Nesecam se Plutonac.Mozda je to bilo pre nego sam dosao na ovaj forum?
A uuuu vezi tvog saveta.Da i ja mislim da tu lezi zec,al neznam samo kako da to postignem.Jednostavno predugo,ali bas predugo vremena sam bas suprotno radio.I za to dugo,dugooo vreme sam na to navikao.I ne samo navikao vec i stoviro odredjene navike.Mislim da sam zahvalujuci bas tome i dosao do panike.Al nije bitno.Bitno je da neznam kako da to naucim.Kada se povrsinski gleda to izgleda jednostavno,ali verujem da i sam znas da je djavoljski tesko.
Neznam nekako mi i nema logike.Cudno je to da kod svakog drugog nadjem logiku i razumem kada pogrese,ne izgleda mi toliko strasno,ali kada sam ja u pitanju nemogu nikako da razumem.
Evo recimo jedan primer.Danas sam radio neku glavu.Dobio sam neki telefon solidan pa sad mogu na njega prebaciti sike i prema njima raditi figuru tj.gledajuci u telefon mesto u kompijuter kako sam radio pre toga.Ali dok sam radio kao da mi je bilo teze.I pre toga sam vec osecao neku tremu,neznam zbog cega.Kao da znam da sam glup negde u sebi,al ako uradim to kako treba mozda i nisam.Mislim nemoj na ovo bukvalno gledati,malo je karikiran primer.Dakle u stvari to sve bi mi bilo kao neko lepo iznenadjenje.I naravno kad vec imas gomilu losih stvari pre nego krenes verovatno posao nece ici kako treba.I nije.Sve mi je nakako islo na silu.Nisam mogao da se skoncentrisem.Kao da sma imao nekog nadzornika nad glavom.Radio sam par sati to.Na kraju nisam bio zadovoljan.I to me je opet naravno potreslo,razocaralo i najgore od svega ubilo volju za tim radom.Mozes misliti sta mi je sve palo napamet.U stvari verovatno nemozes.Al svasta i sve u moju stetu.Slicno kao neke devojke ovde sto su pricale za svoje majke ili ceve da im rade,samo ovde ja to radim sam sebi.Mada mislim d anije toliko strasno kako sam ga ja sad predstavio ,al mnogo smeta.Koci u svemu.Vidis,ja imam plan vec odavno.Mozda preko deset godina.I za to vreme sam ga doradjivao,dogradivao,glancao.I gotovo sam siguran(u normalnim situacijama) sta trebam da radim da bih postigao taj "cilj"kome tezim.Medjutim na tom putu ka tom cilju nesmeju da postoje sledeci problemi.Nesmem da sumnjam u sebe,nesmem da gubim volju,moram da verujem 100%,ne 99% vec svih 100% u to sto sam zamislio i moram raditi non stop.Dobro ne bas non stop,al znas nasta mislim.Jedino tako moze.A mene precesto hvata ta bezvolja,s vremena na vreme bas jako posumnjam u svoje planove,takodje me pokolebaju i drugi lako.Mada uticaj drugih se dosta smanjio nego ranije sto je bio,al ga ipak ima.Verovatno je i to normalno,jer sam ipak ja covek.I tako mal ovo,mal ono,a pesak curi polako,ali sigurno.A sad mogu od sebe dati najvise.