Psiholog online

• Odgovora: 616
Stranice: « 1 ... 40 41 42 43 44 ... 62 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Psiholog online
« Odgovor #410 poslato: 23:39:32, 16.Sep.2013. »
Znam ja sta je u pitanju i sve ovo sto si ti naveo sam pokusala,ne vredi,ne odustaje od svoje namere. A najgore je sto ja sada odavde gde se trenutno nalazim ne mogu nista da uradim,a ni ljudi koje pokusavam da upozorim na to,ne veruju...
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Ekriven

• **
  • 126
  • 4
  • Pol: Muško
  • Samo vas gledam.
« Odgovor #411 poslato: 23:47:26, 16.Sep.2013. »
Onda se 'posvađaj' sa njim. U smislu da ga malo kroz šaljivu svađicu podstakneš i nasmeješ malo, razveseli ga. Radi to malo duže vreme, popravi mu raspoloženje tim zezanjem i pričanjem, dok ne osetiš da možeš na finjaka da mu poturiš pouzdanje za rešavanje problema. Jeste da izgleda kao malo tupav predlog, ali tako nekad utiče ljudska psiha, smej se kad je najgore.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #412 poslato: 00:16:46, 17.Sep.2013. »
Cak sam i to pokusala,ne pomaze nista. Nadam se da ce sve biti ok jer ja nemam snage vise da se trudim  (*o*). Kako god nikog ne mozemo da sprecimo ako stvarno hoce da uradi nesto  :(

*

Van mreže Ekriven

• **
  • 126
  • 4
  • Samo vas gledam.
« Odgovor #413 poslato: 00:19:47, 17.Sep.2013. »
Jbg, šamar, dobro ispljuvavanje i lepa svađa. Pošto je onda već zapao u stanje emocionalnog vampira, moraš mu skrenuti pažnju da i drugi misle o njemu, jer ne vidi to.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #414 poslato: 00:30:14, 17.Sep.2013. »
E to si lepo rekao,ne vidi. Ubedjen je da nikoga nije briga za njega i da je sam na ovom svetu. Kako god,prepustam ga samom sebi,od mene je dovoljno bilo.

*

Van mreže Ekriven

• **
  • 126
  • 4
  • Samo vas gledam.
« Odgovor #415 poslato: 00:48:50, 17.Sep.2013. »
Pa dobro, tvoj izbor, ne mogu da ikome držim stranu kao psiholog. :D

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #416 poslato: 20:19:19, 19.Sep.2013. »
Najpametnije je da ti gledas sebe a odgovor prijavi odgovarajucoj sluzbi. Sta god da bude zivot ide dalje a sa tim neka se pozabave osobe sa iskustvom i znanjem.

*

Van mreže josipa

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #417 poslato: 14:17:28, 23.Sep.2013. »
Pozdrav. Posljednja dva mjeseca imam zdravstvene probleme, zbog kojih ne funkcioniram normalno. Mislim da je psiha u pitanju, stoga i pisem ovo, jer mi zaista treba odgovor sto se dogadja sa mnom. Prije dva mjeseca sam dozivjela velike obiteljske probleme, u zaru tih problema jedan dan mi se javio napad panike nisam znala sto cu sa sobom. Htjela sam nekud pobjeci, kao da me nesto goni. Dlanovi su mi se znojili, srce mi je lupalo i osjecala sam nenormalnu vrucinu u glavi. Poslije tog dogadjaja uplasila sam se za vlastito zdravlje te sam, na neki nacin, s udaljenosti pokusavala rijesiti problem. Od tada su prosla 2 mjeseca, od kojih sam svakit dan imala neobjasnjivi strah, kao da me nesto juri, drhtavicu, znojne dlanove, glavobolju, vrtoglavicu, osjecaj straha i tezine u grudima te ubrzan rad srca. Bila sam kod neurologa zbog vrtoglavice, sve je dobro, krvna slika je takodjer dobro. Vama pisem jer stvarno ne znam kud bih vise sa sobom. Posljednih desetak dana sam bila odlicno, bez ikakvih simptoma, ali mi se danas ponovno javio napad panike, jako sam se uplasila, za smirenje sam popila valerijanu. Nisam je inace pila, pokusala sam simptome prevladati sama, ali danas nisam bila u stanju. Mnogo se bojim za vlastito zdravlje, te da ovi simptomi nisu psihicke prirode, bojim se da se ne radi o nekoj bolesti tipa Parkinsonove ili multiple. Molim za pomoc. Inace, imam 20 godina, te je to sto sam mlada jos veci razlog za strah. Trenutno nisam i mogicnosti posjetiti psihologa jer nisam u svojoj drzavi.

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #418 poslato: 18:29:42, 29.Sep.2013. »
Nebrini mlada si veruj u sebe i resenje ce doci.

*

Van mreže josipa

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #419 poslato: 22:55:57, 29.Sep.2013. »
Znam, svjesna sam toga, samo sto ponekad ne mogu obuzdati misli. Kao da ne upravljam vlastitom glavom. Kada krene bujica, tesko ju.je zaustaviti. Razmisljam sto dalje i kako, i vecinom su to negativne misli, misli da necu uspjeti itd.Trenutno sam na prekretnici zivota, trebam se osamostaliti, a sve je to nenadano doslo, zato su mi i simptomi ovakvi. Iako imam podrsku prijatelja, rodjaka...ali, tesko je. Jedino sto me nekako tjesi jeste saznanje da jos ima (mladih) ljudi koji prozivljavaju slicne stvari, i isto tako ljudi koji su spremni pomoci. Hvala :)

Stranice: « 1 ... 40 41 42 43 44 ... 62 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000