Venera u Djevici

• Odgovora: 23
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
Venera u Djevici
« poslato: 23:08:06, 09.Sep.2009. »
Imam Ve u Djevici i koliko mogu da primjetim, to i nije bas narocito srecan polozaj za Veneru, posebno kad je ljubav u pitanju !!!
S obzirom da je Ve u Djevici u padu, ona ne moze da izrazi svu svoju prirodu.Gubi svoje pozitivne karakteristike ( leprsavost, gracioznost...) jer je Djevica ( zemljani znak ) sputava, 'vezuje za zemlju'....

Venera u Djevici je stidljiva, pomalo smotana, tesko se opusta i 'prepusta slucaju'-rekla bih, probirljiva je, skriva osjecanja, cesto se osjeca usamljeno...Takodje, jako je sumnjicava, analiticna, racionalna...

Sve su ovo osobine koje prepoznajem kod sebe.Medjutim, interesuje me jedna kontradiktornost.Posto se navodi da Djevica predstavlja sluzenje, a Venera oznacava ljubav.Da li to znaci da oni sa ovakvim polozajem VE sluze u ljubavi tj. da vise daju nego sto dobijaju ..tj. da skoro nista ne dobijaju u ljubavi ( naravno to dosta zavisi i od dr. aspekata )..Ali, ako je to zaista tako, onda je ta karakteristika u suprotnosti sa drugim karakterom Ve u djevici...a to je da reciprocno osjeca tj. da daje samo onoliko koliko zaista i prima( sto je ok, uzimajuci u obzir analiticnost i racionalnost koja ovdje postoji )...?

Imam i par pitanja;

1.da li Ve u Djevici cesto donosi kasni brak?
2.Da li Ve u Djevici donosi vezu sa kolegom sa posla ili poslovnim partnerom ?
3. Ako se za Djevice generalno kaze da su 'kao vino' ( da su bolji i ljepsi , uspjesniji sa godinama )...kako bi se ta karakteristika mogla odraziti sa djevicom u Ve?

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
Odg: Venera u Djevici
« Odgovor #1 poslato: 21:08:08, 22.Okt.2009. »
Imam Ve u Djevici i koliko mogu da primjetim, to i nije bas narocito srecan polozaj za Veneru, posebno kad je ljubav u pitanju !!!
S obzirom da je Ve u Djevici u padu, ona ne moze da izrazi svu svoju prirodu.Gubi svoje pozitivne karakteristike ( leprsavost, gracioznost...) jer je Djevica ( zemljani znak ) sputava, 'vezuje za zemlju'....

Venera u Djevici je stidljiva, pomalo smotana, tesko se opusta i 'prepusta slucaju'-rekla bih, probirljiva je, skriva osjecanja, cesto se osjeca usamljeno...Takodje, jako je sumnjicava, analiticna, racionalna...

Sve su ovo osobine koje prepoznajem kod sebe.Medjutim, interesuje me jedna kontradiktornost.Posto se navodi da Djevica predstavlja sluzenje, a Venera oznacava ljubav.Da li to znaci da oni sa ovakvim polozajem VE sluze u ljubavi tj. da vise daju nego sto dobijaju ..tj. da skoro nista ne dobijaju u ljubavi ( naravno to dosta zavisi i od dr. aspekata )..Ali, ako je to zaista tako, onda je ta karakteristika u suprotnosti sa drugim karakterom Ve u djevici...a to je da reciprocno osjeca tj. da daje samo onoliko koliko zaista i prima( sto je ok, uzimajuci u obzir analiticnost i racionalnost koja ovdje postoji )...?

Imam i par pitanja;

3. Ako se za Djevice generalno kaze da su 'kao vino' ( da su bolji i ljepsi , uspjesniji sa godinama )...kako bi se ta karakteristika mogla odraziti sa djevicom u Ve?

Ima velike istine u ovome!

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #2 poslato: 23:06:45, 22.Okt.2009. »
Meni je ova Venera u Djevici potpuno nejasna!!!

Sa jedne str.,predstavljena je kao dosta hladna, proracunata, kalkulator,mozda samim tim i pomalo kruta i nestrastvena, a opet citam, kako je ona i prenjezna,da trazi previse ljubavi, da voli da zavodi i da je dosta sujetna...???

Ve u Djevici takodje moze da ukaze na mogucu vezu sa kolegom/koleginicom!

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 18:21:09, 26.Okt.2009. »

Imam i par pitanja;

Sve si to lepo nabrojala ali nemoj cepkati misljenja nego se trudi da povezujes celu pricu .Ti si uvek od svega po malo. Kod tebe konkretno,pogledaj dispozitora te Ve,to ti je Me i gledaj sta on radi.Znaci samo povezuj nasiroko (mah:mah)

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 16:04:56, 15.Nov.2009. »
Ali moze da osobi da pedatnog partnera.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #5 poslato: 09:24:32, 24.Apr.2012. »
Može da da zajednički rad sa voljenom osobom, što i nije tako loše. Najčešće se zaljubljuje radeći sa nekim zajedno, pa su česte veze sa kolegama, a moguć i brak sa kolegom.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #6 poslato: 14:46:35, 24.Apr.2012. »
Kakva je situacija kada su Venera i Mars u konjukciji u djevici, a Venera je kvadrat Neptun, a Mjesec kvadrat Venera?

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #7 poslato: 10:41:21, 19.Maj.2012. »
Nijesam bas najsrecnija sto imam ovu Veneru jos je kvadrirana Mjesecom i Neptunom, ali valjda cijelu situaciju izvlaci Merkur u skorpiji koji je valjda dobro aspektovan, u sekstilu sa Marsom i konjukciji sa Suncem. Prepoznajem se u opisu ove Venere... disciplinovana, sitnicava, kriticna, reciprocno osjecam, mada mislim da sam vise davala nego dobijala, bila je jedna veza sa kolegom, kako ce na kraju biti vidjecemo. Moj ujak je ima i to retrogradnu i ozenio se sa 37, poslije 13 godina duge veze. Bice da ipa
http://www.t-mobile.me/wnw

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #8 poslato: 19:38:37, 21.Maj.2012. »
Bice da ova Venera ipak daje kasni brak, a u najgorem slucaju celibat :( Jer Venera je ovdje zarobljena, lose joj je, kao da je bolesna (*o*)

*

Van mreže lea_taurus

• *
  • 8
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 12:01:00, 30.Maj.2012. »
Meni je Venera vladar ascedenta i nalazi se na 27st Device i još u PETOJ kući sa sve uklještenom devicom! Ovako, mnogi kažu da je tu venera u padu i da je to ,,primitivna venera". Ja sam naprotiv veoma ženstvene, venerične gradje, kažu da sam veoma lepa, visoka sam 180, bavim se javnim poslom, bavila sam se modelingom, imam sreću sa muškarcima, ali nesreću jer se teško zatelebam, a obično me taj neće... Mislim da je venera u devici super, premda mene možda ,,hendluje" taj mesec u vodoliji :) E da i uvek biram lepe, uspešne, uglavnom sportiste :) Mislim da je venera u devici veoma pametna i proračunata ;)

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000