Psiholog online

• Odgovora: 616
Stranice: « 1 ... 37 38 39 40 41 ... 62 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 11
  • Pol: Muško
Odg: Psiholog online
« Odgovor #380 poslato: 05:28:55, 09.Mar.2013. »

Da i ja probam bar malo pomoći.
Kao prvo loše je, jer da nije nebi nam se ni obračala. Ali nisi ti još na dnu i nisi izgubila sve samopouzdanje ćim nam možeš pisati. To je dobar i prvi korak, a trebaš ići i dalje. Kao prvo trebaš mu jasno i glasno bez svađe ,ali i ustručavanja reću da to više ovako ne ide. Da i ti želiš biti sretna u toj vezi, imati prijatelje i sve ostalo što se spada u jedan normalan život. Ako se on ne želi mijenjati, tada se makni od njega, bolje patiti neko vrijeme nego čitav život.
  Trebaš poraditi na sebi i to odmah, tako da i on vidi da si ti dostojna promjena. Trebaš se zainatiti i sama sebi odrediti prioritete u životu. Ljudi ne žive samo tako kao drvo (nema veze što neko oguli koru ili odreže granu), mi treba sami da krojimo svoj put kroz život. Da li uz nekoga ili bez i to treba da donesemo odluku. Zato nemoj da se samo prepustuš nego reagiraj i treba da uživaš u životu, još si mlada, treba da si stvoriš dobru podlogu za budučnost.
   Uštini se da vidiš da si živa, sretan ti dan žena ujedno.
Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi, izgubljeno je vrijeme.

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
  • Pol: Žensko
« Odgovor #381 poslato: 16:07:18, 09.Mar.2013. »
Hm kako možemo misao da usmerimo u pravom smeru,da mračne misli izbacim iz glave?  Da li je to uopšte moguće?

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #382 poslato: 16:39:40, 09.Mar.2013. »
Mislilm da bi ti ipak psiholog dao najbolji savjet ono sto mi ovdje napisemo je nesto sto bi ti rekla drugarica a i kad hoces da skratis kosu pitas drugaricu kako misli da bi ti stajalo, sta da mijenjas i onda odes kod frizera, mislim da bi trebalo za pocetak da vidis sta je uzrok, koja je to situacija zbog koje dobijas napad, im ali pravila ili.. I onda da popricas s nekim ko ce ti dati pravi, kvalitetan savjet naravno ako neko prolazi kroz slicno ili jednostavno zna odg moje misljenje je da to nije dovoljno.

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #383 poslato: 17:03:49, 09.Mar.2013. »
Mislilm da bi ti ipak psiholog dao najbolji savjet ono sto mi ovdje napisemo je nesto sto bi ti rekla drugarica a i kad hoces da skratis kosu pitas drugaricu kako misli da bi ti stajalo, sta da mijenjas i onda odes kod frizera, mislim da bi trebalo za pocetak da vidis sta je uzrok, koja je to situacija zbog koje dobijas napad, im ali pravila ili.. I onda da popricas s nekim ko ce ti dati pravi, kvalitetan savjet naravno ako neko prolazi kroz slicno ili jednostavno zna odg moje misljenje je da to nije dovoljno.

Kada skratim/ofarbam kosu onda pitam  ,jer ne treba da uvažavaš što se toga tiče ničiji savet i ničiju reč nego samo isključivo svoju  :-[ , a ovo sam pitala bezveze da vidim šta misle ljudi nisam ovo pitala u nadi da mi neko pomogne i da me uteši ,možda neko ima iskustvo ,možda je prošao kroz to ..pa zato ..  :pijani:

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #384 poslato: 17:14:47, 09.Mar.2013. »
Hm kako možemo misao da usmerimo u pravom smeru,da mračne misli izbacim iz glave?  Da li je to uopšte moguće?

Zavisi o kakvim mrachnim mislima govorimo?

Neke je moguce usmjeriti. Morash vjezbati sama sa sobom.
Naci neshto shto te ispunjava, neko instant reshenje, samo da zamaskira taj trenutak. To je moj nachin, ne kazem da je ispravan ali kod mene funkcionishe.

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #385 poslato: 19:39:18, 09.Mar.2013. »
Zavisi o kakvim mrachnim mislima govorimo?

Neke je moguce usmjeriti. Morash vjezbati sama sa sobom.
Naci neshto shto te ispunjava, neko instant reshenje, samo da zamaskira taj trenutak. To je moj nachin, ne kazem da je ispravan ali kod mene funkcionishe.

Mnogo mračno pre svega je bolesno   ;) to i jeste problem ,što nisam okupirana ničim pa imam prostora i previše za razmišljanje ,a pritom  nemam ništa posebno što me ispunjava tj. ništa me ne ispunjava   :-\  :-[ Inače super ti je način i većina taj način upotrebljava jer je efikasan  :flowers:

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
« Odgovor #386 poslato: 12:04:57, 11.Mar.2013. »
Uhvatis se posla i rada sa ljudima i da vidis kako se resavas mracnih misli.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #387 poslato: 14:34:38, 11.Mar.2013. »
Slazem se s Medenicom najbolje je da nadjes nacin da nemas vremena da razmisljas negativno, ja se izvinjavam procitala sam pogresan post vjerovatno na nekoj drugoj temi mislila sam da imas napade panike koji se ponavljaju, zato onaj moj prvi savjet, sori jos jednom moja greska..

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #388 poslato: 00:06:41, 17.Mar.2013. »
Slazem se s Medenicom najbolje je da nadjes nacin da nemas vremena da razmisljas negativno, ja se izvinjavam procitala sam pogresan post vjerovatno na nekoj drugoj temi mislila sam da imas napade panike koji se ponavljaju, zato onaj moj prvi savjet, sori jos jednom moja greska..

Eeeeej nema potrebe da se izvinjavas ,samo si htela da pomognes!Mnogo ti hvala u svakom slucaju  :flowers:  (kiss3)

« Odgovor #389 poslato: 19:10:39, 07.Apr.2013. »
bok svima,
neznam da li i moj problem spada u ovo temu, ali evo...
dakle ono što me muči su napadaji panike prilikom javnoga nastupa =) , sve je počelo još u srednjoj školi,ničim izazvano, kada sam trebala pročitati tekst ispred razreda i odjednom se glas počeo stiskati ruke drhtati srce luđački lupati,,i iz mene nije izlazila ni jedna jedina riječ,.dotada nisam imala apsolutno nikakvih problema na tom području, čak sam se bavila glumom, pjevanjem...s tim su počele moje muke., dakle izbjegavanje svih vrsta javnih nastupa, govora, čitanja pred većim brojem ljudi i slično.. sad sam na trećoj godini studija i imam zadaću održati 2,3 seminara pred 40 ak ljudi.... dakle , seminari se bliže, a ja ne vjerujem da ću ih moći održati bez nekakve pomoći, pritom misleći na tablete za smirenje. kako sam  čula da u takvim slučajevima najbolje djeluju helex,xanax, odlučila sam se za njih... ali me strah zbog toga što navedeni izazzivaju ovisnosti,pa me zanima vaše mišljenje.. mogu li ta 2,3 uzimanja djelovati na moje zdravlje i izazvati nekakve simptopme ovisnosti? znam da je ovo dublji problem, i da tablete neće otkloniti sve probleme, ali ako se radi  o samo 2, 3 uzimanja mogu li se osloniti na njih  :)

Stranice: « 1 ... 37 38 39 40 41 ... 62 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000