Psiholog online

• Odgovora: 616
Stranice: « 1 ... 41 42 43 44 45 ... 62 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Psiholog online
« Odgovor #420 poslato: 13:55:37, 30.Sep.2013. »
Citala sam skoro o tim napadima  panike koje ti imas. Jedino i najbolje resenje je da posetis psihologa cim budes u prilici. A do tad budi jaka :flowers:
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže neznanova

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #421 poslato: 15:16:01, 14.Okt.2013. »
Dobar dan, evo javljam se s cudnim problemom!:) Mozda mi neko da pametan savjet, jer ja ne znam kako to rijesiti! Uglavnom, problem je taj da je moja mama mene zapostavila i da samo brine o nevjesti tj bratovoj djevojci!:):) Ja sam u osmom mjesecu trudnoce, kad god sam se cula s njom, a svi zivimo u istom gradu, moja mama samo o njoj prica, a to traje vec dvije godine! kako joj je na poslu, ma sve zivo, ja sam to trpila dvije godine, onda mi je dosadilo i rekla sam joj to, ali se nista nije promijenilo! sad se ne cujem s mamom cesto, a cula sam se svaki dan, a i sad kad se cujemo, mene ne pita ni kako sam, nego opet samo o njoj prica! Ja nikako to ne mogu shvatiti, prvi put sam trudna, ovo je prvo unuce, a niko nista!:( obisno kazu da se zbilis s mamo u toku trudnoce, a sa mnom je obrnuto! A ja sve dadoh za njih, svratim im cesto, donesem voca, iako mama radi i imaju sve potrebno, ali eto, opet kao znak ljubavi ja im donesem voca, pa kestenje, pa eto, sta naleti! brat rijetko svrati, jednom u deset dana, pa opet se njih dvoje gledaju kao svetinje! s tatom nije tako, on obozava mene!:) e sad, je li to sve normalno ili? i mojim prijateljicama je cudan taj odnos moje mame s njom, one se cesto cuju, mama joj stalno nesto kupuje, meni to nikad nije smetalo, ali nisam vise mogla trpiti da mene zanemaruje, bas mi je cudno sve to! I sad kad se slabije cujemo, ni ona mene ne zove, ni ja nju, ali ni ona mene, ali ona je mama... Nista ne kontam!

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #422 poslato: 16:40:06, 14.Okt.2013. »
Ne znam sta da ti kazem,jeste malo cudno,a i ti si trudna i malo vise osetljiva trenutno. Lepo je to sto tvoja mama voli buducu snajku ali mislim da preteruje. Mozda se to i promeni kada stigne beba

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #423 poslato: 13:44:42, 17.Okt.2013. »
Bitno je da li je tvoja mama bila takva prema tebi i pre tvoje trudnoce odnosno dok se nije pojavila snajka..
Jesi probala da joj se pozalis na nesto ili kazes da te nesto muci pa da vidis kako ce da reaguje na to?  :flowers:

*

Van mreže neznanova

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #424 poslato: 01:52:36, 18.Okt.2013. »
Hvala puno sto ste se javile! Ja jos uvijek ne mogu slati privatne poruke, vjerovatno jer sam se tek prijavila! prije sam imala extra odnos s mamom, ma najbolje prijateljice! A sad ih i moj brat zeza da su njih dvije najbolje prijateljice, mislim, to svi primjete! A ja sam joj samo jednom to rekla, a ona je opet mene napala i ispalo je da ja nju mrzim (bratovu djevojku) , a ona mene ne, iako ona mene ne zarezuje ni dva posto, ponekad izadjemo ucetvero vani, ali mene ona bas ne benda, a i ja joj nikad nista to ne zamjerim, pa ne mora ako nece!:) I stvarno se nista ne petljam u njen i bratov odnos, ona mene nikad ne zove i nikad se ne javlja, iako su u vezi vec cetiri godine, ali meni to nista ne smeta, ne zeli i ok, iako ja njoj poklanjam sve zivo, ali uvijek ostavim kod brata, pa neka joj on to da, jer kad god sam je zvala da dodje do mene, nije mogla, pa sam odustala! I na kraju, opet ja kriva!:( Ludnica!:)

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #425 poslato: 14:15:01, 18.Okt.2013. »
Mozda nije lepo sto cu ovo da ti kazem ali ako je vec tako onda i ti prestani da poklanjas svasta i da joj posvecujes toliko paznje,postuj je koliko moras i zivi svoj zivot,uskoro ces imati bebu,svoju porodicu,cuvaj je.A mama se mozda i trgne kada stigne unuce,a ako ne svejedno ne trosi energiju uzalud na nebitne stvari,cuvaj je trebace ti jos malo za nesto mnogo bitnije :flowers:

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
« Odgovor #426 poslato: 10:58:36, 19.Okt.2013. »
Ovo je dobar predlog, svaka cast elenice..

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #427 poslato: 20:55:31, 19.Okt.2013. »
 :flowers:

*

Van mreže MarijanaB94

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #428 poslato: 00:10:31, 21.Okt.2013. »
Imam veliki problem, unistila sam sebi zivot. Zatrudnela sam sa jednim deckom koji mi nista ne znaci pre tri meseca a u ozbiljnoj sam vezi dve i po godine. Prekasno je za abortus, sto znaci da cu morati napustiti fakultet o kojem sam sanjala skoro citav moj zivot. Povredila sam coveka kojeg volim. Ne mogu ni sa kim da pricam o tome, pogotovo ne s mojim roditeljima. Stalno razmisljam o samoubistvu. Da li mi iko moze pomoci? ::)

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
« Odgovor #429 poslato: 12:12:50, 22.Okt.2013. »
Nemoj slucajno da pomisljas na samoubistvo to nije resenje i to nije kraj vec pocetak ponovnog iskustva. Polako kad se uzrujas udisi polako i ravnomerno bez prekida 15min da smiris rad srca da ne udara i nabija pritisak a samim tim nastupa bujica misli.
Nemoj da razmialjas sta je bilo i zbog cega, trenutak slabosti, sad mozes samo da ojacas. Idi kod doktora i rapitaj se za abortus da li moze sta i kako, sve moze i insistiraj. Nemoj da panicis, postajes haoticna i donosis pogresne odluke.
Po meni posavetovao bih se sa roditeljima, nitko ti nece pomoci bolje od njih i odraditi kako treba, zsvisi i koliko su spremni za to ali moras proci kroz to. Moras verovati u sebe, pogledaj se u ogledalo i govori sebi naglas kako je sve u redu i resavas trenutnutnu situaciju onako kako je najbolje za tebe.
Sad za momka neznam sta da ti kazem, ili ces to podeliti sa njim ili kriti od njega  neces znati dok to ne prodjes. Laz te tera u jos vecu agoniju i laz i udaljavas se od ostalih  i sebe. Pobedi strah iskenoscu, sad nema nazad, a ti nas izvestavaj redovito postovima, budi hrabra bez obzira koliko ti je tesko.

Stranice: « 1 ... 41 42 43 44 45 ... 62 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000