Psiholog online

• Odgovora: 616
Stranice: « 1 ... 54 55 56 57 58 ... 62 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Psiholog online
« Odgovor #550 poslato: 17:11:29, 24.Jul.2014. »
Ajde da ponovim jos jednom
Nije njemu problem taj put vec mu je povredjena sujeta jer si ga odbola,tj. odbila si brak sa njim,ovo ponasanje sad je samo posledica toga  :flowers:
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #551 poslato: 17:25:57, 24.Jul.2014. »
Ne bih da budem k.čka ali ako posle dvanaest godina ne želiš da živiš sa njim mislim da nećeš to željeti nikada.

Inače i meni bi bio problem da nemam posao itd itd a da planiram život u dvoje, brak ali mislim da ti je to samo izgovor.  (mah:mah)

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
  • Pol: Muško
« Odgovor #552 poslato: 19:02:32, 24.Jul.2014. »
Ti se malo zekis s nama,aaaa? (perverzija)
Ja kapiram ljude koji bi i jare i pare,al bre ti ga nesto mnogo filozofiras.Hoces njega,a neces u brak.Volis ga neizmerno,al put od tri meseca bitniji od njega,kao da je nedaj boze neko na samrti.Dok s druge strane vec ste zajedno 12 godina dete bi vec bilo 5 razred. :lol:
Izgleda da tebe trese drugi pubertet,pa nezas sta bi. :smehotres:
Izvini moram malo da se zezam ,doslo mi.Ove devojke se trude da ti pomognu,pa dobro i ja se vajno trudim,al ti bre neznas sta hoces.Al da ti kazem nesto.Idi ti na put,kad si vec toliko zapela.I onda ce se situacija neminovno razresiti sam od sebe.
Neke stvari da bi dobio moras prvo da ih pustis.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #553 poslato: 19:37:25, 24.Jul.2014. »
E ovo si lepo rekao  (e*e)
Ja danima vrtim jednu istu pricu u krug,vec sam i sebi dosadila,a ona tera po njenom,i jos trazi savet
I jos samo nesto od mene
Ja njemu ne bi pravila problem da on negde ide na tri meseca i zato mi nije jasno njegovo ponasanje  (*o*)
Ako ti je svejedno da neko sa kim si u vezi ode i da znas da ga neces videti tri meseca,onda treba da ti je jasno da je on tebi odavno postao samo navika.Toliko od mene
Nesto nemam vise strpljenja da delim savete uzalud
« Najnovija izmena:: 19:40:03, 24.Jul.2014. elena86 »

*

Van mreže breskvica

• *
  • 8
  • 0
« Odgovor #554 poslato: 12:29:09, 25.Jul.2014. »
Znaci definitivno samnom nesto nije u redu? Hvala svima i izvinite na smaranju  :-[

*

Van mreže dzejson

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #555 poslato: 13:51:05, 25.Jul.2014. »
Sto se tice ove zadnje teme,u vezi "breskvice",moje misljenje je da vi ne znate sta je ljubav. Mozda ja gresim ali po meni ljubav treba da je bezuslovna,da dajes i ne trazis nista za uzvrat. Cim krenu price tipa ja sam tebi ovo ti meni nisi nema od tog  nista. Ona ako ga voli zasto se ne udaje za njega? A on ako je voli sto je ne pusti da ide kad joj se vec ide? Gde je tu poverenje? Ne znate vi sta hocete. Ako ona njemu ne odgovara zasto ne nadje drugu koja ce biti bolja? Ako on njoj ne odgovara zasto ne nadje drugog? Ako je ljubav prava , iskrena i bezuslovna ona ce preziveti sve,i sujetu i ponos i odlazak i rastanak i vreme i sve sto zivot nosi.  LJUBAV JE BEZUSLOVNA!!!

