Farma - druga sezona

• Odgovora: 68
Stranice: « 1 2 3 4 ... 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Odg: Farma - druga sezona
« Odgovor #10 poslato: 12:43:43, 28.Mar.2010. »
Izbačena Irena, Gagi ostaje

Treća osoba koja napušta imanje u Lisovićima je manekenka Irena Ibrahimović.
Posle voditeljke Ive koja je izbačena, i pevačice Indy koja će epilog boravka na Farmi možda pronaći na sudu, Irena je treća koja napušta najpoznatije imanje u Srbiji.
Lepa brineta bila je nominovana zajedno sa Gagijem Funky G. Jedno o drugome su imali samo najlepše reči - oboje su "znali" da će biti nominovani, složili su se da Irenina nominacija nije fer, teški su im bili isti poslovi (famozno brojanje glista), gazdarica je idealna..
"Znam da će Irena ispasti, ali ljudi, glasajte protiv mene, hoću napolje", rekao je Gagi.
Gagija su u publici čekale i ćerke Luna i Nina. Starija je rekla da je teže bilo gledati mamu Anabelu u Velikom Bratu, a mlađa priznala da bi volela da tata izađe, a ako ne može, da voditeljka Aleksandra "namesti" da pobedi.
A po novim pravilima Farme, Gagi je mogao da bira da li će se sa Irenom "obračunati" u znanju ili fizičkim sposobnostima, ali je kao džentlmen odabrao da ipak odmere intelektualne snage.
Na kraju kviza, bilo je 4:4, pa je publika donela konačni sud. Gagi je dobio 67,58 odsto, a Irena 32,42 odsto glasova putem SMS poruka.
Nedostajaće Ireni svi sa Farme ("svi su mi dragi"), a favorit za pobedu joj je Nikola Sarić-Sajko.

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #11 poslato: 11:34:42, 30.Mar.2010. »
Stigli novi seljaci i Toma Panters

Treća nedelja na Farmi proći će u znaku novog gazde Miloša Bojanića, novih sluga Nemanje i Zorice, ali i novih stanara imanja u Lisovićima.
Umesto Ive, Indi i Irene, dobro i zlo, mesto za kuhinjskim stolom i poljski WC, sa starim VIP seljacima deliće Zvezda Granda Biljana Sečivanović, voditelj Sitija Vladimir Stanojević, kao i "najlepša devojka Beograda" Milica Nastić.

Nova nedelja na Farmi počela je tradicionalno - poslednja izbačena ukućanka Irena je u svom oproštajnom pismu za novog Gazdu izabrala Miloša Bojanića.
Gazdina prva odluka bila je da "kazni" Nemanju (ponajmanje zainteresovan za održavanje imanja) i Zoricu (da se gazdi revanšira za proteklu nedelju kada je ona "vladala" imanjem) i odredio ih za sluge.
"Trudiću se da u vreme 'vladavine' iskustvo prenesem na druge, ali ću uvesti i sistem rada prema kojem će sve da funkcioniše savršeno."
Ipak, tako nije počelo, jer je Zorica zahtevala da Miloš kaže ko mu je to predložio da nju odabere za slugu. Poznati pevač je prvo pokušavao da izbegne odgovor i na kraju je rekao "da je to tražila većina farmera".
Maca i Firči su konstatovali da na Farmi vlada virus gazdovanja i da čim neko postane gazda odmah uvodi red, rad i disciplinu.
Interesantnije od odabira ovonedeljnih potencijalnih duelista pred ispadanje iz rijalitija bilo je iznenađenje Zadruge da veselo društvo uveća za tri člana, ali među njima nije bila i pevačica Vendi koju su VIP seljaci priželjkivali "jer bi raspametila Miloša", kako je to prokomentarsala bivša gazdarica.
(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #12 poslato: 10:25:28, 06.Apr.2010. »
Ode Ivan "200 na sat"

Imanje u Lisovićima napustio je Ivan Gavrilović, od kojeg je u prvom muškom dvoboju bolji bio Nemanja Stevanović. Ivan, kojeg je nominovala publika, i Nemanja koji je dobio najviše štapića VIP seljaka, fizički su se borili za opstanak na Farmi.
"Gladijatori" su spojeni kanapom, dok su iza njihovih leđa postavljene po tri potkovice koje trebaju da dohvate i nekoliko koraka dalje okače na kuku. Iako izgleda lako, ni malo tako nije delovalo i u Areni u Lisovićima. Nemanja je bio u blagoj psihičkoj prednosti jer ga je bodrila devojka Milena, kojoj nije ni rođendan čestitao jer je bio u prostorijama za izolaciju.
Iako je Ivan dao sve od sebe, "golupčić" je bio spretniji i uspeo da se pre njega domogne sve tri potkovice, a i naklonost publike (68 odsto glasova) i ostane u igri za 100.000 evra. Farmeri su ivana ispratili horski pevajući njegov hit "200 na sat", a on im je u hip-hop stilu čestitao Vaskrs.

