Venera u Blizancima

• Odgovora: 29
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Venera u Blizancima
« poslato: 23:36:52, 10.Jul.2009. »
 zaboravili smo na venericu
:)
venera u blizancima
Otvorene i prirodne osobe. Imaju spontan i jednostavan pristup prema drugim ljudima, lako uspostavljaju kontakte, učtivi su i šarmantni. Veoma su elegantni i graciozni. Vole dosta da pričaju i razmenjuju mišljenje i ideje sa drugima. Pametni su i vispreni, a to cene i kod drugih osoba. Darežljivi su i uvek oko sebe imaju društvo. Vole pisanu reč, književnost, poeziju, pesme i druženja.Vole da flertuju i njihov ljubavni život je ispunjen površnim vezama i čestim promenama partnera. Nisu u stanju da se snažno i trajno vežu za jednu osobu.

Površnih su emocija i nestalni. Ne vole previše emotivnosti i preveliku intimnost. Znaju da održavaju veze istovremeno sa dva ili čak i više partnera.

Žene nisu sramežljive. Vole da se atraktivno oblače, ali se lako i nonšalantno svlače. To im pričinjava zadovoljstvo. Zato imaju uspeha kao foto modeli i glumice. Na prvi pogled deluje da će vam lako prepustiti svoje draži, ali u stvari morate biti veoma vešti na rečima. Tada imate veće šanse da ih osvojite.

izvor sa neta

« Najnovija izmena:: 23:41:48, 10.Jul.2009. elenica »

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
Odg: Venera u Blizancima
« Odgovor #1 poslato: 16:08:11, 18.Jul.2009. »

Vole da flertuju i njihov ljubavni život je ispunjen površnim vezama i čestim promenama partnera. Nisu u stanju da se snažno i trajno vežu za jednu osobu.

Površnih su emocija i nestalni. Ne vole previše emotivnosti i preveliku intimnost. Znaju da održavaju veze istovremeno sa dva ili čak i više partnera.

Nije tacno ovo... Eto ja je imam, i gore navedeno ne lici na mene. Mora da je Saturn tu umesao prste... Mora on svuda da bude mirodjija...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 01:04:08, 31.Avg.2009. »

Nije tacno ovo... Eto ja je imam, i gore navedeno ne lici na mene. Mora da je Saturn tu umesao prste... Mora on svuda da bude mirodjija...

Potpuno isto mislim kao ti gemini-leo!
Ima dosta istine ali ne volim da se slikam,ne svlacim se lako i nemam gomilu povrsnih veza  ;D

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 16:09:33, 15.Nov.2009. »

Ovo je ..... (e*e)

*

Van mreže antonia1974

• *
  • 87
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 21:43:30, 02.Apr.2010. »
pa sta to znaci da ljudi sa venerom u blizancima ustvari nikad ne dozivljavaju pravu ljubav samo zaljubljivanje?ili su bitni i aspekti?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 18:09:13, 19.Maj.2010. »
pa sta to znaci da ljudi sa venerom u blizancima ustvari nikad ne dozivljavaju pravu ljubav samo zaljubljivanje?ili su bitni i aspekti?
Naravno da su nam bitni i ostali aspekti. Ako je Venera u Blizancima onda imamo takav uvod a celu priču znamo sa njenim aspektima, položajem Merkura (kao Venerinog dispozitora)...   

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #6 poslato: 00:59:22, 27.Maj.2010. »
Jedina istina je da vole povrsne flertove i to je nekako karakteristicno, sto ne znaci da dolazi do prevare i ostalih nuspojava :). Flert  Veneru hrani,a sve ostalo zavisi od ostalih aspekata.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #7 poslato: 23:07:23, 13.Jun.2010. »
belaj sa ovom venerom...eto ovo pod nos partneru, to sto flertujem na sve strane nije do mene, vec do horoskopskog znaka :D

*

Van mreže carica

• *
  • 34
  • 0
  • cici mici
« Odgovor #8 poslato: 03:34:29, 26.Jul.2010. »
belaj sa ovom venerom...eto ovo pod nos partneru, to sto flertujem na sve strane nije do mene, vec do horoskopskog znaka :D
;D
Hells bloody bells

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #9 poslato: 15:02:51, 21.Avg.2010. »
Ima nas svakakvih sa venerom u blizancima  ;D...Da se lepo i atraktivno oblacim to volim, da se svlacim lako ne, povrsne veze, flertovi sa strane me ne ispunjavaju tako da tome nisam sklona (izgleda je odradio znak rak i vladar sedme u raku u trigonu sa saturnom sto se tice teznji i ocekivanja na tom polju i odnosa prema tome  (*o*) )
« Najnovija izmena:: 15:08:00, 21.Avg.2010. elenica »

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000