VIP Veliki brat - treca sezona

• Odgovora: 34
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže anastasija

• **
  • 206
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: VIP Veliki brat - treca sezona
« Odgovor #10 poslato: 20:40:30, 15.Feb.2010. »

Moji favoriti su Boki i Lepa.
Podnosljivi-Divna i Ervin
Dosadni-Milan,Tamara i Ena
Ljigavi-Anabela,Mladen(Keba mladji) i Alden
Primitivci-Era i Bora

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #11 poslato: 23:17:54, 15.Feb.2010. »
..Ja nesto ne znam koga bih izdvojila.. Mozda Ervina.. On bi te pare bar pametno potrosio :)  Lepa bi ih prokockala kao i sve ostalo..

Gospodari i sluge

Novi nedeljni zadatak još će više produbiti jaz između bogatih i siromašnih - od sada su gospodari i sluge!
Veliki Brat Anabeli je u ispovedaonici dao tekst zadatka, koji je bio tako dug i obiman da su se svi bogataši okupili da pokušaju da ga protumače.
Bogataši će postati gospodari, a siromašni njihove ponizne sluge, i to bukvalno. Među sobom će morati da odrede glavnog slugu batlera, nekoliko kuvara, čistača ili čistačicu, kao i Pepeljugu.
Batler će raspoređivati zadatke, kuvari će morati dnevno da naprave tri obroka i dve užine po želji svojih "poslodavaca", s tim što nijednu namirnicu ne smeju sami da okuse, niti odnesu ostalim slugama. Čistači će nameštati krevete, čistiti sobe, kupatilo... A Pepeljuga će održavati sobe za poslugu.
Da bi sve bilo još komplikovanije, gospodari ne smeju u toku nedeljnog zadatka nijednom da im kažu "hvala", "molim" ili "izvini", a sluge ne smeju da im se samoinicijativno obrate, osim ako traže dozvolu za prolazak kroz njihove odaje.
Anabela i Ena bile su prilično zbunjene zadatkom, dok su muškarci očigledno bili oduševljeni, naročito Mladen i Alden. "Dakle, mi tražimo, oni prinose", oduševio se Bosanac, a maneken se naslađivao detaljima - "tri obroka, dve užine, još po želji"..."Stvarno ne znam kako ćemo ovo izvesti, ja sam navikla da nameštam sama krevet čim ustanem, i svaku rečenicu počinjem sa 'izvini'", rekla je Ena, koja je zatim sa Anabelom otišla kod Velikog Brata, da razjasne nekoliko nedoumica iz zadatka.
Sluge će morati svake večeri i da zabavljaju gospodare, tako što će im osmisliti kulturno-umetnički program. Ukoliko sluge tri puta odbiju da izvrše naređenje, ili svi zajedno pogreše više od 16 puta, zadatak će biti neuspešan.
(MONDO)
« Najnovija izmena:: 15:41:23, 16.Feb.2010. crvena »
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #12 poslato: 16:49:56, 16.Feb.2010. »
Ne pratim redovno ali kad bih odredjivala favorite, bili bi to Boki i Ervin (*o*)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #13 poslato: 22:10:34, 16.Feb.2010. »

Moji favoriti su Boki i Lepa.
Podnosljivi-Divna i Ervin
Dosadni-Milan,Tamara i Ena
Ljigavi-Anabela,Mladen(Keba mladji) i Alden
Primitivci-Era i Bora

;)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #14 poslato: 12:15:33, 20.Feb.2010. »
Ujedinjenje!

Dan pre nego što će se oprostiti od još jednog ukućanina, nestale sve podele među selebritijima u Kući Velikog Brata.
"Da mi je neko rekao 'ideš u Kuću da kuvaš i služiš', ne bih mu verovala". Ovim rečima je Divna Karleuša "stavila tačku" na svoj dobrovoljni boravak u siromašnom delu Kuće, nakon što je Veliki Brat saopštio da je zadatak "Grofovi i sluge" završen uspešno.