Marija napustila imanje u Lisovićima

Pevačica Marija Šerofović napustila je rijaliti šou Farma zbog priprema za predstojeći koncert u Beogradskoj areni.

Izvor:Mondo

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #13 poslato: 01:16:57, 08.Apr.2010. »
U štalu sa "ljubavnicima"!

Gazda Miloš Bojanić za sluge ove nedelje odabrao "zaljubljenu" Maju Odžaklijevsku i Firčija.
Ivan "200 na sat" je u svom oproštajnom pismu za gazdu izabrao folkera Miloša Bojanića. Pošto se Miloš prošle nedelje zamerio pevačici Zorici Brunclik kada ju je odabrao za slugu, pažljivo je ove nedelje birao koga će poslati u štalu.
"Rešio sam da spojim lepo i korisno i za sluge izaberem one zaljubljene", rekao je Bojanić, nakon čega je svima bilo jasno da su ovonedeljne sluge Milena i Nemanja. Ipak, gazda zna i neke stvari koje ostali farmeri ne znaju...
"To nisu Milena i Nemanja, nisu čak ni Mirjana ni Vladimir za koje vidim da ima emocija, barem sa jedne strane...to su Maja Odžaklijevska i Firči", rekao je gazda, a onda i objasnio svoju odluku.
"Beba (Maja) je nedavno priznala da joj se dopada jedan od učesnika rijalitija, a svi mi vidimo da ona puno vremena provodi u radionici kod Firčija i da mu stalno priprema ručak...", pričao je Miloš, a onda ga je Maja prekinula rečima: "Ja nisam rekla ko mi se dopada i zamolila bih vas nešto - zovite me Maja, to Beba možete da govorite svojoj ženi, a mene oslovljavajte po imenu i onda ćemo moći da komuniciramo". Varnice su sevale i kasnije kada je Maja Odžaklijevska prišla Zorici Brunclik i šapnula joj: "Da služim nekoga ko je 'ispod' mene...". "Ispod nas", kratko je dodala Zorica.
Kako bilo, ljubavnici će deliti štalu do duela.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #14 poslato: 12:52:41, 19.Apr.2010. »
Izbačen Sajko, stigli novi VIP seljaci

Iznenađenjima na Farmi nikad kraja. Imanje u Lisovićima napustio je Sajko, a ušla su još tri nova farmera, među kojima je i Nemanjina bivša devojka.
Za opstanaka na Farmi i šansu da osvoji 100.000 evra borili su se Biljana Sečivanović i Nikola Sarić - Sajko. Možda niste znali, ali Biljana jeste -kolika treba da bude temperatura u štali za ovce (iznad osam stepeni Celzijusovih). Iako je trebalo nabrojati samo tri, ona je znala više od pet vrsta spanaća, kao i koliko rasa goveda se gaji u Evropi (277).
Sajko je posle trećeg pitanja preuzeo inicijativu i tačno odgovorio šta je akomodacija, ali je Biljana uzvratila sa dva tačna odgovora i rezultat je bio 5:1 u njenu korist, plus skoro 70 odsto glasova publike, Biljana je sebi osigurala ostanak na Farmi. Sa jednim tačnim odgovorom u igri znanja i 31,16 odsto glasova publike Sajko je peti izbačeni učesnik ovog rijalitija.

Novi VIP seljaci su folk pevačica Mina Kostić, njen brat, reper Đus i balerina "Grand šoua" Dragana Milošević.
Plesačici će na Farmi najteže pasti to što nema kupatilo, a sa muškarcima misli da neće biti problema. O bivšem dečku Nemanji ima samo lepe reči, a šta li o njoj misli Milena, saznaćemo već naredne nedelje.
Ivan Ivanović Đus je drugi novi VIP seljak, a za sebe kaže da je "reper sa beogradskog asfalta i neguje lepotu sebe i svojih ortaka". "Ništa mi tamo neće biti problem, sem što će mi nedostajati moji prijatelji i još neke zanimacije, ali to neće biti problem šta da se mora u 'tvorza'. Od mene publika može da očekuje - svašta i ništa."
U "borbu" za 100.000 evra će i folk pevačica Mina Kostić, koja je po profesiji frizerka jer je "morala da završi nekakvu školu". "Imam oko za sve što je lepo, prefinjeno... Ljubav i seks na farmi su mi degutantni, ali ne volim kada neko sedi a drugi rade, biće gusto."

