venera u lavu

• Odgovora: 24
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže srcenadar

• *
  • 26
  • 0
  • Pol: Žensko
  • volim zivot
Odg: venera u lavu
« Odgovor #10 poslato: 10:12:02, 24.Dec.2010. »
Srcenadar,twoja We ti sigurno donosi zanimljiw ljubawni ziwot :DDD :)
Hvala puno na komentaru, ali me jako brine aspekt venere i saturna to je bas tezak aspekt, pitam se koji aspekt u natalu ga moze izvuci ili da li neki drugi aspekt venere popravlja stvar ?

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 15
« Odgovor #11 poslato: 14:39:32, 25.Apr.2014. »
Evo i ja da se javim, ponosna vlasnica Venere  u Lavu , obozavam ovu moju Veneru- pronalazim se bas dosta  u opisu ove Venere- to da pridajem paznju odjeci, izgledu, nakitu - pa da poprilicno mada nisam zaludjenik zlatom svejedno mi je sta je :) isto i za odjecu nije mi bitno jel markirana samo da je lijepa :)... odana, srcana, od akcije, vatreno izrazavam osjecanja, flert-naklonost isto ne mogu da ocutim i ne pokazem prije bih pukla :D...  Meni je moja Venera na nultom stepenu u 7 k - cula sam da kad se nadje planeta na nultom da pojacava osobine znaka u kom se nalazi :D.... i jedini aspekt koji mi pravi je sekstil sa JU u petoj kuci- i ima tu tacnog obicno su mi momci bili obrazovani, ugledni, jedan  i profesor bio...

Cula sam da obicno zene sa Ve u Lavu su plave, valovite kose- poznajem par takvih vlasnica tipcnih Ve u Lavu

Mada kod mene to bas i nije tako, mozda jer mi je ipak na samoj prvoj dekadi Lava.... i podznak diktira ipak izgled i aspekti...

A cula sam da muskarci sa Venerom u Lavu izrazito vole plavuse, markantne, tip top sredjene zene.. hehe imala sam jednog momka sa Venerom u Lavu divno smo se slagali , Venere nam pravile 0 aspekt... a nisam plavusa, bas suprotno imam izrazito tamnu, ravnu kosu ali istina je i taj momak je tezio ka tip top sredjenim djevojkama, koje vode racuna o sebi, izgledu, i da se on ponosi sa svojom djevojkom bas tacno  ;D... kazu za nas Venere u lavu da smo zene muske , aktivne energije ipak nam je Ve u muskom, vatrenom znaku , sva od akcije....

Isto tako primjetila sam da mi pasu momci Lavovi - direktni, puni samopouzdanja, ne plase se pokazati emocije - sto meni kao Ve u Lavu sve prija i odusevljava me ali mi je uvijek smetala njihova egoisticnost ..

Eto izvinjavam se sto sam se raspisala ali tema je supeeer   (e*e)

« Najnovija izmena:: 15:54:43, 25.Apr.2014. tinkerbell »

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #12 poslato: 02:02:22, 28.Apr.2014. »
Citat
i jedini aspekt koji mi pravi je sekstil sa JU

što samo naglašava karakteristike ove Ve  ;D  :D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #13 poslato: 03:56:16, 28.Apr.2014. »
A cula sam da muskarci sa Venerom u Lavu izrazito vole plavuse, markantne, tip top sredjene zene.. hehe imala sam jednog momka sa Venerom u Lavu divno smo se slagali , Venere nam pravile 0 aspekt... a nisam plavusa, bas suprotno imam izrazito tamnu, ravnu kosu ali istina je i taj momak je tezio ka tip top sredjenim djevojkama, koje vode racuna o sebi, izgledu, i da se on ponosi sa svojom djevojkom bas tacno  ;D... kazu za nas Venere u lavu da smo zene muske , aktivne energije ipak nam je Ve u muskom, vatrenom znaku , sva od akcije....
tačno, takve volim, samo ne nužno plave, mada obično budu i plavooke ;D ali mi je kosa vrlo važna, ja inače padam kad devojka rukom prolazi kroz jaku kosu, to me obara...ja imam Ma u Le koji mi je vladar ali nisam plav, tj nisam uopšte svetao, tako da ima tu dosta parametara oko izglada, ali volim devojke koje su mi kontrast
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 15
« Odgovor #14 poslato: 15:59:01, 28.Apr.2014. »
@dvostruka djevica  jesi  i ti Ve u lavu ? :D  hehe pa da svidja mi se sekstil sa Ju- i dosta se pronalazim u opisu ove moje Venere   a Mo mi  aspektuje Ve i prave 0 aspekt.. nije lose hehe  ;D

