Mina,nisam psiholog.Vise sam tako ko to ti.Samo ja sam jos gori slucaj.Sve u sustini isto samo dodas jos desetak godina na te tvoje.
Sto se psihologa tice to bih ti uvek preporucio,ali budi pametna,jer nisu svi dobri,tj.nece bas svaki da pomogne.Ja neznam nijednog dobrog.Bio sam davno kod jedne tada devojke psihologa i ona mi je onako ostala u najboljem secanju,ali na zalost najgore se desilo upravo dok sam s njom kopao po psihi.Posle toga.dugo nisam isao kod ijednog dok najzad neverovatnom srecom nisam nasao jednog odlicnog psihojatra.On mi je sve promenio i sada sam relativno dobro.No sve to oko mene je jako duga prica sto sada nije bitno.Glavno znam puno oko toga,mislim psihologije.Pod tim mislim na svoje iskustvo koje je pozitovno,jako pozitivno.Ali eto jos uvek je ostao problem koji i ti imas.Nisam imao devojku.Eto,gadno jos uvek za.priznati,al sam vec i to poceo da smatram normalnim.
Mina iako.nemam isto iskistva.mislim da jako lepo razumem te stvari.Mada imao sam iskustva,pogotovo u zadnje vreme,ali ponovo nije doslo do glavnog.Znam da je tesko da nemislis o tome,jer je i meni isto tako,ali probaj da verujes u sebe.Ti nista nisi gora od drugih devojaka,a verujem da ces naci i sama vremenom da si u mnogo cemu i bolja.To sto ti se to nikad nije desilo nije nista strasno.Ti nista nisi gluplja,niti drugacija nego sto u stvari jesi.Sebe nemozes tako lako izgubiti,ali da mozes se promeniti ako zelis.Ali ako ti zelos,a ne zato sto drugi tako misle.Druge pusti nek rade to sto rade,i gledaj da nemislis na to.Ti si sebi najvaznija,a tvoja svesnost te cini i boljom od tih drugih.
Mina,nemoras ti nista.Ti trebas samo da radis ono sto ti zelis.Desice se to jednom,i meni ce,ali ne opterecuj se time,barem probaj.Znam da je tesko nekad ozbaciti iz glave zelju i prazninu iz sebe,ali ti nista neznaci i da mislis o njoj.Takodje preporucio bih ti da posmatras ljude.Cisto ih proucavaj,ali ne sa kriticke tacke gledista vec cisto zbog znatizelje.Kao malo dete kad nadje novu igracku.Na taj nacin ces videti mnoge stvari.Ja sam.dosta.toga video.
..
Takodje osecanja nemozes.da iskljucis.To je mlacenje prazne slame i to zaboravi.To cini samo iskustvo,a posto ga ti nemas kao ni ja racunaj da ce ti osecanja divljati.Prihvati ih.Pomiri se sa njima,a ako mozes posmatraj i njih.Zavolio ih.Ja trenutno po prvi put posle mnogo godina volim jednu devojku.Divnu dvojku.Koja ima sve sto ja volim.Znaci idealna situacija za mene.Ali ima jednu ozbiljnu manu.Ima decka.I ja nisam opet otisao od nje.Ostao sam.Doduse i ona nije htela bas da me pusti.Hoce prijateljstvo.Zamisli kako je meni sada.Cak sam joj se udvarao,i rekao sta osecam i zelim.I opet sam ostao.Zamisli kako je meni.Toliko ceznem za nekim takvim,nasao ga,osetio ga ,dodirnuo,al opet nemogu da ga imam.Jedno vreme su me osecanja satirala,ali izgleda da se ja vrlo brzo navikava,pa tako ipak izlazim na kraj sa tim.Mozes i ti.Samo se opusti i izivaj u zivotu.Lep je on.A bice ti jos lepsi,samo popusti pritisak i ne obracaj paznju na okolinu.Ti si sebi najvaznija.
Ma bices ti ok,znam to.Ako ti sta treba slobodno pitaj,sta god zelis ili ti padne napamet.Slicni smo,a ja uopste nisam "opasan".