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #15 poslato: 12:54:30, 23.Apr.2010. »
Firčijeva osveta

Ovonedeljni gazda imanja Firči za sluge odabrao Minu Kostić i, naravno, Miloša Bojanića
Nedelje netrpeljivosti konačno su dobile epilog...tačnije, dobiće da krajem nedelje kada se budu birali duelisti, ali je klupko svađa na Farmi barem počelo da se odmotava...
Ko je izneo bure iz kupatila, odnosno ko je napravio daire dok ostali rmbače, odgovoriće glavni glumci u nedelji pred nama - gazda Firči i njegov „podanik“ Miloš Bojanić.
Bitka za ovonedeljnog muškog slugu bila je „tesna“ – poznato je da od početka rijalitija Firči oseća „neizreciv bol u polnom organu“ svaki put kada kralj Dejan „otvori usta“, ali je ipak za svađu više, titulu odneo Miloš.
Drugi sluga, odnosno služavka ove nedelje je Mina. "Nemam ništa protiv, a i očekivala sam", rekla je Mina i obratila se Firčiju. "Neprijatno si nas dočekao".

(MONDO)

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Pol: Muško
  • Neka ostane licno
« Odgovor #16 poslato: 21:58:37, 23.Apr.2010. »
onaj djus je skroz lud  ;D

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #17 poslato: 02:05:01, 25.Apr.2010. »
Svakodnevnicu na Farmi – konstantno “prepucavanje” između Miloša Bojanića i Firčija, Maje i Zorice, Milenino i Nemanjino negodovanje oko Draganinog dolaska u “goste”, kao i izlazak Biljane Sečivanović, zasenila je svađa između Đusa i Rake, a onda i jedno bolno saznanje i raskid.

- Nemanja Stevanović raskinuo je sa Milenom Ćeranić jer je saznao da se poljubila sa voditeljem "Sitija".

Što se tiče obračuna Rake i Đusa...Raka je, u šali, gađao Đusa zgužvanim papirom jer je pevao “Ja sam ulični hodač” dok se on dogovarao oko raspodele posla sa ostalima, a onda je reper pripretio da će Raki polomiti naočare…
“Šta se gađaš brate? Šta si se ućutao kao pi*ka!? Hoćeš da ti izgazim naočare? Alo, brate! Svađate se ko kokoške i svinje pet sati, još jednom me neko pipne prstom polomiću ga! Čuješ brate, aj’ gađaj me još jednom u glavu! Zgaziću te”.
“Mene niko nije gazio za 59 godina. Ako hoćeš izađi napolje pa da razgovaramo, rekao je Raka.
Kasnije je Đus “spustio loptu” i rekao: “Nismo na bejzbolu brate da se gađamo”.
“Nemoj da baljezgaš”, završio je Raka.

Biljana Sečivanović oprobala se u duelu znanja, drugu nedelju zaredom, protiv Miloša Bojanića. Iako je sve bilo na njenoj strani - znanje, dupliranje glasova i podrška svih ostalih farmera, publika je rekla da na Farmi ostaje Miloš Bojanić.

Izvor: Vesti online

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #18 poslato: 11:36:30, 30.Apr.2010. »
Farma: Maca pokazao penis milionskom auditorijumu

U toku direktnog televizijskog prenosa, on je otišao u dvorište da se olakša i sve bi možda i prošlo neprimećeno da se po okončanju posla Maca nije okrenuo ka kameri koja ga je snimala i, narodski rečeno, „protresao vršnjaka“.
Kako se sve to desilo u dva sata posle podne, produkcija je odmah prebacila kadar na ostale ukućane jer je opšte poznato da sadržaji tog tipa nisu prikladni za poslepodnevni termin. Marinković se ubrzo vratio u kuću, ne pominjući pred ostalim farmerima svoju malu egzibiciju, namenjenu širokim narodnim masama.
U Republičkoj radiodifuznoj agenciji upozoravaju da ovakvi sadržaji ne smeju da se emituju pre 21 čas.

Izvor: Smedia

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #19 poslato: 10:27:44, 02.Maj.2010. »
Ode kralj, vraćaju se Sajko i Ivan

Najpopularnije seosko imanje u Srbiji napustio je "kralj" Dejan, a na Farmu su se vratili ranije izbačeni Sajko i Ivan. Iako je od samog početka rijalitija, Dejan skoro sve VIP seljake nervirao, niko se baš i nije radovao njegovom odlasku!
Nakon što se sa svima pozdravio, Dejan je morao da održi "kraljevski" govor: :smehotres:
Ove subote za opstanak na Farmi Borili su se Dragana, Milena i Dejan. Međutim "kralj" nije želeo da učestvuje u davanju odgovora već je to prepustio damama.

Samo što je publika odlučila ko napušta imanje u Lisovićima, morali su da odaberu i ko će od do sada izbačenih (Sajko, Milica, Ivan, Biljana, Irena i Iva) biti vraćen. Najmanje šanse publika je za ulazak dala Ireni, zatim Milici, Ivi, koji zajdeno nisu imali 10 odsto glasova, dok je Biljana bila nešto bolja sa oko 18 odsto glasova, ali joj to nije bilo dovoljno za povratak na imanje u Lisovićima.
Favoriti publike su Ivan sa 27 odsto glasova i Sajko koji je dobio 49 odsto glasova.

(MONDO)

Stranice: « 1 2 3 4 ... 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000