Venera u Djevici

• Odgovora: 23
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Venera u Djevici
« Odgovor #10 poslato: 10:15:15, 04.Jun.2012. »
Venera u djevici jeste pametna, proračunata, razumna, načitana, umjerena, čistunica itd., ali malo koja ima sreće u ljubavi u mladosti, sve koje poznajem sa ovom Venerom su dugo sami, pravi usamljenici, i čak im i prija samoća, jer im ljubav izaziva stres, kasno se žene/udaju, razočarenja su česta, zaljubljivanje u osobe ispod njihovog nivoa, kojima je potrebna neka pomoć, moguća blaža invalidnost, najčešće imaju flert na poslu, u biblioteci, sa partnerima koji nose uniformu ili rade u uslužnoj djelatnosti. Dobro je što se situacija popravlja s godinama.

*

Van mreže ruzica

• *
  • 29
  • 1
« Odgovor #11 poslato: 13:05:47, 08.Jun.2012. »
Venera u devici ne može da se opusti, previše razmišlja, voli detalje, bavi se uslužnim delatnostima, kozmetičarka, higijeničarka, voli da čita o zdravlju, zdravom životu, bavi se jogom, voli medicinu. Ljubav kroz posao, jer najviše zrači kad radi pa se na radnom mestu može desiti ljubav. Ona je kao Herkul Poaro ili miss Marp u romanu Agate Kristi, ima dar da uoči neke sitnice koji drugi ne vide  :)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #12 poslato: 13:11:36, 08.Jun.2012. »
Venera u devici ne može da se opusti, previše razmišlja, voli detalje, bavi se uslužnim delatnostima, kozmetičarka, higijeničarka, voli da čita o zdravlju, zdravom životu, bavi se jogom, voli medicinu. Ljubav kroz posao, jer najviše zrači kad radi pa se na radnom mestu može desiti ljubav. Ona je kao Herkul Poaro ili miss Marp u romanu Agate Kristi, ima dar da uoči neke sitnice koji drugi ne vide  :)
Ovo ti je sve tačno. Inače, ja se bolje skockam za posao nego za grad :)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #13 poslato: 11:19:02, 19.Jun.2012. »
Osobama sa Venerom u djevici, ili pak naglašenom djevicom, planetama, asc u djevici,  zbog tačnosti i discipline najviše odgovaraju joga vježbe, te ih mogu uspješno upražnjavati i bez učitelja, jer je opšte poznato da je Jupiter ( učitelj, guru ) u padu u djevici.

*

Van mreže Aco p

• *
  • 62
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #14 poslato: 18:22:41, 26.Mar.2014. »
Postovanje meni je Venera u Devici u Sedmoj kuci tu imam Mars u Devici a Sedma kuca je u Znaku Lava a Mesec u Ovnu u Drugoj kuci tu nemam planeta  kako ce izgledati moja supruga .

*

Van mreže Persefona.

• *
  • 29
  • 1
« Odgovor #15 poslato: 06:41:02, 18.Avg.2014. »
Ja imam Ve u devici, 11.kuca.
Sta bih rekla? Prija mi samoca, volim samocu, privlace me(kao i ja njih) stariji muskarci, ponekad i doosta stariji.
Dosta analiziram i neretko skrivam emocije, treba mi vremena da pocnem da ih pokazujem, ali kada pocnem onda je to (e*e)
U horoskopu sam Lav, podznak Vaga, pa sad...Ne znam, jos cemo videti :girlblush:
Noćas ljubav dolazila k meni, mrtva ljubav iz sviju vremena,zaljubljeni, smrću zagrljeni, pod poljupcem mrtvih uspomena
V.P.DIS

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #16 poslato: 16:23:44, 18.Avg.2014. »
aj postavi natalnu u potpis ili u index natalnih  (mah:mah)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Persefona.

• *
  • 29
  • 1
« Odgovor #17 poslato: 16:56:38, 18.Avg.2014. »
Postavila sam u indexu, hvala :daisy:
Noćas ljubav dolazila k meni, mrtva ljubav iz sviju vremena,zaljubljeni, smrću zagrljeni, pod poljupcem mrtvih uspomena
V.P.DIS

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #18 poslato: 17:46:54, 18.Avg.2014. »
kako astrološki tumačiš sklonost ka starijima?
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Persefona.

• *
  • 29
  • 1
« Odgovor #19 poslato: 18:44:10, 18.Avg.2014. »
Pa ne znam, ja se u astrologiju ne razumem, poznajem neke osnovne pojmove, pretpostavljam da je to neki aspekt Ve i Sa ;D
V.P.DIS

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000