Time se, konačno ispunila i Bokijeva želja da "uživa i šali se, a ne samo radi", zbog čega je pre dva dana ponovo od Velikog Brata tražio da napusti Kuću.Kako bilo, kuvanje ručka, pevanje "vlasteli", vajanje njihovih likova...sve je gotovo. Nedelju dana pred kraj četvrte sezone rijalitija VIP Veliki Brat, Milan, Alden, Era, Bora, Boki, Divna, golupčići Mladen i Anabela, Divna, Lepa, Tamara i Ena, konačno su spojeni u istim "odajama".
Selebritiji koji su se "zlopatili" dve nedelje u siromašnom delu Kuće dočekali su ujedinjenje i kao nagradu za (jedva) uspešan zadatak osvojili žurku i, mnogo bitnije, boravak u "normalnom" delu Kuće.
Proslava je, iako su svi sedeli i pričali, i prošla uspešno ako se uzme u obzir koliko su dojučerašnje sluge bile "smoždene" od prohteva svojih gospodara. Došli su na žurku, seli, popili po koje piće, a onda se po navici vratili da spavaju u "sirotinji". Selidba počinje u subotu, na dan novog izbacivanja.
(MONDO)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #15 poslato: 01:27:40, 21.Feb.2010. »
Veliki Brat: Tamara (jedva) izbačena!

Nominovani su bili Tamara i Ervin, ukućani su glasali 5:5, pa je publika presudila da četvrti ukućanin koji napušta Kuću bude Tamara.
Ervin i Tamara imali su najmanje SMS glasova, a ostali su odlučili sa kime žele da podele poslednju nedelju u Kući. Međutim, po glasovima ukućana, bilo je izjednačeno!
Za Ervinov izlazak glasali su Alden ("mnogo talasa"), Lepa ("Tamara je više radila po kuhinji"), Anabela ("ide mu se kući"), Bora i Divna po sistemu ženske solidarnosti.
Tamaru su odlučili da izbace Švaba i Mladen bez posebnih razloga, Ena jer je sa Ervinom bliža i oboje su nepušači, Era ("da joj ne propadnu obaveze i poslovi"), Boki ("Ervin me je shvatio na keca i on je moj drug"),

Ceo tekst: Mondo

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #16 poslato: 23:55:57, 24.Feb.2010. »
Stres pred kraj rijalitija

Još jedan dan u Kući Velikog Brata je prošao uobičajeno - Lepa se nervirala oko zadatka, Era je pokazivao svoje "zmijsko telo" Bori Drljači, a Anabela i Mladen se svađali. Potpuno neočekivano, stres je najviše pogodio popularnog "Trinaesku".
Dok su se Boki i Lepa svađali u ispovedaonici oko uvežbavanja sada već "nesrećne" koreografije što za Lepu Brenu i "Hajde da se volimo", što za JK i njenu "nesanicu", Era i njegov kolega hiphoper Bora Drljača su u siromašnom delu Kuće imali važnija posla. Odmeravali su kako ko od njih izgleda nakon mesec dana boravka u Kući.
"Vidi me, vidi kako izgledam", šepurio se Era u narandžastim boksericama uvlačeći stomak. "Vidi, boga ti, kako izgledaš, nigde stomaka nemaš...", hvalio ga je Bora. "I ti si smršao, ali vidi me! Vidi sise, kamen! Vidi kako su čvrste", nastavljao je Era svoju borbu protiv stresa davno oprobanim receptom - izmotavanjem. "Ma sve sami mišići. Babe kad te vide dole u Bečićima na plaži, sve padaju odmah!", briljirao je Drljača. Ipak, kasnije je Milan tiho ipak morao da mu objašnjava da "zemlja zombija" iz pesme "Insomnia" nije zapravo prava zemlja...

