Psiholog online

• Odgovora: 616
Stranice: « 1 ... 53 54 55 56 57 ... 62 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže breskvica

• *
  • 8
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Psiholog online
« Odgovor #540 poslato: 14:04:05, 23.Jul.2014. »
Zvala sam ga da ide i on ali on nece. A sto se tice mog premisljanja u vezi braka,mozda jeste problem u meni,ali meni je sasvim dobro i ovako,mozda meni bude i bolje u braku ali preveliki je to rizik...oko nas se svi razvode...a ja to ne zelim. Ne znam,mozda samnom nesto nije u redu....

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
« Odgovor #541 poslato: 16:46:28, 23.Jul.2014. »
Ja mislim da koliko god da si sa njim u vezi ocigledno nisi ni sama svesna da ti ustvari ne zelis brak sa njim i da su sve ovo sto si navela samo izgovori,ustvari ti sebe samu ubedjujes u to.Da ti njega volis kao na pocetku veze ili uopste da ga bilo kako volis,da ti nije samo navika ne bi razmisljala na njegov predlog o braku o faksu,tome sto ti nemas posao,sto se drugi razvode i td.nego bi oberucke prihvatila
Moj ti je savet da dobro preispitas sebe,da ne bi vise ni svoje a ni njegovo vreme trosila uzalud :flowers:
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
  • Pol: Muško
« Odgovor #542 poslato: 17:23:15, 23.Jul.2014. »
Mozda sam ja previse neiskusan,ali kakav bre rizik?Pa ceo zivot je rizik.A ti si sa njim vec toliko vremena.I nesto mi tu opet nestima.Kazes da nece da ide sa tobom,pa kako onda zeli da se uzmete?I onda cete da idete na razna putovanja,cas kod njegovih,cas kod tvoih?Ili on neke stvari kod tebe nevoli(sta znam tvoje rodjake,roditelje,mozda tvoje drugarice,izvini ako gresim),a tebi se to nesvidja i zato ne zelis da se udas za njega?A ne zbog razvoda?Nekako mi razvod nije logicno resenje.Da si ti neka zena od 50-60 godina pa ajd da te razumem,al tako mlada zena,a da misli da je brak nesto krajnje.On jeste bitna stvar i netreba ga zapocinjati ako se nije sigurno u to,ali nije ni konacan.Jer bolje je nesto sto ne ide prekinuti nego ceo zivot trpeti.Mislim da je to danas sasvim jasno.I zato u razvodu unapred nevidim neki ozbiljan izgovor.Ja ipak mislim da neke stvari kod njega tebi ne odgovaraju.Sad izvini ako sam malo preterao.
Neke stvari da bi dobio moras prvo da ih pustis.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #543 poslato: 17:47:29, 23.Jul.2014. »
Meni i nije toliko cudno sto on nece,ne moze sa njom.Koloko se secam u prvoj poruci je napisala da on ima svoj posao,svoju firmu,pa ne moze decko tek tako da ostavi sve na tri meseca,i da ode,da ga boli uvo za sve.Drugo su vikendi kod njegovih,njenih,ili odmor od par nedelja,a sasvim drugo prepustiti svoj posao nekom tamo na tri meseca.Budite malo realni  :flowers:
A uz sve to normalno je da je ljut,povredjen zbog toga sto ga ona posle 12 zajednickih godina odbija za brak.Pa normalno je da se covek verovatno i preispituje sa kim je proveo svo to vreme,pa da zbog toga malo ishitreno i reaguje

*

Van mreže breskvica

• *
  • 8
  • 0
« Odgovor #544 poslato: 20:10:51, 23.Jul.2014. »
Znaci po vasem misljenju problem je u meni?  ??? Sta da radim onda? Otvorena sam za sve predloge (rzm)

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #545 poslato: 20:54:41, 23.Jul.2014. »
Pa vec sam napisala,sedi i dobro preispitaj sebe,ako te taj covek vise ne privlaci vec je postao samo navika onda budi fer i prema sebi a i prema njemu i pusti ga da nadje neku sa kojom ce moci da zasnuje porodicu a ti zivi svoj zivot onako kako zelis  :flowers:

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #546 poslato: 21:59:30, 23.Jul.2014. »
Potpuno se slazem sa elenom.Lepo razmisli o svemu i odluci.Ako ga stvarno volis mislim da je vredno da rizikujes,barem ja mislim tako,a ako pak ne sasvim vec onako pomalo,onda bolje pusti njega da nadje neku drugu koja ce ga potpuno voleti,a i sebe pusti da nadjes takodje nekog ko je vredan svakog rizika.I takodje to sto kazes da te ucenjuje nije to ucena vec ljubav i ti bi trebala da se sepuris jer  te toliko voli da nemoze bez tebe ni tri meseca.I ja neznam dal bih mirna srca pustio devojku ili zenu da ide tako daleko i tako dugo od mene.Ili bih isao sa njom ili bih je ubedio da ne ide,slicno kao i tebi sto je rekao tvoj decko.Mada ja neverujem da bih bio toliko stog,ali ko zna.
Neke stvari da bi dobio moras prvo da ih pustis.

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #547 poslato: 11:31:36, 24.Jul.2014. »
Nebih on tao reagovao da on nju ne voli ali naravno sve ima svoje granice. Verovatno se preispitao i presao je granicu. Nama je lako da gledamo sa strane i bezbolno a ja bih se okrenuo i nastavio novi zivot. To nije lako, znam ali treceg nema. Ili zajedno ili razlaz.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #548 poslato: 12:14:28, 24.Jul.2014. »
Ja to i pricam svo vreme,nadam se da me clanica nije shvatila pogresno  :flowers:

*

Van mreže breskvica

• *
  • 8
  • 0
« Odgovor #549 poslato: 16:03:07, 24.Jul.2014. »
Nisam pogresno shvatila,hvala svima na odgovorima i savetima.Ne znam sta da radim,ja hocu i njega i hocu i da idem na put (ali vraticu se)...Nije tako lako da se samo okrenem i odem od njega  a sa druge strane jako su me zabolele njegove reci. Ja njemu ne bi pravila problem da on negde ide na tri meseca i zato mi nije jasno njegovo ponasanje  (*o*)

Stranice: « 1 ... 53 54 55 56 57 ... 62 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000