@ plutonac

Po ovome sto si napisao  pretpostavljam da i ti imas Ve u Le :) , hm pa da kazem ti znam za slucaj gdje tip ima Ve u Le i ja mu se dopala a ja ni najmanje plava nisam :D jedino bas svijetle oci imam ... pa da ipak Le- simbolise bujnu kosu kao lavlju grivu :D  ..dosta sam citala o tome kako koju Veneru privlaci neko kazu za Ve u Le- da vole tako tip top sredjene, da se ponose sa partnerom-vole obicno plavuse , a recimo Ve u Sco- voli tamne izrazito, cnokose  dok Ve u Aries voli crvenokose , sportske tipove, jake zene.. slusala sam prije jednog astrologa na youtube i najbolje tumacenje Ve u Le sam od njega cula, kao prava djevica sve sam zapisala od A do Z sve sortirano kao pod konac hehe :D

Hehe kazem ti i meni tako Ve u Le ali uopste plava nisam,dok recimo znam ljude sa Ve u Le plave, talasasta kosa bujna..Ma u Le , jak je to Ma... kod muskaraca mislim da je to bas bitno da im je jak Ma u natalu..
« Najnovija izmena:: 16:43:08, 28.Apr.2014. tinkerbell »

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #15 poslato: 01:27:00, 29.Apr.2014. »
da, ja imam Ve 0 Ma Le i Mo Sco, pa volim i svetlije i tamnije i što ti kažeš nije bitna boja kose da bi se uklopila u ove postavke, trenutno sam sa jednom tamnosmeđom sa plavim očima, koja nema ništa ni u Le ni u Sco, već sve u Cap i Aqu ali ima misterioznost i kosu, pojavu koju volim pa se eto uklapa.. ne znam samo kako se ja uklapam u njeno So 0 Ma Cap, s obzirom da sam Ca, ali dobro.

Moj Ma ima triplicitet, to je srednji položaj, a dispozicijom ide u pad, pa u domicil. Nisam najsrećniji s ovim mojim Ma.

*

• 848
  • 44
« Odgovor #16 poslato: 01:32:31, 29.Apr.2014. »
T,Nisam ja sam Ve u vagi :)
pSo0Ma u jarcu pogledaj kuću, i ti si tip Ma  ???

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #17 poslato: 01:37:39, 29.Apr.2014. »
u 8. kući..
fizički se uklapam, crn sam, nosim bradu, imam markantne crte, stariji sam, ozbiljniji, mislim da joj dajem očinsku figuru  :smehotres:
rekao bih da ta postavka voli hladne i nepristupačne, a ja sam takav, uglavnom uvek zauzet, kao radim nešto bitno i sl
šta misliš?

*

• 848
  • 44
« Odgovor #18 poslato: 01:41:18, 29.Apr.2014. »
Osma škorionska kuća i da uklapa se, tebi je asc škorpija vladar Mars u Lavu, pa negdje uletiš u to So0Ma, malo misteriozne rekla bih zbog te osme, ne nepristupačne već nedokučive, kao da voli da ostane nešto iza preko, da otkrije..
očinska figura  ;D  ;D :D
« Najnovija izmena:: 01:43:34, 29.Apr.2014. dvostruka djevica »

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #19 poslato: 01:45:24, 29.Apr.2014. »
jao koja perverzija  ;D došlo vreme da šetam decu, ostarilo se.... pa da i sve me sluša  :smehotres:
hvala ti dvostruka  :flowers:

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000