Nastavlja se i ljubavna drama. Iako je kraj blizu, što znači da su skoro četiri nedelje u kojima ju je Mladen obasipao pažnjom prošle, Anabela i dalje sumnja u manekenova osećanja.Danima je depresivna, išla je čak i kod psihologa, a sve zato što se boji "šta će videti kad izađe napolje".
Sve je počelo prepirkom oko toga da joj bivši dečko Seke Aleksić ne poklanja dovoljno pažnje. Kasnije se svađa produbila kada je Mladen počeo da uvežbava pesme za Balkan Song Contest potpuno sam. "Što ja ne bih bila napolju dok ti pevaš?", upitala je Anabela raspevanog Mladena. "Šta ćeš napolju", pravio se Mladen da ne razume pitanje. "Pa ti sve pevaš. Neću da pevam. Iskoristi šansu, neću ja da ti je kvarim". Kasnije je Anabela u ispovedaonici rekla Velikom Bratu da se malo "ohladila" jer Mladen nije zadovoljio njenu "potrebu da kao žena ima zaštitu u Kući", već je ostao u prijateljskim odnosima sa Bokijem.
Ipak, da stres uzima danak među učesnicima VIP Velikog Brata govori i činjenica da je Boki, nakon opasne svađe sa Erom prethodne noći i šutiranja njegovih papuča nakon čega je Era tražio od VB da povede računa o njemu i "njegovom nasilju", proveo popodne u suzama, nakon čega je napustio Kuću kako bi primio injekciju. "To je stres, valjda će se vratiti još malo", kratko je prokomentarisala Ena u sredu popodne.
(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #17 poslato: 11:34:51, 27.Feb.2010. »
"Čistka" u Kući Velikog Brata

Veliki Brat polako "otkazuje" gostoprimstvo svojim VIP ukućanima...Izbačeni Bora, Divna, Ena, Mladen i Alden.
U petak veče organizovana je polufinalna "čistka" među VIP stanarima, a prvi koji je stradao od malog broja glasova publike i tako izgubio šansu da osvoji 50.000 evra bio je Borislav Bora Drljača. Za njim je "izletela" i Divna Karleuša!
Iako je u prvi mah Bora mislio da se voditelj šali sa njim kada mu je saopštio da ima samo trideset sekundi da napusti Kuću ("ja ne mogu ni da ustanem za 30 sekundi"), ubrzo se oglasio i sam Veliki Brat.
Nekoliko minuta kasnije, pridružila mu se i Divna Karleuša...koju je jedva iz naručja pustio uplakani Boki "Bilo mi je divno u Kući, pamtiću ovaj boravak po novim prijateljstvima i gubitku jednog starog...mislim na Eru". Favorit joj je Boki...i Ervin...i Mladen...

Sledeća je Kuću napustila "stara ukućanka" Ena Popov koja je objasnila "prirodu odnosa" između nje i Švabe. "Ja nisam jedna od onih koja digne nos kada joj neko iskaže simpatiju, ali on i ja se ne razumemo, energije nam se ne poklapaju. Cenim njegovu iskrenost i hrabrost da izjavi tako nešto, ali...".

Sledeći izbačeni ukućanin ušao je u Kuću Velikog Brata uz pesmu "Aspirin" Seke Aleksić, a izašao uz "Nevaljalu" koju peva Anabela. "Bolja je ova pesma od one prve", rekao je maneken iz Negotina. O Anabeli..."Biće tu svačega! Zaljubio sam se!", otkrio je Mladen svoja osećanja i dodao da mu "ne smeta što je Anabela starija i ima dvoje dece".
Poslednji polufinalista koji se oprostio od nagrade je Alden Hadžikarić, odnosno Bokijeva "Aldenka" i jedan od učesnika rijalitija koji je već prve večeri zajedno sa Erom izbačen iz Kuće - u siromašni deo Kuće.
Polufinalno veče je završeno. U Kući je ostalo šest superfinalista - Boki, Milan, Ervin, Era, Lepa i Anabela. Pobednik četvrtog serijala VIP Velikog Brata će biti poznat za manje od 24h!

(MONDO)

*

Van mreže Dorinda

• **
  • 430
  • 0
« Odgovor #18 poslato: 23:48:18, 27.Feb.2010. »
Milan je pobedio...  :) Istina da je bio malo dosadan u kući, ali ipak mislim da je zaslužio pobedu...  :D

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #19 poslato: 23:55:37, 27.Feb.2010. »
Da, meni su on i Ervini bili favoriti..  I ponovo se pokazalo da pobedjuju iskreni ljudi.. 

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000