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #556 poslato: 18:10:56, 25.Jul.2014. »
Ma kako da ne
Uostalom ja njoj nisam rekla sta treba da uradi,i bas me briga,svako sa svojim zivotom moze da radi sta mu je volja,mene se ni najmanje ne tice,trazila je savet,i dobila od mene isto kao i od drugih,dobronamerno
I sad dodjes ti da nam kazes da odjednom niko od nas ne zna nista,kako da ne
Mozda ja sa svojih 28 godina ne znam mnogo,ali znam da sam imala nekog,kog volim i da me taj neko zaprosi,ja bih jedva docekala da se udam za njega,a ne bih nalazila izgovore protiv toga
A ovu tvoju drskost mogu jedino da pripisem tome sto si ili mozda mlad,ili nikad nisi bio zaljubljen  :flowers:

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #557 poslato: 20:59:45, 25.Jul.2014. »
Jao jao zbog ovoga ja ne dajem često odgovore na ovakvim temama..

Sto se tice ove zadnje teme,u vezi "breskvice",moje misljenje je da vi ne znate sta je ljubav. Mozda ja gresim ali po meni ljubav treba da je bezuslovna,da dajes i ne trazis nista za uzvrat. Cim krenu price tipa ja sam tebi ovo ti meni nisi nema od tog  nista. Ona ako ga voli zasto se ne udaje za njega? A on ako je voli sto je ne pusti da ide kad joj se vec ide? Gde je tu poverenje? Ne znate vi sta hocete. Ako ona njemu ne odgovara zasto ne nadje drugu koja ce biti bolja? Ako on njoj ne odgovara zasto ne nadje drugog? Ako je ljubav prava , iskrena i bezuslovna ona ce preziveti sve,i sujetu i ponos i odlazak i rastanak i vreme i sve sto zivot nosi.  LJUBAV JE BEZUSLOVNA!!!

Možda griješiš  :D

nije u pitanju uslovljavanje, u pitanju je povrijedjena sujeta, da si pročitao lijepo šta je cura napisala vidio bi da nikada do sada njen dečko nije reagovao slično, što znači da ga je to što je okačila njegovu bračnu ponudu na čiviluk, ako odluči da je pokupi ako ne ništa, to što je njega uzdrmalo  :namigivanje:

drugo pročitaj pod prvo, nema ova priča veze sa povjerenjem, ponavljam nikada mu se to do sada nije desilo, kako ti kažeš uslovljavanje, nije došla ovdje sa problemom tipa ne da mi da idem na put, tako da..

a što ne nadje drugog to pitaj članicu breskvicu, vjerujem da je voljna da ti odgovori, ja ne bih da pogađam.

*

Van mreže dzejson

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #558 poslato: 23:50:17, 25.Jul.2014. »
Ljubav je bezuslovna.....dajes i ne trazis nista.... :)

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #559 poslato: 01:56:22, 26.Jul.2014. »
Opet on  :dash:
Da,da ljubav jeste bezuslovna,samo treba da dajes i da ne ocekujes nista za uzvrat,i dok se okrenes proslo ti 15 god zivota u davanju,a drugoj strani u uzimanju samo,a kad se od nje na neki nacin ocekuje da uzvrati,da zasnuju poroddicu nema je nigde,i gde si onda ti tu.Nema te nigde,potrosio svoje vreme uzalud.
Sto neko ovde rece do sad bi imali i dete koje bi krenulo u skolu
Valjda svako ima prava na porodicu,i potomstvo,i niko drugi nema prava da od te osobe samo uzima i uskrati joj tako nesto,a clanica bas to ocekuje,da dobija sve i bez pogovora,a koliko sam primetila nije spremna nista da da,osim tih 12 uzalud potrosenih godina
Tako da molim te zaobidji nas sa tom pricom o bezuslovnoj ljubavi,i davanju,i samo davanju,od toga nema nikakve vajde  :flowers:
Nego meni samo nije jasno otkud sad iskoci odjednom ovaj Dzejson pa pravo na ovu temu da brani breskvicu,ili koja god da je vocka vec
Da nam nije to clanica napravila jos jedan profil kada je videla da niko nije na njenoj strani,pa brani sama sebe  :-\
« Najnovija izmena:: 02:25:12, 26.Jul.2014. elena86 »

Stranice: « 1 ... 54 55 56 57 58 ... 62 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000