa na ujedinjenju, koliko takmičara je izglasano na Plemenskim savetima…
Srđan ubedljivo pobeđuje i ogrlica za imunitet je na njegovim prsima. Ali, on ima mogućnost da izabere takmičara koji će na Ostrvu duhova potražiti tajni imunitet i on u ekspediciju šalje Dušana.
Profesor Dušan je prethodno dobio lekarsku pomoć, jer je od gladi, umora i niskog pritiska pao u nesvest. Posle intervencije mogao je na Ostrvo duhova sa istim zadatkom koji je imao i Slovenac Klemen.
Dok se Divata ponovo ludo zabavlja u svom kampu, Dule muku muči sa pronalaženjem tragova na Ostrvu duhova. Iako sto puta prolazi pored prvog znaka, on ga ne vidi i kad padne mrak, diže ruke od dalje potrage.
Za to vreme, Njegoš i i Nikola, iako fino sarađuju sa saplemenicima, znaju da su i te kako u opasnosti. Njegoš je svestan da će ga sigurno izbaciti, a Nikola se još uzda u loše međuljudske odnose i ranije nesuglasice među članovima Divate, još iz vremena dok je on boravio na Ostrvu duhova.
(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #35 poslato: 14:51:50, 15.Jan.2010. »
Survivor: "Sparta" je definitivno ugašena

Na Plemenskom savetu odlučeno - iz Survivora odlazi "Spartanac" Nikola, koji je izdržao mnoge izazove. Pridružio se Nemanji u Velikom veću.
Izdrzao je 16 dana na Ostrvu duhova, praktično postao "vlasnik" dela filipinske teritorije, ali nije mogao da izbegne sud većine na Plemenskom savetu.
Nikola Kovačević, 24-godišnji student DIF-a iz Kragujevca, samozvani "Spartanac", drugi je izbačeni takmičar iz ujedinjenog plemena Divata. Posle Nemanje i Nikola je postao član Velikog veća, koje ima mogućnost da postavlja pitanja na Plemenskom savetu.
Novom večernjem okupljanju plemena prehodnila je borba za "crni glas" i nagrada. Crni glas je podrazumevao da ona(j) ko ga osvoji može da zabrani nekome da glasa. A nagrada je bila - dva hamburgera i koka-kola, ali i samo tri minuta da sve to smaže.
Pobedu osvaja Višnja, koja je u finalu bila uspešnija od svoje prijateljice Teje.
Dok je Višnja jela hamburger, Njegoš nije mogao da gleda. Okrenuo se, a onda kao ugrizao Srđana za rame.
Došlo je vreme i za Plemenski savet. Andrija je pitao Njegoša šta sad misli o Nemanji, posle svega, na šta je kršni Bijeljinac odgovorio da mu nisu jasni neki Nemanjini postupci i da je sada, pošto mu je Srđan otvorio oči, malo i promenio mišljenje o svom dojučerašnjem drugu.
"Ja sam prema njemu uvek bio iskren, ali ne znam da li je on bio prema meni. Ako nije i ako je tačno ono što sam čuo, to onda neka Nemanji ide na dušu. Kad je Srđan došao u Ga dang irpsičao mi je da mu je Nemanja rekao da ga ja baš i ne gotivim. Čemu to, čemu ta rečenica? Ja to nikad ne bih rekao", rekao je Njegoš.
Srđan je na mukama dok smišlja odgovor na Andrijino pitanje: "A šta ćeš da radiš i kako ćeš da glasaš kad u finalu budeš samo sa svojim prijateljima?". Odgovora nema, teška je to situacija.
Višnja je odlučila da svoj crni glas iskoristi tako što će Dini staviti veto na glasanje. Što je sigurno, sigurno je, jer je prošli put dobila dva negativna glasa od nje. "Ne smem više da rizikujem sa njom", rekla je Višnja kroz osmeh. Ali da se Dina ne oseća kao "crna ovca", pobrinuo se Srđan koji joj je džentlmenski dao ogrlicu za lični imunitet.
Jedinstven slučaj u Survivoru - Dina niti je mogla da glasa, niti je neko za nju mogao da glasa!
Nikola je dobio najviše negativnih glasova, ali su po jedan dobili i Višnja, Njegoš i prvi put Slovenac Klemen.
Kada su napisali njegovo ime na papiru, pojedini takmičari su i orbzaložli svoju odluku. Tako mu je Dušan poručio: "Imaš gvozdenu volju, šteta što te nisam bolje upoznao, a Višnja: "Džoni, brate, nadam se da se vidimo i treći put i da se konačno izljubimo". Aca mu je rekao: "Neke stvari jednostavno ne mogu da se zaborave".
U borbi je ostalo još devet takmičara.

(MONDO)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #36 poslato: 13:27:23, 18.Jan.2010. »
Dušan: Sačekao me otkaz po povratku sa ostrva

Dušan Milisavljević, učesnik „Survivora“ iz Zvečana, zbog učešća u ovom rialitiju dobio je otkaz u srednjoj školi u kojoj je radio kao profesor, kao i oboljenje jetre sa kojim se donedavno borio. U razgovoru za „Blic“ Dušan otkriva ko zapravo vodi igru u „Survivoru“, te objašnjava kakve su ga nedaće snašle nakon što se vratio sa Filipina.
- Iz ove sadašnje perspektive, „Survivor“ je veliko životno iskustvo jer se oni uslovi u kojima smo se nalazili doživljavaju samo jednom u životu. Kako vreme prolazi, trudim se da zaboravim loše stvari i pamtim samo to kako sam dobio priliku da vidim Filipine, što inače ne bih mogao - započinje Dušan priču, te kaže kako zapravo samo takmičari koji su bili u „Survivoru“ mogu da shvate jedni druge i ono kroz šta su prošli.
- Ono tamo je za mene bilo mučenje, noću smo se smrzavali, danju preznojavali, pritisak i vlaga u vazduhu utiču na ponašanje, a bili smo i fizički iscrpljeni. Sada kada to ljudi gledaju deluje im kao da smo mi tamo brali ljubičice, a daleko je od toga - tvrdi Dule, koji je i pre polaska bio spreman na to da će se susresti sa ljudima različitih karaktera, te da pre odlaska nije razmišljao o taktiziranju, ali ga je iskustvo prvog dana na Filipinima potpuno osvestilo.
- Prošlogodišnji serijal nisam ni pratio, a prvog dana kada smo stigli na ostrvo borili smo se u blatu, ceo dan nismo jeli, smrzavali smo se, tu noć nisam spavao, trčao sam po plaži i radio sklekove i tada sam prelomio i shvatio sam igru. Shvatio sam da mozak mora da mi radi 24 sata dnevno, puno sam posmatrao ljude, a pošto sam inače svestrana osoba, sa svima sam mogao da nađem zajednički jezik. Išao sam na njihovu sujetu i svima govorio ono što su želeli da čuju. Pošto ne pokazujem puno emocije, nisu mogli da me provale - objašnjava Dule svoju taktiku i napominje da mu je mnogo pomoglo to što nije potcenio nijednog takmičara, a da su njega mnogi potcenili i da ih je to kasnije skupo koštalo.
Iako su ga mnogi takmičari okarakterisali kao ozbiljnog taktičara, Dule kaže da u „Survivoru“ nije postojala nijedna osoba koja sa nekim nije pravila tajne dogovore, te da su samo Njegoš, Nemanja i on imali petlju da to pričaju i pred kamerama.
- Kada sam došao u ujedinjenje, shvatio sam da je u drugom plemenu Teja glavna i odmah sutradan sam pričao s njom i dogovarao se o tome koga treba izbaciti. Od tog trenutka traje njena i moja šahovska partija jer je ona jedini takmičar na koga nisam mogao da utičem i trudim se da je nadmudrim - priznaje Dušan kome je ipak od svega što se dešavalo u „Survivoru“ najteže padala glad. Na ostrvu je izgubio 19 kilograma, što se loše odrazilo na njegovo zdravlje.
Međutim, po povratku kući sačekalo ga je još jedno neprijatno iznenađenje - uručen mu je otkaz u školi u kojoj je predavao.
- Radio sam u Srednjoj tehničkoj školi, gde sam predavao grafičku tehniku. Pre nego što sam otišao na Filipine, svi su bili upoznati s tim gde idem i koliko ću ostati, a kada je sniman moj profil za emisiju, o meni su govorile i kolege i direktor škole. Vratio sam se početkom septembra i odmah mi je uručen otkaz, koji je obrazložen time što sam došao nekoliko dana nakon početka školske godine. Ovde je prosveta korumpirana i u školama radi nestručan kadar, a da biste dobili posao morate debelo da platite - žali se Dušan kome je osim prekida radnog odnosa, smanjen radni staž i ukinuti svi doprinosi, što ga je dodatno iznenadilo.

izvor-blic

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #37 poslato: 15:12:32, 22.Jan.2010. »
Survivor: Ispala i Dina

Dina Berić iz Novog Sada treći takmičar koji je napustio ujedinjeno pleme Divata. Njegoš dobio imunitet od Ace.
Novi član Velikog veća u Survivoru, što znači da je igra za nju završena je Dina Berić, 23-godišnja studentkinja geografije iz Novog Sada.Na novom Plemenskom savetu ujedinjenog plemena Divata glasanje je bilo vrlo uzbudljivo i najneizvesnije do sada.Dina je dobila pet negativnih glasova, jedan više od Višnje.Prethodno je Aca Krajišnik odlučio da ogrlicu za lični imunitet pokloni Njegošu, koji se osećao najnesigurnijim pred Plemenski savet, jer nije bio ni u jednoj grupaciji u plemenu i mislio je da je "došlo njegovo vreme".Kada ga je Andrija upitao: "Šta misliš gde je tvoje mesto u plemenu?", Njegoš je odgovorio: "Tamo", pokazujući rukom na klupu gde sede članovi Velikog veća (Nemanja i Nikola).Ipak, Njegoš je, pre svega zahvaljujući Aci, ovog puta ostao i bio izuzet od glasanja. Ali, Njegoš ima još jednog aduta u rukavu. Priznao je Aci, ne i ostalima, da je na Ostrvu duhova pronašao tajni imunitet.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #38 poslato: 10:58:40, 27.Jan.2010. »
Survivor: Okean suza

Drugi serijal Survivora bliži se kraju. Ostalo je još desetak dana, a živci su tanki kao strune, pa se raspoloženje menja iz časa u čas.

Aca misli da mu pleme zamera što je poslao Njegoša po imunitet i tako bivšem Manobu poremetio planove da izbacuje bivši Ga dang. Višnja je samouverena iako je za dlaku izbegla šut kartu. Ona kaže da je Plemenski savet pokazao da nije ispao najslabiji i da to neće ni biti, pa joj se probudio inat i smatra da ju je pleme potcenilo. I još kaže da je svesna da je sada sama, bez podrške, a da na Teju može da se osloni "ne za lakat, nego za mali prst".
Ali, da je snaga relativna, pokazala je i borba za nagradu. Pobednički tim dobio je video poruku od kuće, a kao avans, Andrija im je pustio skraćenu verziju. Okean se napunio Višnjinim, Njegoševim i Vesninim suzama, dok ostali hrabro gutaju knedle. Neki su slomljeni, nekima je pozdrav od kuće motivacija, neki su se skroz pogubili. Aca, Srđan, Vesna i Višnja pobeđuju u igri, a ostali se vraćaju u kamp. Njegoš je totalno puk’o, pa ga teše, a Teja žali što Njegoš nije osvojio nagradu, ali je srećna što Višnja jeste.
Višnja i Vesna plaču sve u 16 dok gledaju svoje bližnje, Aca pušta suzu, mušku, najtežu. Samo se Srđan smeje, njega su dve sestre, devojka i brat baš fino oraspoložili. I tako razbucani, vraćaju se u kamp.
Višnja se strašno rastužila, nije u stanju da komunicira i samo plače. Vesna se skrpila (kaže Teja, znala je da će Vesna izdržati jer je jaka), ali Njegoš ima veliki problem što je ostao bez nagrade. U obrazloženju navodi da se nikad nije rastajao sa svojima i da mu strašno nedostaju. U zaključku kaže: "Mama je mama!".
(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #39 poslato: 19:00:35, 28.Jan.2010. »
Njegošu imunitet, nekome se smrklo

Bijeljinac Njegoš na prošlom Plemenskom savetu dobio imunitet od Ace, ali ga je ovaj put osvojio. Što znači da se nekome crno piše i da će uskoro "odleteti" iz Survivora. Mnogima se nije dopalo to što je Aca na prošlom Plemenskom savetu odabrao baš Njegoša da mu pokloni ogrlicu i spasi ga (verovatnog) ispadanja. Jedino su Njegošu sve ovce na broju. On planira, pošto se dobro pozicionirao kod Višnje, Ace i Teje, da priredi društvu mali šok. Naravno, ima rezervni plan u slučaju da ne osvoji lični imunitet.Ali, osvaja imunitet i ogrlica na njegovim prsima znači sigurnost i mogućnost da izabere sledećeg za Ostrvo duhova. On šalje Acu, za svaki slučaj, "jer ako bi neko drugi otišao provalio bi da je imunitet pronađen".
Teja je kisela, ne sviđa joj se Njegoševa pozicija,a ni Srđan nije presrećan što će Njegoš naredna tri dana da vršlja po kampu, "da radi šta hoće i da likuje". Višnja se ne oseća ugroženo, Klemen je sad u dilemi za koga da glasa, a Vesnu je uhvatila prpa jer je čula da Njegoš već lobira protiv nje.

Vesna je ljuta i zabrinuta. Poverava Srđanu da je čula da joj Njegoš zamera što se prijavila za Survivor i ostavila muža i decu kod kuće. Ni Srđanu nije do šale. Pokazalo se, eto, da se Njegoš ponovo osilio čim je osetio da mu je zadnjica bezbedna. Taj je, kaže Srki, promenio više lica nego Majkl Džekson. A "Majkl" to jest Njegoš zadovoljno trlja ruke. Kako kaže, već je popričao sa ljudima i obezbedio Vesni mesto u Velikom veću.
(MONDO)

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000